Klartale > Nyheter

Wednesday, 28 September, 14:07

Klartale - 22 jun 22 kl. 08:46

Flere hundre døde i jordskjelv i Afghanistan

Natt til onsdag kom jordskjelvet i Afghanistan. Skjelvet traff fire områder i provinsen Paktia.Minst 255 personer døde i skjelvet natt til onsdag, skriver Bakhtar. Det er det det statlige afghanske nyhetsbyrået.En lokal talsperson sier at minst 250 mennesker er døde.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Afghanistan, Paktia, Bakhtar, BBC, Bilal Karimi, Twitter, Taliban, US Geological Survey, Khost, Pakistan, Reuters, Islamabad, Punjab, India, Hindu Kush

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, hundre, dødei , jordskjelvi , Afghanistan
Klartale - 22 jun 22 kl. 08:46

Flere enn tusen døde i jordskjelv i Afghanistan

Natt til onsdag kom jordskjelvet i Afghanistan. Skjelvet traff fire områder i provinsen Paktia.Det skal være flere enn tusen døde etter skjelvet.

Klartale - 2 timer siden

EU truer med kraftig svar etter gasslekkasjer

Josep Borrell sier at alle forsøk på å ødelegge energi-infrastrukturen til Europa er uakseptabel. Han er lover at Den europeiske union (EU) vil svare på en «kraftig og samlet» måte. Borrell er utenrikssjef i unionen.

Klartale - 22 jun 22 kl. 08:46

Nesten tusen døde i jordskjelv i Afghanistan

Natt til onsdag kom jordskjelvet i Afghanistan. Skjelvet traff fire områder i provinsen Paktia.Det skal være 950 døde etter skjelvet.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 09 apr 22 kl. 16:20

Jordskjelv øst i Tyrkia

Et jordskjelv med magnitud 5 har rammet en region øst i Tyrkia, melder Reuters. De meldte først at det var snakk om et jordskjelv med magnitud 5, 6, men korrigerte meldingen kort tid etterpå med at det er snakk om et jordskjelv med magintud 5..

NRK - 26 aug 22 kl. 04:48

Jordskjelv utanfor norskekysten i natt

Klokka 03.46 i natt målte amerikanske USGS eit jordskjelv til 3,9 i styrke utanfor norskekysten. Skjelvet skal ha skjedd 111 kilometer nordvest for Måløy.

NRK - 05 sep 22 kl. 20:32

Dødstallet stiger etter jordskjelv i Kina

Tallet på døde i jordskjelvet i det sørvestre Kina har steget til 46, opplyser statlige medier. Mange er også skadd. Skjelvet hadde en styrke på 6,8 og utløste flere jordskred i Sichuan-provinsen mandag.

NRK - 10 sep 22 kl. 04:52

Flere sterke jordskjelv i Papua i Indonesia

Et kraftig jordskjelv og flere nesten like kraftige etterskjelv rammet lørdag morgen kysten av Papua i Indonesia. Det første skjelvet i nærheten av byen Abepura målte 6,2, og det andre noen minutter senere målte 5,8. Begge var ganske grunne skjelv.

NRK - 23 jun 22 kl. 05:37

Taliban ber om hjelp etter jordskjelv

Taliban-ber det internasjonale samfunnet om hjelp etter at et voldsomt jordskjelv som krevde minst 1000 menneskeliv i Afghanistan. Minst 1500 er skadd, melder BBC. Bistandsorganisasjoner, naboland og land hjelper til, ifølge den høytstående Taliban-tjenestepersonen Qahar Balkhi, men hjelpen «må skaleres opp veldig mye, fordi dette er et katastrofalt jordskjelv som vi ikke har opplevd på flere tiår».

NRK - 26 aug 22 kl. 06:45

Merket jordskjelvet utenfor kysten

Det er regisetrert et jordskjelv utenfor kysten av Vestlandet i natt. NRK har fått flere meldinger fra folk på Sunnmøre som merket at det var jordskjelv i natt. Både i Ålesund og i Sykkylven har folk meldt at de merket risting ca 03.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 45 minutter siden

Durek Verrett tapte mot Se og Hør i PFU

Pressens Faglige Utvalg (PFU) er klageorganet for pressen. De behandlet en klage fra Verrett onsdag. Han er også kjent som sjaman Durek, og er forlovet med prinsesse Märtha Louise.

Klartale - 1 time siden

Gjett hva du må betale for én dollar

Skal du til USA? Eller kjøpe noe der? Den amerikanske dollaren er dyr.

Klartale - 2 timer siden

EU truer med kraftig svar etter gasslekkasjer

Josep Borrell sier at alle forsøk på å ødelegge energi-infrastrukturen til Europa er uakseptabel. Han er lover at Den europeiske union (EU) vil svare på en «kraftig og samlet» måte. Borrell er utenrikssjef i unionen.

Klartale - 5 timer siden

Solbakken har fortsatt troen på laget

Tirsdag kveld ble den siste kampen i nasjonsligaen spilt. Norge møtte Serbia. En kamp som Norge måtte vinne, eller få uavgjort, for å vinne gruppa.

Klartale - 5 timer siden

Lærerne er sinte og skuffet

Lærerne har streiket siden juni. Stadig flere sluttet å jobbe midlertidig. Kravet var mer i lønn.

Klartale - 5 timer siden

Vil kreve mer skatt på overskudd fra norsk natur

Planen er at dette skal sikre staten 33 milliarder kroner ekstra hvert år, sier statsminister Jonas Gahr Støre.Du kan se pressekonferansen her:Klar Tale følger saken!


.

Klartale - 5 timer siden

Russland erklærer seier i folkeavstemninger

Det har vært folkeavstemninger i Ukrainske områder. De er kontrollert av Russland. De har stemt om de vil bli en del av Russland.

Klartale - 5 timer siden

Forskere mener norske gassanlegg kan være i fare for angrep

I går ble det kjent at det er tre store lekkasjer av gass i rørene Nord Stream 1 og Nord Stream 2 i Østersjøen. Det er mistanke om at noen har ødelagt disse med vilje.– Jeg tror det er Russland som vil kutte forsyningen av gass uten å si det, Ståle Ulriksen til avisa E24.

Klartale - 7 timer siden

Samarbeid om jobb gir integrering

Innvandrere og flyktninger kommer til Norge for å skape seg et nytt liv. I et liv er familie, hjem, jobb og inntekt viktig. I et nytt land er det også avgjørende å lære seg språket.

Klartale - 7 timer siden

Enda flere dør i protestene i Iran

Mahsa Amini ble bare 22 år gammel. Hun skal ha brukt hijaben på feil måte. Moralpolitiet i Iran pågrep henne.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com