Aftenposten > Utenriks

Friday, 21 September, 03:42

Aftenposten - 14 Apr 18 kl. 22:47

Fire spørsmål og svar om Syria-angrepet: Dette mener ekspertene vil skje nå

Hvordan vil Syria og Russland reagere på nattens angrep? Hvordan er spenningen mellom Russland og Vesten? Og hva betyr angrepet for den syriske befolkningen?.
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Syria, Russland, Vesten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, spørsmålog , svarom , Syria-angrepet, Dette, mener, ekspertene, vil skje nå
P4 - 09 Apr 18 kl. 17:04

USA utelukker ikke angrep

USA utelukker ikke et angrep mot Syria. Flere vestlige land tok i dag til orde for et skarpt svar på det kjemiske angrepet mot Douma i Syria i helgen, der minst 70 personer ble drept. Da USAs forsvarsminister James Mattis i dag fikk spørsmål om en mulig militær respons, sa han at han ikke vil utelukke det.

NRK - 10 Apr 18 kl. 18:10

Iran og Israel krangler om Syria

Iran lover svar etter luftangrepet i Syria mandag der sju iranere ble drept. Israel sier de ikke vil tillate at Iran styrker sin posisjon i Syria. Syria, Russland og Iran mener Israel sto bak angrepet..

VG - 14 Apr 18 kl. 02:05

Spørsmål og svar: Derfor er Syria viktig for Putin

Hvorfor gikk Putin og Russland inn i den kaotiske Syria-krigen i utgangspunktet? Og hva har han å tjene de å tjene på å holde seg der? Scroll nedover for å få svar..

Klartale - 14 Apr 18 kl. 08:54

Felles angrep mot Syria

USA, Frankrike og Storbritannia angrep Syria natt til lørdag. Angrepet er et svar på bruk av kjemiske våpen mot vanlige folk..

P4 - 14 Apr 18 kl. 22:19

Mener Syria-angrep øker fredssjansene

NATO mener angrepet i Syria øker mulighetene for varig fred i landet. USA, Frankrike og Storbritannia bombet i natt kjemiske anlegg i Syria, som svar på det påståtte gassangrepet i byen Douma sist helg Russland mener nattens angrep kun vil forverre forholdene i Syria, noe NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg er helt uenig i.

Dagbladet - 09 Apr 18 kl. 19:02

Trump lover «viktig» Syria-beslutning etter giftangrep

USAs president Donald Trump kom mandag med en ny fordømmelse av det påståtte kjemiske angrepet i Syria, og sier han vil komme med et svar om 24–48 timer..

P4 - 09 Apr 18 kl. 18:04

Trump varsler sanksjoner

Donald Trump varsler at USA i løpet av de to neste dagene vil komme med et svar på det kjemiske angrepet i Douma i Syria i helgen, der minst 70 personer ble drept. Presidenten kaller angrepet fryktelig. USAs forsvarsminsiter James Mattis sa tidligere i dag at han ikke vil utelukke en militær respons mot syriske regimestyrker, som de mener står bak det kjemiske angrepet..

P4 - 11 Apr 18 kl. 05:21

Flyselskaper varslet om mulig Syria-angrep

Flyselskaper har i natt blitt advart mot å fly over den østlige delen av Middelhavet. Årsaken er at det kan komme et luftangrep mot Syria. Varselet fra den europeiske luftfartsmyndigheten Eurocontrol gjelder for de neste 72 timene, melder Reuters.

NRK - 11 Apr 18 kl. 23:02

– Alle alternativer på bordet

Det hvite hus varsler at det ennå ikke tatt en endelig avgjørelse om hvordan USA vil svare på det påståtte kjemiske angrepet i Syria. Tidligere onsdag advarte president Donald Trump om at missilene vil komme som svar på det antatte kjemiske angrepet..

NRK - 08 Feb 18 kl. 19:19

Russland ber om FN-oppvask i Syria

Russlands FN-ambassadør kaller det USA-ledede angrepet i Syria «beklagelig», og vil ta opp angrepet i FNs sikkerhetsråd, melder Reuters. I dag bombet USA syriske regimestyker etter at de skal ha gått til angrep på USA-støttede kurdere øst i Syria..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 4 timer siden

Krafttrader kan ha krav på å få tilbakebetalt skatt

Krafttraderen Einar Aas som risikerer å gå konkurs etter feilslåtte veddemål i kraftmarkedet, kan ha krav på å få tilbakebetalt tidligere innebetalt skatt..

Aftenposten - 7 timer siden

Advarer folk inne i landet mot sterk vind

Fredag er det ventet et nytt uvær over Sør- og Østlandet. Meteorologene ber særlig folk i innlandet om å passe seg for uvant sterk vind..

Aftenposten - 5 timer siden

Pia Tjelta: – Jeg har fått mye større selvtillit på at jeg har noe vettugt å komme med

Før skrev avisene om hvor pen Pia Tjelta er. Nå handler alt om hvor god hun er..

Aftenposten - 6 timer siden

Kvinne dømt for å ha lurt 17 menn

En kvinne fra Troms er dømt til fengsel i tre og et halvt år for å ha lurt 17 menn til å betale henne til sammen over 600.000 kroner..

Aftenposten - 6 timer siden

Kort sagt, fredag 21. september

Sant og usant om Aleris, regionreform og sentralisering, eldre arbeidstagere, uenigheter i Oslo-skolen, ukonsentrerte bilførere og sykehusløsningen i Oslo. Dette er dagens kortinnlegg!.

Aftenposten - 8 timer siden

Minst 40 døde etter ferjeforlis på Victoriasjøen

Over 40 mennesker har mistet livet etter at en passasjerferje torsdag kantret på Victoriasjøen, ifølge myndighetene i Tanzania..

Aftenposten - 7 timer siden

Polen vil betale for amerikanske soldater og kalle basen Fort Trump

Den polske presidenten Andrzej Duda tilbyr seg å betale for amerikanske soldater i landet, og de skal installeres i Fort Trump..

Aftenposten - 7 timer siden

Nytt uvær i vente – denne gang i sør og øst

Onsdagens uvær på Vestlandet førte til veltede trær, hustak som blåste av gårde og tusenvis uten strøm. Fredag feier et nytt uvær inn over Sør- og Østlandet..

Aftenposten - 7 timer siden

Brudgommen fikk fem års besøksforbud etter bryllupsnatten

Mannen i slutten av 30-årene tok kvelertak på kona to ganger bryllupsnatten. Nå er han dømt til fengsel og har fått besøksforbud i fem år..

Aftenposten - 8 timer siden

Rike Norge og fattige Paraguay, en oppskrift på lykke? | Julia Szulecka og Kacper Szulecki

Et av de fattigste landene i Sør-Amerika. Og et av verdens rikeste land. Vi har hatt gleden å leve i dem begge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt