NRK > Nyheter

Thursday, 15 November, 01:09

NRK - 13 Sep 18 kl. 12:35

Flere bomstasjoner

Det blir stadig flere bomstasjoner i Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

597 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, bomstasjoner
Hegnar.no - 03 Oct 18 kl. 06:23

- Vi kommer til å ødelegge flere bomstasjoner

Gruppen som ødela fem bomstasjoner i Rogaland i helgen, teller 30 personer, ifølge et av medlemmene. Nå varsler de mer hærverk..

P4 - 12 May 18 kl. 15:49

Ønsker avstemning om bomstasjoner

Frp-politikere i Oslo og Akershus vil ha folkeavstemning om 53 nye bomstasjoner som er planlagt i de to fylkene neste år. Vibeke Limi i Frp sier Dagsavisen at bilistene får for lite tilbake for bompengene de betaler..

Klartale - 01 Oct 18 kl. 08:33

Noen satte fyr på bomstasjoner i Rogaland

Tre bomstasjoner i Rogaland ble ødelagt søndag. Politiet kaller det «grovt hærverk»..

Aftenposten - 30 Sep 18 kl. 13:59

Grovt hærverk mot tre bomstasjoner i Rogaland

Det er utført skadeverk på tre bomstasjoner i Rogaland natt til søndag. – Neppe tilfeldig dagen før bompengeinnkrevingen starter, sier politiet..

Hegnar.no - 30 Sep 18 kl. 16:44

Grovt hærverk mot tre bomstasjoner i Rogaland

Det er utført skadeverk på tre bomstasjoner i Rogaland natt til søndag. – Neppe tilfeldig dagen før bompengeinnkrevingen starter, sier politiet..

NRK - 30 Sep 18 kl. 13:24

Grovt hærverk mot bomstasjoner

I løpet av natta er det gjort hærverk på tre bomstasjoner i Rogaland, skriver Stavanger Aftenblad. Det skjer dagen før bompengeinnkrevingen begynner. Ifølge Dagbladet er et panel brutt opp, og det er satt fyr på ledningsnettet innvendig..

NRK - 30 May 18 kl. 05:30

Nye bomstasjoner

En plan for å bygge 53 nye bomstasjoner i Oslo og Akershus ble i går godkjent av Stortinget. Det skal bygges en indre bomring i Oslo og nye bommer på grensen mot Romerike og Follo i Akershus. Bomstasjonene starter innkreving fra 1.

NRK - I førrgår: 09:45

KrF og Ap mot bomstasjoner

KrF fremmer et forslag om å erstatte bomstasjoner med GPS-overvåkning og redusere kostnader til bompengeordninger, skriver DN. Tanken er at bilistene betaler basert på hvor langt de har kjørt, ikke hvor de passerer. Ap ønsker også andre løsninger..

NRK - 30 May 18 kl. 05:30

Nye bomstasjoner i Oslo

En plan for å bygge 53 nye bomstasjoner i Oslo og Akershus ble i går godkjent av Stortinget. Det skal bygges en indre bomring i Oslo og nye bommer på grensen mot Romerike og Follo i Akershus. Bomstasjonene starter innkreving fra 1.

Aftenposten - 30 Sep 18 kl. 21:40

Grovt hærverk mot fem bomstasjoner verdt tilsammen 15 millioner kroner i Rogaland – dagen før omstridt bompengeinnkreving starter

Statens vegvesen undersøker nå hvor raskt de kan hente inn mobile bomstasjoner som kan settes opp der de faste bomstasjonene er ødelagt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Meteorkrater funnet på Grønland

Danske forskere har funnet et 31 kilometer stort meteorkrater under innlandsisen nordvest på Grønland. Det kan være det største krater som noendinne er funnet. Danske forskere mener at krateret er dannet av en kilometer-stor jernmeteor..

NRK - 15 minutter siden

Brexit-krav om fiskeriavtale

Manglende avtaler om fiskekvoter blir et problem når Storbritannia forlater EU i mars. I skilsmisseavtalen står det at det innen 1. juli 2020 må være oppnådd enighet med EU-landeneom en fiskeavtale.

NRK - 30 minutter siden

Mann død etter skyting i Göteborg

En mann døde på sykehus etter at han ble skutt i Biskopsgården i Göteborg onsdag. Politiet ble tilkalt av naboer som hørte skudd. Ifølge SVT har politiet ingen mistenkte for det de betegnet som et drap..

NRK - 30 minutter siden

Svenskene får ny TV-lisens

I Sverige har riksdagen vedtatt at TV-lisensen skal erstattes av en Allmennkringkasteravgift som må betales av alle over 18 år med en skattbar inntekt. Avgiften blir på én prosent av nettoinntekten, begrenset oppad til 1300 kroner i året, melder SVT..

NRK - 30 minutter siden

Etterforsker dødsfall på Averøya

Politiet på Nordmøre arbeider fortsatt på stedet på Averøya der en mann ble funnet død i kveld etter en trusselsituasjon. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger, men opplyser til NTB at de ikke leter etter en gjerningsperson..

NRK - 45 minutter siden

Marie Antoinettes smykker solgt

10 smykker fra den halshogde franske dronning Marie Antoinette er solgt på auksjon i Geneve. Det dyreste smykket gikk for over 300 millioner kroner..

NRK - 1 time siden

Sier han bestakk Mexicos president

Advokaten til nartotikabaronen Joaquín «El Chapo» Guzman hevder han er gjort til syndebukk, og at kartellet hans har bestukket to mexicanske presidenter med enorme summer. Dette kom fram i rettssaken mot lederen av Sinaloa-kartellet i New York..

NRK - 3 timer siden

Norske kongelige på 70-årsdag

Kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var på plass i London da prins Charles onsdag feiret 70 år. Dronning Elizabeth er vertinne for mottakelsen og den store banketten for flere hundre gjester..

NRK - 2 timer siden

Sturgeon: Brexit-avtale dårlig nytt

Den skotske førsteministeren Nicola Sturgeon sier til Reuters av avtalen mellom Storbritannia og EU er dårlig nytt for Skottland. Sturgeon spår at det vil bli vanskelig for statsminister Theresa May å få flertall for avtalen i parlamentet..

NRK - 2 timer siden

Trump la fram fengselsreform

President Donald Trump sier det er oppnådd enighet med demokratene om en fengselsreform.Den skal gjøre det lettere for tidligere straffede å skaffe seg jobb og utdanning. Samtidig lover Trump at farlige og voldelige lovbrytere skal tas hardere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt