P4 > Nyheter

Monday, 09 December, 00:40

P4 - 18 Sep 19 kl. 07:51

Flere feil på jernbanen

Problemene hoper seg opp på jernbanen i Oslo-området.
Tidligere i dag har strømproblemer på Filipstad og signalfeil på Drammenbanen og Askerbanen ført til både innstillinger og forsinkelser.
Nå melder Bane Nor at en feil på en sporveksel ved Skøyen også fører til forsinkelser og innstillinger for både lokaltog og regiontog..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Filipstad, Drammenbanen, Askerbanen, Bane Nor, Skøyen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, feil, jernbanen
P4 - 07 Jun 19 kl. 11:52

Mindre punktlige tog i mai

Punktligheten på jernbanen falt i mai. 88,7 prosent av togene gikk som de skulle, det er ned 4,6 prosentpoeng fra april, melder Bane nor. De viser til at en togavsporing, flere tekniske feil på Skøyen i Oslo og planlagt arbeid på jernbanen førte til nedgangen..

P4 - 19 Jun 19 kl. 07:25

Tog-lønn sporer av

En rekke norske jernbanetopper hadde en tosifret lønnsvekst i fjor. Vy-sjef Geir Petter Isaksen troner øverst på lista med en lønn på godt over 6 millioner og en lønnsvekst fra året før på hele 12 prosent, skriver Klassekampen. Stadig nye opplitninger av jernbanen gjør også at det nå er over 50 direktører i den norske jernbanen.

P4 - 17 Jul 19 kl. 06:10

- Kunne ha gjort mer arbeid på jernbanen

- Det kunne vært flere som jobbet på jernbanen i sommer, mens det er buss for tog. Det erkjenner Bane Nor overfor Aftenposten, som har talt opp hvor mange steder på de sommerstengte linjene det ble jobbet i forrige uke. På fem steder rundt Oslo var det folk i sving.

Aftenposten - 26 Aug 19 kl. 17:04

Entreprenører om vedlikeholdet: Vi har kapasitet til å gjøre mer på jernbanen

Store entreprenører som jobber for jernbanen om sommeren mener at arbeidet kunne vært organisert langt bedre..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 13:25

Nå begynner togbyråkratenes jakt på nye metoder for å stenge jernbanen om sommeren

Spørre passasjerene hvor fornøyd de er med buss for tog og jakte nye ideer fra utlandet. Slik skal det kartlegges om sommerarbeid på jernbanen kan gjøres smartere..

P4 - 19 Sep 19 kl. 06:48

Signalfeil igjen

For fjerde morgen på rad er det signalproblemer på jernbanen i Oslo-området. Denne gangen er det forsinkelser og innstillinger på grunn av feil mellom Oslo S og Lillestrøm. Bane Nor sier de jobber med å rette feilen, som rammer lokaltog, regiontog og flytoget..

NRK - 28 Oct 19 kl. 10:15

Feil praksis med trygdeytelser

Retten til å ta med seg trygdeytelser til andre EØS-land har vært praktisert feil. Det er foreløpig ikke flere opplysninger om hva som har vært praktisert feil, og Arbeids- og sosialdepartementet vil redegjøre om saken i ettermiddag..

P4 - 27 Sep 19 kl. 18:30

Fremdeles togproblemer

Det er fremdeles problemer på jernbanen i Oslo-området. Det var lange køer på Oslo S i rushtiden i ettermiddag, på grunn av forsinkelser og innstillinger. Og fremdeles er det feil på sporet ved Asker stasjon, og det er færre spor enn vanlig i bruk mellom Langhus og Ski på Østfoldbanen..

Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 22:15

Flere kommuner kan ha valgt ordfører på feil vis

Flere kommuner valgte sin nye ordfører ved skriftlig, hemmelig votering. Kommunaldepartementet mener dette var feil og råder kommunene til å vurdere gjenvalg..

P4 - 04 Dec 19 kl. 17:18

Forsinkelser på jernbanen

For mange på Østlandet tar turen hjem fra jobb i dag ekstra lang tid. Det er nemlig forsinkelser og innstillinger Østfoldbanen og på Drammenbanen. Mellom Oslo S og Nordstrand er det strømproblemer, melder Bane Nor.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Pris til Johaug og Warholm

Therese Johaug og Karsten Warholm ble kåret til årets idrettsutøvere på NISO-gallaen. Ifølge VG var det i år som i fjor friidrett og langrenn som stakk av med de gjeveste prisene kåret av medlemmene i Norske Idrettsutøveres Sentralorganisasjon..

P4 - 1 time siden

Listhaug lover tiltak mot sykehjemsvold

Eldreminister Sylvi Listhaug lover tiltak for å få slutt på vold på sykehjem, men gir ikke en krone ekstra til kommunene. For en uke siden avslørte Aftenposten at det skjedde minst 13.000 voldsepisoder på norske sykehjem i fjor.

P4 - 1 time siden

Ambulansefly tilbake i drift

I morgen settes to ekstra ambulansefly fra Sverige inn i tjenesten i Norge. Det melder selskapet Babcock i en pressemelding. Tidligere i kveld ble det kjent at ett av de fem ambulanseflyene som har vært ute av tjeneste, nå er på plass i Bodø.

P4 - 2 timer siden

Påkjørt kvinne døde

Kvinnen som ble kjørt på av en bil på E16 sør for Hønefoss tidligere i kveld er erklært død på Ringerike sykehus. De pårørende er varslet. Krimteknikere er på stedet for å gjøre undersøkelser ved stedet hun ble påkjørt.

P4 - 2 timer siden

To nordmenn på pallen i storslalom

To nordmenn stod på pallen i storslalåm-rennet i Beaver Creek i USA nå i kveld norsk tid. Henrik Kristoffersen ble nummer to bak USAs Tommy Ford. Leif Kristian Nestvold-Haugen ble nummer tre..

P4 - 2 timer siden

Oppgang i globalt våpensalg

Våpenindustrien omsetter for stadig mer. I fjor økte verdens hundre største forsvarsselskaper salget med 4,6 prosent. Det tilsvarer 3800 milliarder kroner viser en rapport fra det svenske fredsforskningsinstituttet SIPRI.

P4 - 3 timer siden

Biler kjørte innover skiløype

5 biler kjørte innover en skiløype i Holmestrand. Det skal ha vært både barn og skiløpere i løypa, forteller politiet. Bilene kjørte rundt 1,5 kilometer innover i løypenettet.

P4 - 3 timer siden

SV kaller inn statsministeren i luftambulansesaken

SV kaller inn statsminster Erna Solberg til Stortinget for å redegjøre om ambulansefly-saken. Partiet sier til VG at Bent Høie ikke tar saken på alvor og nekter å redegjøre, og derfor kaller de inn Solberg i stedet. Babcock, som driver ambulanseflytjenesten i Norge, har satt fem av totalt elleve fly på bakken på grunn av tekniske problemer..

P4 - 3 timer siden

Økonom sjokkert over nordmenns forbruk

Forbrukerøkonom Silje Sandmæl er sjokkert over nordmenns forbruk på julegaver. Besteforeldre skal bruke mest på julegaver i år, med 9369 kroner i gjennomsnitt, det er en økning med 1440 kroner sammenlignet med i fjor. Det viser DNBs forbrukerbarometer.

P4 - 4 timer siden

Alvorlig skadet etter påkjørsel

En kvinne er alvorlig skadd og kjørt til sykehus etter å ha blitt kjørt på av en bil på E16 sør for Hønefoss. Det melder Sør-Øst Politidistrikt. Personen som ble påkjørt er en eldre kvinne, hun var ved bevissthet da hun ble kjørt til sykehus.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt