NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:50

NRK - 10 Feb 19 kl. 22:49

Fire nordmenn nominert til Grammy

Lydguruen Morten Lindberg og den klassiske pianisten Leif Ove Andsnes kan stikke av med hver sin Grammy søndag. Kygo og Fred Ball er indirekte nominert. Showet starter kl. 02 natt til mandag norsk tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Morten Lindberg, Leif Ove Andsnes, Grammy, Fred Ball

Dele artikeln

377 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, nordmenn, nominert, til, Grammy
NRK - 08 Feb 19 kl. 12:58

Hansen nominert til «Årets låt»

«Sommerkroppen» med Mads Hansen er nominert til Spellemannprisen i kategorien «Årets låt». Det er klart etter at de nominerte ble presentert fredag. Sondre Justad fikk flest nominasjoner.

Aftenposten - 10 Feb 19 kl. 19:23

Fire nordmenn kan vinne Grammy

Lydguruen Morten Lindberg og den klassiske pianisten Leif Ove Andsnes kan stikke av med hver sin Grammy søndag. Kygo og Fred Ball er indirekte nominert..

NRK - 15 Nov 18 kl. 10:22

Deeyah Khan nominert til pris

Deeyah Khan er nominert i kategorien for beste dokumentarregissør i den britisk fjernsynsprisutdelingen, Royal Television Society Craft & Design Awards. Det er for filmen "White Right: Meeting the Enemy", Khan er nominert..

Dagbladet - 29 Jan 19 kl. 10:01

FNs høykomissær for flyktninger nominert til Fredsprisen

Fem år på rad har SV-representanter nominert fredsprisvinneren..

VG - 19 Jan 19 kl. 14:30

Klæbo slo Bolsjunov – og fire andre nordmenn

OTEPÄÄ/OSLO (VG) Alexandr Bolsjunov gikk mot fire nordmenn i sprintfinalen i Estland. Bare Johannes Høsflot Klæbo var raskere enn russeren..

Aftenposten - 22 Jan 19 kl. 15:02

Disse filmene er nominert til Oscar

Alfonso Cuaróns Roma er nominert til beste film i to kategorier..

Klartale - 18 Feb 19 kl. 08:47

Har han nominert Trump til fredsprisen?

Statsministeren i Japan har nominert meg til Nobels fredspris. Det sier president Donald Trump i USA. Statsminister Shinzo Abe nekter å si noe om saken..

NRK - 16 Jan 19 kl. 10:15

Löfven ber om å bli nominert

Stefan Löfven fortalte Sveriges talmann i dag at han er klar til å bli nominert som ny statsminister. Han treng likevel støtte frå Vänsterpartiet, som gjev talmannen svaret sitt klokka 10:10..

NRK - 30 Jan 19 kl. 04:00

FN-sjef nominert til fredspris

SVs Karin Andersen og flere andre av partiets stortingsrepresentanter har nominert FNs høykomissær for flyktninger, Filippo Grandi, til Nobels fredspris for 2019. Tirsdag møtte han kommunal- og forvaltningskomiteen på Stortinget..

NRK - 07 Jan 19 kl. 15:14

Snapchat nominert til verstingpris

Biletedelingstenesta Snapchat, Gymshark og den amerikanske undertøysgiganten Victoria’s Secret er nominert til «Gullbarbien». Ungdomsorganisasjonen Press kårar kvart år kva reklame- eller medieaktør dei meiner får unge til å kjenne seg verst..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Macron møter UNESCO

Den franske presidenten Emmanuel Macron skal møte representantar frå UNESCO, og det er venta at dei skal diskutere oppbygginga av den brannskadde Notre Dame-katedralen. UNESCO har tidlegare sagt at dei vil støtte arbeidet..

NRK - 45 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 1 time siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 1 time siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt