NRK > Nyheter

Tuesday, 21 January, 03:28

NRK - 15 Jan 20 kl. 08:53

Fiskeeksport for 100 milliarder

I 2019 ble det eksportert norsk fisk og fiskevarer for rekordhøye 104,1 milliarder kroner. Det er 8,3 prosent mer enn året før. Svak kronekurs og økt etterspørsel bidro til vekst i eksportverdien, melder Statistisk sentralbyrå..
Les mer på NRK


Les mer om:
Statistisk

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fiskeeksport, for, 100, milliarder
NRK - 15 Nov 19 kl. 08:44

Rekordhøy fiskeeksport

I oktober endte fiskeeksporten på 10,7 milliarder kroner. Dette tilsvarer en oppgang på 9,7 prosent fra samme periode i fjor. Økningen skyldes en betydelig vekst i volum og svak kronekurs.

NRK - 19 Dec 19 kl. 07:25

Rassikring koster milliarder

Det vil koste 70 milliarder kroner å sikre de mest rasutsatte veiene i Norge, viser en ny rapport fra Statens vegvesen. I Nasjonal transportplan vil regjeringa bruke 24 milliarder de neste ti åra..

NRK - 20 Sep 19 kl. 14:57

Klimapakke til 50 milliarder euro

Tiltakspakken for å motvirke klimaendringene som Tysklands regjering har blitt enige om, har en prislapp på over 50 milliarder euro, opplyser regjeringskilder. Det tilsvarer rundt 500 milliarder kroner, ifølge nyhetsbyrået AFP/DPA..

NRK - 20 Sep 19 kl. 10:15

Sju milliarder til klimatiltak

Regjeringen setter av sju milliarder kroner til klimatiltak i det neste statsbudsjettet, opplyser utviklingsminister Dag Inge Ulstein (KrF) til VG. Av summen skal blant annet 1,8 milliarder brukes på fornybarsatsing, og 3,3 på klima og skog..

NRK - 23 Oct 19 kl. 18:33

Gir 3 milliarder til renere hav

Norge gir over 3 milliarder kroner til tiltak for bærekraftig havforvaltning. Erna Solberg mener alle land må bidra mer. Inkludert i dette beløpet går 2,3 milliarder kroner til ENOVA til utvikling av Equinors flytende havvindpark Hywind Tampen..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 08:09

Regjeringen kutter bruken av oljepenger med 2,6 milliarder

Regjeringen forslår å bruke 243,6 milliarder oljekroner på statsbudsjettet neste år. Det er 2,6 prosent av Oljefondet og 2,6 milliarder kroner mindre enn i år..

NRK - 23 Oct 19 kl. 18:33

Gir tre milliarder til renere hav

Norge gir over tre milliarder kroner til tiltak for bærekraftig havforvaltning. Erna Solberg mener alle land må bidra mer. Inkludert i dette beløpet går 2,3 milliarder kroner til ENOVA til utvikling av Equinors flytende havvindpark Hywind Tampen..

P4 - 04 Nov 19 kl. 08:18

Vi betalte 514 milliarder i skatt i fjor

Vi betalte til sammen 514 milliarder kroner i skatter og avgifter på inntekt og formue i fjor. Det går fram av skatteoppgjøret for 2018 som nå er klart - de personlige listene blir tilgjengelige fra i morgen. Tallene viser også at lønnstakere og pensjonister fikk tilbakebetalt 40 milliarder kroner i årets oppgjør.

NRK - 21 Dec 19 kl. 14:55

IMF bistår Etiopia med milliarder

Etiopia får i alt 26 milliarder kroner i lån fordelt på tre år for å kunne gjennomføre økonomiske reformer, opplyser Det internasjonale pengefondet (IMF). Deler av summen, nær 2,8 milliarder kroner, vil bli utbetalt umiddelbart..

NRK - 07 Oct 19 kl. 10:02

1.414 milliarder i statsbudsjettet

Statsbudsjettet 2020 er på 1.414,6 milliarder kroner. Staten forventer å tjene 245 milliarder kroner på olje– og gassvirksomheten til neste år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Venter med tolløkning

Frankrikes president Emmanuel Macron og USAs president Donald Trump forlenger samtalene om den franske digitalskatten ut året og unngår handelskrig, ifølge en diplomatisk kilde. De to presidentene snakket sammen søndag..

NRK - 2 timer siden

Bil kjørte i murvegg i Haugesund

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomdang etter at en bil med tre personer kjørte inn i en murvegg i Haugesund. Føreren er mindreårig og har ikke førerkort, melder Sør-Vest politidistrikt natt til tirsdag..

NRK - 2 timer siden

Mann knivskadd i Lørenskog

En mann oppsøkte legevakta i Lørenskog med knivskader i låret mandag kveld. Mannen er sendt til sykehus. Det er uvisst hvordan han fikk skadene.

NRK - 2 timer siden

KrFs abort-seier står i fare

KrFs gjennomslag for å endre abortloven kan stå i fare nå som Frp er ute. Fremskrittspartiet er ikke lenger bundet av Granavolden-plattformen og ingenting hindrer dem nå i å stemme for å reversere endringen i abortloven, skriver Vårt Land..

NRK - 3 timer siden

Får legge til kai i Italia

Det norskeide skipet Ocean Viking har fått lov til å legge til kai i Pozzallo på Sicilia. Om bord er 39 flyktninger og migranter som ble plukket opp i Middelhavet fredag. Frankrike, Tyskland og Luxembourg har blitt enige om å ta imot 20 av dem..

NRK - 3 timer siden

Salmonella påvist i kylling

Det er påvist salmonella i 33 tonn kylling som skulle selges i norske butikker, melder Nationen. Kyllingen ble importert fra Polen av selskapet Norwegian M Import AS. Mattilsynet sier at folk kunne ha blitt syke om kyllingen hadde nådd markedet..

NRK - 4 timer siden

Ingen skadd av raketter i Bagdad

Ingen ble skadd da tre Katyusha-raketter traff inne i den grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad tidlig tirsdag. Det opplyser politikilder, ifølge nyhetsbyrået Reuters. En rekke ambassader og regjeringsbygninger har tilhold i den grønne sonen..

NRK - 4 timer siden

Møter Catalonias regionpresident

Spanias statsminister Pedro Sanchez opplyser mandag at han planlegger å møte Catalonias regionpresident Quim Torra i starten av februar. Møtet er en del av et forsøk på å finne en løsning på den verste politiske krisen i Spania i flere tiår..

NRK - 4 timer siden

Rakettangrep i Bagdad

Flere raketter har truffet et område nært den amerikanske ambassaden i Bagdad, melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden befinner seg i den såkalte «grønne sonen», som er tungt bevoktet..

NRK - 5 timer siden

Varslar flaum

NVE har utvida området for flaumvarsel på grunn av mykje nedbør frå i ettermiddag til tysdag morgon. Farevarselet gjeld for nordlege delar av Møre og Romsdal, delar av Trøndelag og Nordland. Det er venta opp mot 60-70 mm nedbør frå måndag ettermiddag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt