P4 > Nyheter

Lørdag, 04 Juli, 01:17

P4 - 02 juli 19 kl. 15:51

Fire til sykehus etter ulykke

Fire ungdommer er sendt til sykehus med uklart skadeomfang etter at en minibuss krasjet inn i et tre ved Borås i Sverige i ettermiddag.
Det skriver Aftonbladet.
Det skal ha vært sju elever fra samme klasse ombord i bussen..
Les mer på P4


Les mer om:
Borås, Sverige, Aftonbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, til, sykehus, etter, ulykke
P4 - 08 mars 20 kl. 22:48

Fire til sykehus etter trafikkulykke

Fire personer er fraktet til Hammerfest sykehus etter en trafikkulykke på riksvei 94 mellom Rypefjord og Hammerfest. Det melder politiet i Finnmark. To biler var ivolvert i ulykken.

NRK - 10 des. 19 kl. 08:56

Fire døde sykehus skyting

Fire personer er drept og to er skadet etter en skyteepisode på et sykehus i byen Ostrava i Tsjekkia, skriver Reuters. Politiet sier de søker etter gjerningspersonen..

NRK - 22 juni 19 kl. 13:47

Fire til sykehus etter sykkelritt

Politiet i Innlandet melder på Twitter at totalt fire syklister er fraktet til sykehus etter ulykker ved sykkelrittet Den store styrkeprøven. Ingen er alvorlig skadd..

P4 - 22 nov. 19 kl. 11:37

Fire til sykehus etter ulykke

Fire personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på fylkesvei 65 i Rindal i Trøndelag. Skadeomfanget er foreløpig uklart. En bil skal ha krasjet inn i annen bil bakfra, opplyser politiet..

P4 - 01 des. 19 kl. 15:39

Fire til sykehus etter ulykke

Fire personer er sendt til sykehus etter en møteulykke i Kvæfjord i Troms nå i ettermiddag. Skadeomfanget er ikke kjent. Ifølge politiet skulle den ene bilen svinge av veien i et kryss, og kjørte inn i møtende trafikk..

NRK - 30 mars 19 kl. 06:24

Fire til sykehus etter brann

Fire personer er sendt til Lærdal sykehus med mindre røykskader etter brannen i Gudvangatunnelen i natt. En kolonne med tre vogntog var halvannen kilometer inne i tunnelen da ett av vogntogene begynte å brenne. Tunnellen har fått omfattende skader..

Aftenposten - 22 juni 19 kl. 13:21

Fire til sykehus etter to ulykker i sykkelritt

Totalt fire syklister er fraktet til sykehus etter ulykker ved sykkelrittet Den store styrkeprøven. Ingen er alvorlig skadd..

NRK - 09 mars 20 kl. 00:47

Fire til sykehus etter kollisjon

Fire personer ble kjørt til sykehus etter at to biler kolliderte på riksvei 94 mellom Hammerfest og Rypefjord i Finnmark søndag kveld. For tre personer er skadeomfanget ukjent. Den fjerde personen er uskadd..

NRK - 04 jan. 20 kl. 08:34

Fire til sykehus etter brann

Fire personer nå er fraktet til Haukeland sykehus etter brannen i en tomannsbolig i bydelen Ytrebygda i Bergen, sier operasjonsleder Tatjana Knappen til NRK. Totalt seks personer ble hentet ut av røykdykkere lørdag morgen..

Aftenposten - 12 aug. 19 kl. 12:47

Fire sendt til sykehus etter voldshendelse i Kristianstad

Fire personer er sendt til sykehus etter en hendelse som har ført til en større utrykning i sentrum av Kristianstad i Sør-Sverige, melder svenske medier..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 juni 20 kl. 07:12

Arbeidsledige og permitterte tilbys nettkurs

Arbeidsledige og permitterte over hele landet tilbys nå nettkurs. Det opplyser regjeringen. Prislappen er på 85 millioner kroner, og 235 nettbaserte kurs tilbys ved 46 utdanningsinstitusjoner.

P4 - 30 juni 20 kl. 07:22

Det hvite hus ble informert om skuddpremie

Det hvite hus visste allerede i fjor om rapportene som fortalte at Russland tilbød belønning til Taliban for å drepe amerikanske soldater. Det er ett år tidligere enn det som tidligere er opplyst, sier offisielle kilder med kunnskap om saken til nyhetsbyrået AP. Donald Trump nekter for å ha visst om informasjonen om skuddpremier..

P4 - 30 juni 20 kl. 07:50

Ap vil ha rasismeplan i skolen

Ap vil ha nulltoleranse mot rasisme og mobbing i skolen. Partiet vil til høsten på nytt legge fram for Stortinget en rekke forslag som regjeringen har stemt imot tidligere, skriver Dagsavisen. Grunnen til at Ap nå legger fram forslaget på nytt er at rasismedebatten har blitt løftet i Norge etter drapet på George Floyd i USA.

P4 - 30 juni 20 kl. 08:09

Korrupsjonssiktede får ikke dokumenter

Ordfører Hilde Thorkildsen og de tre andre som er siktet i korrupsjonssaken i Nittedal vil først i august få innsyn i dokumenter om sin egen sak. Det sier advokaten til en av de siktede til Aftenposten. Økokrim har ikke villet dele etterforskningsdokumentene med de siktede.

P4 - 30 juni 20 kl. 08:10

Advarer mot sandaler i bil

Sandaler i bil kan få alvorlige konsekvenser. Det advarer nå NAF som ber deg skifte fra flipflops og sandaler før du kjører bil i sommer. Uegnet fottøy kan kan henge fast i gulvmattene og skape farlige situasjoner melder medlemsorganisasjonen..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:16

SAS får krisehjelp

Flyselskapet SAS får nå krisehjelp fra de største eierene i selskapet Sverige, Danmark og Wallenberg-familien. Sammen gi de flyselskapet 14,3 milliarder svenske kroner melder Dagens Næringsliv. Norge står utenfor den nye redningspakken til det kriserammede selskapet..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:34

Søk etter savnet kvinne i Troms

Det pågår nå søk etter en savnet kvinne i 30-årene på Tjeldøya i Troms. Den savnede ble sist observert på Myklebostad i 2 tiden natt til mandag opplyser Troms politidistrikt..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:35

Frivillige kan ha senket terskelen for å tørre å spørre

Frivillige kan ha senket terskelen for å tørre å stille spørsmål under koronakrisen. Det tror generalsekretær Mina Gerhardsen i Nasjonalforeningen for folkehelsen. I dag overleverer de en rapport til Helsedirektør Bjørn Guldvog som oppsummerer tiden hvor frivillige på Koronalinjen har besvart spørsmål om koronaviruset siden Norge stengte ned..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:44

Livreddende førsthjelp etter ulykke på E6

Nødetatene jobber med livreddende førstehjelp på en person etter en ulykke på E6 i Saltdal i Nordland. Det skal være snakk om en bil som har kjørt ut av veien og det var kun denne personen involvert. Trafikken stanses på stedet på grunn av ulykken..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:56

Telenor får milliardbot

Telenor får nå en bot på 1,2 milliarder kroner for å ha misbrukt sin markedsmakt til å presse marginene hos andre operatører. ESA gir selskapet boten for å prise tjenester slik at utfordrere ville tape penger på å selge mobilt bredbånd til nettbrett og bærbare PCer fra 2008 til 2012..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt