NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 12:42

NRK - 15 jan. 20 kl. 08:53

Fiskeeksport for 100 milliarder

I 2019 ble det eksportert norsk fisk og fiskevarer for rekordhøye 104,1 milliarder kroner. Det er 8,3 prosent mer enn året før. Svak kronekurs og økt etterspørsel bidro til vekst i eksportverdien, melder Statistisk sentralbyrå..
Les mer på NRK


Les mer om:
Statistisk

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fiskeeksport, for, 100, milliarder
NRK - 15 nov. 19 kl. 08:44

Rekordhøy fiskeeksport

I oktober endte fiskeeksporten på 10,7 milliarder kroner. Dette tilsvarer en oppgang på 9,7 prosent fra samme periode i fjor. Økningen skyldes en betydelig vekst i volum og svak kronekurs.

E24 - 25 jan. 20 kl. 18:21

Britiske fiskere håper brexit skal gi importbrems

Organisasjonen Fishing for Leave drømmer om norske tilstander og håper Storbritannia «tar tilbake kontrollen» over egne farvann etter brexit. Norges sjømatråd er ikke bekymret for at det rammer norsk fiskeeksport..

NRK - 17 juli 20 kl. 07:40

Aker økte med over 10 milliarder

Verdien av industrikonsernet Aker, som er kontrollert av Kjell Inge Røkke, økte verdien med 10,1 milliarder i andre kvartal. Økning i nettoverdi til 34,3 milliarder er på 42 prosent, fra 24,1 milliarder i årets første kvartal som var preget av korona.

NRK - 06 mars 20 kl. 14:50

96 milliarder til statskassen

Inntektene til statens eget oljeselskap Petoro gikk ned med 24 milliarder kroner i fjor i forhold til 2018. Resultatet ble 96 milliarder kroner til statskassen, mot 120 milliarder kroner i 2018. Årsaken til nedgangen er blant annet lavere gasspriser..

NRK - 19 des. 19 kl. 07:25

Rassikring koster milliarder

Det vil koste 70 milliarder kroner å sikre de mest rasutsatte veiene i Norge, viser en ny rapport fra Statens vegvesen. I Nasjonal transportplan vil regjeringa bruke 24 milliarder de neste ti åra..

NRK - 01 april 20 kl. 17:14

NHO:– Koster 1,4 milliarder pr. dag

Koronatiltakene koster 1,1 milliarder per dag i tapt verdiskapning og 0,3 milliarder i tap fordi foreldre må passe barn hjemme, beregner NHO..

NRK - 20 sep. 19 kl. 14:57

Klimapakke til 50 milliarder euro

Tiltakspakken for å motvirke klimaendringene som Tysklands regjering har blitt enige om, har en prislapp på over 50 milliarder euro, opplyser regjeringskilder. Det tilsvarer rundt 500 milliarder kroner, ifølge nyhetsbyrået AFP/DPA..

P4 - 15 juli 20 kl. 05:40

I 2100 blir vi 8,8 milliarder

Verdens befolkning vokser mindre enn ventet. Ifølge en ny studie vil det i år 2100 være 8,8 milliarder mennesker på jorden. Det er to milliarder færre enn FNs tidligere anslag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Barnehageansatt koronasmittet

En ansatt i en barnehage i Stavanger har fått påvist covid-19. – Det er tegn som tyder på at personen kan ha hatt smitte tidligere, og det er ikke sikkert at det er en aktuell covid-19-infeksjon nå, sier smittevernoverlege Runar Johannesen..

NRK - 15 minutter siden

Flere mistenkte etter skyting

Politiet har flere mistenkte etter skyteepisoden på Bjølsen i Oslo i natt. De har grunn til å tro at det er kjenninger av politiet som er involvert i saken. Skuddene ble avfyrt fra bakgården og gjennom et vindu.

NRK - 15 minutter siden

EU enige om vaksinekjøp

EU er enige med det britiske legemiddelfirmaet AstraZeneca om å kjøpe minst 300 millioner doser av koronavaksinen selskapet utvikler, melder Reuters. EU-kommisjonen opplyser at EU kan kjøpe 100 millioner doser til om vaksinen er trygg og virker..

NRK - 30 minutter siden

Kripos kobles på savnetsak

Kripos bistår politiet i Innlandet med å finne den savnede studenten fra Blæstad på Hamar. Student Pål Johan Guldbrandsen har vært savnet siden 24 juli, og ble sist sett på sin hybel. Det forteller politifullmektig Ingrid Hagen til NRK..

NRK - 15 minutter siden

Åtte innlagt med korona i Norge

Åtte pasienter er innlagt med covid-19 på sykehus i Norge, viser tall fra Helsedirektoratet fredag..

NRK - 30 minutter siden

Tyskland støtter sanksjoner

Tyskland tar til ordet for EU-sanksjoner mot Hviterussland etter presidentvalget og de påfølgende protestene, melder AFP. En talsperson for regjeringen sier Angela Merkel er sjokkert over voldsbruk mot demonstranter, og at sanksjoner må diskuteres..

NRK - 30 minutter siden

Leyen ønsker sanksjoner

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen tar til orde for sanksjoner mot Hviterussland. Hun mener det er behov for sanskjoner mot de som har brutt med demokratiske verdier og begått menneskerettighetsbrudd i forbindelse med presidentvalget..

NRK - 45 minutter siden

15 tiltalt etter kuppforsøk

15 personer er tiltalt for å ha medvirket i kuppforsøket mot Venezuelas president Nicolás Maduro i mai. Alle de tiltalte har erkjent straffskyld, ifølge landets justisminister. To amerikanere er allerede dømt til 20 års fengsel, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Telefonnettet nede ved sykehus

Et lynnedslag torsdag kveld har slått ut telefonnettet ved Ringerike sykehus. Ifølge Vestre Viken er teknikere på plass og de jobber med å løse problemet. Ved akutt sykdom må man kontakte legevakt på 116 117 eller ringe 113..

NRK - 45 minutter siden

Mange med antistoffer etter utbrudd

7,7 prosent av innbyggerne i tyske Kupferzell sør i landet hadde antistoffer, melder Reuters. Stedet hadde et av de første utbruddene i Tyskland, og funnene fra Robert Koch-instituttet viser at nesten fire ganger så mange som man trodde ble smittet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt