NRK > Nyheter

Thursday, 17 October, 07:37

NRK - 20 Jul 18 kl. 16:46

Flere forgiftet av sprøytemidler

Innbyggere i Brasil blir forgiftet av sprøytemidler som blir brukt i nærheten av boliger, skoler og arbeidsplasser, ifølge Human Rights Watch. Personer er blitt akutt forgiftet på sju ulike steder i Brasil..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brasil, Human Rights Watch

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, forgiftetav , sprøytemidler
NRK - 20 Jul 18 kl. 16:46

Mange forgiftet av sprøytemidler

Innbyggere i Brasil blir forgiftet av sprøytemidler som blir brukt i nærheten av boliger, skoler og arbeidsplasser, ifølge Human Rights Watch. Personer er blitt akutt forgiftet på sju ulike steder i Brasil..

NRK - 12 Dec 18 kl. 06:38

Vil verne om drikkevannskilder

Etter tidligere funn av ukjente sprøytemidler i drikkevannet i Danmark vil regjeringen nå forby sprøytemidler i nærheten av drikkevannskilder. – Her i landet skal vi kunne drikke vannet uten å være bekymret, sier Miljøministeren til DR Nyheter..

P4 - 09 Jul 18 kl. 16:40

Kan ikke utelukke at flere har blitt forgiftet

Britisk politi kan ikke utelukke at flere blir forgiftet av nervegiften Novitsjok. I går døde en trebarnsmor etter at hun og partneren ble forgiftet i Amesbury. Britisk politi fraråder folk nå å plukke gjenstander som sprøyter og uvanlige beholdere..

Dagbladet - 27 Apr 18 kl. 14:00

EU forbyr sprøytemiddel som truer biene 

EU går inn for totalforbud mot utendørs bruk av såkalte neonikotinoider, en type sprøytemidler som er skadelige for bier. .

NRK - 09 Jul 18 kl. 15:52

Kan ikke gi sikkerhetsgaranti

Britisk politi sier de ikke kan utelukke at flere blir forgiftet av nervegiften Novitsjok, og fraråder folk å plukke gjenstander som sprøyter og uvanlige beholdere. En trebarnsmor døde søndag etter at hun og partneren ble forgiftet i Amesbury..

Aftenposten - 27 Apr 18 kl. 12:11

EU forbyr sprøytemiddel som truer biene 

EU går inn for totalforbud mot såkalte neonikotinoider, en type sprøytemidler som er skadelige for bier..

NRK - 07 Jul 19 kl. 10:51

Forskning: Sprøytegift kan gi ADHD

Danske forskere har funnet en sammenheng mellom ADHD-symptomer hos barn og rester av plantevernmidler i mødrenes urin under graviditeten, skriver DR. Ifølge undersøkelsen er det snakk om sprøytemidler på frukt og grønt..

Klartale - 27 Apr 18 kl. 12:49

Biene kan være reddet

Bier dør av sprøytemidler. Men nå blir stoffer som truer biene forbudt..

Dagbladet - 12 Sep 18 kl. 12:00

Faktisk.no: Ingenting tyder på at det er farlig å spise genmodifisert mat

- Sterk overdrivelse fra Berit Nordstrand om uhyrlige mengder sprøytemidler, sier Norsk institutt for bioøkonomi..

Aftenposten - 01 Nov 18 kl. 07:00

Nå kommer robotbiene. Kan de redde oss?

Pollinerende insekter trues av arealbruk, klimaendringer, sprøytemidler og innførte arter. Dermed kan det bli mangel på naturlige blomsterbestøvere. Kan teknologien redde oss?.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Trafikkulukke Ålesund

Naudetatane er på veg til ei trafikkulukke i Ålesund mellom ein bil og ein syklist. Det er truleg alvorleg skade, opplyser politiet. Ulukka skal ha skjedd mellom Spjelkavik og Vegsund..

NRK - 10 minutter siden

Sjå Politisk kvarter

NRK - 30 minutter siden

Stansar eksport av ulovleg avfall

Fjord Line vil ikkje lenger frakte avregistrerte bilar utan innsyn. Reiarlaget startar intern gransking etter NRK-dokumentaren «Søppelsmuglerne», som avslører at ulovleg elektronisk avfall blir stappa i bilar og eksportert til Afrika for vidare sal..

NRK - 30 minutter siden

Kronen nærmer seg bunnivå

Det kan bli dyrere for nordmenn å dra på ferie, nå som kronen nærmer seg bunnivået fra 2008. Flere valutaeksperter venter at usikkerhet rundt brexit, handelskrig og internasjonal uro vil føre til enda svakere krone framover..

NRK - 1 time siden

Fjord Line strammar inn

Avsløringane i Brennpunkt-dokumentaren «Søppelsmuglarane» får ferjeselskapet Fjord Line til å endre kurs. Nå vil dei ikkje lengre frakte avregistrerte biler utan innsyn, og reiarlaget startar intern gransking..

NRK - 1 time siden

Bitcoinsjef i Stavanger er sikta

Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger er sikta for grovt underslag etter at 126 kunder har meldt selskapet til politiet, skriv Aftenbladet. Bakgrunnen er kundar som meiner dei har fått for dårleg betalt då dei ville veksle inn bitcoins i vanleg valuta..

NRK - 1 time siden

Folkevalde vart viste bort

I Hongkong vart politikarar dregne ut av den lovgjevande forsamlinga av tryggingsvakter etter å ha ropt til leiaren Carrie Lam for andre dag på rad. I går valde Lam å avbryte tala ho skulle halde på grunn av tilropa frå opposisjonspolitikarar..

NRK - 2 timer siden

Kraftig smell i sentrale Stockholm

Det har vært et kraftig smell på Södermalm i Stockholm natt til torsdag. Bombegruppen er på plass. Ingen skal ha blitt skadd.

NRK - 2 timer siden

Trailer sperrer E6 i Trøndelag

E6 tre kilometer sør for Soknedal sentrum er sperret i begge fartsretninger etter at en trailer natt til torsdag kjørte inn i en midtrabatt og sperrer store deler av veien. – Sjåføren har kommet seg ut av traileren, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Pelosi: Trump fikk et sammenbrudd

Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, og president Donald Trump anklager hverandre for å ha hatt et sammenbrudd under et møte i Det hvite hus. De to møttes for første gang siden riksrettsprosessen startet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt