NRK > Nyheter

Mandag, 28 September, 14:19

NRK - 14 aug. 20 kl. 12:54

Fire nye koronadødsfall

To koronasmittede menn og to kvinner er registrert døde det siste døgnet, ifølge tall fra Folkehelseinstituttet ifølge NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Folkehelseinstituttet, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, nye, koronadødsfall
NRK - 18 april 20 kl. 18:18

482 nye koronadødsfall i Italia

Antall nye koronadødsfall i Italia siste døgn er 482, opplyser italienske myndigheter. Til sammenligning var det 575 dødsfall døgnet før. Det samlede tallet på registrerte koronadødsfall i landet er nå 23.

NRK - 23 april 20 kl. 07:59

Ingen nye koronadødsfall i Kina

Det har ikke blitt meldt om noen nye koronadødsfall det siste døgnet. Dermed er det åtte dager på rad i landet uten noen nye rapporterte koronadødsfall. Det melder BBC.

NRK - 22 april 20 kl. 14:06

172 nye koronadødsfall i Sverige

I løpet av det siste døgnet er det registret 172 nye koronadødsfall i Sverige. Det opplyser den svenske Folkhälsomyndigheten på en pressekonferanse onsdag. Det totallet antallet koronadødsfall i Sverige er nå oppe i 1937..

NRK - 19 april 20 kl. 20:23

Over 40.000 koronadødsfall i USA

Tallet på registrerte koronadødsfall i USA har passert 40.000, ifølge oversikten til Worldometer. USA har klart flest koronadødsfall i verden, etterfulgt av Italia med over 23.

P4 - 05 mai 20 kl. 22:45

Feil melding om koronadødsfall

En melding om et koronadødsfall i Nordland i april var feil. Pasienten fikk en sykdom og ble innlagt på sykehuset i Narvik, ble smittet og senere frisk av viruset og døde av sin opprinnelige sykdom, opplyser kommuneoverlegen til NRK. Dermed er 214 personer døde etter å ha blitt smittet av viruset i Norge, og Nordland fortsatt det eneste fylket i Norge uten koronadødsfall..

P4 - 03 juni 20 kl. 14:14

74 nye koronadødsfall i Sverige

I Sverige er det registrert 74 nye koronadødsfall det siste døgnet. Det er en økning på ni dødsfall fra i går, opplyser svenske helsemyndigheter. Det er nå registrert til sammen 4542 dødsfall i Sverige, og 40 803 smittetilfeller.

P4 - 24 sep. 20 kl. 13:12

Oppjusterer koronadødstall

Folkehelseinsituttet oppjusterer antallet koronadødsfall i Norge til 270. Det har vært ytterligere tre dødsfall de siste tre ukene, som ikke tidligere har blitt rapportert. Folkehelseinsiuttet opplyser at det i snitt har vært mellom 0 og 2 dødsfall i uken siden juli, og de har ikke sett en økning i dødsfall til tross for flere store utbrudd..

NRK - 18 mai 20 kl. 18:06

99 nye koronadødsfall i Italia

Det siste døgnet er det registrert 99 nye dødsfall som følge av covid-19 i Italia. Dermed fortsetter antallet nye koronadødsfall å gå ned i landet, og er under 100 for første gang siden 9. mars, melder Reuters..

NRK - 19 mai 20 kl. 16:58

83 nye koronadødsfall i Spania

Det siste døgnet er det registrert 83 nye koronadødsfall i Spania, opplyser helsemyndighetene i landet. Det er den tredje dagen på rad at antallet nye dødsfall som følge av covid-19 er under 100. Totalt er 27.

NRK - 29 mai 20 kl. 18:24

Kun to nye koronadødsfall i Spania

Det siste døgnet er det kun registrert to nye koronadødsfall i Spania, melder Reuters fredag. De siste syv dagene er det kun registrert 39 nye dødsfall, men myndighetene advarer om at tallene kan variere fordi man har endret metode for registrering..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Fire nye dødsfall i Norge

Det er i dag registrert fire nye dødsfall i Norge, opplyser Folkehelseinstituttet. Det betyr at totalt 274 mennesker har mistet livet på grunn av koronaviruset. 19 pasienter er mandag innlagt på norske sykehus, ifølge nye tall fra Helsedirektoratet..

NRK - 15 minutter siden

Høie kaller inn til hastemøte

Helseminister Bent Høie sier han er bekymret for smittesituasjonen i Oslo. På en pressekonferanse i ettermiddag sa Høie at han var frykter smitten kan spre seg til omkringliggende kommuner, og har kalt flere kommuner inn til et hastemøte i kveld..

NRK - 15 minutter siden

Regjeringen avvikler smitteappen

Regjeringen lager en ny smitteapp og avvikler Smittestopp-appen. Det skriver regjeringen i en pressemelding. Det er Folkehelseinstituttet som får i oppdrag å anskaffe en ny app..

NRK - 15 minutter siden

– Bekymret for situasjonen i Oslo

Helseminister Bent Høie sier han er bekymret for smittesituasjonen i Oslo. På en pressekonferanse i ettermiddag sa Høie at han var frykter smitten kan spre seg til omkringliggende kommuner, og har kalt flere kommuner inn til et hastemøte i kveld..

NRK - 30 minutter siden

Coop går mot ny utbytterekord

Dei 1,8 millionar medeigarane i Coop kan vente seg eit rekordhøgt kjøpeutbytte i 2020, melder konsernsjefen i Coop Noreg. Beløpet tent opp frå utbytte og andre medlemsfordelar nærmar seg éin milliard kroner – meir enn 15 prosent høgare enn i fjor..

NRK - 30 minutter siden

Etterforskar MS Roald Amundsen

Politiet har starta etterforsking av MS Roald Amundsen etter smittetilfella på hurtigruteskipet i sommar. Dei prøvar å avklare om føretaket eller enkeltpersonar kan ha brote straffelova om smittevern, melder politiadvokat Lisa-Mari Ellingsen..

NRK - 30 minutter siden

Pressekonferanse om koronaviruset

NRK - 45 minutter siden

Stoppar utbygging av raffineri

Styret i det svenske oljeselskapet Preem har vedteke å trekke tilbake søknaden om å bygge ut raffineriet Lysekil på den svenske vestkysten, melder nyheitsbyrået TT. Selskapet ynskjer i staden å satse på produksjon av fornybar energi ved anlegget..

NRK - 1 time siden

Ber om fire uker for 19-åring

Påtaleansvarlig Eli Valheim har bedt om fire ukers varetektsfengsling med brev, besøks- og medieforbud for mannen som er siktet for drap på en 20 år gammel kvinne i Åsane. Grunnen er fare for bevisforspillelse. 19-åringen har samtykket til fengsling..

NRK - 45 minutter siden

To til sjukehus etter bilulukke

To personar er sende til sjukehus og ein til legevakt etter at tre bilar var involverte i ei trafikkulukke på E6 ved Snåsaheia i Trøndelag, opplyser politiet. Bilane har store materielle skader, og skadeomfanget til personane er ukjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt