P4 > Nyheter

Tuesday, 15 October, 07:57

P4 - 18 Jul 19 kl. 10:18

Flere klager på trøblete leieforhold

Stadig flere kontakter Forbrukerrådet om trøblete leieforhold.
Hittil i år har rådet mottatt 1.714 henvendelser om husleie, en økning på 45 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.
Det er først og fremst utleier som opplever leieforholdene som problematisk, som blant annet rot og uorden, skriver Stavanger Aftenblad..
Les mer på P4


Les mer om:
Forbrukerrådet, Stavanger Aftenblad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, klager, trøblete, leieforhold
NRK - 18 Jul 19 kl. 10:29

Flere henvendelser om leieforhold

Stadig flere kontakter Forbrukerrådet om trøblete leieforhold. Hittil i år har Forbrukerrådet fått 1.714 henvendelser om husleie.

Hegnar.no - 18 Jul 19 kl. 10:22

Stadig flere melder om trøblete leieforhold

Siden i fjor er antall henvendelser til Forbrukerrådet nesten doblet. Stadig flere stiller spørsmål om husleie..

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 14:55

Tips for å unngå trøblete leieforhold

På høsten er det klart for inntog av studenter og andre som har behov for å finne seg et sted å bo. Både for leier og utleier er det enkelte ting det er særlig lurt å tenke på før leiekontrakt inngås..

P4 - 26 Sep 19 kl. 08:17

Politiet får flere klager

Stadig flere klager på politiet. Antall klager politiet har fått de siste årene viser en tydelig økning. I fjor fikk de 1047 klager, noe som er en økning på 16 prosent fra året før, skriver Klassekampen.

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 15:03

Enda flere klager på NRK-intervju med Haddy Njie

Siden mandag har antall klager på Haddy Njies intervju på NRK-programmet Lindmo doblet seg. 30 klager er kommet inn til Kringkastingsrådet..

P4 - 19 Sep 19 kl. 16:18

Økning i Tesla-klager

Det har vært en kraftig økning klager fra misfornøyde Tesla-eiere. Forbrukerrådet har så langt fått inn 113 klager, noe som er rundt 30 flere enn i hele fjor. Tesla sier til bladet Motor at de har beklaget problemene som oppsto i forbindelse med en hektisk leveringsperiode i mars..

Dagbladet - 08 Oct 19 kl. 14:34

Enda flere Haddy-klager

Siden mandag har antall klager på Haddy Njies intervju på NRK-programmet Lindmo doblet seg..

NRK - 22 Jul 19 kl. 23:03

Klager inn Mattilsynet

Flere bønder klager inn Mattilsynet for Landbruks- og matdepartementet, og mener de blant annet har vist manglende kunnskap og lovbrudd, skriver Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - 08 May 19 kl. 08:18

Stor pågang av klager etter SAS-streiken

Selskaper som hjelper forbrukere med klager på flyreiser har mottatt flere tusen henvendelser etter SAS-streiken..

Hegnar.no - 08 May 19 kl. 08:28

Stor pågang av klager etter SAS-streiken

Selskaper som hjelper forbrukere med klager på flyreiser har mottatt flere tusen henvendelser etter SAS-streiken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Hellas evakuerer overfylt migrantleir

Greske myndigheter evakuerer en overfylt leir for migranter øst på øya Samos. I leiren er det over 4.000 mennesker, men den er egentlig laget for et par hundre.

P4 - 15 minutter siden

- Bagatelliserer lovbruddene i Oslo kommune

Oslo Høyre anklager Fagforbundet for å bagatellisere de 15.000 lovbruddene som er avdekket i Oslo kommune. Fagforbundet sa forrige uke at bruddene var alvorlig, men ville ikke omtale det som en skandale.

P4 - 5 minutter siden

Trump ringte Erdogan

USAs president Donald Trump pratet i går direkte på telefon med Tyrkias president Recep Erdogan. Trump gikk kraftig ut på Twitter i går og truet med å ødelegge Tyrkias økonomi om de fortsetter invasjonen av Nord-Syria. Han sier de økonomiske sanksjonene vil omfatte stans i forhandlinger om en handelsavtale, økt toll på stål og personlige sanksjoner mot tyrkiske ledere.

P4 - 45 minutter siden

Salget av middagsmat på boks ned 30 prosent på ti år

Vi spiser mindre mat på boks. Salget av middagsmat fra hermetikkbokser har stupt ned 30 prosent på ti år. Ferdigmiddager fra takeaway, kjøledisk og ferskvare spiser opp markedsandeler fra middag på boks, men noen hermetikkfavoritter holder stand.

P4 - 30 minutter siden

Langt unna mål om to politifolk per 1000 innbyggere

Regjeringen Må gjøre mer for å holde løfte sitt, sier leder i Politiets Fellesforbund Sigve Bolstad.

P4 - 30 minutter siden

Varsler milliontap for pelsdyrbønder

Flere pelsdyrbønder vil tape mellom fem og ti millioner kroner når pelsdyrnæringen skal avvikles innen 2025. Det viser beregninger fra Klepp Regneskapslag, som fører regnskapet for 22 pelsdyrbønder, skriver Nationen. Regjeringen vil kompensere bøndene, men selskapet mener de som rammes må få full erstatning..

P4 - 1 time siden

Vil forsøke å fjerne aktor i Jensen-saken

Advokat John Christian Elden vil fjerne aktor Lars Erik Alfheim i rettssaken mot tidligere polititopp Eirik Jensen. Han mener Alfheim er inhabil fordi Jensen flere ganger jobbet tett med Oslo statsadvokatembete, skriver Dagbladet. Saken har blitt avvist flere ganger og er nå til behandling i Høyesterett.

P4 - 1 time siden

Republikanerne frykter kvinnene

Selv om det er Joe Biden som ligger best an til å bli demokratenes presidentkandidat i USA, så er det kvinnene republikanerne frykter mest. Bak Biden ligger nemlig Elisabeth Warren og Kamilla Harris som har mye større oppslutning blant de yngre velgere - og skaper mer engasjement:.

P4 - 1 time siden

Flere refses for seksuelle krenkelser i Forsvaret

Flere mannlige soldater får refs for seksuelle krenkelser av kvinnelige medsoldater i Forsvaret. I fjor ble det rapportert inn tyve saker som omhandlet sextrakassering og kroppskrenkelser, skriver Aftenposten. Antallet innrapporterte saker har også økt markant de siste årene.

P4 - 1 time siden

EU vurderer å holde nytt krisemøte

Brexit nærmer seg med stormskritt. Nå vurderer EU å holde et nytt toppmøte for å få landet en avtale. Britenes statsminister Boris Johnson sier han vil ha Storbritannia ut av EU 31.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt