NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 14:13

NRK - 26 Jul 18 kl. 20:28

Fire skadet i kollisjon i Vågå

Fire personer er skadet etter at to biler kolliderte på riksvei 51 ved Brimi Fjellstue i Oppland. Ulykken skjedde like før kl. 20. Nødatetene og luftambulanse er på vei, opplyser politiet i Innlandet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brimi Fjellstue, Oppland, Innlandet, Twitter, Vågå

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, skadeti , kollisjoni , Vågå
Aftenposten - 01 Jul 18 kl. 07:13

Motorsyklist kritisk skadet i kollisjon med elg

En motorsyklist i 40-årene er kritisk skadet etter en trafikkulykke mellom Otta og Sjoa i Oppland. Spor på stedet tyder på at ulykken skyldes kollisjon med elg..

Aftenposten - 31 Jul 18 kl. 15:47

Syklist alvorlig skadet etter kollisjon i Siljan

En syklist i 20-årene fra Porsgrunn ble alvorlig skadet i en kollisjon med en bil i Siljan i Telemark tirsdag ettermiddag..

Aftenposten - 23 Sep 18 kl. 15:33

MC-fører hardt skadet i kollisjon med bil i Hedmark

En motorsyklist er hardt skadd etter en kollisjon med en bil på riksvei 2 nord for Kongsvinger søndag ettermiddag..

NRK - 26 Aug 18 kl. 09:55

Fire til sykehus etter kollisjon

Fire personer er kjørt til sykehus etter en kollisjon mellom to biler på Løken i Aurskog-Høland i Akershus natt til søndag, ifølge politiet. Skadeomfanget er ukjent. To personer er også kjørt til legevakten.

Aftenposten - 08 Jun 18 kl. 23:55

To syklister skadet i kollisjon i Maridalen

To menn er alvorlig skadet etter en sykkelulykke i Maridalen fredag kveld. Begge er innlagt på Ullevål sykehus..

Aftenposten - 15 May 18 kl. 08:28

25 passasjerer i bussulykke – bilfører alvorlig skadet

Flere er skadet etter en kollisjon mellom en buss og en bil ved Ekeberg camping i Oslo. Flere barn er involvert og det er store materielle skader. .

NRK - 13 May 18 kl. 03:23

Ulykke på E6 – to alvorlig skadet

To personer er alvorlig skadet etter en front mot front-kollisjon på E6 ved Kløfta i Ullensaker, melder Øst politidistrikt. Ifølge politiet kom en av bilene over i motgående kjørebane..

P4 - 13 Jun 18 kl. 20:04

Alvorlig skadet etter kollisjon

En motorsykkelfører er alvorlig skadet i beinet etter å ha kollidert med en bil i Skjåk i Oppland i kveld. Det melder politiet. Føreren flys til sykehus med luftambulanse..

P4 - 21 Jun 18 kl. 12:15

Alvorlig skadet i ulykke

En person er alvorlig skadet etter en kollisjon på Riksvei 7 i Ål i Buskerud i formiddag. To personer var involvert i ulykken. Veien er stengt på stedet, men politiet melder at omkjøring blir opprettet så snart som mulig..

Aftenposten - 07 Oct 18 kl. 18:13

Fire skadet i ulykke på E18 i Telemark

Fire personer er skadet i en trafikkulykke med tre involverte biler på E18 ved Stathelle i Telemark..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nattetemperatur-rekord ble knust

De 25,4 gradene som ble målt i Tafjord og Surnadal natt til søndag, lå langt over tidligere rekorder for nattetemperatur i oktober. På nattetid finnes det ikke noe i nærheten av 25,4 grader i temperaturdata som strekker seg tilbake til 1950-tallet..

NRK - 15 minutter siden

500 skader etter flommen

Rundt 500 skader for 100 millioner kroner meldt inn etter flommen, ifølge Finans Norge.

NRK - 6 timer siden

53 registrert som utviklingshemma

Minst 53 personer er oppførte som psykisk utviklingshemma uten en utgreiing i spesialisthelsetjenesten, skriver VG. Avisen har kartlagt hvor mange som har blitt registerte som psykisk utviklingshemma de siste ti åra i norske kommuner..

NRK - 30 minutter siden

Slutt på gratispasseringer

I løpet av tirsdag vil alle de 38 bomstasjonene på Nord-Jæren være i drift. Det skriver Stavanger Aftenblad. Seks bomstasjoner i Stavanger og Sandnes har vært utsatt for hærverk, og fem av disse har vært satt ut av spill..

NRK - 1 time siden

Finsk forfatter er død

Den finske forfatteren Arto Paasilinna er død, 76 år gammel, melder Sveriges Radio. Paasilinna fikk sitt store gjennombrudd med "Harens år" i 1975. I dag er hans bøker oversatt til over 20 språk og har vunnet en rekke litterære priser..

NRK - 30 minutter siden

Anklager Frankrike for våpeneksport

Frankrike bryter egne regler om våpeneksport til Egypt, mener Amnesty International. I en rapport kommer det fram at egyptiske sikkerhetsstyrker har benyttet franske pansrede kjøretøy når de har skutt mot demonstranter under protestaksjoner i Egypt..

NRK - 30 minutter siden

Drapsforsøk opp for Høyesterett

Kvinnen som er dømt for gjentatte drapsforsøk ved å fore ektemannen med musegift, får anken sin opp i Høyesterett. Dommen skal vurdere om lagmannsretten har forstått loven korrekt da juryen fant kvinnen skyldig og retten til slutt avsa dom..

NRK - 45 minutter siden

Pompeo takket Saudi-Arabias konge

USAs utenriksminister Mike Pompeo takket kong Salman av Saudi-Arabia for at han forplikter seg til en grundig etterforskning forsvinningen til journalisten Jamal Khashoggi. Pompeo er på besøk i Saudi-Arabia i forbindelse med forsvinningssaken.

NRK - 45 minutter siden

300 skademeldinger etter flommen

Forsikringsselskapet If ble tatt på sengen av den kraftige flommen, og tror skadene kommer på flere titalls millioner kroner. Forsikringsselskapa venter enda flere skademeldinger når de evakuerte får flytte hem..

NRK - 1 time siden

Pressetreff med Merkel og Solberg

Statsminister Erna Solberg besøker Berlin, der hun møter Tysklands forbundskansler Angela Merkel. Solberg skal også delta på World Health Summit.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt