NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:43

NRK - 10 Feb 19 kl. 22:49

Fire nordmenn nominert til Grammy

Lydguruen Morten Lindberg og den klassiske pianisten Leif Ove Andsnes kan stikke av med hver sin Grammy søndag. Kygo og Fred Ball er indirekte nominert. Showet starter kl. 02 natt til mandag norsk tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Morten Lindberg, Leif Ove Andsnes, Grammy, Fred Ball

Dele artikeln

377 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, nordmenn, nominert, til, Grammy
NRK - 08 Feb 19 kl. 12:58

Hansen nominert til «Årets låt»

«Sommerkroppen» med Mads Hansen er nominert til Spellemannprisen i kategorien «Årets låt». Det er klart etter at de nominerte ble presentert fredag. Sondre Justad fikk flest nominasjoner.

NRK - 07 May 19 kl. 11:04

Nordmann nominert til prestisjepris

Nordmannen bak en akselusoppfinnelse er nominert til den prestisjetunge oppfinnerprisen European Inventor Award 2019. Ingeniør Esben Beck, som står bak en laserrobot som tar livet av lakselus, er nominert i kategorien små og mellomstore bedrifter..

Aftenposten - 10 Feb 19 kl. 19:23

Fire nordmenn kan vinne Grammy

Lydguruen Morten Lindberg og den klassiske pianisten Leif Ove Andsnes kan stikke av med hver sin Grammy søndag. Kygo og Fred Ball er indirekte nominert..

NRK - 15 Nov 18 kl. 10:22

Deeyah Khan nominert til pris

Deeyah Khan er nominert i kategorien for beste dokumentarregissør i den britisk fjernsynsprisutdelingen, Royal Television Society Craft & Design Awards. Det er for filmen "White Right: Meeting the Enemy", Khan er nominert..

Dagbladet - 04 Jun 19 kl. 14:42

«Ways of seeing» nominert til pris

Det omstridte teaterstykket er nominert til Heddaprisen..

Dagbladet - 29 Jan 19 kl. 10:01

FNs høykomissær for flyktninger nominert til Fredsprisen

Fem år på rad har SV-representanter nominert fredsprisvinneren..

NRK - 09 Jul 19 kl. 13:16

Bergenser nominert til EU-pris

Eirik Eide Pettersen fra Bergen er nominert til en av EUs innovasjonspriser. 29-åringen er en av gründerne bak selskapet Seaborg Technologies, som er basert i København. De arbeider med utvikling av en ny type atomreaktorteknologi..

Aftenposten - 22 Jan 19 kl. 15:02

Disse filmene er nominert til Oscar

Alfonso Cuaróns Roma er nominert til beste film i to kategorier..

VG - 19 Jan 19 kl. 14:30

Klæbo slo Bolsjunov – og fire andre nordmenn

OTEPÄÄ/OSLO (VG) Alexandr Bolsjunov gikk mot fire nordmenn i sprintfinalen i Estland. Bare Johannes Høsflot Klæbo var raskere enn russeren..

Klartale - 18 Feb 19 kl. 08:47

Har han nominert Trump til fredsprisen?

Statsministeren i Japan har nominert meg til Nobels fredspris. Det sier president Donald Trump i USA. Statsminister Shinzo Abe nekter å si noe om saken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tsjad erklærer unntakstilstand

Tsjads president Idriss Déby erklærer unntakstilstand i to provinser øst i landet, der rundt 50 mennesker har blitt drept i kamper. Siden 9. august er 50 mennesker drept i kamper mellom bønder og gjetere fra ulike folkegrupper i området..

NRK - 15 minutter siden

Obama-trøye solgt for ca. 1 million

En basketballtrøye som antas å ha tilhørt Barack Obama på 1970-tallet, er solgt på auksjon i Dallas i Texas for 120.000 dollar, rundt en million kroner. Den tidligere amerikanske presidenten var aktiv på basketlaget på Punahou High School i Hawaii..

NRK - 15 minutter siden

Leteaksjon etter eldre kvinne

Det er satt i gang en større leteaksjon etter en kvinne i 70-årene forsvant fra et sykehjem i Øygarden i Hordaland. Hun ble sist sett ved 15-tiden i ettermiddag, melder politiet..

NRK - 30 minutter siden

Ap og Frp svakere i Trondheim

Arbeiderpartiet går kraftig tilbake på en ny meningsmåling for Trondheim, sammenlignet med kommunevalget i 2015. Da fikk de 41,5 prosent av stemmene. I den ferske målingen har de 27,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 1 time siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 1 time siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 11 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt