NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 22:54

NRK - 27 jan. 21 kl. 16:49

Fleire uteksaminerte får jobb

580 nyutdanna politistudentar fekk jobb i 2020, og med det har 82 prosent av fjorårets kull på Politihøgskolen fått stilling i politiet. Det er det høgste resultatet på seks år, opplyser Justis- og beredskapsdepartementet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Politihøgskolen, Justis

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fleire, uteksaminertefår , jobb
NRK - 12 feb. 21 kl. 10:20

FN: Fleire enn 350 arresterte

Fleire enn 350 personar har vorte arresterte i Myanmar sidan militærkuppet i landet, ifylgje FN. Fleire av dei arresterte risikerer å verte sikta som kriminelle på sviktande grunnlag, melder FN ifylgje Reuters..

NRK - 07 jan. 21 kl. 18:54

Etterlyser fleire etter storminga

Politiet i Washington D.C etterlyser fleire av opprørarane som var med på å storme Kongressen onsdag. Politiet ber folk som kjenner att personane på bilete frå hendinga om å tipse FBI..

NRK - 08 jan. 21 kl. 15:38

Hol svelga fleire bilar i Napoli

Fleire bilar forsvann fredag ned eit stort hol på parkeringsplassen til det største sjukehuset i byen Napoli i Italia, men ingen personar skal ha vorte skada. Området som kollapsa er på rundt 500 kvadratmeter..

NRK - 10 jan. 21 kl. 15:58

Reknar med fleire permitteringar

Bransjeorganisasjonen Virke fryktar opptil 18.000 fleire permitterte i januar, medan NHO trur det vert mellom 10.000 og 12.

NRK - 15 jan. 21 kl. 07:48

Høyrer rop frå ruinane

Dødstala stig etter jordskjelvet i Indonesia. Hundrevis er skadde og minst 26 personar har omkome. I byen Mamuju har fleire hundre bygg rast saman, og redningsmannskapane seier at fleire er sperra inne i dei samanraste bygga..

NRK - 26 jan. 21 kl. 07:00

Lekkasje i Haraldshallen

Det er oppdaga ein lekkasje på fleire tusen liter i kjellaren under symjebassenget i Haraldshallen i Haugesund. Brannvesenet pumpar ut vatnet nå. Lekkasjen kjem truleg til å bety at symjehallen blir stengt i fleire veker..

NRK - 02 feb. 21 kl. 18:27

Fleire elevar smitta på Voss

Tre av dei smitta i Ulvik-utbrotet er knytta til vaksenopplæring på Voss Gymnas og Voss kulturhus. Dette medførar mange nærkontaktar, der fleire allereie har symptomar på covid-19..

NRK - 08 feb. 21 kl. 16:06

Fleire feil i Black Friday-tilbod

Forbrukartilsynet har sendt ut 14 brev etter å ha undersøka marknadsføring i tida rundt handle- og tilbodsdagen Black Friday i 2020. Fleire feil vart meldt inn av forbrukarar. Tilfella gjeld salsmarknadsføring utan førprisar..

NRK - 09 feb. 21 kl. 14:13

2000 fleire arbeidssøkarar

Den siste veka er det registrert 209.300 heilt ledige, delvis ledige og arbeidssøkarar på tiltak hjå Nav. Det er 2000 fleire enn førre veke..

NRK - 09 feb. 21 kl. 18:25

Funne fleire døde i Gjerdrum

Det vart tysdag funne to døde personar i skredgropa i Gjerdrum, melder politiet. Dei døde personane vart funne i leiteområdet som det har vorte søkt i dei siste vekene. Politiet har førebels ingen fleire opplysningar om identiteten på dei døde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen i 40-åra som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem til avtalt tid etter en skitur på Hardangervidda, er funnet i god behold, melder Sør-Øst politidistrikt. Hun hadde tatt seg inn på en hytte, og trengte ikke helsehjelp..

NRK - 1 time siden

Vil innføre fullføringsrett på VGS

Regjeringen vil innføre fullføringsrett i videregående skoler. Over 5000 elever mister retten til videregående opplæring årlig, fordi de ikke fullfører innen tre år. Kunnskapsminister Melby mener elever kan klare å fullføre om de blir gitt bedre tid..

NRK - 9 timer siden

Dømd for kyrkjebrann

Ein 28 år gammal mann er dømt til 4 år og 2 månadars fengsel for å ha tent på Dombås kyrkje, og for å ha prøvd å tenna på Sel kyrkje. Det melder GD. Mannen er frå Somalia.

NRK - 1 time siden

Straffen satt ned fra 13 til fem år

Islendingen som skjøt og drepte sin bror fikk fullt gjennomslag da han anket saken. Et knapt flertall i lagmannsretten mener det var et uaktsomt drap. Forsvarer klarte å overbevise retten om å sette ned straffen fra 13 års fengsel til bare fem år..

NRK - 1 time siden

Se Debatten her

NRK - 1 time siden

Større leteaksjon på Haukeliseter

Politiet har satt i gang en leteaksjon på Haukeliseter på Hardangervidda. De leter etter en kvinne i 40 årene fra Haugesund, som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem fra skitur, som avtalt. Politiet har kalt ut frivillige og politihelikopter..

NRK - 1 time siden

Får kreve inn høyere eiendomsskatt

Rådmannens forslag om en økning i eiendomsskatten i Arendal er vedtatt. For mange innbyggere betyr det en doblet eiendomsskatt. 24 av bystyrets 39 medlemmer gikk inn for dette..

NRK - 1 time siden

Får 53.000 Pfizer-doser i uke 11

I uka fra 15. til 21. mars får Norge 53.

NRK - 1 time siden

«Oransje» nivå i Osloskolen

Oslo vil etablere et «oransje» nivå for barnehager og grunnskolen i byen. Målet er å begrense antallet nærkontakter for elevene. Årsaken er at byen ikke har tid til å vente på justeringer i den såkalte trafikklysmodellen, sier skolebyråden..

NRK - 1 time siden

Straffen satt ned fra 13 til 5 år

Islendingen som skjøt og drepte sin bror fikk fullt gjennomslag da han anket saken. Et knapt flertall i lagmannsretten mener det var et uaktsomt drap. Forsvarer klarte å overbevise retten om å sette ned straffen fra 13 års fengsel til bare 5 år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt