NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 14:59

NRK - 18 Jul 19 kl. 10:29

Flere henvendelser om leieforhold

Stadig flere kontakter Forbrukerrådet om trøblete leieforhold. Hittil i år har Forbrukerrådet fått 1.714 henvendelser om husleie. Økningen er på 45 prosent sammenlignet med i fjor, og det er oftest utleier som opplever problemer, melder NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Forbrukerrådet, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, henvendelserom , leieforhold
P4 - 18 Jul 19 kl. 10:18

Flere klager på trøblete leieforhold

Stadig flere kontakter Forbrukerrådet om trøblete leieforhold. Hittil i år har rådet mottatt 1.714 henvendelser om husleie, en økning på 45 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Hegnar.no - 18 Jul 19 kl. 10:22

Stadig flere melder om trøblete leieforhold

Siden i fjor er antall henvendelser til Forbrukerrådet nesten doblet. Stadig flere stiller spørsmål om husleie..

NRK - 27 Feb 20 kl. 15:48

– Får mange korona-henvendelser

Forsikringsselskapene har mottatt flere hundre henvendelser fra kunder som er bekymret for det nye koronaviruset. Både Gjensidige og Storebrand sier de har mottatt flere henvendelser, særlig knyttet til situasjonen i Nord-Italia..

P4 - 19 Mar 20 kl. 08:07

Flere ber om avdragsfrihet

Stadig flere ber om avdragsfrihet på lån. Bankene opplever en voldsom økning i antall henvendelser om dette. DNBs kundesenter opplyser til NRK at de nå har rundt 3000 daglige henvendelser, mot 150 til vanlig.

P4 - 21 Aug 19 kl. 12:14

Mange spørsmål om sopp til Giftinformasjonen

Soppsesongen er i full gang, og det merkes godt hos Giftinformasjonen ved Folkehelseinsitittet. Så langt i år har de hatt en økning på 15 prosent flere henvendelser sammenlignet med gjennomsnittet for de siste seks årene. Soppsakkyndig ved Giftinformasjonen Kristin Opdal Seljetun sier de forventer enda flere henvendelser nå på høsten når flere giftige soppene dukker opp..

P4 - 22 May 20 kl. 07:22

Flere ringer koronatelefon

Antall henvendelser til koronatelefonen i Oslo har nå begynt å øke igjen etter at regjeringen lettet på koronatiltakene. Hjelpetelefonen som avlaster legevakten og den medisinske nødtelefonen får nå 400 til 450 henvendelser daglig. Det er 100 anrop mer enn før tiltakene, melder NRK..

NRK - 23 Mar 20 kl. 13:24

Får 250 mediehenvendelser daglig

Verken Folkehelseinstittutet eller Helsedirektoratet får besvart alle henvendelser fra mediene lenger. De får opptil 250 henvendelser hver dag. Helsedir.

VG - 28 Apr 20 kl. 03:59

Amerikanske delstater melder om flere saker og henvendelser om kjemiske midler

Kansas og Maryland sier de får flere henvendelser om kjemiske vaskemidler. President Donald Trump sier han ikke kan forestille seg hvorfor..

P4 - 19 Jul 19 kl. 17:36

- Innvandrere fikk ikke leie båt

Ordføreren i Nissedal kommune er rystet over at en familie med innvandrerbakgrunn ble nektet å leie båt på en lokal campingplass i Treungen. Driveren av campingplassen skal ha bgrunnet avslaget med at han hadde dårlig erfaring fra et tidligere leieforhold, der utlendinger skulle ha behandlet utstyret dårlig. Ordføreren sier til NRK at han ikke trodde dette gikk an i 2019.

VG - 28 Apr 20 kl. 03:59

Amerikanske delstater sier de får flere henvendelser om kjemiske midler

Kansas og Maryland sier det har vært en økning i antall saker og henvendelser om kjemiske vaskemidler. President Donald Trump sier han ikke kan forestille seg hvorfor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

77 nye koronadødsfall i Sverige

Svenske helsemyndigheter har registrert 77 nye koronarelaterte dødsfall det siste døgnet. 4.639 er døde av virussykdommen.

NRK - 1 time siden

Påstand om sju år for narkosmugling

Aktor la i dag ned påstand om sju års fengsel for en mann fra Lituaen som smuglet 13,6 kilo amfetamin inn i Norge. Det var det største beslaget av dette stoffet i Innlandet i fjor. Mannen hadde rollen som kurèr og har tilstått.

NRK - 2 timer siden

Han får nynorskprisen for 2020

NRK-journalist Eivind Molde er tildelt Kulturdepartementets nynorskpris for journalistar for 2020. I grunngjevinga for prisen blei det lagt vekt på måten han klarer å formidle komplekse saker i eit enkelt språk..

NRK - 1 time siden

Melder om lite Brexit-fremgang

EUs sjefforhandler Michel Barnier sier det har vært lite fremgang etter den fjerde forhandlingsrunden med Storbritannia om handel. Begge sider har også etter de foregående rundene påpekt at det har vært lite fremdrift..

NRK - 1 time siden

Tapte stort på hjemmekontor

Kollektivselskapene Skyss og Ruter tapte 592 millioner kroner da folk ble bedt om å benytte seg av hjemmekontor i forbindelse med korona. I mars anslo Kollektivtrafikkforeningen at tapet på landsbasis var 760 millioner kroner i måneden..

NRK - 1 time siden

Gir seg som PFU-leder

Etter seks år som leder av Pressens Faglige Utvalg (PFU), takker Alf Bjarne Johnsen for seg, ifølge Medier24. Vervet som PFU-leder har han hatt ved siden av journalistjobben i VG. Det er foreløpig ikke klart hvem som tar over som leder av utvalget..

NRK - 1 time siden

Stenger vei før demonstrasjon

Oslo-politiet stenger Sørkedalsveien for all trafikk, syklende og gående fra kl. 13 og utover i forbindelse med en varslet demonstrasjon fredag ettermiddag. T-banens linje 2 vil også ha redusert kapasitet, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Ny BBC-sjef

Tim Davie tar over for Tony Hall som sjef for den britiske kringkasteren BBC. – Vårt arbeid har aldri vært mer relevant, viktig og nødvendig som nå, sa Davie til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Frikjent for mishandling og trusler

En 36 år gammel mann er i Sunnhordland tingrett frifunnet for mishandling, trusler og frihetsberøvelse overfor ektefellen og en sønn. Han er imidlertid dømt til å betale en bot på 12.000 kroner for å ha brutt besøksforbudet han var ilagt..

NRK - 2 timer siden

Opec-forhandlinger lørdag

Energiministrene i Opec og organisasjonens samarbeidsland har planlagt forhandlinger lørdag. Temaet er en videreføring av kuttene i oljeproduksjonen. Det opplyser det russiske energidepartementet i en kort uttalelse som er gjengitt i russiske medier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt