P4 > Nyheter

Friday, 03 April, 22:13

P4 - 24 Feb 20 kl. 23:12

Flåmsbanen stengt også tirsdag

Flåmsbanen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland holdes stengt også i morgen, tirsdag på grunn av omfattende skader.
Det opplyser Bane Nor nå i kveld.
Flåmsbanen ble stengt i helgen på grunn av et ras som rev med seg kontaktledningen..
Les mer på P4


Les mer om:
Myrdal, Flåm, Aurland, Bane Nor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Flåmsbanen, stengt, også, tirsdag
P4 - 12 Nov 19 kl. 14:51

Flåmsbanen stengt

Flåmsbanen er stengt etter at det har fått en steinras mellom Myrdal og Flåm. Bane Nor har sendt mannskap til stedet. To avganger fra Flåm og to avganger fra Myrdal blir påvirket i dag..

P4 - 26 Feb 20 kl. 07:17

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbanen er åpnet igjen etter det store snøskredet som gikk over banen lørdag ettermiddag. I går ble det brukt 150 kilo dynamitt for å fjerne en 250 meter bred snøskavl som hang på toppen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland. Vy opplyser at det fremdeles kan bli forsinkelser og innstillinger på strekningen til banen er tilbake i normal drift..

NRK - 21 Feb 20 kl. 04:52

Stengte fjelloverganger i nord

E6 over Sennalandet og Hatter i Finnmark er stengt på grunn av uvær. Også Fv 98 Børselv–Kunes og over Ifjordfjellet er stengt inntil videre. Fv 890 Kongsfjordfjellet og Fv 891 Båtsfjordfjellet er også stengt..

P4 - 23 Feb 20 kl. 13:33

Flere fjelloverganger er stengt

En rekke fjelloverganger i Sør-Norge er også i dag stengt på grunn av uvær. Der det er kolonnekjøring eller åpent kan det også bli stengt på kort varsel, ifølge vegtrafikksentralen..

P4 - 09 Jan 20 kl. 05:48

Flere stengte fjelloverganger

Det er svært vanskelige kjøreforhold i fjellet i Sør-Norge i dag. Haukelifjell, Hardangervidda, Vikafjellet og Strynefjellet er stengt. Hemsedal og Filefjell har kolonnekjøring.

NRK - 21 Feb 20 kl. 06:04

20 vegstrekninger stengt i Finnmark

I Finnmark er mer enn 20 værutsatte strekninger stengt pga vind og snøfokk. Blant annet er E6 stengt over Sennalandet og videre til Skaidi, og over Hatter lengre nord. Også Kongsfjordfjellet er stengt (bildet)..

NRK - 26 Feb 20 kl. 05:40

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbana mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland er igjen åpnet for trafikk, melder Bane Nor. Flåmsbana har vært stengt siden lørdag ettermiddag på grunn av et snøskred mellom Blomheller og Berekvam. Skredet rev ned ledningen og gjorde stor skade..

P4 - 22 Feb 20 kl. 07:25

Problemer på veiene

Uvær fører også i dag til problemer på veiene flere steder. Blant annet er det stengt på Riksvei 7 Hardangervidda, og der blir ikke veien åpnet igjen i dag. Også på Vikafjellet er det stengt, mensd et er kolonnekjøring på E134 Haukelifjell og Riksvei 52 Hemsedalsfjellet.

Aftenposten - 03 Feb 20 kl. 08:00

Én av Norges mest trafikkerte veier delvis stengt til tirsdag etter ras

Deler av E18 ved Holmen i Asker er stengt etter et ras i natt. Det betyr redusert fremkommelighet til tirsdag ettermiddag..

NRK - 14 Mar 20 kl. 23:53

Hardangervidda og Vikafjell stengt

Riksveg 7 over Hardangervidda er stengt for all trafikk på grunnn av uvær. Også Rv 13 Vikafjellet er stengt, melder Vegtrafikksentralen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Ikke fulle puber før sommeren

Statsminister Erna Solberg er klar på at det ikke er noen som pr. nå kan si hvor lenge de ulike koronatiltakene skal vare. Men hun tror vi må være innstilt på ganske mange begrensninger en god stund fremover.

P4 - 1 time siden

To nye koronadødsfall

Det er i kveld meldt to nye koronadødsfall i Norge. Det dreier seg om en person ved Skedsmotun bo- og behandlingssenter i Lillestrøm. Og en mann i 60-årene fra Hol kommune.

P4 - 2 timer siden

- Kina har underrapportert

- Kina har underrapportert både antall koronatilfeller og -dødsfall Det hevder den amerikanske etterretningsorganisasjonen CIA. Ifølge dem er det virkelige dødstallet i Wuhan 5.000 eller mer – dobbelt så høyt som det offisielle tallet, melder NTB.

P4 - 1 time siden

Dyrt å misbruke koronafrykten

Forbrukertilsynet varsler harede konsekvenser for aktører som prøver å utnytte koronafrykten til egen vinning. Allerede har de varslet bøter til tre ulike aktører som har brukt frykt for viruset i sin markedsføring. Det er like mange vedtak som de normalt gjør på et helt år, ifølge TV 2 .

P4 - 1 time siden

Koronadødsfall i Lillestrøm

Det er i kveld meldt et nytt koronadødsfall i Norge. Det dreier seg om en person ved Skedsmotun bo- og behandlingssenter i Lillestrøm. Dette er det tredje dødsfallet ved Skedsmotun, skriver MittLillestrøm.

P4 - 12 timer siden

Påskeværet ser bra ut i store deler av landet

Selv om mange ikke får dratt på den tradisjonelle hytteturen i påsken, så kan meteorologene bringe gode nyheter. Det ser nemlig ut til at det blir fint påskevær over store deler av landet. På Østlandet er det ventet mye sol og stigende temperaturer, mens Nord-Norge får bra skiføre.

P4 - 2 timer siden

Kan bli tiltak ut året i Oslo

Innbyggerne i Oslo må innstille seg på begrenset bevegelsesfrihet ut året. Det sier Oslos helsebyråd Robert Steen, som er klar på at koronasituasjonen ikke er over til påske. - Den er heller ikke over til sommeren.

P4 - 2 timer siden

Fikk nei til påskeåpne butikker

Oslos dagligvarebutikker og apoteker får ikke holde åpnet i påsken. Det har fylkesmannen avgjort i kveld, ifølge VG. Oslos byrådsleder Raymond Johansen søkte Fylkesmannen om lov til å holde butikkene åpne, selv om regjeringen har sagt nei.

P4 - 3 timer siden

Putin vil kutte i oljeproduksjonen

Russlands president Vladimir Putin sier verdens oljeproduksjon må kutte rundt 10 millioner fat per dag. Det melder Reuters. Presidenten sier Russland er klar for å jobbe sammen med USA for å stanse fallet i oljeprisene..

P4 - 2 timer siden

Får mange tips om trygdesvindel

Nav får unormalt mange tips om trygdesvindel for tiden. De siste par dagene har Nav mottatt et titalls tips daglig om både folk og bedrifter som prøver å utnytte permitteringsordningene. Det opplyser Nav Kontroll til E24.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt