NRK > Nyheter

Saturday, 16 November, 01:54

NRK - 06 Sep 19 kl. 22:41

Fire omkom i påkjørsel i Berlin

Fire mennesker, deriblant et lite barn, omkom da en bil i stor fart kjørte opp på et fortau i sentrum av Berlin fredag kveld. Politiet har ikke fastslått om det var en ulykke eller en bevisst handling, skriver avisen Berliner Morgenpost..
Les mer på NRK


Les mer om:
Berlin, Berliner Morgenpost

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, omkomi , påkjørseli , Berlin
P4 - 06 Sep 19 kl. 22:48

Fire omkom i påkjørsel i Berlin

Fire personer, deriblant et lite barn, døde da en bil i stor fart kjørte opp på et fortau i Berlin sentrum i kveld. Hva som var årsaken til påkjørselen er ennå ikke klar. Politiet har ennå ikke fastslått om det var en ulykke eller en bevisst handling, skriver avisen Berliner Morgenpost..

NRK - 07 Sep 19 kl. 16:56

Kan ha fått illebefinnende

Politiet i Berlin undersøker om føreren av en bil som kjørte opp på et fortau i stor fart fredag, kan ha fått et illebefinnende. Fire mennesker omkom da en tung SUV kjørte opp på fortauet i en travel gate i sentrum av Berlin fredag kveld..

P4 - 18 Jun 19 kl. 10:30

Omkom i togpåkjørsel

En person omkom i en togpåkjørsel ved Jessnes i Ringsaker i formiddag. Omstendighetene rundt ulykken er ikke kjent. Nødetatene er på stedet..

NRK - 13 Oct 19 kl. 07:54

En person omkom i togpåkjørsel

En person mistet livet i en togpåkjørsel i Sandnes søndag morgen. Sørvest politidistrikt opplyser at politi og ambulansepersonell gjør undersøkelser på stedet i morgentimene og ivaretar involverte personer..

NRK - 13 Oct 19 kl. 07:54

Kvinne omkom i togpåkjørsel

En kvinne mistet livet i en togpåkjørsel i Sandnes søndag morgen. Sørvest politidistrikt opplyser at politi og ambulansepersonell gjør undersøkelser på stedet i morgentimene og ivaretar involverte personer..

NRK - 30 Jul 19 kl. 12:34

Vil ha med europeiske allierte

USA har sendt en formell forespørsel til Tyskland, Frankrike og Storbritannia om å delta i en militæroperasjon for å sikre skipstrafikken gjennom Hormuzstredet. Det opplyser en talskvinne ved USAs ambassade i Berlin..

P4 - 01 Sep 19 kl. 20:48

Firgir navn på fire av de omkomne

Politiet har i samråd med de pårørende frigitt navnet til de fire av de seks som omkom i helikoptertragedien i Alta i går. De omkomne er 19 år gamle Markus Vonheim, 20 år gamle Kevin Berg, 20 år gamle Kine Johnsen og 20 år gamle Robin Karslen. I tillegg omkom en 22 år gammel kvinne og en 27 år gammel svensk mann som var pilot på helikopteret..

NRK - 02 Oct 19 kl. 05:56

Person omkom etter T-banepåkjørsel

Personen som ble påkjørt av T-banen i Oslo seint tirsdag kveld, er død. Det opplyser krimvakta i politiet til NTB. Pårørende er varslet..

NRK - 23 Jul 19 kl. 13:28

Nordmann omkom i Thailand

En 51 år gammel mann fra Os i Hordaland omkom i en trafikkulykke i Lopburi-provinsen i Thailand i juni, skriver Bergensavisen. Nordmannen satt i en minibuss med fire andre personer da bilen ble truffet av en tankbil..

NRK - 19 May 19 kl. 05:15

Fem omkom i flyulykke i Honduras

Fem utlendinger, inkludert piloten, omkom da et privatfly styrtet i havet like etter avgang fra turistøya Roatán i Honduras lørdag. Lokale myndigheter opplyser ifølge nyhetsbyrået Reuters at fire av de avdøde kom fra USA eller Canada..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Trump benådet offiserer

USAs president Donald Trump har benådet offiserer som var dømt for krigsforbrytelser i Afghanistan. Han har også gjenopprettet rangen til en annen offiser. Kritikerne mener Trumps handlinger vil undergrave den militære domstolen..

NRK - 45 minutter siden

Pågrepet etter drap i Malmö

En dansk 27-åring ble fredag kveld pågrepet etter en biljakt i Danmark. Mannen er siktet for å ha drept en 24 år gammel kvinne i Malmö, skriver Kvällsposten. 27-åringen som er pågrepet skal nå utleveres til Sverige.

NRK - 1 time siden

Takket nei til tilståelsesrabatt

To av fengsels vektere som var ansvarlig for å passe på Jeffrey Epstein kvelden han døde har takket nei til en tilståelsesrabatt. Epstein var tiltalt for å ha drevet sexhandel med jenter. Obduksjonsrapporten omtalt dødsfallet som selvmord..

NRK - 1 time siden

– Angrer på Epstein kontakt

Prins Andrew sier til BBC han utviste dårlig dømmekraft da han fortsatte kontakten med Jeffrey Epstein etter at han ble dømt for seksuell utnytting i 2008. – Jeg straffer meg selv for det hver dag, sier prinsen..

NRK - 1 time siden

Får dommen i desember

Tidligere valgkampmedarbeider for USAs president Donald Trump, Rick Gates vil få dommen sin den 17. desember, skriver Reuters. Gates innrømmet flere lovbrudd i rettssaken mot Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort..

NRK - 2 timer siden

Reduserer Johnson & Johnsons bot

En dommer i delstaten Oklahoma i USA har redusert erstatningsbeløpet som Farmasi-giganten Johnson & Johnson er dømt til å betale fra 572 millioner dollar til 107 millioner dollar. Årsaken er ifølge dommeren en regnefeil..

NRK - 3 timer siden

Sverige er klare for EM

Nå har Norge kun én mulighet til å kvalifisere seg til EM - Nations Leauge. Sverige er klare for sommerens sluttspill etter 2-0-seier borte mot Romania. Fredag kveld ble det klart at det er Sverige og Spania som går videre fra Norges gruppe..

NRK - 3 timer siden

Skaper nye børsrekorder i USA

Håp om at et gjennombrudd i handelsforhandlingene mellom USA og Kina er nært forestående førte til nye rekorder på Wall Street fredag. Både industriindeksen Dow Jones, den brede S&P 500-indeksen og teknologiindeksen Nasdaq satte nye rekorder..

NRK - 3 timer siden

Kvinne knivdrept i Florø

En kvinne er knivdrept på en adresse i Florø, opplyser Vest politidistrikt. Hun ble erklært død på stedet. En antatt gjerningsperson er pågrepet.

NRK - 4 timer siden

Frode Berg: – Det har vært tøft

– Det her var jeg ikke forberedt på. Det har vært tøft, sier Frode Berg i en Facebook-video som er publisert på advokat Brynjulf Risnes’ Facebook-side..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt