P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 10:44

P4 - 12 nov. 19 kl. 08:05

Fire tiltalt etter skyting på Fjellhamar

Fire menn er nå tiltalt etter en skyteepisode på Fjellhamar på Romerike i fjor, der en mor og en sønn ble truffet av skudd gjennom et stuevindu.
De fire er tiltalt for medvirkning til grove trusler med skytevåpen, skriver Romerikes Blad. Politiet har ikke klart å avdekke hvem som avfyrte skuddene.
Begge de to som ble truffet ble alvorlig skadd.
Alle de tiltalte, som er mellom 22 og 24 år, har nektet straffskyld..
Les mer på P4


Les mer om:
Fjellhamar, Romerike, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, tiltalt, etter, skyting, Fjellhamar
NRK - 12 nov. 19 kl. 07:56

Fire tiltalt etter skyting

Fire menn er tiltalt etter skyting på Fjellhamar i Lørenskog i fjor, skriver Romerikes Blad. En mor og en sønn ble truffet av skudd gjennom et stuevindu og innlagt med alvorlige skader, men overlevde. Politiet knytter skytingen til gjengvirksomhet..

Dagbladet - 26 juli 19 kl. 12:50

Homofilt par banket opp - fire gutter tiltalt

Etter voldsepisoden hvor paret ble banket opp på en buss i mai, er nå fire personer (15-17 år) tiltalt..

P4 - 21 april 20 kl. 23:03

Fire tiltalt for kidnapping

Fire gutter og menn i alderen 17 til 19 år er tiltalt for å ha kidnappet en annen tenåring i Oslo i januar i år. Ifølge tiltalen ble vedkommende tatt med inn i en bil på Tonsenhagen, der han ble knivstukket i låret og truet på livet. Han ble også ranet, før han ble sluppet fri etter rundt én time..

NRK - 30 juli 20 kl. 16:43

Varetektsfengsles etter skyting

De tre mennene som er siktet for drapsforsøk etter skyting i en leilighet på Torshov i Oslo tirsdag, varetektsfengsles i fire uker. To av ukene er med brev- og besøksforbud. Alle de tre mennene har forklart seg for politiet..

Aftenposten - 30 juli 20 kl. 16:39

Tre personer varetektsfengslet etter skyting i Oslo

Tre menn som er siktet for drapsforsøk etter skyting i en leilighet mellom Carl Berner og Torshov i Oslo tirsdag, er varetektsfengslet i fire uker..

NRK - 20 juni 20 kl. 08:55

Tiltalt etter Floyd-drap løslatt

Politibetjenten J. Alexander Kueng er én av fire som er tiltalt for drapet på George Floyd. Han ble fredag løslatt fra varetekt mot en kausjon på 750 000 dollar, skriver CNN.

NRK - 10 des. 19 kl. 08:56

Fire døde sykehus skyting

Fire personer er drept og to er skadet etter en skyteepisode på et sykehus i byen Ostrava i Tsjekkia, skriver Reuters. Politiet sier de søker etter gjerningspersonen..

NRK - 12 juli 20 kl. 10:29

Fire tiltalt for bortføring og vold

Tre menn og en kvinne er i Oslo tingrett tiltalt for å ha bortført en mann til en leilighet i Oslo hvor han i flere timer ble utsatt for grov vold. Hendelsen skjedde torsdag 20. januar i år.

NRK - 01 des. 19 kl. 04:09

Minst 14 drept i skyting i Mexico

Minst 14 mennesker ble lørdag drept i skyting i den meksikanske småbyen Villa Union nær grensen mot Texas. Fire av de drepte er politifolk. Flere ansatte fra borgermesterens kontor er savnet etter skytinga, ifølge Reuters..

VG - 26 juli 19 kl. 07:38

Tenåringsgutter tiltalt for blodig angrep på lesbisk par

Fire gutter i alderen 15–17 år er tiltalt etter hendelsen inne på en buss i London i slutten av mai..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Anbefaler bruk av munnbind

Helsedirektoratet vil at nordmenn fremover skal bruke munnbind i enkelte situasjoner. Det går frem i en pressemelding. Der skriver direktoratet at de anbefaler bruk av munnbind og tøymunnbind i noen geografiske områder og for en begrenset tidsperiode.

P4 - 1 time siden

Ingen positive prøver etter massetest

Trondheim kommune har nå fått tilbake prøvesvarene fra de 440 som testet seg for koronasmitte i går. Alle var negative. 1108 venter fortsatt på å bli testet.

P4 - 45 minutter siden

Tegnell vil likevel vurdere munnbind

Hvis situasjonen i Sverige endres kan det bli aktuelt å anbefale munnbind. Til SVT sier statsepdemiolog Anders Tegnell at hvis det kommer ny kunnskap eller mye trengsel kan munnbind være et supplement. Tegnell har tidligere advart om at bruk av munnbind kan gi falsk trygghet..

P4 - 45 minutter siden

Oppsving i hyttesalget

Hyttesalget opplever nå en oppsving. I årets andre kvartal ble det omsatt nær 10 prosent flere fritidsboliger i fritt salg, sammenlignet med samme tid i fjor. Totalt ble det omsatt 3.

P4 - 1 time siden

Brann-spiller har fått koronavirus

Brann-spiller Gilli Rolantsson har fått påvist koronasmitte. Det skriver Brann på sin hjemmeside. Fotballspilleren fra Førøyene har vært i karantene etter å ha vært i nærkontakt med en virussmittet person, og fikk nylig symptomer.

P4 - 1 time siden

Nedgang for Finlands økonomi

Finlands økonomi fortsetter å krympe. Brutto nasjonalprodukt krympet med 3,2 i andre kvartal sammenlignet med første, viser tall den finske Statistikksentralen la frem i dag. Også Danmark la frem tall i dag som viser historisk fall i samme periode med en nedgang på 7,4 prosent.

P4 - 1 time siden

Tre smittet og 72 i karantene på Lillehammer

Tre personer tilknyttet idrettsmiljøet på NTG Lillehammer har testet positivt for koronasmitte. 72 personer, 61 ungdommer og 11 voksne, er satt i karantene. Den første personen ble bekreftet smittet tirsdag.

P4 - 1 time siden

Innvandrerne faller utenfor

Rekordmange innvandrere står uten jobb. 13,7 prosent av innvandrere var arbeidsledige i mai - det er mer enn en dobling på tre måneder. Til sammenlikning var arbeidsledigheten blant resten av befolkningen 4,9 prosent på samme tidspunkt, viser tall Klassekampen har hentet fra SSB..

P4 - 2 timer siden

Ba aldri om risikovurdering av cruisetrafikk

Folkehelseinstituttet risikovurderte aldri cruisetrafikken langs norskekysten før den ble gjenåpnet i sommer. Årsaken er at instituttet aldri ble spurt av Helsedepartementet om å gjøre en vurdering, melder NRK. Helseminister Bent Høie sier Norge befant seg i en annen situasjon i sommer, og mente erfaringen fra gjenåpningen for cruise rundt Svalbard var tilstrekkelig.

P4 - 2 timer siden

19.000 lynnedslag på Østlandet

Tordenværet på Østlandet ble mer omfattende enn varslet. Meteorologisk institutt opplyser nå at det ble registrert hele 19.000 lynnedslag fra i går kveld til i natt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt