P4 > Nyheter

Tuesday, 19 February, 17:45

P4 - 22 Jun 18 kl. 09:43

Fire personer pågrepet etter knivstikking

Fire personer er pågrepet etter en knivstikkingsepisode på Furuset i Oslo.
En person har blitt knivstukket i hånden, ifølge politiet.
Det er så langt ikke kjent hva som er foranledningen til knivstikkingen..
Les mer på P4


Les mer om:
Furuset, Oslo

Dele artikeln

4 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Firepersoner , pågrepet, etter, knivstikking
P4 - 24 May 18 kl. 15:38

Fengslet etter knivstikking

De to mennene som ble pågrepet for knivstikking i Oslo natt til i går, er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. To av ukene er i full isolasjon. De to er foreløpig siktet for drapsforsøk.

Aftenposten - 01 Jul 18 kl. 19:37

NÅ: Én pågrepet etter knivstikking i Oslo

Gjerningsmannen skal være pågrepet etter knivstikking på Frogner i Oslo..

Aftenposten - 01 Jul 18 kl. 19:37

Én pågrepet etter knivstikking i Oslo

Gjerningsmannen er pågrepet etter knivstikking på Frogner i Oslo..

P4 - 06 Jun 18 kl. 16:40

Fengslet etter knivstikking

En 18-åring ble i Oslo tingrett i ettermiddag fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud etter en knivstikking på Haugenstua natt til i går. De to første ukene må gjennomføres i delvis isolasjon. 18-åringen ble pågrepet i en væpnet aksjon i går kveld.

Dagbladet - 05 Jun 18 kl. 16:29

Person pågrepet etter knivstikking i Sofienbergparken

Siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Oslo-parken i går kveld..

Dagbladet - 05 Jun 18 kl. 16:29

En pågrepet etter knivstikking i Sofienbergparken

Siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Oslo-parken i går kveld..

NRK - 01 Aug 18 kl. 16:46

Pågrepet etter knivstikking

Politiet i Bergen har pågrepet en mann for knivstikking i natt. Mannen ringte selv til politiet, og han er nå siktet for n for grov kroppsskade. Mannen blir trolig fremstilt for varetektsfengsling torsdag..

NRK - 01 Nov 18 kl. 23:09

Pågrepet for knivstikking på Peppes

Politiet har pågrepet en mann i slutten av 40-årene etter en knivstikking på Peppes Pizza i Tromsø torsdag kveld. En person er brakt til legebehandling. Etter en politijakt pågrep politiet en mann en stund etterpå på et utested i Tromsø sentrum..

Aftenposten - 08 Sep 18 kl. 07:25

Leter etter gjerningsmann etter knivstikking i Oslo

En mann i starten av 40-årene ble alvorlig skadet i en knivstikking i Brugata i Oslo natt til lørdag. Den antatte gjerningsmannen er ikke pågrepet..

NRK - 12 Dec 18 kl. 01:20

To pågrepet etter knivstikking

To mindreårige gutter er pågrepet etter at en mann i slutten av 30-årene ble knivstukket i Mandal sentrum tirsdag kveld. Politiet melder om pågripelsen på Twitter klokken 1 natt til onsdag. De to som er pågrepet, er fra distriktet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt