NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 06:49

NRK - 06 Sep 19 kl. 22:41

Fire omkom i påkjørsel i Berlin

Fire mennesker, deriblant et lite barn, omkom da en bil i stor fart kjørte opp på et fortau i sentrum av Berlin fredag kveld. Politiet har ikke fastslått om det var en ulykke eller en bevisst handling, skriver avisen Berliner Morgenpost..
Les mer på NRK


Les mer om:
Berlin, Berliner Morgenpost

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, omkomi , påkjørseli , Berlin
P4 - 06 Sep 19 kl. 22:48

Fire omkom i påkjørsel i Berlin

Fire personer, deriblant et lite barn, døde da en bil i stor fart kjørte opp på et fortau i Berlin sentrum i kveld. Hva som var årsaken til påkjørselen er ennå ikke klar. Politiet har ennå ikke fastslått om det var en ulykke eller en bevisst handling, skriver avisen Berliner Morgenpost..

NRK - 07 Sep 19 kl. 16:56

Kan ha fått illebefinnende

Politiet i Berlin undersøker om føreren av en bil som kjørte opp på et fortau i stor fart fredag, kan ha fått et illebefinnende. Fire mennesker omkom da en tung SUV kjørte opp på fortauet i en travel gate i sentrum av Berlin fredag kveld..

P4 - 18 Jun 19 kl. 10:30

Omkom i togpåkjørsel

En person omkom i en togpåkjørsel ved Jessnes i Ringsaker i formiddag. Omstendighetene rundt ulykken er ikke kjent. Nødetatene er på stedet..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 13:25

En person omkom etter påkjørsel i Drammen

Politiet bekrefter at en person omkom etter en påkjørsel i Drammen onsdag formiddag..

NRK - 13 Oct 19 kl. 07:54

En person omkom i togpåkjørsel

En person mistet livet i en togpåkjørsel i Sandnes søndag morgen. Sørvest politidistrikt opplyser at politi og ambulansepersonell gjør undersøkelser på stedet i morgentimene og ivaretar involverte personer..

NRK - 13 Oct 19 kl. 07:54

Kvinne omkom i togpåkjørsel

En kvinne mistet livet i en togpåkjørsel i Sandnes søndag morgen. Sørvest politidistrikt opplyser at politi og ambulansepersonell gjør undersøkelser på stedet i morgentimene og ivaretar involverte personer..

P4 - 09 Jan 20 kl. 05:39

Person omkom etter togpåkjørsel

En person har omkommet etter en togpåkjørsel mellom Brummundal og Lillehammer. Ingen passasjerer eller noen fra togpersonalet er skadd, opplyser politiet. Det er nå stans i togtrafikken på Dovrebranen, og det er uklart når strekningen gjenåpnes..

P4 - 21 Dec 19 kl. 23:06

Falsk alarm i Berlin

Det var falsk alarm som førte til at julemarkedet i Berlin ble evakuert i kveld. Markedet ble tømt etter at det ble funnet en mistenkelig gjenstand, men det viste seg å ikke være noe farlig. Flere tyske medier meldte så at to menn skal ha blitt pågrepet i en aksjon på stedet.

Dagbladet - 19 Dec 19 kl. 07:52

Mann omkom etter påkjørsel - søker vitner

En mann (89) omkom i natt etter å ha blitt påkjørt i Kristiansand. Politiet er interessert i å komme i kontakt med vitner til hendelsen..

NRK - 17 Dec 19 kl. 05:23

14 døde i gruveulykke i Kina

14 gruvearbeidere omkom i en gasseksplosjon i en kullgruve i Guizhou sørvest i Kina tirsdag. For få dager siden omkom fire da en gruve ble oversvømt i Sichuan-provinsen. I november omkom 15 i en gruve nord i Kina..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Zubcic vant storslalåm i Japan

Filip Zubcic fra Kroatia vant nattas storslalåm i Japan. Henrik Kristoffersen ble beste norske på 5. plass, og Aleksander Aamodt Kilde kom på 6.

NRK - 15 minutter siden

Ettersløkking i etter Florø-brann

Brannvesenet i Kinn held framleis på med ettersløkking etter bustadbrannen i ein tomannsbustad i Lyngvegen i Florø. Huset har brent heilt ned. 13 bebuarar vart evakuerte fra huset og to nabohus i natt..

NRK - 15 minutter siden

Hus i Melbu ble totalskadd

Politiet i Nordland melder at huset som brant i Melbu på Hadseløya er totalt utbrent. Brannvesenet driver etterslukking. Det er ikke meldt om at det var folk i huset da det begynte å brenne..

NRK - 15 minutter siden

Brann i enebolig på Stord

Politiet i Sør-Vest melder at brannvesenet ikke har kontroll på brannen i en enebolig i Sagvåg på Stord i Sunnhordland. Beboere og nabohus er evakuert. Brannen ble meldt like etter klokka 5.

NRK - 30 minutter siden

Rapport: Bryant-pilot braut regler

Helikopterpiloten som styrta saman med basketball-stjerna Kobe Bryant og sju andre i Califiornia, overtrådte luftfartsreglane. Det konkluderer amerikanske luftfartsstyresmakter (FAA) med i ein rapport, skriv Los Angeles Times..

NRK - 1 time siden

Nyvalg i Thüringen neste år

Det blir nyvalg i den tyske delstaten Thüringen i april neste år. Men allerede i mars skal ny delstatsminister pekes ut. Det oppsto politisk krise i delstaten da CDU og AfD ble enige om et samarbeid..

NRK - 1 time siden

Brann i bolig i Vesterålen

Politiet i Nordland melder at en bolig i Melbu ved Stokmarknes står i brann. Nødetatetene er på vei..

NRK - 1 time siden

Faren var tilstede da sønn drepte

I Tyskland er faren (72) til mannen som drepte 10 mennesker i Hanau, blitt et av politiets vitner. Faren skal ha vært til stede da sønnen skjøt mora og seg selv, skriver nettavisa Focus. Gjerningsmannen skal ha vært svært syk, skriver die Welt..

NRK - 1 time siden

Talibanavtale i kraft i Afghanistan

Avtalen mellom USA og Taliban om å redusere voldsbruken i Afghanistan i én uke har trådt i kraft. Avtalen trådte i kraft ved midnatt lokal tid..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg avviser Macron-utspill

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg avviser utspillet fra Frankrikes president Emmanuel Macron, som har tatt til orde for europeisk atomopprustning. – Vi har alt atomavskrekkelse i Europa, sier Stoltenberg i et intervju med tyske Der Spiegel..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt