P4 > Nyheter

Friday, 28 February, 02:30

P4 - 18 Jul 19 kl. 10:18

Flere klager på trøblete leieforhold

Stadig flere kontakter Forbrukerrådet om trøblete leieforhold.
Hittil i år har rådet mottatt 1.714 henvendelser om husleie, en økning på 45 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.
Det er først og fremst utleier som opplever leieforholdene som problematisk, som blant annet rot og uorden, skriver Stavanger Aftenblad..
Les mer på P4


Les mer om:
Forbrukerrådet, Stavanger Aftenblad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, klager, trøblete, leieforhold
NRK - 18 Jul 19 kl. 10:29

Flere henvendelser om leieforhold

Stadig flere kontakter Forbrukerrådet om trøblete leieforhold. Hittil i år har Forbrukerrådet fått 1.714 henvendelser om husleie.

Hegnar.no - 18 Jul 19 kl. 10:22

Stadig flere melder om trøblete leieforhold

Siden i fjor er antall henvendelser til Forbrukerrådet nesten doblet. Stadig flere stiller spørsmål om husleie..

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 14:55

Tips for å unngå trøblete leieforhold

På høsten er det klart for inntog av studenter og andre som har behov for å finne seg et sted å bo. Både for leier og utleier er det enkelte ting det er særlig lurt å tenke på før leiekontrakt inngås..

P4 - 26 Sep 19 kl. 08:17

Politiet får flere klager

Stadig flere klager på politiet. Antall klager politiet har fått de siste årene viser en tydelig økning. I fjor fikk de 1047 klager, noe som er en økning på 16 prosent fra året før, skriver Klassekampen.

P4 - 23 Dec 19 kl. 05:41

Flere klager til flyselskapene

Flere passasjerer klager til flyselskapene. Over 4200 ganger i år har forsinkede passasjerer klaget skriver Finansavisen. Det er en krafig økning fra 2700 klager i fjor.

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 15:03

Enda flere klager på NRK-intervju med Haddy Njie

Siden mandag har antall klager på Haddy Njies intervju på NRK-programmet Lindmo doblet seg. 30 klager er kommet inn til Kringkastingsrådet..

P4 - 19 Sep 19 kl. 16:18

Økning i Tesla-klager

Det har vært en kraftig økning klager fra misfornøyde Tesla-eiere. Forbrukerrådet har så langt fått inn 113 klager, noe som er rundt 30 flere enn i hele fjor. Tesla sier til bladet Motor at de har beklaget problemene som oppsto i forbindelse med en hektisk leveringsperiode i mars..

E24 - 23 Dec 19 kl. 06:08

Flere passasjerer klager til flyselskapene

Flere forsinkende passasjerer klager til flyselskapene. Men flyselskapene avslår stadig flere krav, hevder klagehjelpselskapet Airhelp..

Dagbladet - 08 Oct 19 kl. 14:34

Enda flere Haddy-klager

Siden mandag har antall klager på Haddy Njies intervju på NRK-programmet Lindmo doblet seg..

P4 - 09 Jan 20 kl. 05:49

De som tjener mest klager mest

Bydelene med høyest gjennomsnittsinntekt klager mest på byggesaker. Det viser nye tall fra plan- og bygningsetaten. I Oslo er det Ullern, Vestre Aker og Norstrand som klager mest, her fører 15 prosent av sakene til klager fra publikum, skriver Dagsavisen.

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Tre pågrepet etter biljakt

Tre personer er pågrepet etter en biljakt i Kristiansand. Det var mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand i følge poltiet. En av de tre har innrømmet å ha kjørt bilen..

P4 - 3 timer siden

Enige om reindriftavtale

Staten og reindriftssamene er blitt enige om en reindriftsavtale for kommende år. Avtalen har en ramme på 149,5 millioner kroner, melder NRK. Avtalen ble inngått mellom Landbruks- og matdepartementet og Norske Reindriftsamers Landsforbund..

P4 - 3 timer siden

Kommunelege dømt for seksuell omgang med pasient

En tidligere kommunelege i Nord-Norge er dømt til seks måneder i fengsel for å ha skaffet seg seksuell om gang med en kvinne han var lege for. Kvinnen var i en sårbar situasjon, og legen ksla ha misbrukt sin stilling. Overgrepene fant sted på mannens legekontor.

P4 - 3 timer siden

Koronasmittet kvinne ble sendt med rutefly

Den koronasmittede norske kvinnen fra Tromsø ble sendt hjem med rutefly på grunn av en negativ prøve. Kvinnen er en av tre nordmenn som ble evakuert fra den kinesiske byen Wuhan før helgen. Kvinnen tok en ny test som viste at det var spor av koronavirus hos kvinnen, skriver Dagens Næringsliv.

P4 - 3 timer siden

Åpner grensene for flyktninger

Tyrkia åpner grensene for syriske flyktninger som vil ta seg videre inn i Europa. Det melder tyrkiske sikkerhetsmyndigheter i følge Reuters. Bårde kystvakta, politi og grensevaktenehar fått ordre om å ikke stanse syriske migranter verken via land eller vann..

P4 - 5 timer siden

Oslo S en av Europas dårligste stasjoner

Oslo S kommer svært dårlig ut i en undersøkelse av Europas 50 største jernbanestasjoner. Det er den engelske nettavisen The Local som skriver at Oslo S kommer på en 45. plass på listen.

P4 - 5 timer siden

Assanges utleveringssak på vent

Rettshøringen om hvorvidt Julian Assange skal utleveres til USA eller ikke, er satt på vent i flere uker. Den fulle høringen gjenopptas i midten av mai. En kjennelse er ventet senest i august, melder NTB..

P4 - 5 timer siden

26 sørlendinger siktet i narkotikasak

26 personer fra Sørlandet er siktet etter et storbeslag av narkotika. En trafikkontroll førte til at politiet fant flere kilo MDMA og kokain hos en 46-åring fra Agder. 25 abdre er siktet i saken, skriver Fædrelandsvennen..

P4 - 4 timer siden

Over 82.000 koronasmittede

Det siste døgnet har verden registrert over 1100 nye smittede tilfeller av koronaviruset. Det melder Verdens Helseorganisasjon i sin daglige rapport. Til sammen er nå 82.

P4 - 4 timer siden

Luftangrep mot tyrkisk kolonne

Ni tyrkiske soldater skal være drept og såret etter et luftangrep på en tyrkisk kolonne i Idlib-provinsen i Syria. Det melder tyrkiske myndigheter. Ifølge en eksilgruppe skal så mange som 34 tyrkiske soldater være drept i luftangrepet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt