P4 > Nyheter

Monday, 09 December, 00:33

P4 - 02 Jul 19 kl. 15:51

Fire til sykehus etter ulykke

Fire ungdommer er sendt til sykehus med uklart skadeomfang etter at en minibuss krasjet inn i et tre ved Borås i Sverige i ettermiddag.
Det skriver Aftonbladet.
Det skal ha vært sju elever fra samme klasse ombord i bussen..
Les mer på P4


Les mer om:
Borås, Sverige, Aftonbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, til, sykehus, etter, ulykke
NRK - 22 Jun 19 kl. 13:47

Fire til sykehus etter sykkelritt

Politiet i Innlandet melder på Twitter at totalt fire syklister er fraktet til sykehus etter ulykker ved sykkelrittet Den store styrkeprøven. Ingen er alvorlig skadd..

P4 - 22 Nov 19 kl. 11:37

Fire til sykehus etter ulykke

Fire personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på fylkesvei 65 i Rindal i Trøndelag. Skadeomfanget er foreløpig uklart. En bil skal ha krasjet inn i annen bil bakfra, opplyser politiet..

P4 - 01 Dec 19 kl. 15:39

Fire til sykehus etter ulykke

Fire personer er sendt til sykehus etter en møteulykke i Kvæfjord i Troms nå i ettermiddag. Skadeomfanget er ikke kjent. Ifølge politiet skulle den ene bilen svinge av veien i et kryss, og kjørte inn i møtende trafikk..

NRK - 30 Mar 19 kl. 06:24

Fire til sykehus etter brann

Fire personer er sendt til Lærdal sykehus med mindre røykskader etter brannen i Gudvangatunnelen i natt. En kolonne med tre vogntog var halvannen kilometer inne i tunnelen da ett av vogntogene begynte å brenne. Tunnellen har fått omfattende skader..

Aftenposten - 22 Jun 19 kl. 13:21

Fire til sykehus etter to ulykker i sykkelritt

Totalt fire syklister er fraktet til sykehus etter ulykker ved sykkelrittet Den store styrkeprøven. Ingen er alvorlig skadd..

Aftenposten - 12 Aug 19 kl. 12:47

Fire sendt til sykehus etter voldshendelse i Kristianstad

Fire personer er sendt til sykehus etter en hendelse som har ført til en større utrykning i sentrum av Kristianstad i Sør-Sverige, melder svenske medier..

Dagbladet - 18 Mar 19 kl. 03:17

Flere følte seg plutselig uvel. To døde og fire brakt til sykehus

To personer er døde og fire er brakt til sykehus etter en feiring av den irske nasjonaldagen på et hotell i Cookstown, der folk plutselig ble dårlige..

VG - 21 Oct 19 kl. 14:02

Dødsulykke Volda: Fire personer fortsatt på sykehus

Politiet har ikke nye opplysninger om tilstanden til de fire som fortsatt er innlagt på sykehus etter kollisjonen mellom to biler i Volda søndag. En kvinne (62) er død etter ulykken..

Aftenposten - 20 Apr 19 kl. 10:47

Buss fra Norge kjørte av veien i Sverige – fire til sykehus

Fire personer ble sendt til sykehus etter at en buss på vei fra Oslo til Stockholm kjørte av veien i Örebro..

NRK - 20 Jul 19 kl. 07:04

Til sykehus etter bilulykke

Fire personer er fraktet til sykehus med lettere skader etter en trafikkulykke på Evje i Aust-Agder. Det er snakk om en bil som har kjørt av veien, melder politiet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Pris til Johaug og Warholm

Therese Johaug og Karsten Warholm ble kåret til årets idrettsutøvere på NISO-gallaen. Ifølge VG var det i år som i fjor friidrett og langrenn som stakk av med de gjeveste prisene kåret av medlemmene i Norske Idrettsutøveres Sentralorganisasjon..

P4 - 1 time siden

Listhaug lover tiltak mot sykehjemsvold

Eldreminister Sylvi Listhaug lover tiltak for å få slutt på vold på sykehjem, men gir ikke en krone ekstra til kommunene. For en uke siden avslørte Aftenposten at det skjedde minst 13.000 voldsepisoder på norske sykehjem i fjor.

P4 - 1 time siden

Ambulansefly tilbake i drift

I morgen settes to ekstra ambulansefly fra Sverige inn i tjenesten i Norge. Det melder selskapet Babcock i en pressemelding. Tidligere i kveld ble det kjent at ett av de fem ambulanseflyene som har vært ute av tjeneste, nå er på plass i Bodø.

P4 - 1 time siden

Påkjørt kvinne døde

Kvinnen som ble kjørt på av en bil på E16 sør for Hønefoss tidligere i kveld er erklært død på Ringerike sykehus. De pårørende er varslet. Krimteknikere er på stedet for å gjøre undersøkelser ved stedet hun ble påkjørt.

P4 - 2 timer siden

To nordmenn på pallen i storslalom

To nordmenn stod på pallen i storslalåm-rennet i Beaver Creek i USA nå i kveld norsk tid. Henrik Kristoffersen ble nummer to bak USAs Tommy Ford. Leif Kristian Nestvold-Haugen ble nummer tre..

P4 - 2 timer siden

Oppgang i globalt våpensalg

Våpenindustrien omsetter for stadig mer. I fjor økte verdens hundre største forsvarsselskaper salget med 4,6 prosent. Det tilsvarer 3800 milliarder kroner viser en rapport fra det svenske fredsforskningsinstituttet SIPRI.

P4 - 3 timer siden

Biler kjørte innover skiløype

5 biler kjørte innover en skiløype i Holmestrand. Det skal ha vært både barn og skiløpere i løypa, forteller politiet. Bilene kjørte rundt 1,5 kilometer innover i løypenettet.

P4 - 3 timer siden

SV kaller inn statsministeren i luftambulansesaken

SV kaller inn statsminster Erna Solberg til Stortinget for å redegjøre om ambulansefly-saken. Partiet sier til VG at Bent Høie ikke tar saken på alvor og nekter å redegjøre, og derfor kaller de inn Solberg i stedet. Babcock, som driver ambulanseflytjenesten i Norge, har satt fem av totalt elleve fly på bakken på grunn av tekniske problemer..

P4 - 3 timer siden

Økonom sjokkert over nordmenns forbruk

Forbrukerøkonom Silje Sandmæl er sjokkert over nordmenns forbruk på julegaver. Besteforeldre skal bruke mest på julegaver i år, med 9369 kroner i gjennomsnitt, det er en økning med 1440 kroner sammenlignet med i fjor. Det viser DNBs forbrukerbarometer.

P4 - 3 timer siden

Alvorlig skadet etter påkjørsel

En kvinne er alvorlig skadd og kjørt til sykehus etter å ha blitt kjørt på av en bil på E16 sør for Hønefoss. Det melder Sør-Øst Politidistrikt. Personen som ble påkjørt er en eldre kvinne, hun var ved bevissthet da hun ble kjørt til sykehus.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt