P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 23:18

P4 - 06 Nov 19 kl. 05:52

Flere kjøper sekundærbolig i Oslo

Stadig flere kjøper en bolig nummer to i Oslo.
En ny rapport som Samfunnsøkonomisk analyse har utarbeidet for Norges Eiendomsmeglerforbund viser at 17,5 prosent av bolig i Oslo var sekundærbolig i tredje kvartal i år, skriver Dagens Næringsliv.
Samtidig fortsetter prisene å falle. I Oslo falt boligprisene med 0,8 prosent i oktober..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Samfunnsøkonomisk, Norges Eiendomsmeglerforbund, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, kjøper, sekundærboligi , Oslo
Aftenposten - 22 Nov 19 kl. 06:00

1 av 6 boliger i Oslo er en sekundærbolig. Byrådet vil skattlegge dem hardere, men regjeringen sier nei.

77 prosent av sekundærboligene i Oslo, flere enn 45.000 boliger, slipper eiendomsskatt helt. Det viser nye tall fra Eiendomsmeglerforbundet og Ambita..

P4 - 13 Aug 19 kl. 08:11

- Større risk å hjelpe barna

- Foreldre som hjelper barna sine med boligkjøp i de største studentbyene tar høyere risiko enn de er klar over. Det mener Bjørn-Erik Øye i Prognosesenteret. Det er små leiligheter de fleste ender opp med når de skal investere i sekundærbolig eller studentbolig til barna.

E24 - 16 Aug 19 kl. 17:07

Dette er Norges mest populære område for boligspekulasjon

På Frogner i Oslo er det nesten like vanlig å leie som å eie. 38 prosent av alle boliger er sekundærboliger..

NRK - 17 May 20 kl. 19:29

Slåssing flere steder i Oslo

Politiet har måtte gripe inn i flere slåsskamper etter at store ansamlinger av ungdom har trukket ned til Oslo sentrum. De største ansamlingene er rundt Oslo sentralstasjon, opplyser politiet. Polititet har flere patruljer ute og bortviser folk..

P4 - 12 Apr 20 kl. 21:56

Flere ran av unge i Oslo

I Oslo har det blitt gjennomført flere ran og ransforsøk av unge personer på T-banestrekningen mellom Majorstua og Smedstad nå i kveldstimene. Det melder politiet i Oslo, som opplyser at de har store ressurser på saken..

Aftenposten - 07 Apr 20 kl. 08:30

Når immunforsvaret under covid-19 blir angrepet fra to fronter

Norske covid-19-pasienter som får sekundær bakteriell lungebetennelse, står bedre rustet enn i Italia. Men gjør vi nok for å finne ny teknologi mot antibiotikaresistens?.

P4 - 10 Mar 20 kl. 15:54

Flere søker yrkesfag i Oslo

For fjerde år på rad øker andelen som søker seg til yrkesfag i Oslo. 500 flere fremtidige fagarbeidere søkte seg tilyrkesfag i år enn hva som var tilfellet for fire år siden, opplyser Oslo kommune i dag. I skoleåret 2020/2021 erdet nå 27 prosent av søkerne som har søkt seg til et yrkesfag..

NRK - 06 Oct 19 kl. 11:43

UiO vil utdanne flere leger

Universitetet i Oslo ønsker å utdanne flere leger, skriver Aftenposten. I forrige uke leverte Grimstadutvalget en rapport som anbefalte å etablere 440 nye studieplasser i medisin i Norge. UiO vil nå legge til rette for flere campuser utenfor Oslo..

P4 - 22 May 20 kl. 23:03

Trær blåst over ende i Oslo

Sterk vind har ført til at flere trær er blåst over ende både i Oslo, Asker og Bærum og brannvesenet i Oslo er nå ute og hjelper til flere steder. I følge politiet har trær blåst over elektriske ledninger på to steder. I følge metereologene har vinden snart nådd toppen og vil løye snart..

P4 - 16 Apr 20 kl. 23:26

Vil åpne ølkranene i Oslo

Oslo Høyre krever slutt på skjenkeforbudet i hovedstaden. Fylkeslaget mener forbudet nå bidrar til økt smittefare ved at folk istedet samles i større grupper i parker for å drikke alkohol. Byrådet i Oslo innførte full skjenkestopp 21.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Trekker soldater ut av D.C.

USAs forsvarsminister trekker de militære styrkene ut av Washington D.C. Rundt 1.

P4 - 1 time siden

Solberg: - Forstår smittevernutfordringene

Statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse for at det ble utfordringer med smittevernet under demonstrasjonen i Oslo i dag. Tusenvis av mennesker sto tett samlet foran Stortinget for å demonstrere mot politivold og rasisme, og Helsedirektoratet har uttrykt bekymring for brudd på smittevernreglene. Solberg sier til VG at hun er glad arrangørene forsøkte å lage regler for smittevern, selv om det ble vanskelig..

P4 - 1 time siden

Dro ut strømmen - fisk er ødelagt

Noen har trukket ut strømmen til en parkert frysebil som er fullastet med fisk i Lindesnes. Politiet melder at fisk for store verdier er ødelagt, og mener noen må ha gjort det med vilje. Det er ikke kjent om politiet har noen mistenkte..

P4 - 1 time siden

Forbud mot kvelertak

Guvernøren i Minnesota forbyr nå politiet i Minneapolis å bruke kvelertak. Politiet er også pålagt å rapportere kollegaer som bryter dette forbudet. George Floyd døde forrige mandag i Minneapolis etter å ha blitt kvalt av en politimann som presset kneet på nakken hans..

P4 - 1 time siden

Funn av levninger i Ørsta

Det er gjort funn av levninger og en sko i området der en 25 år gammel kvinne forsvant i Ørsta høsten 2018. Den polske kvinnen la ut på tur i fjellet, og har vært savnet siden. Det er gjennomført flere omfattende leteaksjoner de siste årene, og politiet opplyser nå til TV 2 at de har gjort funn.

P4 - 1 time siden

Var under rettspykiatrisk vurdering

Mannen som er siktet for drapsforsøk på en 88-åring i Sandvika onsdag kveld, var underlagt rettspsykiatrisk utredning. Det skriver Budstikka. Mannen i 30-årene er tidligere drapsdømt, og er også siktet for å ha utøvd vold og fremsatt drapstrusler mot den samme 88-åringen i fjor høst..

P4 - 2 timer siden

NHO nedbemanner

NHO må nedbemanne på grunn av koronakrisen. Næringslivets Hovedorganisasjon har selv stått i bresjen for å sikre hjelp til bedrifter som er rammet av viruset. Og når deres medlemmer har permittert sine ansatte og tapt penger, har også NHO sine inntekter falt, melder E24.

P4 - 2 timer siden

Palme-informasjon neste uke

Onsdag skal svensk påtalemyndighet offentliggjøre sin beslutning i Olof Palme-saken. Da får vi vite om saken henlegges etter 34 år, enten fordi den ikke er oppklart eller fordi gjerningspersonen er døde, eller om noen blir tiltalt. Leder for Palme-gruppen i politiet har tidligere sagt at han er optimistisk med tanke på å finne den ansvarlige for drapet på Sveriges daværende statsminister..

P4 - 2 timer siden

Helsedirektoratet sårbare for hacking

Da Norge stengte ned i mars, ble deler av kriseledelsen i Helsedirektoratet sendt på hjemmekontor med PC-er som var sårbare for hackerangrep. Det ble funnet 36 sikkerhetshull i Windows, og sju av disse ble betegnet som kritiske, i totalt 120 maskiner ansatte i direktoratet,, HELFO og Pasient- og brukerombudet brukte, melder NRK. Maskinene ble oppdatert etter kort tid, og feilen ble da rettet..

P4 - 2 timer siden

New York åpner igjen

Mandag begynner New York å åpne opp igjen etter at byen i stor grad har vært stengt på grunn av koronaviruset. I første omgang er målet at den økonomiske aktiviteten skal komme i gang igjen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt