NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 04:34

NRK - 15 jan. 21 kl. 10:04

Fleire får arbeidsavklaringspengar

Ved utgangen av desember 2020 fekk 124 000 personar AAP. Dette er ein auke på 9 600 personar frå same månad året før. 3,6 prosent av innbyggjarar mellom 18 og 66 år var per desember 2020 mottakarar av arbeidsavklaringspengar, skriv NAV..
Les mer på NRK


Les mer om:
AAP, NAV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fleirefår , arbeidsavklaringspengar
NRK - 6 timer siden

Føreslår å forlenge AAP for enkelte

Regjeringa føreslår å forlenge perioden med arbeidsavklaringspengar (AAP) dersom ein har lang ventetid på medisinsk behandling, melder Dagbladet. Om lag 300 personar vil kunne få forlenga sin periode på AAP dersom endringa vert vedteken..

NRK - 12 feb. 21 kl. 10:20

FN: Fleire enn 350 arresterte

Fleire enn 350 personar har vorte arresterte i Myanmar sidan militærkuppet i landet, ifylgje FN. Fleire av dei arresterte risikerer å verte sikta som kriminelle på sviktande grunnlag, melder FN ifylgje Reuters..

NRK - 23 mars 21 kl. 00:19

1096 nye koronasmitta i Noreg

Det siste døgnet er det registrert 1096 nye koronatilfelle i Noreg. Det er 519 fleire enn dagen før og 231 fleire enn same dag i førre veka. Dei siste sju dagane er det registrert til saman 6730 nye smittetilfelle.

NRK - 07 jan. 21 kl. 18:54

Etterlyser fleire etter storminga

Politiet i Washington D.C etterlyser fleire av opprørarane som var med på å storme Kongressen onsdag. Politiet ber folk som kjenner att personane på bilete frå hendinga om å tipse FBI..

NRK - 08 jan. 21 kl. 15:38

Hol svelga fleire bilar i Napoli

Fleire bilar forsvann fredag ned eit stort hol på parkeringsplassen til det største sjukehuset i byen Napoli i Italia, men ingen personar skal ha vorte skada. Området som kollapsa er på rundt 500 kvadratmeter..

NRK - 10 jan. 21 kl. 15:58

Reknar med fleire permitteringar

Bransjeorganisasjonen Virke fryktar opptil 18.000 fleire permitterte i januar, medan NHO trur det vert mellom 10.000 og 12.

NRK - 15 jan. 21 kl. 07:48

Høyrer rop frå ruinane

Dødstala stig etter jordskjelvet i Indonesia. Hundrevis er skadde og minst 26 personar har omkome. I byen Mamuju har fleire hundre bygg rast saman, og redningsmannskapane seier at fleire er sperra inne i dei samanraste bygga..

NRK - 26 jan. 21 kl. 07:00

Lekkasje i Haraldshallen

Det er oppdaga ein lekkasje på fleire tusen liter i kjellaren under symjebassenget i Haraldshallen i Haugesund. Brannvesenet pumpar ut vatnet nå. Lekkasjen kjem truleg til å bety at symjehallen blir stengt i fleire veker..

NRK - 02 feb. 21 kl. 18:27

Fleire elevar smitta på Voss

Tre av dei smitta i Ulvik-utbrotet er knytta til vaksenopplæring på Voss Gymnas og Voss kulturhus. Dette medførar mange nærkontaktar, der fleire allereie har symptomar på covid-19..

NRK - 08 feb. 21 kl. 16:06

Fleire feil i Black Friday-tilbod

Forbrukartilsynet har sendt ut 14 brev etter å ha undersøka marknadsføring i tida rundt handle- og tilbodsdagen Black Friday i 2020. Fleire feil vart meldt inn av forbrukarar. Tilfella gjeld salsmarknadsføring utan førprisar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..

NRK - 45 minutter siden

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 1 time siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 1 time siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 2 timer siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 2 timer siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.

NRK - 3 timer siden

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt