P4 > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 14:28

P4 - 18 sep. 19 kl. 07:51

Flere feil på jernbanen

Problemene hoper seg opp på jernbanen i Oslo-området.
Tidligere i dag har strømproblemer på Filipstad og signalfeil på Drammenbanen og Askerbanen ført til både innstillinger og forsinkelser.
Nå melder Bane Nor at en feil på en sporveksel ved Skøyen også fører til forsinkelser og innstillinger for både lokaltog og regiontog..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Filipstad, Drammenbanen, Askerbanen, Bane Nor, Skøyen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, feil, jernbanen
P4 - 07 juni 19 kl. 11:52

Mindre punktlige tog i mai

Punktligheten på jernbanen falt i mai. 88,7 prosent av togene gikk som de skulle, det er ned 4,6 prosentpoeng fra april, melder Bane nor. De viser til at en togavsporing, flere tekniske feil på Skøyen i Oslo og planlagt arbeid på jernbanen førte til nedgangen..

P4 - 19 juni 19 kl. 07:25

Tog-lønn sporer av

En rekke norske jernbanetopper hadde en tosifret lønnsvekst i fjor. Vy-sjef Geir Petter Isaksen troner øverst på lista med en lønn på godt over 6 millioner og en lønnsvekst fra året før på hele 12 prosent, skriver Klassekampen. Stadig nye opplitninger av jernbanen gjør også at det nå er over 50 direktører i den norske jernbanen.

P4 - 17 juli 19 kl. 06:10

- Kunne ha gjort mer arbeid på jernbanen

- Det kunne vært flere som jobbet på jernbanen i sommer, mens det er buss for tog. Det erkjenner Bane Nor overfor Aftenposten, som har talt opp hvor mange steder på de sommerstengte linjene det ble jobbet i forrige uke. På fem steder rundt Oslo var det folk i sving.

P4 - 11 mai 20 kl. 09:49

Skal gjøre mer arbeid på jernbanen

Bane Nor skal gjøre mer arbeid enn tidligere planlagt når jernbanen igjen stenges flere steder i sommer. Det skal gjøre vedlikehold, som fører til buss for tog for de reisende i opptil seks uker, på Østfoldbanen, Drammen- og Spikkestadbanen. Og det blir gjort mer såkalt ekstraarbeid, som er annet vedlikehold enn de store prosjektene, enn i fjor sommer, fordi Bane Nor har fått mer penger til det, melder Aftenposten..

Aftenposten - 26 aug. 19 kl. 17:04

Entreprenører om vedlikeholdet: Vi har kapasitet til å gjøre mer på jernbanen

Store entreprenører som jobber for jernbanen om sommeren mener at arbeidet kunne vært organisert langt bedre..

Dagbladet - 24 juni 20 kl. 21:38

Alarmerende funn om feil beltebruk

Advarer mot feil beltebruk. Feil bruk av bilbelte forårsaker flere alvorlige skader enn tidligere kjent..

Aftenposten - 13 sep. 19 kl. 13:25

Nå begynner togbyråkratenes jakt på nye metoder for å stenge jernbanen om sommeren

Spørre passasjerene hvor fornøyd de er med buss for tog og jakte nye ideer fra utlandet. Slik skal det kartlegges om sommerarbeid på jernbanen kan gjøres smartere..

P4 - 19 sep. 19 kl. 06:48

Signalfeil igjen

For fjerde morgen på rad er det signalproblemer på jernbanen i Oslo-området. Denne gangen er det forsinkelser og innstillinger på grunn av feil mellom Oslo S og Lillestrøm. Bane Nor sier de jobber med å rette feilen, som rammer lokaltog, regiontog og flytoget..

NRK - 28 okt. 19 kl. 10:15

Feil praksis med trygdeytelser

Retten til å ta med seg trygdeytelser til andre EØS-land har vært praktisert feil. Det er foreløpig ikke flere opplysninger om hva som har vært praktisert feil, og Arbeids- og sosialdepartementet vil redegjøre om saken i ettermiddag..

P4 - 03 mars 20 kl. 13:21

Varlser etterslep frem mot 2023

Etterslepet på vedlikehold av norsk jernbane vil bare øke hvert år frem mot 2023. Og det kan få store konsekvenser som forsinkede tog og flere feil sier Bane Nor- sjef Gorm Frimannslund. For å ta unne vedlikehold på jernbanen trenger Bane Nor 3,5 milliarder kroner i året, i dag har de 2,5 milliarder kroner til vedlikehold, og selv det strekker ikke til, skriver Aftenposten.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

1,1 millioner evakueres som følge av flom

Minst 44 personer er nå bekreftet døde og 1,1 millioner mennesker evakueres nå som følge av flom og jordskred sør i Japan. Redningsmannskaper sliter med å komme til og flere er savnet. I byen Omura i Nagasaki ble det registrert 94,5 millimeter nedbør i timen melder NTB.

P4 - 15 minutter siden

Siktet mann hentes hjem fra Spania

En mann som er siktet etter en skyteepisode på åpen gate i Trondheim i fjor, hentes nå hjem fra Spania. Det melder Adresseavisen. Mannen ble pågrepet i nærheten av Torrevieja i begynnelsen av mai og har sittet i fengsel i Spania siden da.

P4 - 45 minutter siden

– Forskjellig behandling av besøksforbud i politidistriktene

– Vold i nære relasjoner må bli høyt prioritert i alle politidistrikt. Det sier Jane Dullum, forsker ved velferdsforskningsinstituttet NOVA. I går ble det kjent at en kvinne som ble drept i Stavanger 24.

P4 - 1 time siden

Fraværsgrensen gjelder igjen i høst

Fraværsgrensen i videregående skole blir igjen innført fra høsten av . Det opplyser kunnskapsdepartementet. På grunn av koronakrisen ble det innført midlertidige endringer i fraværsgrensen, men den vil ikke bli videreført ved skolestart.

P4 - 1 time siden

50.000 elbiler i Oslo

Oslo har nå mer enn 50.000 elbiler, en andel på 16,7 prosent av den private bilparken. Sammen med Bergen er dermed hovedstaden den byen i verden som har flest elbiler per innbygger, melder bymiljøetaten i Oslo..

P4 - 1 time siden

Spyttet på sikkerhetsvakt og sa han hadde korona

En mann i 60-årene må møte i Oslo tingrett etter at ha spyttet på en sikkerhetsvakt og sagt at han hadde koronaviruset på Aker Brygge i april. Til TV2 sier forsvareren til mannen at han beklager og er lei seg for det som skjedde. Strafferammen er opptil et halvt års fengsel.

P4 - 1 time siden

Stopper svensk charterfly

Et fly med svenske chaterturister får ikke lov til å reise til Hellas som planlagt torsdag. De ble mye bråk etter at selskapet Tui forrige uke fikk spesialtillatelse til en markedsføringsreise til Rhodos. Greske myndigheter trodde det ikke skulle være turister om bord, men det var det.

P4 - 1 time siden

Rekordkaldt i Rogaland

Aldri før har det blitt målt lavere temperatur i Rogaland i juli enn torsdag forrige uke. Da ble det målt to grader på Gullingen skisenter. Den forrige rekorden ble satt på samme sted i fjor, med 2,1 grader, opplyser Meteorologisk institutt..

P4 - 1 time siden

Laveste antall innlagte siden mars

11 personer er nå innlagt på norske sykehus med koronaviruset. Det er det laveste tallet siden 10. mars viser tall fra Helsedirektoratet.

P4 - 1 time siden

Stjal fra egen arbeidsplass - må i fengsel

En mann er i Romsdal tingrett dømt til ubetinget fengsel i 75 dager for grovt underslag. Mannen har erkjent å ha stjålet 216.000 kroner fra baren han jobbet i over en periode på 10 måneder.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt