NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 18:19

NRK - 10 Feb 19 kl. 10:54

Fire omkomne i ulykke på Haiti

Fire menneske miste livet og ni blei skadde då eit pansra FN-køyretøy mista bremsene og køyrde på ein minibuss i Haitis hovudstad Port-au-Prince. Alle dei omkomne skal ha vore passasjerar i bussen..
Les mer på NRK


Les mer om:
FN, Haitis, Port, prince, Haiti

Dele artikeln

10 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, omkomnei , ulykke, Haiti
NRK - 07 Oct 18 kl. 06:40

11 døde i Haiti

Tallet på omkomne etter jordskjelvet ved Haiti er oppjustert til 11. Det melder nyhetsbyrået AFP. Skjelvet inntraff 20 kilometer nordvest for Port-de-Paix, med en dybde på 15,3 kilometer, ifølge US Geological Survey..

NRK - 07 Oct 18 kl. 06:40

Elleve døde i Haiti

Tallet på omkomne etter jordskjelvet ved Haiti er oppjustert til elleve. Det melder nyhetsbyrået AFP. Skjelvet inntraff 20 kilometer nordvest for Port-de-Paix, med en dybde på 15,3 kilometer, ifølge US Geological Survey..

NRK - 08 Oct 18 kl. 06:04

Fire søstre døde i limousin-ulykke

Limousinen som krasjet i småbyen Schoharie i delstaten New York i USA på lørdag var fullastet med et bursdagslag som skulle feire en av fire søstre. Alle fire var blant de 20 som omkom. 18 av de omkomne satt i bilen, de andre var fotgjengere..

NRK - 18 Feb 19 kl. 20:17

Skoler på Haiti stenges

De politiske protestene på Haiti fører til at den svenske organisasjonen Hoppets stjärna stenger fire av de syv skolene sine på øya. De mener sikkerhetshensyn gjør det umulig å opprettholde driften i de utsatte områdene..

NRK - 07 Oct 18 kl. 06:16

Minst fire døde etter jordskjelv

Minst fire personer har mistet livet etter at et jordskjelv med styrke på 5,9 rammet Haiti. Tre av dem omkom i byen Port-de-Paix etter at deres hjem kollapset. En fjerde person mistet livet i byen Gros Morne, ifølge nettavisen Loop Haiti..

NRK - 19 Nov 18 kl. 06:57

Haiti: Flere drept i protester

Seks personer ble drept og minst fem skadd under omfattende protester i Haiti søndag, skriver AP. Demonstrantene protesterte mot korrupsjonsanklager knyttet til midler Haiti fikk gjennom energisammenslutningen Petrocaribe..

NRK - 11 Dec 18 kl. 06:59

Fem omkomne i militærfly-ulykke

Fem personar er omkomne etter at to amerikanske militærfly kolliderte og styrta i havet ved Japan i førre veke. Det stadfestar den amerikanske marinen, ifølgje AP. Ein person overlevde styrten, medan ein er tidlegare meldt død..

Klartale - 22 Nov 18 kl. 08:58

Demonstrerer mot presidenten i Haiti

Folk i Haiti er sinte på regjeringen. Onsdag skal seks personer ha dødd etter å ha blitt påkjørt av en regjeringsbil..

NRK - 18 Feb 19 kl. 18:48

Minst 24 omkomne i ulykke i Bolivia

Minst 24 personer mistet livet og 12 ble skadd da en rutebuss mandag frontkolliderte med et vogntog på en motorvei sør for Bolivias hovedstad La Paz. Ulykken skjer kun en måned etter at 22 personer mistet livet i en ulykke på den samme strekningen..

Dagbladet - 16 Jan 19 kl. 13:38

Har funnet én av de omkomne etter snøraset

En av de fire skikjørerne som er antatt omkomne etter snøskredet i Tamokdalen, er funnet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 1 time siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 1 time siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 1 time siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 1 time siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 4 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 4 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 4 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..

NRK - 4 timer siden

To bygg kollapsa på Filippinane

Fem personar er døde etter at minst to bygg har kollapsa etter jordskjelvet på Filippinane søndag, skriv AFP. Tre personar vart funne i ruinane etter eit bygg i byen Porac, medan to andre vart funne i ruinar i byen Lubao..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt