NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 22:52

NRK - 08 feb. 21 kl. 16:06

Fleire feil i Black Friday-tilbod

Forbrukartilsynet har sendt ut 14 brev etter å ha undersøka marknadsføring i tida rundt handle- og tilbodsdagen Black Friday i 2020. Fleire feil vart meldt inn av forbrukarar. Tilfella gjeld salsmarknadsføring utan førprisar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Black Friday

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fleire, feili , Black, Friday-tilbod
NRK - 27 mars 21 kl. 00:07

Seier nei til vaksine, drar på hytta

Fleire som nå får tilbod om koronavaksine, takkar nei og seier at dei heller vil dra på hytta i påsken. Camilla Stoltenberg i FHI seier at det kjem mange vaksinedosar i påskeveka, og oppfordrar folk til å seie ja når dei får tilbod om vaksine..

NRK - 08 mars 21 kl. 13:22

Italia tilbyr AstraZeneca til eldre

Også Italia vel å snu om AstraZeneca-vaksinen og vil no tilby den til dei over 65, melder helseministeren i landet ifylgje Reuters. Fleire og fleire land går frå å ikkje tilby denne vaksinen til eldre, til no å gi alle over 18 eit tilbod om den..

NRK - 15 jan. 21 kl. 14:37

Black Box Teater lettet etter dom

Black Box Teater, hvor forestillingen «Ways of Seeing» gikk, er tilfreds etter domfellelsen mot Laila Anita Bertheussen. Teatersjef Anne-Cécile Sibué-Birkeland sier til TV 2 at hun er lettet. Bertheussen er dømt til ett år og åtte måneders fengsel..

NRK - 30 jan. 21 kl. 05:09

Nominerer Black Lives Matter

Stortingsrepresentant Petter Eide nominerer Black Lives Matter-bevegelsen (BLM) til Nobels fredspris. – Det er en enormt viktig global bevegelse, som jeg er blitt veldig berørt av, sier Eide til Klassekampen..

NRK - 12 feb. 21 kl. 10:20

FN: Fleire enn 350 arresterte

Fleire enn 350 personar har vorte arresterte i Myanmar sidan militærkuppet i landet, ifylgje FN. Fleire av dei arresterte risikerer å verte sikta som kriminelle på sviktande grunnlag, melder FN ifylgje Reuters..

NRK - 23 mars 21 kl. 00:19

1096 nye koronasmitta i Noreg

Det siste døgnet er det registrert 1096 nye koronatilfelle i Noreg. Det er 519 fleire enn dagen før og 231 fleire enn same dag i førre veka. Dei siste sju dagane er det registrert til saman 6730 nye smittetilfelle.

NRK - 09 jan. 21 kl. 12:41

Ber om raskare lærarvaksinering

Utdanningsforbundet ber Folkehelseinstituttet (FHI) å gjere ei ny vurdering av lærarane sin plass i køen for å få koronavaksinen. Dei meiner at lærarar varetek samfunnskritisk arbeid og at det dermed er nødvendig at dei får tilbod om vaksinen raskt..

NRK - 13 jan. 21 kl. 07:39

Vil ha tilbod til barn med kreft

Barnekreftforeningen meiner at barn som slit med fysiske og psykiske seinskadar etter kreftbehandling ikkje blir følgd godt nok opp. Dei ønskjer eigne klinikkar som spesialiserer seg på barnekreftpasienter, seier dagleg leiar Trine Nicolaysen..

NRK - 14 mars 21 kl. 16:23

Volkswagen kuttar jobbar

Volkswagen skal kutte opp mot 5.000 jobbar innan 2023 for å kutte kostnader i forbindelse med overgangen til elektriske bilar, melder selskapet. Opp mot 900 tilsette vil få tilbod om tidlegpensjon, medan andre må slutte i forbindelse med omleggingar..

NRK - 22 mars 21 kl. 23:27

Størst vaksineskepsis på Stovner

I bydel Stovner som har det høgste smittetrykket i Oslo, er vaksineskepsisen størst, skriv Nettavisen. Berre 67 prosent av innbyggjarane i bydelen seier at dei ønsker å bli vaksinerte når dei får tilbod om det. I heile Oslo seier 85 prosent at dei ønsker vaksine..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 1 time siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 1 time siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 1 time siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 1 time siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 2 timer siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 2 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.

NRK - 2 timer siden

11 drept i ny togulykke

11 mennesker mistet livet og 98 ble skadet i en togulykke i Toukh i Egypt i dag. Det opplyser helsedepartementet i landet. Dette er den andre alvorlige togulykken på få uker i Egypt , der jernbanenettet og togene er dårlig vedlikeholdt..

NRK - 2 timer siden

Drapsmann i Austin på frifot

Politiet i Austin, Texas, sier at den mistenkte for tre drap trolig ikke utgjør fare for andre. På Twitter skriver politiet at skytingen skjedde i et leilighetsbygg, og trolig var knyttet til en familiesituasjon..

NRK - 2 timer siden

Halvparten av USAs voksne vaksinert

Halvparten av alle amerikanere over 18 år har fått minst én dose koronavaksine. I alt 84 millioner mennesker i USA er fullvaksinert, mens 46 millioner har fått én av to doser. Til uka ventes det at vaksinen fra Johnson&Johnson tas i bruk igjen, melder AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt