Aftenposten > Utenriks

Saturday, 21 July, 04:07

Aftenposten - 14 Apr 18 kl. 22:47

Fire spørsmål og svar om Syria-angrepet: Dette mener ekspertene vil skje nå

Hvordan vil Syria og Russland reagere på nattens angrep? Hvordan er spenningen mellom Russland og Vesten? Og hva betyr angrepet for den syriske befolkningen?.
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Syria, Russland, Vesten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, spørsmålog , svarom , Syria-angrepet, Dette, mener, ekspertene, vil skje nå
P4 - 09 Apr 18 kl. 17:04

USA utelukker ikke angrep

USA utelukker ikke et angrep mot Syria. Flere vestlige land tok i dag til orde for et skarpt svar på det kjemiske angrepet mot Douma i Syria i helgen, der minst 70 personer ble drept. Da USAs forsvarsminister James Mattis i dag fikk spørsmål om en mulig militær respons, sa han at han ikke vil utelukke det.

NRK - 10 Apr 18 kl. 18:10

Iran og Israel krangler om Syria

Iran lover svar etter luftangrepet i Syria mandag der sju iranere ble drept. Israel sier de ikke vil tillate at Iran styrker sin posisjon i Syria. Syria, Russland og Iran mener Israel sto bak angrepet..

VG - 14 Apr 18 kl. 02:05

Spørsmål og svar: Derfor er Syria viktig for Putin

Hvorfor gikk Putin og Russland inn i den kaotiske Syria-krigen i utgangspunktet? Og hva har han å tjene de å tjene på å holde seg der? Scroll nedover for å få svar..

Klartale - 14 Apr 18 kl. 08:54

Felles angrep mot Syria

USA, Frankrike og Storbritannia angrep Syria natt til lørdag. Angrepet er et svar på bruk av kjemiske våpen mot vanlige folk..

P4 - 14 Apr 18 kl. 22:19

Mener Syria-angrep øker fredssjansene

NATO mener angrepet i Syria øker mulighetene for varig fred i landet. USA, Frankrike og Storbritannia bombet i natt kjemiske anlegg i Syria, som svar på det påståtte gassangrepet i byen Douma sist helg Russland mener nattens angrep kun vil forverre forholdene i Syria, noe NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg er helt uenig i.

Dagbladet - 09 Apr 18 kl. 19:02

Trump lover «viktig» Syria-beslutning etter giftangrep

USAs president Donald Trump kom mandag med en ny fordømmelse av det påståtte kjemiske angrepet i Syria, og sier han vil komme med et svar om 24–48 timer..

P4 - 09 Apr 18 kl. 18:04

Trump varsler sanksjoner

Donald Trump varsler at USA i løpet av de to neste dagene vil komme med et svar på det kjemiske angrepet i Douma i Syria i helgen, der minst 70 personer ble drept. Presidenten kaller angrepet fryktelig. USAs forsvarsminsiter James Mattis sa tidligere i dag at han ikke vil utelukke en militær respons mot syriske regimestyrker, som de mener står bak det kjemiske angrepet..

P4 - 11 Apr 18 kl. 05:21

Flyselskaper varslet om mulig Syria-angrep

Flyselskaper har i natt blitt advart mot å fly over den østlige delen av Middelhavet. Årsaken er at det kan komme et luftangrep mot Syria. Varselet fra den europeiske luftfartsmyndigheten Eurocontrol gjelder for de neste 72 timene, melder Reuters.

NRK - 11 Apr 18 kl. 23:02

– Alle alternativer på bordet

Det hvite hus varsler at det ennå ikke tatt en endelig avgjørelse om hvordan USA vil svare på det påståtte kjemiske angrepet i Syria. Tidligere onsdag advarte president Donald Trump om at missilene vil komme som svar på det antatte kjemiske angrepet..

NRK - 08 Feb 18 kl. 19:19

Russland ber om FN-oppvask i Syria

Russlands FN-ambassadør kaller det USA-ledede angrepet i Syria «beklagelig», og vil ta opp angrepet i FNs sikkerhetsråd, melder Reuters. I dag bombet USA syriske regimestyker etter at de skal ha gått til angrep på USA-støttede kurdere øst i Syria..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 5 timer siden

Politiet tror rakett var årsaken til gressbrann på Stord

Seks hus ble evakuert og en 22 år gammel mann sendt til sykehus da det brøt ut gressbrann på Stord i Hordaland. Politiet tror en rakett var årsak til brannen..

Aftenposten - 3 timer siden

Minst 13 døde i trafikkulykke i Mexico

Minst 13 personer er døde og minst 7 skadet etter at en minibuss traff en lastebil utenfor Mexico City, opplyser lokale myndigheter..

Aftenposten - 4 timer siden

Trump truer med å innføre toll på alle kinesiske importvarer. Norge kan bli fanget i kryssilden.

Donald Trump sier han er villig til å legge toll på alle kinesiske importvarer. Dette kan påvirke hele verdenshandelen og ha konsekvenser også for Norge, sier eksperter..

Aftenposten - 7 timer siden

Svensk redningspersonell: – De norske brannfolkene gjør en kjempejobb

BRÄCKE/OSLO (Aftenposten): Skogbrannene i Sverige fortsetter å herje. Fire av brannene er blitt så store at de ikke kan slukkes, opplyser svenske myndigheter..

Aftenposten - 8 timer siden

Kronprinsen feirer bursdagen på Mågerø

Kronprins Haakon ble 45 år fredag, og i strålende sommervær ble feiringen lagt til sommerstedet Mågerø på Tjøme sammen med kongeparet..

Aftenposten - 8 timer siden

Vil ikke la drapet forandre Vadsø

Da en asylsøker ble siktet for å ha drept Håvard Pedersen, begynte kommentarfeltene å koke. Vadsøværingene har svart med samhold..

Aftenposten - 8 timer siden

Dette er årets mest irriterende #summerbugs

Se opp for stankelben, snok og spyfluer! (I disse dager svermer de.).

Aftenposten - 8 timer siden

Britisk novitsjok-offer utskrevet fra sykehus

Charlie Rowley, som ble syk etter å ha blitt utsatt for nervegiften novitsjok, er utskrevet fra sykehus..

Aftenposten - 12 timer siden

Ti skadd i knivangrep på buss i Tyskland

Ti personer ble fredag skadd i en voldsepisode på en buss i Lübeck, opplyser tysk politi. En mann skal ha stukket ned passasjerer med en kjøkkenkniv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt