P4 > Nyheter

Lørdag, 24 Oktober, 21:58

P4 - 22 sep. 20 kl. 16:50

Fire skadd i ulykke i Oslo

Fire personer er skadd, en av dem alvorlig, i en omfattende trafikkulykke i Oslo.
En lastebil, to personbiler og en MC var involvert i ulykken som skjedde på Ring 3, like før Smestadkrysset. MC-føreren anses å være alvorlig skadd, og er sendt til sykehus.
Ifølge politiet skyldes ulykken en påkjøring bakfra..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, MC, Ring, Smestadkrysset

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, skaddi , ulykkei , Oslo
NRK - 25 sep. 20 kl. 12:49

To alvorlig skadd i Paris

To av de fire personene som er skadd etter knivangrepet i Paris, skal være kritisk skadd. Det skriver fransk politi i en uttalelse til franske medier. Et større område er avsperret etter hendelsen.

NRK - 25 sep. 20 kl. 12:49

To livstruende skadd i Paris

To av de fire personene som er skadd etter knivangrepet i Paris, skal være livstruende skadd. Det skriver fransk politi i en uttalelse til franske medier. Et større område er avsperret etter hendelsen.

NRK - 25 sep. 20 kl. 12:49

To kritisk skadd i Paris

To av de fire personene som er skadd etter knivangrepet i Paris, skal være kritisk skadd. Det skriver fransk politi i en uttalelse til franske medier. Et større område er avsperret etter hendelsen.

Aftenposten - 11 okt. 20 kl. 07:29

Fire til sykehus etter at politibiler krasjet i Göteborg

Fire politibetjenter havnet på sykehus etter en ulykke i en biljakt etter en eksplosjon på Hisingen i Göteborg sent lørdag kveld. Fire personer er pågrepet..

NRK - 01 okt. 20 kl. 04:24

Person alvorlig skadd i ulykke

En person betegnes som alvorlig skadd i en bilulykke ved Noresund i Buskerud. Det brøt ut brann i bilen, men den er slokket. Ulykken skjedde på fylkesvei 2896 ved Sandmoen, opplyser Sørøst politidistrikt..

P4 - 04 okt. 20 kl. 12:37

Skadd etter kiteulykke

En person er skadd etter en kiteulykke i Tønsberg i ettermiddag. Personen har skader i hodet, hofta og et bein, opplyser politiet. Bakgrunnen for ulykke er ikke klar..

P4 - 19 sep. 20 kl. 07:37

Alvorlig skadet i ulykke

En person er alvorlig skadet etter en ulykke mellom en syklist og en buss i sentrum av Oslo i natt. Syklisten er kjørt til sykehus. Politiet sier hendelsesforeløpet så langt er uklart..

P4 - 07 okt. 20 kl. 11:50

Motorsyklist døde i ulykke

En motorsyklist døde i en ulykke ved Smestadkrysset i Oslo i formiddag. Bakgrunnen for ulykken er uklar, opplyser politiet. Ulykken har ført til mye kø på stedet..

NRK - 25 sep. 20 kl. 12:36

Fire skadd i knivangrep i Paris

Fire personer er skadd i et knivangrep nær det franske satiremagasinet Charlie Hebdos tidligere hovedkontor i Paris, ifølge fransk politi. De jakter nå på to mistenkte gjerningsmenn. Det er ikke kjent hva som ledet opp til hendelsen..

NRK - 07 okt. 20 kl. 11:20

MC-fører skadd i Oslo

Skadeomfanget er uavklart for en MC-fører etter en ulykke ved Sinsenkrysset i Oslo. – Politiet har sperret området og forbereder å gjennomføre vitneavhør så snart den livreddende behandlingen er gjennomført, ifølge operasjonsleder Vidar Pedersen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Knivstikking i Sandefjord

To personer skal være knivstukket etter at flere ungdommer slåss i Sandefjord i kveld. Skadeomfanget er uklart, opplyser politiet i Sør-Øst til VG. Ytterligere to personer fikk skader i ansiktet i masseslagsmålet.

P4 - 1 time siden

Hansson trekker seg

MDGs Rasmus Hansson trekker seg fra nominasjonsprosessen i Oslo og stiller ikke som kandidat til stortingsvalget neste år. Det skriver han på sin Facebook-side i kveld. Hansson begrunner valget med at han ikke ble innstilt på en sikker andreplass..

P4 - 1 time siden

Nytt Haaland-mål

Erling Braut Haaland scoret nok et mål da Borussia Dortmund vant derbyet mot Schalke, 3-0 i kveld. Etter 61 minutter ble nordmannen spilt gjennom av Jadon Sancho og chippet ballen over Schalkes keeper. Og det var som bestilt fortalte Haaland etter kampen..

P4 - 2 timer siden

Politiet beklager

Politiet beklager nå egen oppførsel etter at de refset en mann som hengte opp plakater med Muhammed-karikatur i Kongsberg i dag. Det skriver Aftenposten. Mannen fikk beskjed om å fjerne plakatene fordi de hadde et innhold mange kunne bli krenket av.

P4 - 3 timer siden

Brann ved skole i Tromsdalen

Det brenner nå kraftig i en bygning ved en skole i Tromsdalen i kveld. Røyken fra brannen kan merkes over store deler av byen, skriver Nordlys. Politiet ber beboere i området om å holde vinduer lukket.

P4 - 3 timer siden

Mange drept i Kabul

Minst 18 personer skal være drept i en eksplosjon ved en utdanningsinstitusjon i Afghanistans hovedstad Kabul. Det melder landets helsedepartementet. En selvmordsbomber skal ha forsøkt å komme seg inn i bygningen, men utløste bomben utenfor da vedkommende ble avslørt.

P4 - 4 timer siden

Koronasmitte på meieri

Det har nå brutt ut koronasmitte på Norges største meieri. 15 personer må nå i karantene etter at en person ansatt ved Tines meieri på Jæren har fått påvist smitte. Meieriet er nå i dialog med kommuneoverlegen om smittesporing, skriver Nationen.

P4 - 4 timer siden

Nedgang i smittede i Danmark

Det har vært en nedgang i antall nye koronasmittede i Danmark siste døgn. 789 personer har testet positivt, mot rekordhøye 859 som ble meldt i går. Danmark strammet da kraftig inn på koronatiltakene, og det ble innført påbud om bunnbind på alle offentlige steder og forbud mot å samles mer en ti personer..

P4 - 5 timer siden

Vitne har meldt seg

Et vitne som ble etterlyst etter en fem år gammel jente skal ha blitt befølt av en mann i Trondheim i går, har nå meldt seg. Det opplyser politiet til Adresseavisen. Jenta ble stoppet på vei hjem fra skolen, men klarte å komme seg unna.

P4 - 5 timer siden

Erdogan ut mot Macron

Tyrkias president Recep Erdogant går nå til kraftig angrep på den franske presidenten Emmanuel Macron. I en tale sa Erdogan at Macron bør undersøke sin mentale helse for sin holdning til muslimer. Franske myndigheter har kommet med et lovforslag som tar sikte på å beskytte Frankrike mot radikale islamister.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt