P4 > Nyheter

Tuesday, 02 June, 19:05

P4 - 08 Apr 20 kl. 21:27

Flere ønsker å adoptere dyr

Flere ønsker å adoptere dyr under koronakrisen.
Siden Norge ble stengt ned har Dyrebeskyttelsen mottatt en dobling i søknader om å få adoptere dyr. Lokalavdelingene merker også oppgang i folk som ønsker å ha dyr i fosterhjem.
At flere ønsker å adoptere et dyr er gledelig, men Dyrebeskyttelsen ber folk tenke seg nøye om før de får seg et nytt familiemedlem..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, Dyrebeskyttelsen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flere, ønskerå , adoptere, dyr
Aftenposten - 08 Apr 20 kl. 21:22

Flere ønsker å adoptere dyr under koronakrisen

Men Dyrebeskyttelsen ber folk tenke seg nøye om før de får seg et nytt familiemedlem..

P4 - 22 Apr 20 kl. 08:09

Ønsker flere svar om tiltaltes drapstanker

Familien til den 16 år gamle jenta som ble drept på Vinstra i 2018 ønsker flere svar om hvordan den drapstiltalte 18-åringen kunne gå så lenge med drapstanker. Det sier familiens bistandsadvokat Nina Emilie Braathen Hjortdal. I Eidsivating lagmansrett i går kom det fram at voldtekt, drap og grov vold var et gjentagende tema, også i skoleoppgavene hans.

NRK - 07 Apr 20 kl. 07:38

Ønsker endring i hytteforbud

Flere ordførere ønsker at regjeringen endrer de nasjonale retningslinjene slik at det er lov å dra på hytta, så lenge den ligger i samme legevakt-område. Nils Røhne (Ap) i Stange og Einar Busterud (BBL) i Hamar synes det virker fornuftig..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 18:00

Oppgulp fra iransk kvinnerettsaktivist | Bahareh Letnes

Du må gjerne mene at Soleimani var en terrorist, eller hate regimet, men ikke krev at jeg og alle andre skal adoptere ditt hat..

P4 - 05 Mar 20 kl. 07:22

Flere lærere vil ha videreutdanning

Flere lærere ønsker videreutdanning. 11.296 lærere har ifølge Kunnskapsdepartementet søkt om videreutdanning før fristen gikk ut 1.

Dagbladet - 26 Mar 20 kl. 12:19

Åpne kommunegrensene for hverandre!

Norge må fungere, også i denne vanskelige tiden. Da må kommunegrensene være åpne for mennesker som skal på jobb. Jeg ønsker at dere skal åpne opp for hverandre – jeg ønsker ikke å så splid, slik flere kommuneleger og ordførere skriver i Dagbladet 25.

NRK - 05 Mar 20 kl. 07:06

Flere lærere ønsker videreutdanning

11.296 lærere har ifølge Kunnskapsdepartementet søkt om videreutdanning før fristen gikk ut 1. mars.

NRK - 13 May 20 kl. 19:54

Ønsker vanlig åpningstider igjen

Kunnskapsminister Guri Melby ønsker at barnehager skal nærme seg vanlig åpningstid igjen. Det sier hun til VG. Melby har fått vite at foreldre sliter med at flere barnehager bare er åpne i seks timer.

VG - 07 Apr 20 kl. 10:57

Kommune-Norge: Ønsker ny vurdering av om frisører og psykologer må holde stengt

Frisører, psykologer og en rekke andre yrkesgrupper måtte stenge dørene da regjeringen innførte strenge tiltak for å bekjempe coronapandemien. Flere kommuner ønsker en oppmykning av forbudet..

NRK - 13 May 20 kl. 19:54

Ønsker vanlig åpningstid igjen

Kunnskapsminister Guri Melby ønsker at barnehager skal nærme seg vanlig åpningstid igjen. Det sier hun til VG. Melby har fått vite at foreldre sliter med at flere barnehager bare er åpne i seks timer.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Nok en dårlig Venstre-måling

Venstre ender opp med krisetall i en ny meningsmåling. I junimålingen gjort for NRK går partiet tilbake 0,7 til 2,4 prosent oppslutning. Om det var resultatet ved et stortingsvalg ville de kun fått én representant.

P4 - 45 minutter siden

Over 100 politiangrep på journalister

Det er registrert mer 101 tilfeller av at politiet har brukt tåregass, gummikuler og pepperspray mot journalister som dekker opptøyene i USA den siste uken. Det viser en kartlegging gjort ved universitetet Harvard. Flest tilfeller er det i Minneapolis, der opptøyene begynte, men det har også skjedd i New York, Washington D.

P4 - 1 time siden

Mange skoler har ikke fått dekket kostnader

Mange norske skoler har ikke fått dekket ekstrakostnadene koronakrisen har ført til. 600 av 972 skoleledere sier i en undersøkelse Respons analyse har gjort for Utdanningsforbundet at de ikke har fått dekket de ekstra utgiftene. Det utgjør 62 prosent av skolene.

P4 - 1 time siden

Grønne tall på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs steg mye i dag. Den endte opp 2,8 prosent. Det var særlig oljeaksjene som trakk børsen opp i dag.

P4 - 1 time siden

Oslo: Fraråder bading

Er du i Oslo, og har tenkt deg ut for et bad i kveld, må du følge med nå. For Oslo kommune fraråder inntil vider bading i Hvervenbukta - helt sør i hovedstaden - på grunn av problemer med toalettanlegget. Det gjør nemlig at mye kloakk har rent nedover stranden..

P4 - 1 time siden

Solberg tar selvkritikk for USA-kommentar

Statsminister Erna Solberg tar selvkritikk for en kommentar hun ga om USA til VG tidligere i dag. Der sa hun blant annet at det er en lang historie i USA for at politiet slår hardere ned på minoritetsbefolkningen rett og slett fordi de også har vært involvert i mer kriminalitet. I en melding på Twitter skriver hun at formuleringen var dårlig, og at hun vet at afroamerikanere straffeforfølges mer systematisk enn andre, og at det er rasistiske holdninger..

P4 - 1 time siden

Portforbudet i New York forlenges

Portforbudet i New York forlenges, og varer ut uken. Det ble innført i går, på grunn av voldelige opptøyer i forbindelse med demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd..

P4 - 1 time siden

Mann siket for å ha delt ut eksplosiver

En mann er siktet for å ha delt ut eksplosiver under de pågående demonstrasjonene i Minneapolis. Mannen skal ha reist 50 mil for å delta i demonstrasjonene i byen. En video mannen selv har lagt ut på nett, viser at han deler ut eksplosiver og oppfordrer folk til å kaste det på politiet.

P4 - 1 time siden

Brann på skole i Kristiansand

Det har begynt å brenne på Holte skole i Randesund i Kristiansand. Det brenner både i vegger og tak, ifølge politiet. Nødetatene er fremme på stedet..

P4 - 2 timer siden

Vedtar utvidet åpningstid for Vimonopolet

Frp vil i dag sikre flertall på Stortinget for å utvide åpningstiden på Vinmonopolet fra klokken 10 til 16 på lørdager. Regjeringen har foreslått endringen og vist til at handlemønsteret i befolkningen har endret seg, og at endringen vil løse hverdagsproblemer. I dag kan Vinmonopolet ha åpent mellom 8.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt