P4 > Nyheter

Tuesday, 28 January, 09:50

P4 - 09 Jul 19 kl. 06:22

Flere kjøper elsykler

Flere vil ha elsykkel.
Hittil i år har salget økt med 20 prosent, sammenlignet med samme periode i fjor, opplyser Norsk Sportsbransjeforening til Finansavisen.
Bransjen hadde anslått å selge rundt 60.000 elsykler i år men må nå oppjustere anslaget..
Les mer på P4


Les mer om:
Norsk Sportsbransjeforening, Finansavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, kjøper, elsykler
P4 - 15 May 19 kl. 08:41

Nær dobling i import av elsykler

Elsykler har blitt svært populært i Norge, og i fjor ble det importert rundt 61 000 elsykler hit – en økning på 42 prosent fra året før. Over halvparten av syklene kommer fra Kina, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Det blir imidlertid importert langt flere ordinære sykler enn elsykler – rundt 335.

Hegnar.no - 15 May 19 kl. 08:27

Nær dobling i import av elsykler

I fjor ble det importert om lag 60.900 elsykler til Norge - en økning på 42 prosent fra året før..

Hegnar.no - 09 Jul 19 kl. 05:23

Kraftig vekst i elsykkelsalget

Elsykler er i vinden som aldri før. Sportsbransjen har anslått at de vil selge 50-60.000 elsykler, men må trolig justere opp det tallet..

Dagbladet - 09 Jul 19 kl. 15:24

Rekordsalg for elsykler

- Vi trodde vi ville selge 50–60.000 elsykler i år, men dette tallet vil nok justeres kraftig opp, sier Trond Hansen i Norsk Sportsbransjeforening..

NRK - 15 May 19 kl. 08:42

Sterk økning i import av elsykler

Det ble importert 60.900 elsykler til Norge i 2018, en økning på 42 prosent fra året før, ifølge Statistisk sentralbyrå. Det ble importert 335.

E24 - 09 Jul 19 kl. 06:29

Kraftig vekst i elsykkelsalget

Elsykler er i vinden som aldri før. Sportsbransjen har anslått at de vil selge 50-60.000 elsykler, men må trolig justere opp det tallet..

Hegnar.no - 26 Mar 19 kl. 11:20

Regjeringen tillater bruk av elsykler i Oslomarka

Regjeringen tillater bruk av elsykler i Oslomarka og lar hver enkelt av de 19 kommunene som omfattes av markaloven, selv avgjøre om de innfører begrensninger..

VG - 26 Mar 19 kl. 11:43

Regjeringen tillater bruk av elsykler i Oslomarka

Regjeringen tillater bruk av elsykler i Oslomarka og lar hver enkelt av de 19 kommunene som omfattes av markaloven, selv avgjøre om de innfører begrensninger..

Klartale - 09 Jul 19 kl. 08:06

Mange vil ha elsykkel

Butikkene trodde de kom til å selge 50.000 til 60.000 elsykler.

E24 - 04 May 19 kl. 07:52

Sykkelveteran blør til sportskjedene – satser på sykkel-leasing

På to år har sykkelmerket DBS halvert omsetningen i Norge. Nå vil de ta tilbake tapt terreng med leasing av elsykler, og har allerede vunnet flere anbud med norske kommuner. .

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Amundsen ny justispolitisk talsperson

Frp bekrefter nå at Sylvi Listhaug blir ny finanspolitisk talsperson for partiet på Stortinget, og Siv Jensen blir parlamentarisk leder. Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen blir Frps nye justispolitiske talsperson, og tidligere samferdselsminister Jon Georg Dale overtar som partiets talsperson for energi og miljø..

P4 - 2 timer siden

Frp sier nei til SVs fylkesforslag

Frp sier nei til SVs forslag om å løse opp tvangssammenslåtte fylker, som Viken. SV er avhengige av støtte fra Frp for å få forslaget vedtatt, men Frps Jon Helgheim sier til NRK at det er brukt en formue på å opprette de nye fylkene. - Det vil være galskap å bruke enda en formue på å tilbakeføre dem, sier han.

P4 - 2 timer siden

– Frp bommer fullstendig med skroting av bompengeavtalen

– Frp bommer fullstendig når de skroter bompengeavtalen. Det mener medlem av transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget, Venstres Jon Gunnes. Frp sier nå de ikke vil overholde bompengeavtalen, som partiet selv var med på å forhandle frem.

P4 - 4 timer siden

Belgisk eks-konge innrømmer farskap

Belgias tidligere konge, Albert, har innrømmet farskap etter en utenomekteskaplig affære. Kongen hadde vært gift i ti år da han gjorde en annen kvinne gravid på 60-tallet. Og etter at han nylig gikk med på å avgi en DNA-test, innrømmer han at han er far til skulptøren Delphine Boël.

P4 - 2 timer siden

Skutt og drept i Sverige

I Sverige er en mann i 25-årsalderen bekreftet død etter å ha blitt skutt utendørs i byen Kristianstad i går kveld. Flere personer skal ha løpt fra stedet - ingen er pågrepet. Omstendighetene rundt drapet er ikke kjent.

P4 - 2 timer siden

Ingen endringer etter ny abortlov

Den nye abortloven har ikke gitt noen endringer i antall fosterreduksjoner. Det viser tall fra St. Olavs Hospital som gjennomfører disse inngrepene i Norge.

P4 - 4 timer siden

Dødstallet har passert 100

Antallet døde av coronaviruset i Kina har nå passert 100. Etter at ytterligere 25 personer har mistet livet siste døgn, er tallet oppe i 106, opplyser kinesiske myndigheter. Samtidig er det registrert 1291 nye smittede - som da er oppe i over 4.

P4 - 2 timer siden

Mange kommuner sliter med arbeidsledighet

Store forskjeller over hele landet..

P4 - 3 timer siden

Ni av ti nyutdannede teknologer og realister i jobb innen fem måneder

Ni av ti nyutdannede teknologer og realister kommer i jobb innen fem måneder etter endt utdanning. Det viser en ny undersøkelse fagforeningen Tekna har gjort blant sine medlemmer. Hele 72 prosent har fått jobb før de er ferdige med studiene.

P4 - 3 timer siden

Tror ikke fattigdom utryddes

Nesten ingen i Norge tror på at FNs mål om å utrydde ekstrem fattigdom innen 2030 kommer til å bli nådd. Bare fire prosent tror dette er mulig, viser en ny undersøkelse gjort for bistandsorganisasjonen Strømmestiftelsen. Generalsekretær i stiftelsen, Kristine Storesletten Sødal sier til Vårt Land at det er overraskende at så få tror det er mulig, siden vi er den første generasjonen som har midler og redskaper til å makte dette..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt