P4 > Nyheter

Tuesday, 19 February, 17:47

P4 - 23 Jun 18 kl. 10:35

Flere drept i Etiopia

Flere personer er drept etter en eksplosjon på et folkemøte da Etiopias nye statsminister talte i dag.
Eksplosjonen ble utløst like etter talen, men det er ikke kjent om hvor mange osm ble drept..
Les mer på P4


Les mer om:
Etiopias, Etiopia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, drepti , Etiopia
NRK - 13 Mar 18 kl. 10:12

38 drept i ulykke i Etiopia

Ifølge statsmedier skal 38 personer ha omkommet i en bussulykke i Etiopia..

NRK - 20 Dec 18 kl. 02:37

Ti drept av veibombe i Etiopia

Ti personer ble drept og én såret da minibussen deres ble truffet av en veibombe i en urolig region vest i Etiopia, melder en lokal TV-stasjon. Eksplosjonen skjedde i grenseområdet mellom regionene Oromia og Benishangul-Gumuz..

NRK - 23 Aug 18 kl. 20:37

Etiopia: 800 pågrepet etter uro

800 mennesker er pågrepet i Etiopia for å ha oppildnet til sosial uro og voldshandlinger, opplyser landets myndigheter. Det har vært uro flere steder i landet den siste uken, og flere er mistenkt for blant annet drap, landokkupasjon og ildspåsettelse..

NRK - 17 Sep 18 kl. 16:16

Blodige angrep i Etiopia

Minst 23 mennesker er drept i etnisk relatert vold i Etiopia de siste dagene, opplyser etiopisk politi. Angrepene i helgen var rettet mot minoritetsgrupper i områder nær hovedstaden Addis Abeba. Over 200 personer i forbindelse med voldsomhetene..

NRK - 13 Aug 18 kl. 21:20

Mange drept i uro øst i Etiopia

Paramilitære styrker drepte i helgen minst 40 mennesker øst i Etiopia, opplyser lokale myndigheter til Reuters. Uroen langs grensene til provinsene Somali og Oromia har bakgrunn i etniske konflikter og har drevet nesten en million mennesker på flukt..

Aftenposten - 09 Jul 18 kl. 15:27

Etiopia og Eritrea undertegner historisk fredsavtale

Etiopia og Eritrea har undertegnet en fredsavtale som gjør slutt på flere tiår med krig og fiendskap..

NRK - 02 Apr 18 kl. 17:55

Ahmed ny statsminister i Etiopia

Abiy Ahmed avla mandag ed som ny statsminister i Etiopia. Han er den første fra Omoro-stammen som innehar embetet. Omoroene er Etiopia største etniske gruppe.

NRK - 23 Jun 18 kl. 10:11

Flere drept i eksplosjon i Etiopia

Flere mennesker er døde etter en eksplosjon under et folkemøte i Etiopias hovedstad Addis Abeba. Eksplosjonen skjedde rett etter at den nye reformvennlige statsministere, Abiy Ahmed, var ferdig med å tale til tusenvis av mennesker..

Aftenposten - 23 Jan 19 kl. 20:33

Nordmann pågrepet i Etiopia

En norsk statsborger er pågrepet i Etiopia, melder VG. Utenriksdepartementet bekrefter arrestasjonen..

NRK - 14 Mar 18 kl. 23:06

Film skapte kaos på Litteraturhuset

40-50 demonstranter hindret i kveld premieren for dokumentarfilmen «Tre dager med frihet» om en kvinnefestival i Etiopia, skriver BT. Filmskaper og sosialantropolog Thera Mjaaland sier protestene var rettet mot makteliten i Etiopia..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt