P4 > Nyheter

Tuesday, 26 May, 22:12

P4 - 26 Jul 19 kl. 05:54

Flaks at det gikk bra

Bildene som viser skadene på russen etter en slosskamp med en annen russ på den greske øya Ios, viser at utfallet kunne blitt fatalt.
Det mener familiens bistandsadvokat.
Bildet som nå frigis av familien, viser et dypt sår på fornærmedes hals etter kutt med en knust flaske.
Bistandsadvokaten sier til VG at dette ikke var en slosskamp mellom venner, men at familien ser på det som et drapsforsøk..
Les mer på P4


Les mer om:
Ios, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flaksat det , gikk, bra
VG - 16 Oct 19 kl. 21:37

«Farmen»-Jan Eriks dramatiske bakgrunn: – Bare flaks at jeg ikke har blitt skutt flere ganger

Jan Erik Brodahl har virkelig fått brutaliteten tett på kroppen. Selv mener han at det bare er flaks at han er her i dag..

Dagbladet - 27 Jul 19 kl. 17:55

Porsche-drama i Troms: - Flaks det ikke gikk galt

Biltyver kjørte fylket rundt med stjålet Porsche. Politiet fikk heller ikke stoppet dem med spikermatte..

VG - 10 Aug 19 kl. 12:41

Jakob Ingebrigtsen mener hans medfødte egenskaper er flaks

SANDNES (VG) Jakob Ingebrigtsen (18) mener han har hatt flaks når det gjelder åpenbart medfødte egenskaper for utholdenhet og evnen til å løpe fort. Men i likhet med ekspertene er han klar på at det langt fra er hovedårsaken til at han er i verdenstoppen..

VG - 25 Jul 19 kl. 17:10

Volden i Hellas: – Bare flaks at det gikk bra

NAXOS (VG) Fornærmede og familien hans frigir bildet som viser skadene han ble påført i slåsskampen på Ios i Hellas..

P4 - 17 Jan 20 kl. 07:35

Rapport: Barnevernsungdom ikke sikret god nok hjelp

- Tilfeldigheter og flaks spiller en stor rolle..

Dagbladet - 22 Jul 19 kl. 20:05

- Hørte et rop fra sjøen, og så en arm stakk opp

De tre mennene hadde ligget i sjøen i over en time etter at båten deres sank. Det var bare flaks at Siri og Arnstein hørte det desperate ropet om hjelp..

Aftenposten - 22 May 19 kl. 06:00

Aftenposten mener: Laks til Kina er flaks for Norge

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 18:55

Faren til den skadede ungdommen: - Han har hatt utrolig flaks

To unge nordmenn har vært involvert i en voldsepisode på den greske øya Ios. Én av dem ble skadet og den andre er siktet for drapsforsøk, skriver VG..

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 18:55

Faren til den skadede ungdommen etter russbråk på Ios: – Han har hatt utrolig flaks

To unge nordmenn har vært involvert i en voldsepisode på den greske øya Ios. Én av dem ble skadet og den andre er siktet for drapsforsøk, skriver VG..

Dagbladet - 10 Nov 19 kl. 16:15

Historien som ikke tok slutt

Polen og Ungarn dyrker sitt illiberale demokrati. Hvordan gikk det egentlig med «Øst-Europa» etter 1989? Og hvorfor gikk det som det gikk?.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Mann dømt for voldtekt

En mann i 50-årene er dømt til fengsel i to år og seks måneder for å ha forsøkt å voldta en kvinne på danskebåten i 2018. Han dømmes samtidig til å betale kvinnen 120.000 kroner i oppreisningserstatning.

P4 - 30 minutter siden

Leter etter person er skutt i foten

En person skal være skutt i beinet ved Skårer i Lørenskog. Politiet vet ikke hvor offeret er, og leter nå etter vedkommende. Hendelsen skal ha skjedd ved Åsen skole, og politiet har sikret stedet.

P4 - 1 time siden

Dortmund tapte mot Bayern

Erling Braut Haalands Borussia Dortmund tapte 0-1 mot Bayern Munchen i toppoppgjøret i tysk bundesliga i kveld. Haaland hadde flere store muligheter, men klarte ikke å omsette de til mål. Den norske fotballstjernen haltet av banen med en liten skade 20 minutter før kampslutt..

P4 - 1 time siden

Nedtur for sportsbransjen i første kvartal

Sportsbransjen legger bak seg en svært tøff vinter. Salget av sportutstyr over disk falt med over 12 prosent i første kvartal i år, sammenlignet med samme periode i fjor. Det er det største fallet bransjen noensinne har registrert, ifølge Norsk Sportsbransjeforening.

P4 - 2 timer siden

- KrF bør vurdere å gå ut av regjering

Flere politikere i KrF tar til orde for å gå ut av regjering etter det historiske nederlaget i Stortinget i dag. En av dem er fylkesleder i Troms og Finnmark, Truls Olufsen-Mehus. Til TV2 sier han at han føler seg forrådt av Høre og Venstre, og anklager dem for å ikke overholde Granavold-plattformen.

P4 - 2 timer siden

Roser forbud mot gentesting av barn

Forbrukerrådet applauderer forbudet om å nekte foreldre å genteste barna sine utenfor helsevesenet. Et samlet storting har nå bedt regjeringen fremme et slikt forslag. Rådet mener kommersielle gentester kan være helseskadelig og krenke barnets rett til privatliv.

P4 - 2 timer siden

Bioteknologirådet støtter liberalisering

Bioteknologirådet roser det historiske vedtaket i Stortinget i dag. Mange av de etiske dilemmaene ble godt belyst og politikerne har argumentert godt for avgjørelsene, sier leder i rådet Ole Frithjof Norheim i en pressemelding. Norheim avslutter med å si at rådet også har sett behovet for en modernisering av dagens regelverk..

P4 - 2 timer siden

WHO urolig for høy spredning i flere land

Verdens helseorganisasjon roper varsko om koronaviruset som fortsetter å spre seg i høyt tempo i flere søramerikanske land. Ifølge organisasjonen akselererer viruset fremdeles i Brasil, Peru og Chile. Helseorganisasjonen gikk nylig ut og sa at kontinentet er blitt det nye episentert for koronapandemien.

P4 - 3 timer siden

Bjørgen gjør comeback i langløpsporet

Marit Bjørgen gjør comeback i skisporet. Den pensjonerte skidronningen skal konkurrere i langløpet Vasaloppet 2021 i Sverige. Dermed skal hun bryne seg på verdens beste stakespesialister over ni mil i det som er et av de mest prestisjefulle rennene i langløpssirkuset.

P4 - 3 timer siden

Problemene hos Telia løst

Telefonproblemene hos Telia er nå funnet og løst. Problemenet førte til at kunder landet over hadde problemer med å ringe inn og ut fra Telia-numre. Selskapet sier de sterkt beklager ulempene dette har medført..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt