NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:49

NRK - 10 Feb 19 kl. 10:54

Fire omkomne i ulykke på Haiti

Fire menneske miste livet og ni blei skadde då eit pansra FN-køyretøy mista bremsene og køyrde på ein minibuss i Haitis hovudstad Port-au-Prince. Alle dei omkomne skal ha vore passasjerar i bussen..
Les mer på NRK


Les mer om:
FN, Haitis, Port, prince, Haiti

Dele artikeln

10 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, omkomnei , ulykke, Haiti
NRK - 07 Oct 18 kl. 06:40

11 døde i Haiti

Tallet på omkomne etter jordskjelvet ved Haiti er oppjustert til 11. Det melder nyhetsbyrået AFP. Skjelvet inntraff 20 kilometer nordvest for Port-de-Paix, med en dybde på 15,3 kilometer, ifølge US Geological Survey..

NRK - 07 Oct 18 kl. 06:40

Elleve døde i Haiti

Tallet på omkomne etter jordskjelvet ved Haiti er oppjustert til elleve. Det melder nyhetsbyrået AFP. Skjelvet inntraff 20 kilometer nordvest for Port-de-Paix, med en dybde på 15,3 kilometer, ifølge US Geological Survey..

NRK - 08 Oct 18 kl. 06:04

Fire søstre døde i limousin-ulykke

Limousinen som krasjet i småbyen Schoharie i delstaten New York i USA på lørdag var fullastet med et bursdagslag som skulle feire en av fire søstre. Alle fire var blant de 20 som omkom. 18 av de omkomne satt i bilen, de andre var fotgjengere..

NRK - 18 Feb 19 kl. 20:17

Skoler på Haiti stenges

De politiske protestene på Haiti fører til at den svenske organisasjonen Hoppets stjärna stenger fire av de syv skolene sine på øya. De mener sikkerhetshensyn gjør det umulig å opprettholde driften i de utsatte områdene..

NRK - 07 Oct 18 kl. 06:16

Minst fire døde etter jordskjelv

Minst fire personer har mistet livet etter at et jordskjelv med styrke på 5,9 rammet Haiti. Tre av dem omkom i byen Port-de-Paix etter at deres hjem kollapset. En fjerde person mistet livet i byen Gros Morne, ifølge nettavisen Loop Haiti..

NRK - 19 Nov 18 kl. 06:57

Haiti: Flere drept i protester

Seks personer ble drept og minst fem skadd under omfattende protester i Haiti søndag, skriver AP. Demonstrantene protesterte mot korrupsjonsanklager knyttet til midler Haiti fikk gjennom energisammenslutningen Petrocaribe..

NRK - 11 Dec 18 kl. 06:59

Fem omkomne i militærfly-ulykke

Fem personar er omkomne etter at to amerikanske militærfly kolliderte og styrta i havet ved Japan i førre veke. Det stadfestar den amerikanske marinen, ifølgje AP. Ein person overlevde styrten, medan ein er tidlegare meldt død..

P4 - 08 Aug 19 kl. 23:34

Fire tenåringer involvert i MC-ulykke

Det var fire tenåringer som var involvert i en mc-ulykke på riksvei 4 i Nittedal i Akershus torsdag kveld. Ifølge politiet var de fire mellom 16 og 18 år. Ingen av de fire skal være alvorlig skadet, men en 17 år gammel jente er fraktet til Ullevål sykehus med åpent brudd i en fot.

Klartale - 22 Nov 18 kl. 08:58

Demonstrerer mot presidenten i Haiti

Folk i Haiti er sinte på regjeringen. Onsdag skal seks personer ha dødd etter å ha blitt påkjørt av en regjeringsbil..

NRK - 18 Feb 19 kl. 18:48

Minst 24 omkomne i ulykke i Bolivia

Minst 24 personer mistet livet og 12 ble skadd da en rutebuss mandag frontkolliderte med et vogntog på en motorvei sør for Bolivias hovedstad La Paz. Ulykken skjer kun en måned etter at 22 personer mistet livet i en ulykke på den samme strekningen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..

NRK - 30 minutter siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 45 minutter siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 2 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.

NRK - 3 timer siden

Direktør i fengsel mista jobben

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA blei i dag bytta ut etter at milliardæren Jeffrey Epstein blei funnen død på cella, skriv Washington Post. Avgangen skjer etter at den overgrepssikta milliardæren tok sjølvmord på cella si..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt