NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 10:43

NRK - 06 Sep 19 kl. 22:41

Fire omkom i påkjørsel i Berlin

Fire mennesker, deriblant et lite barn, omkom da en bil i stor fart kjørte opp på et fortau i sentrum av Berlin fredag kveld. Politiet har ikke fastslått om det var en ulykke eller en bevisst handling, skriver avisen Berliner Morgenpost..
Les mer på NRK


Les mer om:
Berlin, Berliner Morgenpost

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, omkomi , påkjørseli , Berlin
P4 - 06 Sep 19 kl. 22:48

Fire omkom i påkjørsel i Berlin

Fire personer, deriblant et lite barn, døde da en bil i stor fart kjørte opp på et fortau i Berlin sentrum i kveld. Hva som var årsaken til påkjørselen er ennå ikke klar. Politiet har ennå ikke fastslått om det var en ulykke eller en bevisst handling, skriver avisen Berliner Morgenpost..

NRK - 07 Sep 19 kl. 16:56

Kan ha fått illebefinnende

Politiet i Berlin undersøker om føreren av en bil som kjørte opp på et fortau i stor fart fredag, kan ha fått et illebefinnende. Fire mennesker omkom da en tung SUV kjørte opp på fortauet i en travel gate i sentrum av Berlin fredag kveld..

P4 - 18 Jun 19 kl. 10:30

Omkom i togpåkjørsel

En person omkom i en togpåkjørsel ved Jessnes i Ringsaker i formiddag. Omstendighetene rundt ulykken er ikke kjent. Nødetatene er på stedet..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 13:25

En person omkom etter påkjørsel i Drammen

Politiet bekrefter at en person omkom etter en påkjørsel i Drammen onsdag formiddag..

NRK - 13 Oct 19 kl. 07:54

En person omkom i togpåkjørsel

En person mistet livet i en togpåkjørsel i Sandnes søndag morgen. Sørvest politidistrikt opplyser at politi og ambulansepersonell gjør undersøkelser på stedet i morgentimene og ivaretar involverte personer..

NRK - 13 Oct 19 kl. 07:54

Kvinne omkom i togpåkjørsel

En kvinne mistet livet i en togpåkjørsel i Sandnes søndag morgen. Sørvest politidistrikt opplyser at politi og ambulansepersonell gjør undersøkelser på stedet i morgentimene og ivaretar involverte personer..

Aftenposten - 27 Mar 20 kl. 19:45

Syklist omkom etter påkjørsel i Holmestrand

En mann i 50-årene omkom etter å ha blitt påkjørt av en bil i Holmestrand fredag ettermiddag, opplyser Sørøst politidistrikt..

P4 - 09 Jan 20 kl. 05:39

Person omkom etter togpåkjørsel

En person har omkommet etter en togpåkjørsel mellom Brummundal og Lillehammer. Ingen passasjerer eller noen fra togpersonalet er skadd, opplyser politiet. Det er nå stans i togtrafikken på Dovrebranen, og det er uklart når strekningen gjenåpnes..

P4 - 21 Dec 19 kl. 23:06

Falsk alarm i Berlin

Det var falsk alarm som førte til at julemarkedet i Berlin ble evakuert i kveld. Markedet ble tømt etter at det ble funnet en mistenkelig gjenstand, men det viste seg å ikke være noe farlig. Flere tyske medier meldte så at to menn skal ha blitt pågrepet i en aksjon på stedet.

NRK - 27 Mar 20 kl. 19:25

Syklist omkom

En mann i 50-årene omkom i en påkjørsel på Fossveien i Holmestrand. En mann i 40-årene er pågrepet og mistenkt for uaktsom kjøring. Politiet etterlyser vitner som kan ha sett noe i forbindelse med ulykken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eldre koronapasient døde i Elverum

En eldre pasient døde lørdag på Sykehuset Innlandet i Elverum, ifølge VG. Pasienten var blant dem som først ble utsatt for forveksling av prøver. Sykehuset opplyser ifølge VG at pasienten hadde en annen underliggende sykdom..

NRK - 13 timer siden

Barnehager vil slippe å åpne

Bare én av tjue privateide norske barnehager mener det er riktig å åpne for fullt den første uka etter påske, ifølge en ny undersøkelse. 5 prosent av de spurte barnehagene mener de bør åpne igjen, men 85 prosent mener de ikke bør åpne, melder VG..

NRK - 30 minutter siden

Uvær flere steder i Troms

Snøbyger og stiv kuling preger flere utsatte steder i Troms søndag. Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for snøfokk. Det kan være lokalt vanskelige kjøreforhold, men vinden skal minke utover ettermiddagen og faren avta..

NRK - 15 minutter siden

Dette kan du prøve ut i påska

«Skaff dere noen gode spill, lat som dere er på hytta», var statsminister Erna Solbergs tips da vi alle skjønte at årets hyttepåske var avlyst. Her finner du noen tips til koselige påske-aktiviteter:.

NRK - 15 minutter siden

Ran i Nydalen: Truet med pistol

En person ble slått og truet med pistol på Nydalen T-banestasjon i Oslo. Politiet leter etter tre eller fire personer..

NRK - 15 minutter siden

Eldre koronapasient døde

En eldre pasient døde lørdag på Sykehuset Innlandet, ifølge VG. Pasienten var blant dem som først ble utsatt for forveksling av prøver. Sykehuset opplyser ifølge VG at pasienten hadde en annen underliggende sykdom..

NRK - 30 minutter siden

Koronautbrudd i flyktningleir

Nok en leir for asylsøkere blir isolert i Hellas etter at det er påvist koronasmitte der, opplyser greske myndigheter. En 53 år gammel afghansk asylsøker i Malakasa-leiren, 38 kilometer nordøst for Aten, har testet positivt for koronaviruset..

NRK - 4 timer siden

Bil med havnet i elva

En bil med tre personer kjørte av veien og havnet i Moldeelva ved Dalsøyra i Gulen i Ytre Sogn søndag morgen, melder Vest politidistrikt. To personer er fraktet til sykehus med luftambulanse, den tredje får helsehjelp på stedet..

NRK - 45 minutter siden

Siste nytt om koronakrisen

NRK - 1 time siden

Pakistan frykter smittespredning

Pakistanske myndigheter forsøker å spore opp deltakerne på et religiøst massemøte i mars, av frykt for at de nå sprer koronasmitte. Rundt 100.000 mennesker deltok under møtet til den sunnimuslimske Tablighi Jamaat-bevegelsen i Lahore..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt