NRK > Nyheter

Thursday, 17 January, 01:41

NRK - 13 Sep 18 kl. 12:35

Flere bomstasjoner

Det blir stadig flere bomstasjoner i Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

597 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, bomstasjoner
Hegnar.no - 03 Oct 18 kl. 06:23

- Vi kommer til å ødelegge flere bomstasjoner

Gruppen som ødela fem bomstasjoner i Rogaland i helgen, teller 30 personer, ifølge et av medlemmene. Nå varsler de mer hærverk..

P4 - 12 May 18 kl. 15:49

Ønsker avstemning om bomstasjoner

Frp-politikere i Oslo og Akershus vil ha folkeavstemning om 53 nye bomstasjoner som er planlagt i de to fylkene neste år. Vibeke Limi i Frp sier Dagsavisen at bilistene får for lite tilbake for bompengene de betaler..

Klartale - 01 Oct 18 kl. 08:33

Noen satte fyr på bomstasjoner i Rogaland

Tre bomstasjoner i Rogaland ble ødelagt søndag. Politiet kaller det «grovt hærverk»..

Aftenposten - 30 Sep 18 kl. 13:59

Grovt hærverk mot tre bomstasjoner i Rogaland

Det er utført skadeverk på tre bomstasjoner i Rogaland natt til søndag. – Neppe tilfeldig dagen før bompengeinnkrevingen starter, sier politiet..

Hegnar.no - 30 Sep 18 kl. 16:44

Grovt hærverk mot tre bomstasjoner i Rogaland

Det er utført skadeverk på tre bomstasjoner i Rogaland natt til søndag. – Neppe tilfeldig dagen før bompengeinnkrevingen starter, sier politiet..

NRK - 30 Sep 18 kl. 13:24

Grovt hærverk mot bomstasjoner

I løpet av natta er det gjort hærverk på tre bomstasjoner i Rogaland, skriver Stavanger Aftenblad. Det skjer dagen før bompengeinnkrevingen begynner. Ifølge Dagbladet er et panel brutt opp, og det er satt fyr på ledningsnettet innvendig..

NRK - 30 May 18 kl. 05:30

Nye bomstasjoner

En plan for å bygge 53 nye bomstasjoner i Oslo og Akershus ble i går godkjent av Stortinget. Det skal bygges en indre bomring i Oslo og nye bommer på grensen mot Romerike og Follo i Akershus. Bomstasjonene starter innkreving fra 1.

NRK - 12 Nov 18 kl. 09:45

KrF og Ap mot bomstasjoner

KrF fremmer et forslag om å erstatte bomstasjoner med GPS-overvåkning og redusere kostnader til bompengeordninger, skriver DN. Tanken er at bilistene betaler basert på hvor langt de har kjørt, ikke hvor de passerer. Ap ønsker også andre løsninger..

NRK - 30 May 18 kl. 05:30

Nye bomstasjoner i Oslo

En plan for å bygge 53 nye bomstasjoner i Oslo og Akershus ble i går godkjent av Stortinget. Det skal bygges en indre bomring i Oslo og nye bommer på grensen mot Romerike og Follo i Akershus. Bomstasjonene starter innkreving fra 1.

Aftenposten - 30 Sep 18 kl. 21:40

Grovt hærverk mot fem bomstasjoner verdt tilsammen 15 millioner kroner i Rogaland – dagen før omstridt bompengeinnkreving starter

Statens vegvesen undersøker nå hvor raskt de kan hente inn mobile bomstasjoner som kan settes opp der de faste bomstasjonene er ødelagt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Innvandrere tok lavstatusjobbene

Innvandring har ført til at norskfødte fra lavere sosiale lag har fått dårligere jobbmuligheter, skriver Aftenposten. En forskningsrapport fra Frisch-senteret viser at innvandrere ofte tar jobber som tidligere var dominert av norskfødte fra små kår..

NRK - 30 minutter siden

Innvandrerbarn får færre barn

Barn av innvandrere får færre barn enn den øvrige befolkning, viser hittil upubliserte tall som Klassekampen har fått fra SSB. Norskfødte kvinner med innvandrerforeldre får i snitt 1,54 barn. Tilsvarende tall for befolkningen for øvrig, er 1,56..

NRK - 45 minutter siden

FBI stanset angrep mot Trump

Det amerikanske føderale politiet FBI sier at de har pågrepet en 21 år gammel mann som skal ha planlagt å angripe Det hvite hus. Politiet mener at 21-åringen fra Atlanta var radikalisert og planla et selvmordsangrep mot presidentboligen..

NRK - 45 minutter siden

Tspiras overlevde mistillit

Hellas' statsminister Alexis Tsipras gikk i kveld seirende ut av mistillitsvoteringen i nasjonalforsamlingen som var utløst av navnestriden med nabolandet Nord-Makedonia. Med 151 stemmer mot 148 sikret Tsipras seg nok stemmer til å fortsette..

NRK - 5 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias statsminister Theresa May overlevde mistillitsvoteringen i Parlamentet. 325 av de folkevalgte stemte for å beholde May, mens 306 representanter stemte for å felle henne og regjeringen..

NRK - 1 time siden

Løslater ikke frikjent ekspresident

Den internasjonale straffedomstolen i Haag stanset løslatelsen av Elfenbenskystens tidligere president Laurent Gbagbo etter at saken ble anket. Gbagbo ble tirsdag frikjent for anklager om drap under voldsbølgen som kostet 3000 menneskeliv i 2010–2011..

NRK - 1 time siden

Partiene avgjør regjeringsutvidelse

Torsdag kl. 14 er stortingsgruppene og landsstyrene i Høyre, Frp, Venstre og KrF innkalt til separate møter for å ta stilling til resultatet av forhandlinger om en ny regjeringsplattform. Sier alle ja, blir Erna Solberg sjef for en flertallsregjering..

NRK - 2 timer siden

Forklarte seg om torpedo-angrep

Et ektepar som ble vekket av to maskerte menn med slegge i 2012, forklarte seg om den dramatiske natten i retten i dag. Christer Tromsdal og en annen mann er tiltalt for å ha bestilt et angrep mot en meddommer som bor i nabohuset..

NRK - 2 timer siden

4 av 10 sendt på koranskole

Nesten 4 av 10 norske ungdommer med somalisk bakgrunn blir sendt på skole i utlandet, viser en Fafo-rapport. Det gjør integrering vanskeligere, mener statssekretær Kristin Holm Jensen i Kunnskapsdepartementet..

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for sju drapsforsøk

I dag startet rettssaken hvor en 25 år gammel mann er tiltalt for å ha skutt mot vakter og gjester etter at han ble kastet ut fra utestedet Blå i Oslo sist sommer. Fire mennesker ble truffet. Tiltalte mener skuddene ikke var ment å drepe..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt