P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 22:29

P4 - 26 Jul 19 kl. 05:54

Flaks at det gikk bra

Bildene som viser skadene på russen etter en slosskamp med en annen russ på den greske øya Ios, viser at utfallet kunne blitt fatalt.
Det mener familiens bistandsadvokat.
Bildet som nå frigis av familien, viser et dypt sår på fornærmedes hals etter kutt med en knust flaske.
Bistandsadvokaten sier til VG at dette ikke var en slosskamp mellom venner, men at familien ser på det som et drapsforsøk..
Les mer på P4


Les mer om:
Ios, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flaksat det , gikk, bra
VG - 16 Oct 19 kl. 21:37

«Farmen»-Jan Eriks dramatiske bakgrunn: – Bare flaks at jeg ikke har blitt skutt flere ganger

Jan Erik Brodahl har virkelig fått brutaliteten tett på kroppen. Selv mener han at det bare er flaks at han er her i dag..

Dagbladet - 27 Jul 19 kl. 17:55

Porsche-drama i Troms: - Flaks det ikke gikk galt

Biltyver kjørte fylket rundt med stjålet Porsche. Politiet fikk heller ikke stoppet dem med spikermatte..

VG - 10 Aug 19 kl. 12:41

Jakob Ingebrigtsen mener hans medfødte egenskaper er flaks

SANDNES (VG) Jakob Ingebrigtsen (18) mener han har hatt flaks når det gjelder åpenbart medfødte egenskaper for utholdenhet og evnen til å løpe fort. Men i likhet med ekspertene er han klar på at det langt fra er hovedårsaken til at han er i verdenstoppen..

VG - 25 Jul 19 kl. 17:10

Volden i Hellas: – Bare flaks at det gikk bra

NAXOS (VG) Fornærmede og familien hans frigir bildet som viser skadene han ble påført i slåsskampen på Ios i Hellas..

Aftenposten - 22 May 19 kl. 06:00

Aftenposten mener: Laks til Kina er flaks for Norge

Dagbladet - 22 Jul 19 kl. 20:05

- Hørte et rop fra sjøen, og så en arm stakk opp

De tre mennene hadde ligget i sjøen i over en time etter at båten deres sank. Det var bare flaks at Siri og Arnstein hørte det desperate ropet om hjelp..

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 18:55

Faren til den skadede ungdommen: - Han har hatt utrolig flaks

To unge nordmenn har vært involvert i en voldsepisode på den greske øya Ios. Én av dem ble skadet og den andre er siktet for drapsforsøk, skriver VG..

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 18:55

Faren til den skadede ungdommen etter russbråk på Ios: – Han har hatt utrolig flaks

To unge nordmenn har vært involvert i en voldsepisode på den greske øya Ios. Én av dem ble skadet og den andre er siktet for drapsforsøk, skriver VG..

Dagbladet - 10 Nov 19 kl. 16:15

Historien som ikke tok slutt

Polen og Ungarn dyrker sitt illiberale demokrati. Hvordan gikk det egentlig med «Øst-Europa» etter 1989? Og hvorfor gikk det som det gikk?.

Dagbladet - 23 Aug 19 kl. 09:06

Skal flaks avgjøre Oslo-ungdommens framtid?

Alle modellene for ny inntaksordning fra Byrådets utvalg baserer seg enten på loddtrekning, kvotering, spillteori eller kombinasjoner av disse..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Nye behandlingsmetoder godkjent

Seks nye behandlingsmetoder er skal nå tilbys i det offentlige helsevesenet. De nye metodene som i dag ble godtatt av Beslutningsforum for nye metoder skal blant annet hjelpe pasienter med MS, lungekreft og alvorlig astma..

P4 - 15 minutter siden

Forstår Macrons syn på NATO

Danmarks statsminister Mette Fredriksen sier hun har forståelse for Frankrikes president Emmanuel Macron som kalte NATO «hjernedød». Fredriksen vil ikke kommentere ordet hjernedød, men sier hun er enig i Macrons vurdering om at NATO mangler strategisk styring. Macron mener at det er totalt fravær av koordinering mellom Europa og USA om strategiske beslutninger i alliansen..

P4 - 1 time siden

Varsler endringer om Vestbredden

USA anser ikke lenger jødiske bosettinger på Vestbredden for å være i strid med internasjonale lover. Det sa USAs utenriksminister Mike Pompeo nå i kveld norsk tid. Vestbredden, som er et palestinsk territorium, er okkupert av Israel..

P4 - 1 time siden

Dømt til 16 års fengsel

En 28 år gammel mann er dømt til 16 års fengsel for å ha drept sin egen far i Sandnes. Sønnen skal ha slått sin 55 år gamle far gjentatte ganger i hodet med et brannslukningsapparat lille julaften i fjor. I forkant av drapet var sønnen aktiv på et nettforum der han fortalte om drapsplanene.

P4 - 2 timer siden

Berg møtte etterretningssjefen

Frode Berg har i dag hatt møter med PST og Forsvarets etterretningstjeneste. Begge møtene var på Bergs initiativ, og det ble utvekslet litt informasjon, bekrefter Bergs advokat Brynjulf Risnes til VG i kveld. Risnes vil ikke si noe om innholdet i møtene, som ble holdt på et hemmelig sted på Østlandet.

P4 - 2 timer siden

Fremstilt for fengsling etter vold

Politiet ber om varetektsfengsling i to uker for tre menn som er siktet i en voldssak på Gran i Oppland lørdag kveld. To menn og tre kvinner skal ha blitt utsatt for vold i en privatbolig, men ble ikke alvorlig skadd. De tre er siktet for grov kroppskrenkelse og grove trusler og ble fremstilt for fengsling i Gjøvik tingrett i ettermiddag..

P4 - 3 timer siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det blir forbudt med machete. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet i Oslo Oslo har sett en trend, særdeles innenfor gjengmiljøer i Oslo, å bevæpne seg med dette..

P4 - 3 timer siden

VG retter i tre Giske-saker

VG retter nå tre saker om Trond Giske. Det skriver Dagens Næringsliv. VG har nå i kveld publisert en kommentar signert redaktør Gard Steiro.

P4 - Igår: 17:17

Kennel brukte støt på hunder

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 4 timer siden

Mer penger til politidistriktene

Politiet må bruke mer av pengene sine ute i distriktene. Det pålegges de nå av de fire regjeringspartiene på Stortinget. Frps Bård Hoksrud sier til NRK at det skal gjøre situasjonen bedre i blant annet Telemark og Vestfold der politiet er underbemannet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt