NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 12:11

NRK - 10 Feb 19 kl. 22:49

Fire nordmenn nominert til Grammy

Lydguruen Morten Lindberg og den klassiske pianisten Leif Ove Andsnes kan stikke av med hver sin Grammy søndag. Kygo og Fred Ball er indirekte nominert. Showet starter kl. 02 natt til mandag norsk tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Morten Lindberg, Leif Ove Andsnes, Grammy, Fred Ball

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, nordmenn, nominert, til, Grammy
NRK - 08 Feb 19 kl. 12:58

Hansen nominert til «Årets låt»

«Sommerkroppen» med Mads Hansen er nominert til Spellemannprisen i kategorien «Årets låt». Det er klart etter at de nominerte ble presentert fredag. Sondre Justad fikk flest nominasjoner.

Aftenposten - 10 Feb 19 kl. 19:23

Fire nordmenn kan vinne Grammy

Lydguruen Morten Lindberg og den klassiske pianisten Leif Ove Andsnes kan stikke av med hver sin Grammy søndag. Kygo og Fred Ball er indirekte nominert..

NRK - 15 Nov 18 kl. 10:22

Deeyah Khan nominert til pris

Deeyah Khan er nominert i kategorien for beste dokumentarregissør i den britisk fjernsynsprisutdelingen, Royal Television Society Craft & Design Awards. Det er for filmen "White Right: Meeting the Enemy", Khan er nominert..

Dagbladet - 29 Jan 19 kl. 10:01

FNs høykomissær for flyktninger nominert til Fredsprisen

Fem år på rad har SV-representanter nominert fredsprisvinneren..

VG - 19 Jan 19 kl. 14:30

Klæbo slo Bolsjunov – og fire andre nordmenn

OTEPÄÄ/OSLO (VG) Alexandr Bolsjunov gikk mot fire nordmenn i sprintfinalen i Estland. Bare Johannes Høsflot Klæbo var raskere enn russeren..

Aftenposten - 22 Jan 19 kl. 15:02

Disse filmene er nominert til Oscar

Alfonso Cuaróns Roma er nominert til beste film i to kategorier..

Klartale - 18 Feb 19 kl. 08:47

Har han nominert Trump til fredsprisen?

Statsministeren i Japan har nominert meg til Nobels fredspris. Det sier president Donald Trump i USA. Statsminister Shinzo Abe nekter å si noe om saken..

NRK - 16 Jan 19 kl. 10:15

Löfven ber om å bli nominert

Stefan Löfven fortalte Sveriges talmann i dag at han er klar til å bli nominert som ny statsminister. Han treng likevel støtte frå Vänsterpartiet, som gjev talmannen svaret sitt klokka 10:10..

NRK - 30 Jan 19 kl. 04:00

FN-sjef nominert til fredspris

SVs Karin Andersen og flere andre av partiets stortingsrepresentanter har nominert FNs høykomissær for flyktninger, Filippo Grandi, til Nobels fredspris for 2019. Tirsdag møtte han kommunal- og forvaltningskomiteen på Stortinget..

NRK - 07 Jan 19 kl. 15:14

Snapchat nominert til verstingpris

Biletedelingstenesta Snapchat, Gymshark og den amerikanske undertøysgiganten Victoria’s Secret er nominert til «Gullbarbien». Ungdomsorganisasjonen Press kårar kvart år kva reklame- eller medieaktør dei meiner får unge til å kjenne seg verst..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

India:93 døde av alkoholforgiftning

Minst 93 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 30 minutter siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 1 time siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 3 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt