P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 09:15

P4 - 06 Nov 19 kl. 05:52

Flere kjøper sekundærbolig i Oslo

Stadig flere kjøper en bolig nummer to i Oslo.
En ny rapport som Samfunnsøkonomisk analyse har utarbeidet for Norges Eiendomsmeglerforbund viser at 17,5 prosent av bolig i Oslo var sekundærbolig i tredje kvartal i år, skriver Dagens Næringsliv.
Samtidig fortsetter prisene å falle. I Oslo falt boligprisene med 0,8 prosent i oktober..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Samfunnsøkonomisk, Norges Eiendomsmeglerforbund, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, kjøper, sekundærboligi , Oslo
P4 - 13 Aug 19 kl. 08:11

- Større risk å hjelpe barna

- Foreldre som hjelper barna sine med boligkjøp i de største studentbyene tar høyere risiko enn de er klar over. Det mener Bjørn-Erik Øye i Prognosesenteret. Det er små leiligheter de fleste ender opp med når de skal investere i sekundærbolig eller studentbolig til barna.

E24 - 16 Aug 19 kl. 17:07

Dette er Norges mest populære område for boligspekulasjon

På Frogner i Oslo er det nesten like vanlig å leie som å eie. 38 prosent av alle boliger er sekundærboliger..

NRK - 06 Oct 19 kl. 11:43

UiO vil utdanne flere leger

Universitetet i Oslo ønsker å utdanne flere leger, skriver Aftenposten. I forrige uke leverte Grimstadutvalget en rapport som anbefalte å etablere 440 nye studieplasser i medisin i Norge. UiO vil nå legge til rette for flere campuser utenfor Oslo..

NRK - 03 Aug 19 kl. 17:13

Ny bilbrann i Oslo

Det brenner i en parkert bil i Skedsmogata på Kampen i Oslo, opplyser politiet. Det har vært flere bilbranner i Oslo det siste døgnet..

NRK - 07 Sep 19 kl. 16:44

I retten for knivdrap

En 25 år gammel mann må møte i Oslo tingrett tirsdag, tiltalt for å ha drept kjæresten sin med flere knivstikk. Drapet skjedde på Kjelsås i Oslo i august i fjor. Ifølge tiltalen ble kvinnen stukket i brystet flere ganger og døde av forblødning..

P4 - 21 Oct 19 kl. 14:18

Enda flere lovbrudd i Oslo kommune

Det er avdekket enda flere brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo kommune. Tall NRK har fått innsyn i viser at kommunens velferdsetat har 6852 brudd på loven fra 2016 til og med september i år. Dermed er antall dokumenterte overtidsbrudd i Oslo kommune de siste årene oppe i totalt 99.

NRK - 13 Oct 19 kl. 00:43

Brann i flere biler i Oslo

Nødetatene rykker ut etter melding om brann i flere biler i Jerikoveien på Furuset. Det er uklart om det er spredningsfare, opplyser Oslo-politiet på Twitter..

Aftenposten - 27 Sep 19 kl. 11:59

Flere må stå på lokaltogene i Oslo-området

Det blir færre sitteplasser og flere ståplasser på lokaltogene i Oslo-området i framtiden, varsler selskapet Norske tog..

Aftenposten - 27 Sep 19 kl. 11:59

Flere må stå på lokaltogene i Oslo-området

Det blir færre sitteplasser og flere ståplasser på lokaltogene i Oslo-området i fremtiden, varsler selskapet Norske tog..

P4 - 13 Nov 19 kl. 11:26

Døde etter fall på Oslo city

En person døde etter å ha falt flere meter på kjøpesenteret Oslo City i formiddag. Årsaken til dette er ikke kjent. Det var flere vitner til hendelsen, og de blir avhørt i varetatt av helsepersonell..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Butikker taper på Black Friday

Mange butikker taper på Black Friday. Tall fra handelsorganisasjonen Virke viser at 90 prosent av de frittstående butikkene gikk med tap på denne dagen i fjor. Direktør Bror Stende i Virke faghandel sier han tror trenden har kommet for å bli, men at det er lettere for kjeder å tjene på en slik tilbudsdag fordi de har kapasitet til å få ut flere varer til kundene..

P4 - 1 time siden

Julepriskrigen innledet

Julepriskrigen er i gang - tidligere enn noen sinne. Nå i morgentimene annonserer Kiwi at de kutter prisene på en rekke julevarer, som blant annet gløgg, surkål, lutefiskbacon, julebrus og pepperkakedeig med opp til 32 prosent, melder Nettavisen. Det har vært priskrig i dagligvarebransjen de siste fem årene - og den bryter altså ut stadig tidligere - i år én uke tidligere enn i fjor.

P4 - 1 time siden

Landbruket kan bli giftigere

Klimaendringene kan føre til økt bruk av kjemiske plantevernmidler i norsk landbruk. Det advarer Norsk institutt for bioøkonomi. Årsaken er at et våtere og varmere klima øker behovet for bekjempelse av ugress, skadedyr og sykdommer, skriver Dagsavisen.

P4 - 1 time siden

Håper ny lærerplan vil legge til rette for mer lærelyst

Det er viktig å få ned uheldig prestasjonspress med den nye læreplanen. Det sier leder i Utdanningsforbundet, Steffen Handal. I dag legger Regjeringen frem de nye læreplanene for skolen, den største endringen siden Kunnskapsløftet i 2016.

P4 - 3 timer siden

Våpenskytinger traumatiserer amerikanerne

Vold med våpen er blitt et nasjonalt traume i USA. I en undersøkelse fra The American Psychological Association svarer 79 prosent av befolkningen at de blir skremt og redd av masseskytinger. En tredjedel svarer også at de har endrer vaner, og unngår visse situasjoner av frykt for å bli skutt.

P4 - 3 timer siden

Jakter siste gjerningsmann i Panama

Politiet i Panama har kontroll på sju av åtte gjerningsmenn etter overfallet mot de seks nordmennene på seiltur forrige uke. Seks av de mistenkte gjerningsmennene er varetektsfengslet, den sjuende, en mindreårig på 17 år, er foreløpig ikke pågrepet. Politiet mener å kjenne identiteten til den åttende, og sier til Aftenposten at Norge kan være sikre på at de skal ta den siste også..

P4 - 2 timer siden

Flere skutt i California

Minst ni personer skal være skutt i en privat hage i Fresno i California. Flere av dem er døde, opplyser politiet, men noe klart tall har de ikke gitt. Skyteepisoden skal ha skjedd mens en familie så på fotballkamp i hagen.

P4 - 2 timer siden

Sp vil gjenopprette lensmannskontorer

Mindre byråkrati, flere politifolk på hjul, og gjenoppretting av 20 nedlagte lensmannskontorerer. Det er noen av forslagene Senterpartiet legger fram, når de i morgen presenterer sitt alternative statsbudsjett. Partiet vil totalt bruke en halv milliard kroner mer enn regjeringen på politi, og samtidig gjøre store kutt i Politidirektoratet, skriver Nationen..

P4 - 3 timer siden

Togproblemer på Østlandet

Det må påregnes forsinkelser i togtrafikken på Østlandet nå i morgentimene. Signalfeil gjorde at trafikken var stengt mellom Skøyen, Oslo S og Ski. Bane NOR har nå rettet feilen, men det blir noen følgekonsekvenser..

P4 - 3 timer siden

Mange arrestert i Hongkong

Politiet i Hongkong har arrestert minst 40 demonstranter utenfor universitetet der hundrevis av studenter forskanset seg i natt. I går kveld ble det meldt at politiet hadde stormet universitetet, men studentene har barrikadert seg, og besvart politiets gummikuler, vannkanoner og tåregass med brannbomber, steinkasting og pil og bue. Det er nå i morgentimene ikke klart hvor stor del av området politiet kontrollerer.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt