NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 02:30

NRK - 18 Jul 19 kl. 10:29

Flere henvendelser om leieforhold

Stadig flere kontakter Forbrukerrådet om trøblete leieforhold. Hittil i år har Forbrukerrådet fått 1.714 henvendelser om husleie. Økningen er på 45 prosent sammenlignet med i fjor, og det er oftest utleier som opplever problemer, melder NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Forbrukerrådet, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, henvendelserom , leieforhold
P4 - 18 Jul 19 kl. 10:18

Flere klager på trøblete leieforhold

Stadig flere kontakter Forbrukerrådet om trøblete leieforhold. Hittil i år har rådet mottatt 1.714 henvendelser om husleie, en økning på 45 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Hegnar.no - 18 Jul 19 kl. 10:22

Stadig flere melder om trøblete leieforhold

Siden i fjor er antall henvendelser til Forbrukerrådet nesten doblet. Stadig flere stiller spørsmål om husleie..

P4 - 21 Aug 19 kl. 12:14

Mange spørsmål om sopp til Giftinformasjonen

Soppsesongen er i full gang, og det merkes godt hos Giftinformasjonen ved Folkehelseinsitittet. Så langt i år har de hatt en økning på 15 prosent flere henvendelser sammenlignet med gjennomsnittet for de siste seks årene. Soppsakkyndig ved Giftinformasjonen Kristin Opdal Seljetun sier de forventer enda flere henvendelser nå på høsten når flere giftige soppene dukker opp..

P4 - 19 Jul 19 kl. 17:36

- Innvandrere fikk ikke leie båt

Ordføreren i Nissedal kommune er rystet over at en familie med innvandrerbakgrunn ble nektet å leie båt på en lokal campingplass i Treungen. Driveren av campingplassen skal ha bgrunnet avslaget med at han hadde dårlig erfaring fra et tidligere leieforhold, der utlendinger skulle ha behandlet utstyret dårlig. Ordføreren sier til NRK at han ikke trodde dette gikk an i 2019.

Hegnar.no - 04 Jul 19 kl. 06:06

Spørsmål om boligkjøp topper listen over henvendelser til Forbrukerrådet

Forbrukerrådet har opplevd kraftig økning i antallet henvendelser. .

NRK - 07 Aug 19 kl. 16:49

Dansk politi: – Har fått flere tips

Politiet har fått flere enn 60 henvendelser etter eksplosjonen i København tirsdag kveld. Under en pressekonferanse onsdag ettermiddag sa dansk politi at de håper å kunne løse saken, og at de ønsker å komme i kontakt med flere vitner..

Aftenposten - 21 Apr 19 kl. 21:33

I 2017 fikk Oslo sitt første mobbeombud – så eksploderte antall henvendelser

Som mobbeombud har Kjerstin Owren ansvar for 100.000 barn og unge. Nå forteller hun om en hverdag med så mange henvendelser at hun ikke strekker til..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 18:30

Fem spørsmål om leieforhold: Dette har du krav på som leietager og utleier

Og dette skjer dersom en av partene bryter leiekontrakten..

P4 - 19 Jul 19 kl. 07:07

Stor pågang hos alarmtelefon

Alarmtelefonen for barn og unge opplever stor pågang. Så langt i sommer har nødtelefonen 116 111 mottatt om lag 1000 henvendelser. Den døgnåpne beredskapstelefonen mottar også mange henvendelser fra barn og unge som har rømt hjemmefra, eller fra foreldre som har barn og unge som har rømt..

P4 - 27 Sep 19 kl. 16:45

Advarer mot 112-oppringninger

Flere politidistrikt melder at de har fått flere henvendelser fra folk som har blitt oppringt fra telefonnummeret 112 i dag. Politiet oppfordrer alle til å ikke ringe tilbake, og å være varsom med å gi fra seg personlige opplysninger dersom man tar telefonen. Politiet ringer ikke ut fra disse linjene selv..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

12 demokrater møtes til debatt

12 personer som kjemper om å bli Demokratenes presidentkandidat i valget i USA i 2020, møtes i natt til debatt. Blant dem er Joe Biden, Elisabeth Warren og Bernie Sanders. Debatten arrangeres av CNN og New York Times..

NRK - 1 time siden

– Kan aldri erklære våpenhvile

Tyrkias president Erdogan har avvist USAs forslag om å inngå en våpenhvile i nordlige deler av Syria. – Vi kan aldri erklære våpenhvile, sa han til journalister om bord på et fly, ifølge flere tyrkiske medier og Reuters..

NRK - 1 time siden

Pence vil ikke dele dokumenter

Visepresident Mike Pence i USA nekter å dele dokumenter med kongressen i forbindelse med prosessen som kan lede til riksrett mot president Trump. Pence mener at forespørselen fra Representantenes hus er «for bred», ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Ønsker Syria-omkamp i kongressen

Flere av Demokratenes kongressmedlemmer, med støtte fra noen republikanske representanter, har fremmet et forslag i kongressen hvor de går mot president Donald Trumps avgjørelse om å trekke USAs soldater ut av Syria. Det melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

SOHR: To syriske soldater drept

To syriske regjeringssoldater skal være drept i artilleriskyts fra tyrkiskvennlige opprørere i det nordlige Syria. Det melder eksilgruppen Syrian observatory for human rights (SOHR), ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Spania fordømmer vold

De spanske myndighetene fordømmer volden i Barcelona, og andre byer i regionen. Det skriver myndighetene i en pressemelding, ifølge Reuters. De skriver videre at de nå jobber for å garantere innbyggernes sikkerhet i Catalonia..

NRK - 2 timer siden

«Uakseptabel» brexitavtale

Brexit-tilhenger og parlamentsmedlem Owen Paterson mener at statsminister Boris Johnsons avtale om å gå ut av EU er «absurd» og «uakseptabel», ifølge avisa The Sun. Britene går etter planen ut av EU 31. oktober og forhandler nå om en avtale..

NRK - 2 timer siden

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mellom Norge og Romania

Kampen mellom Norge og Romania endte 1-1. Spissen Alexander Sørloth sikret det norske poenget i sluttminuttene. Dermed er ikke håpet helt ute for direkte kvalifisering til fotball-EM..

NRK - 3 timer siden

Kilde: USA måtte avskrekke milits

Ifølge en amerikansk tjenestemann sendte USA F-15-fly og kamphelikoptre for å skremme tyrkiskstøttede opprørsgrupper som kom «svært nær» amerikanske soldater i Syria tirsdag, skriver journalisten Lucas Tomlinson. Han dekker Pentagon for Fox News..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt