NRK > Nyheter

Torsdag, 26 November, 10:08

NRK - 26 okt. 20 kl. 01:04

Flere i staben koronasmittet

Minst fem personer i staben til USAs visepresident Mike Pence har de siste dagene fått påvist koronasmitte, opplyser kilder til CNN. Det skal blant annet dreie seg om Zach Bauer, en av hans nærmeste medhjelpere, og rådgiver Marty Obst..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Mike Pence, CNN, Zach Bauer, Marty Obst

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flerei , staben, koronasmittet
NRK - 12 nov. 20 kl. 18:52

Trump-rådgiver koronasmittet

En av de sentrale rådgiverne til Donald Trump er koronasmittet. Flere medier melder torsdag at Corey Lewandowski skal ha testet positivt, melder Reuters..

Aftenposten - 21 okt. 20 kl. 15:53

Juniorkamp utsatt etter at Start-ansatt var i nærkontakt med koronasmittet

Kveldens juniorkamp mellom Vigør og Start er utsatt etter at en ansatt i utviklingsavdelingen til Start har vært i nærkontakt med koronasmittet. – Påvirker ikke a-laget, sier Start..

Aftenposten - 23 okt. 20 kl. 14:06

Endelig ute av isolasjon: Slik oppdaget Berisha at han kunne være koronasmittet

Veton Berisha har sittet innelåst i leiligheten i ti dager. Vikings toppscorer har knapt kjent antydninger til symptomer etter at han ble koronasmittet..

P4 - 28 okt. 20 kl. 11:29

Koronasmittet død i Hammerfest

En koronapasient i Hammerfest er død. Det bekrefter kommunen i dag. Personen var alvorlig syk før smitten ble påvist, og det er usikkert om pasienten døde av koronaviruset.

NRK - 31 okt. 20 kl. 15:13

Tyrkisk minister koronasmittet

Den tyrkiske innenriksministeren Suleyman Soylu skriver på Twitter at kona, datteren og han selv er koronasmittet. Fra før er ordførerne i Istanbul og Alanya blant de 373.000 som har fått påvist smitte i landet.

NRK - 05 nov. 20 kl. 19:31

Koronasmittet valgfunksjonær døde

Det er stor bekymring for koronasmitte blant velgere i St. Louis i Missouri etter at en koronasmittet valgfunksjonær stilte på jobb valgdagen. Personen som jobbet ved et valglokale utenfor St.

NRK - 09 nov. 20 kl. 16:14

Löfven ikke koronasmittet

Sveriges statsminister Stefan Löfven har testet negativt på koronavirus etter å ha isolert seg som en forhåndsregel, ifølge nyhetsbyrået TT. En av hans nærkontakter hadde vært i kontakt med en koronasmittet person. Nærkontakten testet og negativt..

NRK - 13 nov. 20 kl. 10:56

Landslagsspiller koronasmittet

En landslagsspiller i fotball er koronasmittet, skriver NFF i en pressemelding..

NRK - 21 nov. 20 kl. 09:40

Giulianis sønn koronasmittet

Andrew Giuliani, rådgiver for president Donald Trump og sønn av hans advokat, er koronasmittet. Ifølge USA Today testet han positivt i går, dagen etter at han var med da faren Rudolph Giuliani møtte media i hovedkvarteret til det republikanske parti..

P4 - 26 okt. 20 kl. 05:46

Pence fortsetter tross smitte

USAs visepresident Mike Pence fortsetter sin valgkampturné, tross koronasmitte i staben hans. I helgen ble det kjent at visepresidentens egen stabssjef er smittet, og fire andre personer som jobber tett på Pence er også smittet. Allikevel fortsetter han sin kampanjeturné som planlagt, noe han får kritikk for av flere eksperter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nytt koronadødsfall ved Ahus  

Ahus bekrefter at en pasient ved sykehuset døde av korona i går, skriver rb.no. Det er så langt usikkert om dødsfallet er knyttet til smitteutbruddet på sykehjemmet Villa Skaar Valstad i Eidsvoll..

NRK - 15 minutter siden

27 dømt til livstidsstraff i Tyrkia

En tyrkisk domstol dømte i dag 27 personer til fengsel på livstid for medvirkning i kuppforsøket mot president Recep Tayyip Erdogan i 2016, melder AFP..

NRK - 30 minutter siden

Korona i den svenske kongefamilien

Svenske prins Carl Philip og prinsesse Sofia har testet positivt på koronaviruset. Det melder det svenske kongehuset, skriver avisa Expressen..

NRK - 30 minutter siden

Landslagstreneren testet positivt

Landslagstrener Eirik Myhr Nossum testet positivt for koronaviruset på arrangørens test ved ankomst til finske Ruka i går ettermiddag..

NRK - 30 minutter siden

Tyskland passerte 15.000 dødsfall

Tyskland har passert 15.000 koronarelaterte dødsfall, etter at det i dag ble meldt om 389 dødsfall det siste døgnet. Målt i forhold til folketallet er dette tre ganger flere døde enn Norge, men bare en tredel av Sveriges dødstall..

NRK - 17 timer siden

Biden får tilgang til etterretning

Påtroppende president Joe Biden vil mandag motta den første muntlige gjennomgangen av viktig etterretning. Det er den samme rapporten den sittende presidenten mottar. President Trump har inntil nylig hindret Biden tilgang til denne informasjonen..

NRK - 45 minutter siden

Ingen inkassokø

Koronakrisen har foreløpig ikke ført til en gjeldskrise for norske husholdninger. Tall fra Kredinor, som står for halvparten av alle inkasso-saker på forbrukslån i Norge, viser at antall inkassosaker har gått ned med ca. 30 prosent siden april..

NRK - 45 minutter siden

Flertallet av studenter mer ensomme

Tre av fem norske studenter har følt seg mer ensomme etter koronautbruddet i mars, ifølge en undersøkelse utført av Sentio. Undersøkelsen, der 1.000 studenter har svart, er gjennomført på vegne av Universitas og Norsk studentorganisasjon (NSO)..

NRK - 1 time siden

Får ikke skiftet mannskap

Vekterstreiken gjør at det ikke blir skiftet mannskap på flere av oljeplattformene i Nordsjøen. Flere helikopterterminaler i landet er rammet av vekterstreiken som ble trappet opp natt til tirsdag. Trafikken er derfor sterkt redusert..

NRK - 1 time siden

Selger seg ut av Entra

Staten ved nærings- og fiskeridepartementet har solgt seg helt ut av eiendomsselskapet Entra ASA, for 2,5 milliarder kroner. Kjøper av aksjene er det svenske eiendomsselskapet Castellum AB. Entra eier og forvalter totalt 90 eiendommer i Norge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt