P4 > Nyheter

Saturday, 24 August, 20:44

P4 - 09 Jul 19 kl. 06:22

Flere kjøper elsykler

Flere vil ha elsykkel.
Hittil i år har salget økt med 20 prosent, sammenlignet med samme periode i fjor, opplyser Norsk Sportsbransjeforening til Finansavisen.
Bransjen hadde anslått å selge rundt 60.000 elsykler i år men må nå oppjustere anslaget..
Les mer på P4


Les mer om:
Norsk Sportsbransjeforening, Finansavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, kjøper, elsykler
P4 - 15 May 19 kl. 08:41

Nær dobling i import av elsykler

Elsykler har blitt svært populært i Norge, og i fjor ble det importert rundt 61 000 elsykler hit – en økning på 42 prosent fra året før. Over halvparten av syklene kommer fra Kina, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Det blir imidlertid importert langt flere ordinære sykler enn elsykler – rundt 335.

Hegnar.no - 15 May 19 kl. 08:27

Nær dobling i import av elsykler

I fjor ble det importert om lag 60.900 elsykler til Norge - en økning på 42 prosent fra året før..

Hegnar.no - 09 Jul 19 kl. 05:23

Kraftig vekst i elsykkelsalget

Elsykler er i vinden som aldri før. Sportsbransjen har anslått at de vil selge 50-60.000 elsykler, men må trolig justere opp det tallet..

Dagbladet - 09 Jul 19 kl. 15:24

Rekordsalg for elsykler

- Vi trodde vi ville selge 50–60.000 elsykler i år, men dette tallet vil nok justeres kraftig opp, sier Trond Hansen i Norsk Sportsbransjeforening..

NRK - 15 May 19 kl. 08:42

Sterk økning i import av elsykler

Det ble importert 60.900 elsykler til Norge i 2018, en økning på 42 prosent fra året før, ifølge Statistisk sentralbyrå. Det ble importert 335.

E24 - 09 Jul 19 kl. 06:29

Kraftig vekst i elsykkelsalget

Elsykler er i vinden som aldri før. Sportsbransjen har anslått at de vil selge 50-60.000 elsykler, men må trolig justere opp det tallet..

Hegnar.no - 26 Mar 19 kl. 11:20

Regjeringen tillater bruk av elsykler i Oslomarka

Regjeringen tillater bruk av elsykler i Oslomarka og lar hver enkelt av de 19 kommunene som omfattes av markaloven, selv avgjøre om de innfører begrensninger..

VG - 26 Mar 19 kl. 11:43

Regjeringen tillater bruk av elsykler i Oslomarka

Regjeringen tillater bruk av elsykler i Oslomarka og lar hver enkelt av de 19 kommunene som omfattes av markaloven, selv avgjøre om de innfører begrensninger..

Klartale - 09 Jul 19 kl. 08:06

Mange vil ha elsykkel

Butikkene trodde de kom til å selge 50.000 til 60.000 elsykler.

E24 - 04 May 19 kl. 07:52

Sykkelveteran blør til sportskjedene – satser på sykkel-leasing

På to år har sykkelmerket DBS halvert omsetningen i Norge. Nå vil de ta tilbake tapt terreng med leasing av elsykler, og har allerede vunnet flere anbud med norske kommuner. .

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Liverpool banket Arsenal

Liverpool hadde full kontroll på Arsenal på hjemme på Anfield i Premier League i kveld. Det endte 3-1 til Liverpool, etter to scoringer av Mohamed Salah og ett mål av Joel Matip. Lucas Torreira scoret gjestenes mål.

P4 - 15 minutter siden

Tåregass mot G7-demonstranter

Politiet i Frankrike har brukt vannkanoner og tårgegass mot demonstranter som blokkerte en vei like ved G7-møtet i Biarritz i Frankrike i dag. Noen demonstranter har kastet stein mot politiet, men demonstrasjonene skal i hovedsak ha vært fredelige. Lederne av verdens sju største industriland er samlet for å diskutere blant annet handel og klima..

P4 - 15 minutter siden

Bil i vannet ved Svolvær

En bil med tre personer har kjørt i vannet ved Svolvær fergeleie i Nordland nå i kveld. To personer er reddet ut av bilen og hentet opp, og det pågår livreddende førstehjelp på stedet, melder politiet. Den tredje personen er fremdeles savnet, og det pågår søk på stedet..

P4 - 45 minutter siden

Warholm-seier i Paris

Karsten Warholm vant kveldens 400 meter hekk under Diamond League-stevnet i Paris. Nordmannen utklasset konkurrentene og vant med tiden 47.26..

P4 - 1 time siden

Jensen vurderte å droppe regjeringen

FrP-leder Siv Jensen sier hun var vurderte å ta partiet ut av regjeringen før bomavtalen kom på plass i går kveld. De fire regjeringspartiene brukte lang tid på å komme til enighet, og det skjedde først etter at statsminister Erna Solberg i går la frem en siste skisse de andre partiene måtte ta stilling til. Jensen sier til NRK at hun var klar til å ta konsekvensene av situasjonen de sto i.

P4 - 1 time siden

Padler omkom i Tromsø

En mann i 50-årene omkom i en kajakkulykke ved Tussøya utenfor Tromsø i dag. Venner i samme padlefølge fant mannen i havet, og nødetatene rykket ut til stedet. Det ble satt i gang livreddende førstehjelp, men mannen ble erklært død.

P4 - 1 time siden

Vil be om forbud mot biff fra Brasil

EU bør vurdere å forby brasiliansk biff, med mindre Brasil stopper brannene som herjer i regnskogen. Det krever Finland, som nå sitter med formannskapet i EU. Finlands finansminister, Mika Lintila, mener virkemidlene som kan dempe klimaendringene kan bli ubrukelige om Amazonas systematisk ødelegges.

P4 - 1 time siden

- Telefonspor viste at han kjent til dødsfallet

Spor på mobilen til 27-åringen som er siktet for drapet i Åsane i Bergen 1. juni skal vise at han kjente til dødsfallet. Denne uken opplyste politiet at mannen er pågrepet og siktet for drap.

P4 - 1 time siden

Skutt mot på åpen gate

En mann ble skutt etter på gaten på Grünerløkka i Oslo i kveld. Mannen har forklart at en mann siktet på ham og skjøt fra en balkong, men han ble ikke skadet. Politiet gikk til væpnet aksjon, og pågrep en mann i 30-årene inne i leiligheten.

P4 - 1 time siden

Rasistiske meldinger mot Rashford

Manchester United-spiss Marcus Rashford er utsatt for en rekke rasistiske meldinger på sosiale medier etter at han bommet på straffe i 2-1-tapet mot Crystal Palace i dag. Tidligere denne uken skjedde det samme med Uniteds midtbanestjerne Paul Pogba. United-manager Ole Gunnar Solskjær sier til VG at det er galskap at dette skjer i 2019, og at han ikke har ord..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt