NRK > Nyheter

Tuesday, 11 December, 01:14

NRK - 26 Jul 18 kl. 20:28

Fire skadet i kollisjon i Vågå

Fire personer er skadet etter at to biler kolliderte på riksvei 51 ved Brimi Fjellstue i Oppland. Ulykken skjedde like før kl. 20. Nødatetene og luftambulanse er på vei, opplyser politiet i Innlandet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brimi Fjellstue, Oppland, Innlandet, Twitter, Vågå

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, skadeti , kollisjoni , Vågå
Aftenposten - 01 Jul 18 kl. 07:13

Motorsyklist kritisk skadet i kollisjon med elg

En motorsyklist i 40-årene er kritisk skadet etter en trafikkulykke mellom Otta og Sjoa i Oppland. Spor på stedet tyder på at ulykken skyldes kollisjon med elg..

Aftenposten - 31 Jul 18 kl. 15:47

Syklist alvorlig skadet etter kollisjon i Siljan

En syklist i 20-årene fra Porsgrunn ble alvorlig skadet i en kollisjon med en bil i Siljan i Telemark tirsdag ettermiddag..

Aftenposten - 23 Sep 18 kl. 15:33

MC-fører hardt skadet i kollisjon med bil i Hedmark

En motorsyklist er hardt skadd etter en kollisjon med en bil på riksvei 2 nord for Kongsvinger søndag ettermiddag..

NRK - 26 Aug 18 kl. 09:55

Fire til sykehus etter kollisjon

Fire personer er kjørt til sykehus etter en kollisjon mellom to biler på Løken i Aurskog-Høland i Akershus natt til søndag, ifølge politiet. Skadeomfanget er ukjent. To personer er også kjørt til legevakten.

Aftenposten - 08 Jun 18 kl. 23:55

To syklister skadet i kollisjon i Maridalen

To menn er alvorlig skadet etter en sykkelulykke i Maridalen fredag kveld. Begge er innlagt på Ullevål sykehus..

NRK - 06 Dec 18 kl. 20:25

Hardt skadet i trafikkulykke

En person er alvorlig skadet etter en kollisjon front mot front ved Stryken i Lunner. Ulykka skjedde på riksveg 4. En annen person som var involvert i ulykka er lettere skadet.

Aftenposten - 15 May 18 kl. 08:28

25 passasjerer i bussulykke – bilfører alvorlig skadet

Flere er skadet etter en kollisjon mellom en buss og en bil ved Ekeberg camping i Oslo. Flere barn er involvert og det er store materielle skader. .

NRK - 13 May 18 kl. 03:23

Ulykke på E6 – to alvorlig skadet

To personer er alvorlig skadet etter en front mot front-kollisjon på E6 ved Kløfta i Ullensaker, melder Øst politidistrikt. Ifølge politiet kom en av bilene over i motgående kjørebane..

P4 - 13 Jun 18 kl. 20:04

Alvorlig skadet etter kollisjon

En motorsykkelfører er alvorlig skadet i beinet etter å ha kollidert med en bil i Skjåk i Oppland i kveld. Det melder politiet. Føreren flys til sykehus med luftambulanse..

P4 - 21 Jun 18 kl. 12:15

Alvorlig skadet i ulykke

En person er alvorlig skadet etter en kollisjon på Riksvei 7 i Ål i Buskerud i formiddag. To personer var involvert i ulykken. Veien er stengt på stedet, men politiet melder at omkjøring blir opprettet så snart som mulig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Motegiganter vil være klimanøytrale

Motegigantene H&M, Hugo Boss, Puma, Adidas og Levi's skal om 32 år ikke lenger slippe ut klimagasser. Selskapene har i en pressemelding i anledning FNs klimatoppmøte i Polen kunngjort at de skal gå sammen om å skjerpe ambisjonene på klimafeltet..

NRK - 45 minutter siden

Strynefjellet ope etter bilberging

Riksveg 15 over Strynefjellet er ope for fri ferdsel etter bilberging av fleire vogntog på vestsida av fjellet, melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

Skilnad på urbane og skogsfroskar

Froskar i urbane strøk har tilpassa paringsropa eit moderne liv. Byfroskar har meir drag enn sine landlege artsfrendar på sin feminine motpart, ifølgje studie publisert i måndagens utgåve av Nature Ecology & Evolution..

NRK - 1 time siden

Trener opp slangehundar på Hawaii

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnokar for å trene hundar opp til å finne slangearten og hindre den frå å etablere seg på øygruppa. Hawaii er fri for slangar, men dei fryktar at det skal kome slangar med fly eller skip til øygruppa..

NRK - 1 time siden

Bergen satsar på «gatepsykolog»

Bergen kommune tek eit nytt grep i kampen for å nå unge med psykiske utfordringar og har tilsett sin første «gatepsykolog». Jobben går ut på å få kontakt med ungdomar med ulike behov for hjelp. Fleire fortel om traumar, angst og depresjon..

NRK - 2 timer siden

Japanere reagerer på keiser-ritual

Ei gruppe på 240 kristne og buddhistiske japanarar saksøker regjeringa grunna deira plan om å bruke skattepengar på neste års religiøse innsetjingssseremoni av kronprins Naruhito som ny keisar. Dei påpeikar at grunnlova skil mellom religion og stat..

NRK - 2 timer siden

Politimann krasjet - mistet lappen

En politibil under utrykning kolliderte med to sivile personbiler i Trondheim tirsdag i forrige uke. Nå er førerkortet til føreren av politibilen beslaglagt, og saken etterforskes, melder Adresseavisen. Det skal ha vært vanskelige kjøreforhold..

NRK - 3 timer siden

Første Nobel uten litteraturpris

Nobelprisutdelingen i Stockholm mandag var historisk: for første gang var det ingen litteraturpris, og for første gang på 55 år mottok en kvinne fysikkprisen - Donna Strickland fikk prisen sammen med Gérard Mourou..

NRK - 3 timer siden

FBI: Har avverget to terrorangrep

I USA er to personer pågrepet av FBI, siktet for å ha planlagt terrorangrep. Den ene hadde planlagt å skyte inne i en synagoge, mens den andre hadde planlagt et angrep i en bar. Begge fortalte om planene til undercover-agenter fra FBI, skriver AP..

NRK - 3 timer siden

Økning i flytrafikken i november

Flyplassene i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger hadde flere passasjerer i november enn de hadde samme måned i fjor: totalt 4,3 millioner reiste til eller fra Avinors lufthavner. De siste årene har utenlandske passasjerer stått for mye av veksten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt