NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:51

NRK - 10 Feb 19 kl. 10:54

Fire omkomne i ulykke på Haiti

Fire menneske miste livet og ni blei skadde då eit pansra FN-køyretøy mista bremsene og køyrde på ein minibuss i Haitis hovudstad Port-au-Prince. Alle dei omkomne skal ha vore passasjerar i bussen..
Les mer på NRK


Les mer om:
FN, Haitis, Port, prince, Haiti

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, omkomnei , ulykke, Haiti
NRK - 07 Oct 18 kl. 06:40

11 døde i Haiti

Tallet på omkomne etter jordskjelvet ved Haiti er oppjustert til 11. Det melder nyhetsbyrået AFP. Skjelvet inntraff 20 kilometer nordvest for Port-de-Paix, med en dybde på 15,3 kilometer, ifølge US Geological Survey..

NRK - 07 Oct 18 kl. 06:40

Elleve døde i Haiti

Tallet på omkomne etter jordskjelvet ved Haiti er oppjustert til elleve. Det melder nyhetsbyrået AFP. Skjelvet inntraff 20 kilometer nordvest for Port-de-Paix, med en dybde på 15,3 kilometer, ifølge US Geological Survey..

NRK - 08 Oct 18 kl. 06:04

Fire søstre døde i limousin-ulykke

Limousinen som krasjet i småbyen Schoharie i delstaten New York i USA på lørdag var fullastet med et bursdagslag som skulle feire en av fire søstre. Alle fire var blant de 20 som omkom. 18 av de omkomne satt i bilen, de andre var fotgjengere..

NRK - 18 Feb 19 kl. 20:17

Skoler på Haiti stenges

De politiske protestene på Haiti fører til at den svenske organisasjonen Hoppets stjärna stenger fire av de syv skolene sine på øya. De mener sikkerhetshensyn gjør det umulig å opprettholde driften i de utsatte områdene..

NRK - 07 Oct 18 kl. 06:16

Minst fire døde etter jordskjelv

Minst fire personer har mistet livet etter at et jordskjelv med styrke på 5,9 rammet Haiti. Tre av dem omkom i byen Port-de-Paix etter at deres hjem kollapset. En fjerde person mistet livet i byen Gros Morne, ifølge nettavisen Loop Haiti..

NRK - 19 Nov 18 kl. 06:57

Haiti: Flere drept i protester

Seks personer ble drept og minst fem skadd under omfattende protester i Haiti søndag, skriver AP. Demonstrantene protesterte mot korrupsjonsanklager knyttet til midler Haiti fikk gjennom energisammenslutningen Petrocaribe..

NRK - 11 Dec 18 kl. 06:59

Fem omkomne i militærfly-ulykke

Fem personar er omkomne etter at to amerikanske militærfly kolliderte og styrta i havet ved Japan i førre veke. Det stadfestar den amerikanske marinen, ifølgje AP. Ein person overlevde styrten, medan ein er tidlegare meldt død..

Klartale - 22 Nov 18 kl. 08:58

Demonstrerer mot presidenten i Haiti

Folk i Haiti er sinte på regjeringen. Onsdag skal seks personer ha dødd etter å ha blitt påkjørt av en regjeringsbil..

NRK - 18 Feb 19 kl. 18:48

Minst 24 omkomne i ulykke i Bolivia

Minst 24 personer mistet livet og 12 ble skadd da en rutebuss mandag frontkolliderte med et vogntog på en motorvei sør for Bolivias hovedstad La Paz. Ulykken skjer kun en måned etter at 22 personer mistet livet i en ulykke på den samme strekningen..

Dagbladet - 16 Jan 19 kl. 13:38

Har funnet én av de omkomne etter snøraset

En av de fire skikjørerne som er antatt omkomne etter snøskredet i Tamokdalen, er funnet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 45 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 45 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt