NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 08:10

NRK - 09 Nov 19 kl. 12:31

Fire omkommet i tyfon

På Filippinene har fire personer mistet livet i flom og jordras, og over 20.000 har måttet forlate hjemmene sine etter en kraftig tyfon. Det opplyser myndighetene i landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Filippinene

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, omkommeti , tyfon
Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 02:27

Fire døde og store ødeleggelser etter at tyfon rammet Japan

Fire personer er meldt omkommet og 7,3 millioner mennesker ble bedt om å evakuere da tyfonen Hagibis raste over Japans hovedstadsområde Tokyo lørdag..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 02:27

Fire døde og lyntog under vann etter at tyfon rammet Japan

Fire personer er meldt omkommet og 7,3 millioner mennesker ble bedt om å evakuere da tyfonen Hagibis raste over Japans hovedstadsområde Tokyo lørdag..

Dagbladet - 13 Oct 19 kl. 07:50

Sju døde etter tyfon rammet Japan

Sju personer er meldt omkommet og 7,3 millioner mennesker ble bedt om å evakuere da tyfonen Hagibis raste over Japans hovedstadsområde Tokyo lørdag..

Dagbladet - 13 Oct 19 kl. 07:50

19 døde etter tyfon rammet Japan

Minst 19 personer er meldt omkommet og 7,3 millioner mennesker ble bedt om å evakuere da tyfonen Hagibis raste over Japans hovedstadsområde Tokyo lørdag..

P4 - 08 Sep 19 kl. 07:35

Tyfon på vei mot Japan

En tyfon er nå på vei mot Japan, og ligger an til å treffe hovedstaden Tokyo i dag. Tyfonen har passert Nord- og Sør-Korea, og det er varslet vindstyrke i Japan på opp mot 60 meter i sekundet..

NRK - 15 Oct 19 kl. 01:33

58 døde etter tyfon i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» herjet i Japan fortsetter å øke. Nå er 58 personer bekreftet omkommet, 15 savnet og 211 skadd. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

VG - 31 Aug 19 kl. 17:22

Fire omkommet etter helikopterstyrt i Alta

Et helikopter med seks personer har styrtet utenfor Alta. Ifølge HRS er fire personer omkommet og én er fortsatt ikke gjort rede for..

NRK - 03 Dec 19 kl. 06:46

Kraftig tyfon på Filippinane

Meir enn 100.000 menneske på Filippinane er evakuerte etter at ein tyfon ramma tysdag. Tyfonen slo innover fastlandet med vindkast på opp mot 65 meter i sekundet.

NRK - 16 Oct 19 kl. 04:34

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..

Aftenposten - 12 Oct 19 kl. 07:12

Ber 1,6 millioner evakuere fra tyfon i Japan

En person er omkommet og mer enn 1,6 millioner mennesker er beordret evakuert på grunn av tyfonen Hagibis som feide inn over Japans kyst lørdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

FN positiv til flykorridorer

FN mener at såkalte flykorridorer, hvor turister kan reise mellom land med lav risiko for smitte, kan bidra i å få turistindustrien i gang igjen. Det melder AFP. Antall turister har falt mellom 60 og 80 prosent i år som følge av koronapandemien..

NRK - 45 minutter siden

Opposisjonspolitiker bortført

Den hviterussiske opposisjonspolitikeren Mikola Statkevitj ble pågrepet og ført vekk av sivilkledde personer, søndag ettermiddag, melder Interfax. Bortføringen skjer tre måneder før presidentvalget i landet, og kona har anmeldt saken som kidnapping..

NRK - 1 time siden

Kvinne knivstukket på Hønefoss

En kvinne i 20-årene ble natt til mandag knivstukket av en annen kvinne i en privatbolig på Hønefoss. Det skriver Sør-øst politidistrikt på Twitter. De sier at den skadde kvinnen ble kjørt til legevakten med et forholdsvis alvorlig kutt i armen..

NRK - 1 time siden

Datteren til borgermester pågrepet

Chiara de Blasio, dattera til New York-ordfører Bill de Blasio, var én av flere som ble pågrepet under en demonstrasjon i New York søndag. Hun ble pågrepet nær krysset 12th Street og Broadway sammen med om lag hundre andre..

NRK - 2 timer siden

Moskva letter på restriksjonene

Restriksjonen i den russiske hovedstaden Moskva lempes mandag. President Vladimir Putin kunngjorde nylig at epidemien i landet har passert toppen. Det betyr at kjøpesentre og parker åpner etter å ha vært stengt siden 30.

NRK - 2 timer siden

Russ skadd i slåsskamp i Sandefjord

En russ er kjørt til akuttmottaket og en annen til legevakt etter en slåsskamp på Fokserød i Sandefjord natt til mandag, melder Sør-Øst politidistrikt. Hendelsesforløpet er ukjent, ifølge politiet. De jobber med å finne ut hva som har skjedd..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus etter brann

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter at det oppsto kraftig røykutvikling i en enebolig i Hønefoss natt til mandag. Politiet fikk melding om brannen klokka 04.08.

NRK - 2 timer siden

Branner og tåregass i Washington

Politiet har skutt tåregass mot demonstranter som har samlet seg utenfor Det hvite hus i Washington. Det meldes også flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester..

NRK - 3 timer siden

Trump ble sendt til bomberommet

President Donald Trump ble ført til en underjordisk bunker, da hundrevis av demonstranter samlet seg utenfor Det hvite hus fredag. Hendelsen førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap. Det har ikke skjedd siden 11.

NRK - 3 timer siden

3 nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 8.440 koronasmittede i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på tre tilfeller siste døgn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt