NRK > Nyheter

Torsdag, 26 November, 09:51

NRK - 26 okt. 20 kl. 03:30

Flere har forhåndsstemt enn i 2016

Ni dager før valgdagen har flere amerikanerne avlagt stemme enn ved presidentvalget i 2016. 59 millioner har avlagt stemme, viser en opptelling gjort av Election Project, som gjøres i regi av University of Florida. I 2016 forhåndsstemte 57 millioner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Election Project, University, Florida

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flerehar , forhåndsstemt, enni , 2016
P4 - 26 okt. 20 kl. 06:12

59 millioner har forhåndsstemt

59 millioner amerikanere har så langt forhåndsstemt før presidentvalget neste uke. Det er to millioner flere enn før valget for fire år siden, ifølge en gjennomgang gjort ved University of Florida. Det er flest som støtter Demokratene som har forhåndsstemt..

NRK - 02 nov. 20 kl. 22:21

96 millioner har forhåndsstemt

Over 96 millioner amerikanere har forhåndsstemt i USA, noe som er 70 prosent av den samlede valgdeltakelsen i 2016. I Texas har allerede antall forhåndsstemmer overgått den samlede valgdeltakelsen i staten i 2016..

NRK - 22 okt. 20 kl. 21:50

47 millioner forhåndsstemmer i USA

Flere enn 47 millioner har så langt forhåndsstemt i presidentvalget i USA, ifølge tall fra The United States Elections Project. Dermed har allerede flere forhåndsstemt ved dette valget sammenliknet med 2016, tolv dager før valgdagen 3. november..

NRK - 23 okt. 20 kl. 00:58

47 millioner har forhåndsstemt

Minst 47,1 millioner amerikanske velgere har så langt forhåndsstemt. Med 11 dager til presidentvalget i USA, er antall forhåndsstemmer alt på nivå med 2016. De mange tidlige stemmene viser en rekordhøyt valgdeltakelse, skriver The Washington Post..

P4 - 28 okt. 20 kl. 06:35

70 millioner har forhåndsstemt

Valget i USA skaper voldsomt engasjement. En uke før valget har hele amerikanere 70 millioner forhåndsstemt. Oppslutningen ligger dermed an til å bli historisk høy, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

NRK - 29 okt. 20 kl. 19:51

80 millioner har forhåndsstemt

Over 80 millioner har forhåndsstemt i det amerikanske presidentvalget, melder nyhetsbyrået Reuters. Nesten 52 millioner er poststemmer, mens over 28 millioner av forhåndsvelgerne har møtt opp fysisk..

NRK - 02 nov. 20 kl. 22:22

Flere har stemt i Arizona enn 2016

Antallet som har forhåndsstemt i delstaten Arizona er nå høyere enn det totale antallet stemmer som ble avgitt i 2016, melder CNN. Det gjør Arizona til den fjerde delstaten hvor antall forhåndsstemmer er høyere enn antall stemmer i 2016-valget..

P4 - 23 okt. 20 kl. 05:48

47 millioner har forhåndsstemt

For over 47 millioner amerikanere hadde ikke nattens debatt noe å si i forhold til syemmegivning - minst 47,1 millioner velgere har nemlig allerede forhåndsstemt. 11 dager før presidentvalget er antallet dermed på nivå med totalen i 2016. De mange tidlige stemmene viser en rekordhøyt valgdeltakelse, ifølge The Washington Post..

NRK - 28 okt. 20 kl. 02:47

70 millioner har forhåndsstemt

Over 70 millioner har forhåndsstemt i USA, ën uke før poresidentvalget 3. november. Det tidlige oppmøtet utgjør over halvparten av valgdeltakelsen fra 2016, opplyser US Elections project ifølge Reuters..

NRK - 29 okt. 20 kl. 19:51

Flere millioner har forhåndsstemt

Mer enn 58 millioner har forhåndsstemt i det amerikanske presidentvalget amerikanere, melder nyhetsbyrået Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Korona i den svenske kongefamilien

Svenske prins Carl Philip og prinsesse Sofia har testet positivt på koronaviruset. Det melder det svenske kongehuset, skriver avisa Expressen..

NRK - 15 minutter siden

Landslagstreneren testet positivt

Landslagstrener Eirik Myhr Nossum testet positivt for koronaviruset på arrangørens test ved ankomst til finske Ruka i går ettermiddag..

NRK - 15 minutter siden

Tyskland passerte 15.000 dødsfall

Tyskland har passert 15.000 koronarelaterte dødsfall, etter at det i dag ble meldt om 389 dødsfall det siste døgnet. Målt i forhold til folketallet er dette tre ganger flere døde enn Norge, men bare en tredel av Sveriges dødstall..

NRK - 16 timer siden

Biden får tilgang til etterretning

Påtroppende president Joe Biden vil mandag motta den første muntlige gjennomgangen av viktig etterretning. Det er den samme rapporten den sittende presidenten mottar. President Trump har inntil nylig hindret Biden tilgang til denne informasjonen..

NRK - 30 minutter siden

Ingen inkassokø

Koronakrisen har foreløpig ikke ført til en gjeldskrise for norske husholdninger. Tall fra Kredinor, som står for halvparten av alle inkasso-saker på forbrukslån i Norge, viser at antall inkassosaker har gått ned med ca. 30 prosent siden april..

NRK - 30 minutter siden

Flertallet av studenter mer ensomme

Tre av fem norske studenter har følt seg mer ensomme etter koronautbruddet i mars, ifølge en undersøkelse utført av Sentio. Undersøkelsen, der 1.000 studenter har svart, er gjennomført på vegne av Universitas og Norsk studentorganisasjon (NSO)..

NRK - 45 minutter siden

Får ikke skiftet mannskap

Vekterstreiken gjør at det ikke blir skiftet mannskap på flere av oljeplattformene i Nordsjøen. Flere helikopterterminaler i landet er rammet av vekterstreiken som ble trappet opp natt til tirsdag. Trafikken er derfor sterkt redusert..

NRK - 1 time siden

Selger seg ut av Entra

Staten ved nærings- og fiskeridepartementet har solgt seg helt ut av eiendomsselskapet Entra ASA, for 2,5 milliarder kroner. Kjøper av aksjene er det svenske eiendomsselskapet Castellum AB. Entra eier og forvalter totalt 90 eiendommer i Norge..

NRK - 1 time siden

Bruflot vant kampvotering

Tidligere Unge Høyre-leder Sandra Bruflot vant kampen om den sikre andreplassen for Buskerud valgkrets ved valget neste år. Nominasjonskomiteen hadde foreslått Kristin Ørmen Johnsen, skriver Drammens Tidende.Trond Helleland står på førsteplass..

NRK - 1 time siden

Vil angripe Tigrays hovedstad

Etiopias statsminister, fredsprisvinner Abiy Ahmed Ali, sier han har gitt hæren ordre om å angripe Mekele, regionhovedstaden i Tigray, Mekele med en halv million innbyggere. Statsministeren ber innbyggere i området holde seg innendørs..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt