NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 22:32

NRK - 23 feb. 21 kl. 09:32

Flere har fått strømmen tilbake

Deler av Kjøllefjord, Dyfjord og Kifjord har fått strømmen tilbake, det sier elverk sjef for Nordkyn kraftlag Håvard Pedersen. Mesteparten av befolkningen på Nordkyn er fortsatt uten strøm, som følger av gårsdagens strømbrudd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kjøllefjord, Kifjord, Nordkyn, Håvard Pedersen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flerehar , fått, strømmen, tilbake
NRK - 24 jan. 21 kl. 15:02

Strømmen tilbake i Sirdal

Strømmen er tilbake, etter at Agder Energi søndag ettermiddag fant nye feil på strømnettet i Sirdal. Vind og mye snø har ført til en utfordrende helg for både Agder Energi og Telenor. De kan ikke utelukke at strømmen igjen kan forsvinne..

NRK - 20 feb. 21 kl. 15:58

Strømmen tilbake

Strømmen er tilbake for de fleste i Lillehammer etter at den gikk før klokka 14.00 i dag. På det meste var 1700 strømkunder uten strøm..

NRK - Igår: 18:54

Strømmen er tilbake

Deler av Longyearbyen var uten strøm i cirka fire timer fra klokka 13.20 onsdag. Nå er strømmen tilbake og feilen er funnet, opplyser Longyearbyen lokalstyre.

NRK - 22 jan. 21 kl. 05:53

Mange uten strøm i Sirdal

Over 2800 strømkunder i Agder er nå uten strøm, ifølge Agder Energi Nett. Flest av dem i Sirdal, hvor over 2 600 husstander er uten strøm. 240 husstander i Lindesnes er også uten strøm.

NRK - 21 jan. 21 kl. 18:02

Strømmen er tilbake i Hemsedal.

Strømmen er tilbake i Hemsedal kommune etter at om lag 4.400 kunder sto strømløse torsdag ettermiddag..

NRK - 19 feb. 21 kl. 16:53

Strømmen er på veg tilbake i Texas

Strømmen er på veg tilbake i Texas, men fredag er det fremdeles i underkant av 200.000 menneske som ikke har tilgang til strøm i delstaten, ifølge oversikten til poweroutage.us.

NRK - 22 jan. 21 kl. 14:13

Mange uten strøm i Sirdal

Omtrent 3500 strømkunder i Sirdal er uten strøm, ifølge Agder Energi Nett. Det jobbes med å rette feilene, men strømselskapet sier det kan ta noe tid før strømmen er tilbake, fordi forholdene er krevende, sier Nils Tore Augland i Agder Energi Nett..

NRK - 21 jan. 21 kl. 20:51

Flere tusen uten strøm

Mange er fremdeles uten strøm i Innlandet. I Trysil mangler 2745 kunder strømmen. 291 er uten strøm i Gjøvik, 270 i Ringsaker og 329 i Østre Toten.

NRK - 19 feb. 21 kl. 08:28

Strømmen delvis tilbake i Texas

Folk har nå begynt få igjen strømmen i Texas etter flere dager med strømbrudd som følge av ekstremkulde og snøfall. Men mange er fremdeles rammet av vannproblemer, matmangel og kalde temperaturer fremover. Vinterværeter nå på vei østover..

NRK - 10 jan. 21 kl. 05:50

Strømmen delvis tilbake i Pakistan

En feil på strømnettet sør i Pakistan førte lørdag kveld til at store deler av landet ble mørklagt. Litt over halve landet har søndag morgen strøm igjen. Like før midnatt lokal tid ble store deler av Pakistan rammet av strømbruddet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen i 40-åra som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem til avtalt tid etter en skitur på Hardangervidda, er funnet i god behold, melder Sør-Øst politidistrikt. Hun hadde tatt seg inn på en hytte, og trengte ikke helsehjelp..

NRK - 1 time siden

Vil innføre fullføringsrett på VGS

Regjeringen vil innføre fullføringsrett i videregående skoler. Over 5000 elever mister retten til videregående opplæring årlig, fordi de ikke fullfører innen tre år. Kunnskapsminister Melby mener elever kan klare å fullføre om de blir gitt bedre tid..

NRK - 9 timer siden

Dømd for kyrkjebrann

Ein 28 år gammal mann er dømt til 4 år og 2 månadars fengsel for å ha tent på Dombås kyrkje, og for å ha prøvd å tenna på Sel kyrkje. Det melder GD. Mannen er frå Somalia.

NRK - 1 time siden

Straffen satt ned fra 13 til fem år

Islendingen som skjøt og drepte sin bror fikk fullt gjennomslag da han anket saken. Et knapt flertall i lagmannsretten mener det var et uaktsomt drap. Forsvarer klarte å overbevise retten om å sette ned straffen fra 13 års fengsel til bare fem år..

NRK - 1 time siden

Se Debatten her

NRK - 1 time siden

Større leteaksjon på Haukeliseter

Politiet har satt i gang en leteaksjon på Haukeliseter på Hardangervidda. De leter etter en kvinne i 40 årene fra Haugesund, som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem fra skitur, som avtalt. Politiet har kalt ut frivillige og politihelikopter..

NRK - 1 time siden

Får kreve inn høyere eiendomsskatt

Rådmannens forslag om en økning i eiendomsskatten i Arendal er vedtatt. For mange innbyggere betyr det en doblet eiendomsskatt. 24 av bystyrets 39 medlemmer gikk inn for dette..

NRK - 1 time siden

Får 53.000 Pfizer-doser i uke 11

I uka fra 15. til 21. mars får Norge 53.

NRK - 1 time siden

«Oransje» nivå i Osloskolen

Oslo vil etablere et «oransje» nivå for barnehager og grunnskolen i byen. Målet er å begrense antallet nærkontakter for elevene. Årsaken er at byen ikke har tid til å vente på justeringer i den såkalte trafikklysmodellen, sier skolebyråden..

NRK - 1 time siden

Straffen satt ned fra 13 til 5 år

Islendingen som skjøt og drepte sin bror fikk fullt gjennomslag da han anket saken. Et knapt flertall i lagmannsretten mener det var et uaktsomt drap. Forsvarer klarte å overbevise retten om å sette ned straffen fra 13 års fengsel til bare 5 år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt