NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:37

NRK - 26 Jul 18 kl. 20:28

Fire skadet i kollisjon i Vågå

Fire personer er skadet etter at to biler kolliderte på riksvei 51 ved Brimi Fjellstue i Oppland. Ulykken skjedde like før kl. 20. Nødatetene og luftambulanse er på vei, opplyser politiet i Innlandet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brimi Fjellstue, Oppland, Innlandet, Twitter, Vågå

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, skadeti , kollisjoni , Vågå
Aftenposten - 01 Jul 18 kl. 07:13

Motorsyklist kritisk skadet i kollisjon med elg

En motorsyklist i 40-årene er kritisk skadet etter en trafikkulykke mellom Otta og Sjoa i Oppland. Spor på stedet tyder på at ulykken skyldes kollisjon med elg..

Aftenposten - 31 Jul 18 kl. 15:47

Syklist alvorlig skadet etter kollisjon i Siljan

En syklist i 20-årene fra Porsgrunn ble alvorlig skadet i en kollisjon med en bil i Siljan i Telemark tirsdag ettermiddag..

Aftenposten - 11 Jan 19 kl. 16:39

Ingen skadet etter kollisjon på E18 i Asker

E18 er åpnet igjen etter at fire biler var involvert i et trafikkuhell..

NRK - 01 Jan 19 kl. 19:06

Fire biler og lastebil i kollisjon

Rv 3. er helt stengt etter en kollisjon mellom fire biler og et vogntog rett nord for Alvdal. Det er ikke meldt om personskader.

Aftenposten - 23 Sep 18 kl. 15:33

MC-fører hardt skadet i kollisjon med bil i Hedmark

En motorsyklist er hardt skadd etter en kollisjon med en bil på riksvei 2 nord for Kongsvinger søndag ettermiddag..

NRK - 26 Aug 18 kl. 09:55

Fire til sykehus etter kollisjon

Fire personer er kjørt til sykehus etter en kollisjon mellom to biler på Løken i Aurskog-Høland i Akershus natt til søndag, ifølge politiet. Skadeomfanget er ukjent. To personer er også kjørt til legevakten.

Aftenposten - 08 Jun 18 kl. 23:55

To syklister skadet i kollisjon i Maridalen

To menn er alvorlig skadet etter en sykkelulykke i Maridalen fredag kveld. Begge er innlagt på Ullevål sykehus..

NRK - 06 Dec 18 kl. 20:25

Hardt skadet i trafikkulykke

En person er alvorlig skadet etter en kollisjon front mot front ved Stryken i Lunner. Ulykka skjedde på riksveg 4. En annen person som var involvert i ulykka er lettere skadet.

Aftenposten - 15 May 18 kl. 08:28

25 passasjerer i bussulykke – bilfører alvorlig skadet

Flere er skadet etter en kollisjon mellom en buss og en bil ved Ekeberg camping i Oslo. Flere barn er involvert og det er store materielle skader. .

NRK - 26 Dec 18 kl. 13:36

E16 stengt etter kollisjon

E16 ved Hallingby er stengt etter en kollisjon mellom fire kjøretøy ved Ådal i Buskerud. Ingen skal være kritisk skadd i kollisjonen, ifølge politiet. En mor og tre barn er kjørt til sykehus for sjekk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 10 minutter siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 15 minutter siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 2 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 2 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 17 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 4 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt