NRK > Nyheter

Thursday, 20 September, 22:27

NRK - 13 Sep 18 kl. 12:35

Flere bomstasjoner

Det blir stadig flere bomstasjoner i Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, bomstasjoner
P4 - 12 May 18 kl. 15:49

Ønsker avstemning om bomstasjoner

Frp-politikere i Oslo og Akershus vil ha folkeavstemning om 53 nye bomstasjoner som er planlagt i de to fylkene neste år. Vibeke Limi i Frp sier Dagsavisen at bilistene får for lite tilbake for bompengene de betaler..

NRK - 30 May 18 kl. 05:30

Nye bomstasjoner

En plan for å bygge 53 nye bomstasjoner i Oslo og Akershus ble i går godkjent av Stortinget. Det skal bygges en indre bomring i Oslo og nye bommer på grensen mot Romerike og Follo i Akershus. Bomstasjonene starter innkreving fra 1.

NRK - 30 May 18 kl. 05:30

Nye bomstasjoner i Oslo

En plan for å bygge 53 nye bomstasjoner i Oslo og Akershus ble i går godkjent av Stortinget. Det skal bygges en indre bomring i Oslo og nye bommer på grensen mot Romerike og Follo i Akershus. Bomstasjonene starter innkreving fra 1.

Klartale - 13 Sep 18 kl. 08:22

Prisen for et bedre miljø

Vi kjører mindre bil med flere bomstasjoner, mener politikerne. Rundt de store byene popper bomstasjonene opp. Bommene tvinger oss til å endre vaner..

NRK - 29 Aug 18 kl. 07:37

Bompengedebatt i Politisk kvarter

Det koker i Stavanger, men snart er de nye bomstasjonene på plass. Frp lokalt står i front for protestene, men hva er deres alternativ og hvordan kan et parti som har gått til valg på og lovet færre, ikke flere, bomstasjoner, forsvare ordninga?.

NRK - 06 Sep 18 kl. 17:46

Bomaksjon i Oslo

Flere hundre bilister har varslet at de vil delta i en kjør sakte-aksjon på E18 mellom Sandvika og Oslo klokken 18. Aksjonen er en protest mot at det i 2019 skal komme 53 nye bomstasjoner i hovedstaden..

VG - 06 Sep 18 kl. 14:53

Faktisk.no: Hvem bestemmer om vi skal betale bompenger?

Misnøyen mot nye og planlagte bomringer er massiv flere steder i landet. Samferdselsministerens eget parti ønsker å begrense bruken av bomstasjoner, og skylder på lokale vedtak, men er det så enkelt?.

Hegnar.no - 23 Aug 18 kl. 05:50

Hundrevis demonstrerte mot bomstasjoner og økte bompriser

Bompengeaksjonene i Stavanger og Sandnes førte til saktegående kø og hundrevis av folk i gatene onsdag. – Nok er nok, sier motstanderne..

NRK - 09 Sep 18 kl. 16:08

Hastemøte om bompenger

Som følge av det bitre bompengeoppgjøret på Nord-Jæren har samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) hasteinnkalt til et møte med ordførerne i de berørte kommunene mandag. Bompengeavgiften skal økes og 38 nye bomstasjoner settes i drift fra oktober..

Hegnar.no - 07 Sep 18 kl. 06:51

Rundt 150 biler i protest mot bomstasjoner i Oslo-området

En kortesje på anslagsvis 150 biler kjørte sakte fra Sandvika til Oslo for å protestere mot de planlagte bomstasjonene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mann skutt i Göteborg

En mann skal ha blitt skutt utenfor Biskopsgården i Göteborg. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men politiet har sperret av området, skriver den svenske avisen Aftonbladet. Vitner skal ha hørt flere skudd og en bil som forlot plassen i høy fart..

NRK - 15 minutter siden

Google gir tilgang til Gmail-data

I et brev sendt til Kongressen opplyser Google at de lar apputviklere granske innholdet i Gmail-kontoer. De får også lov til å dele dataene med andre så lenge de opplyser brukerne om hvordan de benytter informasjonen, skriver The Wall Street Journal..

NRK - 30 minutter siden

Rekkehus totalskadd i brann

Ingen personer ble skadd, men flere ble husløse etter en større rekkehusbrann i Råde i Østfold torsdag kveld. Brannen startet i en av leilighetene i rekken med fire boliger, men spredte seg til en leilighet til, skriver Moss Avis..

NRK - 30 minutter siden

E24: Einar Aas kan ha krav på skatt

Krafttraderen Einar Aas kan ha krav på å få tilbakebetalt tidligere innbetalt skatt på 227 millioner kroner. – Hvis Einar Aas vil benytte skatteregelen må virksomheten opphøre, sier en av Norges fremste skatterettsadvokater, Bettina Banoun til E24..

NRK - 45 minutter siden

Kavanaugh-anklager vil forklare seg

The New York Times skriver at kvinnen som anklager høyesterettskandidat Brett Kavanaugh for overgrep på 1980-tallet, er forberedt på å forklare seg for Senatet neste uke dersom hun får rettferdige betingelser, ifølge en e-post fra kvinnens advokat..

NRK - 1 time siden

Fire døde etter skyting i Maryland

Syv personer ble skadet og fire er døde etter skytingen i Maryland, USA, torsdag. Gjerningspersonen, en 26 år gammel kvinne, er blant de omkomne. Kvinnen var midlertidig ansatt i apotekerkjeden Rite Aid, og døde etter å ha skutt seg selv i hodet..

NRK - 1 time siden

Rekordsalg av norsk gass

På tre måneder har Norge solgt gass tilsvarende tre ganger norsk vannkraftproduksjon til EU. – Vi har aldri levert så mye gass fra norsk sokkel før. Vi har levert 37 milliarder standard kubikkmeter gass, sier Frode Leversund i Gassco..

NRK - 1 time siden

Frykter 200 døde i ferjeulykke

Myndighetene i Tanzania frykter at over 200 personer skal ha druknet etter at en ferje kantret på Victoriasjøen torsdag. Så langt er 42 personer bekreftet omkommet, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Google advarer mot hackingforsøk

Google har varslet et antall senatorer og rådgivere i Kongressen om at deres personlige e-postkontoer er utsatt for vedvarende hackingforsøk fra fremmede stater. Det er ikke kjent når og hvem som står bak forsøkene på datainnbrudd, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Ni døde i bilkrasj i Arizona, USA

Ni personer, deriblant syv illegale innvandrere, omkom onsdag kveld i et bilkrasj i Arizona, USA. Ifølge nyhetsbyrået AP er årsaken til ulykken fremdeles ikke kjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt