NRK > Nyheter

Thursday, 14 November, 13:08

NRK - 09 Nov 19 kl. 12:31

Fire omkommet i tyfon

På Filippinene har fire personer mistet livet i flom og jordras, og over 20.000 har måttet forlate hjemmene sine etter en kraftig tyfon. Det opplyser myndighetene i landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Filippinene

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, omkommeti , tyfon
Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 02:27

Fire døde og store ødeleggelser etter at tyfon rammet Japan

Fire personer er meldt omkommet og 7,3 millioner mennesker ble bedt om å evakuere da tyfonen Hagibis raste over Japans hovedstadsområde Tokyo lørdag..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 02:27

Fire døde og lyntog under vann etter at tyfon rammet Japan

Fire personer er meldt omkommet og 7,3 millioner mennesker ble bedt om å evakuere da tyfonen Hagibis raste over Japans hovedstadsområde Tokyo lørdag..

Dagbladet - 13 Oct 19 kl. 07:50

Sju døde etter tyfon rammet Japan

Sju personer er meldt omkommet og 7,3 millioner mennesker ble bedt om å evakuere da tyfonen Hagibis raste over Japans hovedstadsområde Tokyo lørdag..

Dagbladet - 13 Oct 19 kl. 07:50

19 døde etter tyfon rammet Japan

Minst 19 personer er meldt omkommet og 7,3 millioner mennesker ble bedt om å evakuere da tyfonen Hagibis raste over Japans hovedstadsområde Tokyo lørdag..

P4 - 08 Sep 19 kl. 07:35

Tyfon på vei mot Japan

En tyfon er nå på vei mot Japan, og ligger an til å treffe hovedstaden Tokyo i dag. Tyfonen har passert Nord- og Sør-Korea, og det er varslet vindstyrke i Japan på opp mot 60 meter i sekundet..

NRK - 15 Oct 19 kl. 01:33

58 døde etter tyfon i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» herjet i Japan fortsetter å øke. Nå er 58 personer bekreftet omkommet, 15 savnet og 211 skadd. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

VG - 31 Aug 19 kl. 17:22

Fire omkommet etter helikopterstyrt i Alta

Et helikopter med seks personer har styrtet utenfor Alta. Ifølge HRS er fire personer omkommet og én er fortsatt ikke gjort rede for..

NRK - 16 Oct 19 kl. 04:34

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..

Aftenposten - 12 Oct 19 kl. 07:12

Ber 1,6 millioner evakuere fra tyfon i Japan

En person er omkommet og mer enn 1,6 millioner mennesker er beordret evakuert på grunn av tyfonen Hagibis som feide inn over Japans kyst lørdag..

P4 - 31 Aug 19 kl. 18:33

Fire bekreftet omkommet i helikopterstyrt

Fire personer er bekreftet omkommet i helikopterstyrten utenfor Alta. En person er savnet, mens en person får behandling på stedet. Ifølge TV2 har ulykken skjedd i forbindelse med musikkfestivalen Høstsprell, og skal ha fraktet deltagere frem og tilbake til festivalstedet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Flere drept i Bagdad

Antall drepte i nye sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetsstyrker i Bagdad har økt til fire personer. Dette opplyser kilder i helsevesenet. Det demonstreres i protest mot korrupsjon og arbeidsledighet..

NRK - 4 minutter siden

Dureks kommer på norsk likevel

Lille Måne Forlag skal gi ut Durek Verrett sin bok «Spirit Hacking» på norsk. Det opplyser forlaget til Dagbladet..

NRK - 15 minutter siden

Arrestert etter mistanke om angrep

Polsk politi har arrestert to personer som er mistenkt for å ha planlagt å angripe muslimer. Angriperne skal ha vært inspirert av angrepet på Norge den 22. juli i 2011 og Brenton Tarrants angrep på to moskéer i New Zealand..

NRK - 15 minutter siden

Chicu ny statsminister i Moldova

Moldovas parlament har godkjent den tidligere finansministeren Ion Chicu til å bli ny statsminister. Det melder Reuters,.

NRK - 30 minutter siden

Dropper kampen om to akuttsykehus

Bunadsgeriljaen dropper kampen om to akuttsykehus på Helgeland. I en pressemelding skriver Line Rønning Føsker at ett akuttsykehus på kysten er den beste løsningen for innbyggerne, etter at forslaget om to sykehus falt i Helsekomiteen på Stortinget..

NRK - 1 time siden

Norges Bank lanserte ny tusenlapp

Norges Bank lanserte den nye 1000-kroneseddelen i Bergen torsdag. Seddelen er den åttende i rekken av tusenlapper og har en bølge som hovedmotiv. På baksiden ser man horisonten på havet..

NRK - 17 timer siden

Sletta milliardar av falske kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 1 time siden

Blir høring om trygdeskandalen

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité har bestemt at det blir høring i saken om trygdeskandalen. De sender ti nye spørsmål til arbeidsministeren, justisministeren og også ett til Sivilombudsmannen. Høringen vil skje når spørsmålene er besvart..

NRK - 1 time siden

Nye Deichman bibliotek åpner i mars

Det nye hovedbiblioteket i Oslo åpner 28. mars neste år. Biblioteket i Bjørvika skulle vært ferdig i 2016, men store vannlekkasjer forsinket prosessen.

NRK - 1 time siden

Skal være hele året på Svalbard

Sysselmannsskipet «Polarsyssel» får nå penger til å seile året rundt på Svalbard, skriver Svalbardposten. I forslaget til statsbudsjett økte seilingstida fra ni til ti måneder. Stortingsgruppene har nå blitt enige om å øke dette til 12 måneder..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt