VG > Sport

Søndag, 01 November, 02:05

VG - 30 mars 20 kl. 16:32

Flere intensivpasienter enn antatt i FHIs scenarioer

Folkehelseinstituttet (FHI) la frem en modell med tre scenarioer for smitteutviklingen i Norge. Tallene viser at betydelig flere får intensivbehandling pr. 30. mars enn antatt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
FHI, Norge, FHIs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, intensivpasienter, enn, antatti , FHIs, scenarioer
VG - 23 mars 20 kl. 17:39

Internt Ahus-notat avslører: Forbereder seg på 600 intensivpasienter

I et internt notat mellom ledere på Akershus Universitetssykehus kommer det frem at Norges nest største sykehus kan forvente 600 intensivpasienter i 2020 på grunn av corona-utbruddet – og at toppen kommer rundt 17. mai..

NRK - 02 april 20 kl. 16:30

Fire intensivpasienter under 39 år

Helsedirektør Bjørn Guldvog sier 180 personer har vært innlagt med koronasmitte i Norge. 109 er fortsatt innlagt. Av dem som har vært innlagt, er fire personer 0 – 39 år.

P4 - 14 april 20 kl. 16:21

76 prosent av intensivpasienter er menn

76 prosent av intensivpasienter med koronaviruset i Norge er menn. Det opplyste Folkehelseinstituttet i ettermiddag. Snittalderen for de 127 døde som følge av viruset er 84 år.

P4 - 17 juni 20 kl. 19:10

Øvde på masseutbrudd

For første gang gjennomførte Haukeland universitetssjukehus en fullskala pandemiøvelse. Sykehuset tok i bruk en gymsal, der det i løpet av et døgn skal rigges til for å kunne ta imot 20 intensivpasienter som trenger surstoff. Normalt er kapasitet på sykehuset 20 intensivsenger, og overlege Stian Kreken Almeland sier til TV 2 at de nå skal kalre å behandle opp mot 100 intensivpasienter.

P4 - 31 mars 20 kl. 17:19

Vet ikke hvorfor det er flere døde

Helsedirektør Bjørn Guldvog har ingen forklaring på hvorfor det er langt flere dødsfall etter koronasmitte i Sverige enn i Norge. I nabolandet vårt er det nå 180 som er døde etter å ha blitt smittet, mot 36 i Norge. Andelen intensivpasienter er derimot relativt lik.

P4 - 20 aug. 20 kl. 06:36

Kan være mer plast i havet enn antatt

Det kan være mer plast i havet enn først antatt. Det viser nye beregninger fra National Oceanography Centre i Storbritannia. Tidligere er det antatt at det finnes mellom 12 og 21 millioner tonn i Atlanterhavet, men nå har forskere funnet ut at det kan være 200 millioner tonn..

P4 - 24 aug. 20 kl. 22:21

Lavere dødelighet enn antatt

Dødeligeheten ved koronaviruset er markant lavere enn først antatt. Det viser en dansk rapport utarbeidet av Statens Serum Instiutt sammen med en forskergruppe fra Roskilde Universitetet. Forskerne slår fast at man er er svært langt fra å ha betydelig immunitet i samfunnet, skriver Jyllands Posten.

NRK - 25 april 20 kl. 20:23

Færre nye dødsfall i Frankrike

Frankrike har det siste døgnet registrert 369 nye koronadødsfall, færre enn dagene før. Antall intensivpasienter faller for 17. dag på rad.

Dagbladet - 20 mars 20 kl. 11:13

Hva om Norge får mange på respirator med COVID-19?

Kapasiteten for intensivpasienter for pasienter med COVID-19 er uavklart..

NRK - 23 mars 20 kl. 18:06

Forbereder seg på 600 pasienter

I et internt notat mellom ledere på Akershus Universitetssykehus kommer det frem at Norges nest største sykehus kan forvente 600 intensivpasienter i 2020 på grunn av korona-utbruddet og at toppen kommer rundt 17. mai, skriver VG..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Barca dummet seg ut igjen: 1–1 mot 10 mann

(Alavés-Barcelona 1–1) Barcelona dummet seg ut med et grusomt baklengsmål - og klarte ikke å vinne selv om motstander Alavés måtte nøye seg med ti mann i en halv time..

VG - 6 timer siden

Ute av «Skal vi danse»: – Har vært fantastisk

Det var duket for en skummel Halloween på «Skal vi danse»-parketten, og til slutt var det Michael Andreassen som måtte forlate konkurransen..

VG - 9 timer siden

Knut Marius vant «Stjernekamp»: – Holder på å eksplodere

Knut Marius Djupvik (32) knuste Sandra Lyng (33) i en thriller av en «Stjernekamp»-finale. – Jeg er i sjokktilstand, sier han til VG..

VG - 6 timer siden

Ute av «Skal vi danse»: – Et eventyr

Det var duket for en skummel aften på «Skal vi danse»-parketten, og til slutt var det Michael Andreassen som måtte forlate konkurransen..

VG - 9 timer siden

Knut Marius vant «Stjernekamp»

Knut Marius Djupvik knuste rivalen i en thriller av en «Stjernekamp»-finale..

VG - 9 timer siden

Knut Marius vant «Stjernekamp»: – Ubeskrivelig glad!

Knut Marius Djupvik (32) knuste Sadnra Lyng (33) i en thriller av en «Stjernekamp»-finale..

VG - 6 timer siden

Thomas Alsgaard tørker en tåre i «Skal vi danse»: – Dette er vanskelig

Det var duket for en skummel aften på «Skal vi danse»-parketten. Alt fra frykten for mørket til frykten for dans kom frem på dansegulvet..

VG - 6 timer siden

Thomas Alsgaard rørt i «Skal vi danse»: Hver lørdag er Halloween

Det er duket for en skummel aften på «Skal vi danse»-parketten. Alt fra frykten for mørket til frykten for dans skal frem på dansegulvet..

VG - 6 timer siden

Thomas Alsgaard tørker en tåre i «Skal vi danse»: – Det er Halloween hver lørdag

Det er duket for en skummel aften på «Skal vi danse»-parketten. Alt fra frykten for mørket til frykten for dans skal frem på dansegulvet..

VG - 6 timer siden

Han VAR Bond. James Bond

Sean Connery (1930–2020) er en av filmhistoriens største stjerner. Mot nokså mange odds..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt