NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Oktober, 22:08

NRK - 25 sep. 20 kl. 03:23

Flere demonstrasjoner pågår i USA

Flere demonstrasjoner pågår i flere byer i USA natt til fredag. I går ble det kjent at en politimann slapp drapstiltale etter at Breonna Taylor ble skutt og drept i mars i Louisville. Byen har innført portforbud fra kl. 21.00 lokal tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Breonna Taylor, Louisville

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, demonstrasjoner, pågåri , USA
NRK - I førrgår: 22:54

Demonstrasjoner i Bolivia

Det har vært demonstrasjoner i flere byer i Bolivia i forbindelse med søndagens valg, som etter alle solemerker gir venstresidepartiet MAS en klar seier. Landet har vært preget av splittelse og uro siden det omstridte valget i fjor høst..

Aftenposten - 27 sep. 20 kl. 17:25

Rundt 200 pågrepet under nye demonstrasjoner i Hviterussland

Politiet i Hviterussland har pågrepet rundt 200 personer under nye demonstrasjoner mot president Aleksandr Lukasjenko, opplyser landets innenriksdepartement..

NRK - 03 okt. 20 kl. 18:37

Demonstrasjoner etter voldtekt

I India var det lørdag demonstrasjoner i byen Agra etter at en 20-åring angivelig ble gruppevoldtatt i september, melder NTB. Kvinnen døde senere på sykehus. Fire menn er pågrepet, og fem politibetjenter er suspependert for håndteringen av saken..

Aftenposten - 15 okt. 20 kl. 06:59

Thailands regjering innfører unntakstilstand etter demonstrasjoner

Thailands statsminister innfører unntakstilstand, etter at omfattende demonstrasjoner mot regjeringen har fortsatt ut i nattestimene natt til torsdag..

Aftenposten - 18 okt. 20 kl. 10:55

Demonstrasjoner varslet i Frankrike etter lærerdrapet

Det ventes demonstrasjoner i Frankrike søndag etter at en lærer ble knivdrept fredag. Politiet har så langt pågrepet elleve personer, melder fransk avis..

NRK - 18 okt. 20 kl. 11:32

Varsler demonstrasjoner i Frankrike

Det er varslet demonstrasjoner i Frankrike søndag etter at en lærer ble drept fredag. Læreren skal ha blitt drept for å ha vist frem Muhammed-karikaturer. En 18-åring med tsjetsjensk bakgrunn, som ble drept av fransk politi, er mistenkt for drapet..

P4 - 25 sep. 20 kl. 05:19

Nye demonstrasjoner i USA

I Lousville i Kentucky og i flere andre byer i USA fortsatte i natt demonstrasjonene mot politivold og rasisme. I går oppsto det opptøyer etter nyhetene om at ingen av politibetjentene som skjøt og drepte afroamerikanske Breonna Taylor i mars, tiltales for drapet. To politibetjenter ble skutt under opptøyene i Louisville.

P4 - 07 okt. 20 kl. 21:12

Offentliggjør detaljer i Breonna Tayler-saken

Politiet i Lousville i USA offentliggjør nå detaljer fra etterforskningen av Breonna Taylor-saken. Det melder nyhetsbyrået NTB. Breonna Taylor ble skutt og drept i leiligheten sin av politiet i forbindelse med et razzia, tidligere i år.

P4 - 07 okt. 20 kl. 19:45

Politimann løslatt

Den tidligere politimannen som er siktet for drapet på George Floyd er nå løslatt mot kausjon. Det melder CBS. George Floyd døde i mai i år etter at en politimann la kneet på nakken hans, og i videoer av hendelsen sier Floyd at han ikke får puste.

NRK - 07 okt. 20 kl. 20:48

Politiet offentliggjør detaljer

Louisville-politiet offentliggjør detaljer fra etterforskningen av Breonna Taylor-saken. Taylor ble skutt og drept i sitt hjem under en politirazzia i mars. Saken er en av mange som har forårsaket flere demonstrasjoner i USA..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Vil ikke forby skiferoljeleting

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har ingen planer om å forby skiferoljeleting verken i Pennsylvania eller i andre delstater. Biden sa på et valgmøte lørdag at en overgang fra fossile drivstoff til fornybare energikilder må foregå over tid..

NRK - 15 minutter siden

Smitterekord i Frankrike

I Frankrike er det over 45.000 nye tilfeller av koronaviruset det siste døgnet. Det er rekord, melder Reuters.

NRK - 15 minutter siden

al-Qaida leder drept i Aghanistan

Afghanske sikkerhetsstyrker har drept Abu Muhsin al-Masri, en av topplederne i Al-Qaida. Han var på FBIs liste over de mest ettersøkte terroristene i verden..

NRK - 30 minutter siden

Åtte barn drept i angrep i Kamerun

Minst åtte barn ble drept og tolv såret i et angrep på en skole i Kumba i Kamerun lørdag. Barna ble drept med macheter, ifølge FN. Områdene vest i landet har vært preget av uro og sammenstøt mellom engelsktalende separatister og regjeringsstyrkene..

NRK - 9 timer siden

– 150 nordmenn koronafaste til havs

Av dei kring 400.000 sjøfolka som ikkje får mønstra av som følge av korona, er kring 150 frå Noreg, ifølge Aftenposten. Dei fleste av desse er kapteinar på skip i Sør-Amerika eller Afrika, seier Jens Folland i Norsk Sjøoffiserforbund til avisa..

NRK - 45 minutter siden

Alvorlig skadet etter knivstikking

En person er alvorlig skadet mens tre andre er lettere skadet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. En mistenkt gjerningsperson er pågrepet..

NRK - 45 minutter siden

Pågrepet etter knivstikking

En person er pågrepet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. To personer er skadet, en av dem alvorlig etter hendelsen..

NRK - 1 time siden

Opposisjonsleder ut av landet

En av Venezuelas fremste opposisjonsledere, Leopoldo López, skal være på vei til Spania etter halvannet år i den spanske ambassaden i Caracas. Det er uklart hvordan han kom seg ut fra ambassaden siden den har vært bevoktet av sikkerhetspersonell..

NRK - 9 timer siden

Sa dei hadde bombe på bussen

Politiet har evakuert ein buss frå Kystbussen i Haugesund etter at tre unge menn om bord hevda å ha ei bombe, melder naudetaten på Twitter. Dei skriv at ingenting tyder på at innhaldet i samtalen var reell, og at patruljar no har kontroll på staden..

NRK - 4 timer siden

Pågår slukningsarbeid i Tromsdalen

Brannvesenet har kontroll på brannen i en bygning ved Tromstun skole i Tromsdalen. Det vil pågå slukningsarbeid utover kvelden og natta, opplyser politiet på Twitter. Personer som kan ha tips i saken bes kontakte politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt