P4 > Nyheter

Sunday, 19 January, 06:18

P4 - 12 Nov 19 kl. 08:05

Fire tiltalt etter skyting på Fjellhamar

Fire menn er nå tiltalt etter en skyteepisode på Fjellhamar på Romerike i fjor, der en mor og en sønn ble truffet av skudd gjennom et stuevindu.
De fire er tiltalt for medvirkning til grove trusler med skytevåpen, skriver Romerikes Blad. Politiet har ikke klart å avdekke hvem som avfyrte skuddene.
Begge de to som ble truffet ble alvorlig skadd.
Alle de tiltalte, som er mellom 22 og 24 år, har nektet straffskyld..
Les mer på P4


Les mer om:
Fjellhamar, Romerike, Romerikes Blad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, tiltalt, etter, skyting, Fjellhamar
NRK - 12 Nov 19 kl. 07:56

Fire tiltalt etter skyting

Fire menn er tiltalt etter skyting på Fjellhamar i Lørenskog i fjor, skriver Romerikes Blad. En mor og en sønn ble truffet av skudd gjennom et stuevindu og innlagt med alvorlige skader, men overlevde. Politiet knytter skytingen til gjengvirksomhet..

Dagbladet - 26 Jul 19 kl. 12:50

Homofilt par banket opp - fire gutter tiltalt

Etter voldsepisoden hvor paret ble banket opp på en buss i mai, er nå fire personer (15-17 år) tiltalt..

NRK - 10 Dec 19 kl. 08:56

Fire døde sykehus skyting

Fire personer er drept og to er skadet etter en skyteepisode på et sykehus i byen Ostrava i Tsjekkia, skriver Reuters. Politiet sier de søker etter gjerningspersonen..

NRK - 01 Dec 19 kl. 04:09

Minst 14 drept i skyting i Mexico

Minst 14 mennesker ble lørdag drept i skyting i den meksikanske småbyen Villa Union nær grensen mot Texas. Fire av de drepte er politifolk. Flere ansatte fra borgermesterens kontor er savnet etter skytinga, ifølge Reuters..

VG - 26 Jul 19 kl. 07:38

Tenåringsgutter tiltalt for blodig angrep på lesbisk par

Fire gutter i alderen 15–17 år er tiltalt etter hendelsen inne på en buss i London i slutten av mai..

VG - 06 Oct 19 kl. 11:36

Fire døde etter skyting på bar i Kansas

Totalt ni personer er skutt etter i en bar i Kansas City i USA. Fire er bekreftet døde..

NRK - 30 Jul 19 kl. 06:52

Tiltalt for hasjsmugling

Fire menn fra Grenland er tiltalt for grov narkotikasmugling, eller medvirkning til dette, skriver TA. De fire prøvde å frakte 30 kilo hasj fra Sverige til Norge i fjor, men ble stoppet av tollere på Svinesund. Mennene kan få inntil 10 års fengsel..

Dagbladet - 06 Dec 19 kl. 14:50

Fire drept etter skyting på marinebase

Fire person er drept og minst elleve skadd etter at en person åpnet ild på en militær flybase i Pensacola i Florida..

NRK - 06 Oct 19 kl. 11:45

Fire drept etter skyting på bar

Fire personer er skutt og drept etter at en person skjøt inne på en bar i Kansas City i USA, melder NBC. Fem andre ble også skutt i hendelsen. Politiet har så langt ingen informasjon om gjerningspersonen..

P4 - 08 Nov 19 kl. 19:31

Tiltalt etter å ha skutt elg

En mann er nå tiltalt etter at han skjøt en elgkalv i utkanten av et boligfelt i Bodø i mars i år. Mannen sier elgen opptrådte truende overfor hans tre hunder. Han gikk derfor hjem og hentet et gevær, før han gikk tilbake og skjøt elgen.

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Minst 60 drept i rakettangrep

Minst 60 soldater er drept i et rakettangrep mot en militærbase i Jemen. Det melder lokale medier. Ifølge myndighetene i landet står den sjiamuslimske Houthi-bevegelsen bak angrepet.

P4 - 8 timer siden

Nordmenn i toppen for bruk og kast

Normenn er verstinger i bruk og kast. Norge har det femte høyeste materialforbruket i verden i følge bærekraftindeksen. Norge er rangert som nummer 157 av 163 land når det kommer til bærekraft, skriver ABC Nyheter.

P4 - 8 timer siden

200 skadet i demonstrasjon

Over 200 personer er skadet og flere av dem sendt til sykehus etter sammenstøt mellom demonstranter og politi i Beirut i Libanon. Det melder Røde Kors. Forsøkene på å danne en regjering i landet har ikke lykkes, og derfor er demonstrantene frustrerte.

P4 - 8 timer siden

Tatt med eksplosiver - risikrerer seks år fengsel

En 44 år gammel mann ble pågrepet i Karl Johan med falsk politiskilt og to bombelignende gjenstander i en ryggsekk. Politiet fant ytterligere en eksplosiv enhet i mannen hjem i tillegg til våpen og fyrverkerirør. Mannen risikerer seks år i fengsel for grov befatning med eksplosiver skriver ABC Nyheter.

P4 - 8 timer siden

Dale: -Ingenting feil med denne saken

-Det er ingenting feil med Frps moralske kompass. Det sier Frp-statsråd Jon Georg Dale, som nå går ut mot andre partier som har kritisert Frp for å ha sagt fra at de ikke ønsker å hente den IS-siktede kvinnen hjem til Norge. Dale er kjent som en av de mest regjeringslojale i Frp.

P4 - 9 timer siden

Klimaforsker bekymret over norsk vinter

Lite eller ingen snø og plussgrader skaper bekymring i Metereologisk Institutt. I store deler av Sør-Norge har det så langt vært en av de varmeste januarmånedene noensinne. Forsker Kjetil Isaksen er bekymret og sier til ABC-Nyheter at ting går raskere enn man så for seg for ti, tjue år siden..

P4 - 9 timer siden

Mann ranet av seks personer

En mann ble ranet og fratatt penger av seks personer i Trondheim sentrum i kveld. Mannen ble utsatt for vold, men skal være uskadd. Seks personer er pågrepet.

P4 - 9 timer siden

-IS-siktet kvinne må betale selv

Den IS-siktede kvinnen som er hentet hjem fra Syria må betale utgiftene for hjemreisen selv. Det bekrefter utenriksminister Ine Eriksen Søreide til NRK. UD har ikke oversikt over hvor mye hjemhentingen har kostet..

P4 - 9 timer siden

Politiet måtte bruke elektrosjokkvåpen

Politiet måtte ty til elekstrosjokkvåpen mot en mann i 50-årene i Tromsø etter at han viste truende adferd. Mannen ville ikke høre på politiet og truet dem med tapetkniv. Derfor måtte de uskadeliggjøre mannen med våpenet..

P4 - 11 timer siden

Skyteepisode i Stockholm

To personer, en mann og en kvinne er skutt på en bensinstasjon i Stockholm i Sverige. Ifølge Aftonbladet skal mannen ha blitt truffet i hodet. Det skal være en konflikt mellom to grupper som er bakgrunnen til skytingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt