NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:24

NRK - 11 Feb 19 kl. 18:35

Fire mistet livet i helikopterkrasj

Fire personer skal ha mistet livet etter at et militærhelikopter krasjet i Istanbul mandag, ifølge nyhetsbyrået AP. Helikopteret skal ha styrtet mens det forsøkte å foreta en nødlanding i et boligkompleks..
Les mer på NRK


Les mer om:
Istanbul, AP

Dele artikeln

71 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, mistet, liveti , helikopterkrasj
NRK - 01 Jul 19 kl. 15:33

Minst én død i tysk helikopterkrasj

Minst én person mistet livet da et tysk militærhelikopter krasjet nær den tyske byen Hannover, ifølge lokalt politi. Årsaken til ulykken er foreløpig ukjent..

NRK - 07 Oct 18 kl. 06:16

Minst fire døde etter jordskjelv

Minst fire personer har mistet livet etter at et jordskjelv med styrke på 5,9 rammet Haiti. Tre av dem omkom i byen Port-de-Paix etter at deres hjem kollapset. En fjerde person mistet livet i byen Gros Morne, ifølge nettavisen Loop Haiti..

P4 - 01 Aug 19 kl. 07:42

Fire døde i trafikken

Fire personer mistet livet i trafikken i Norge i juli. Det er første gang det er færre enn et tosifret antall omkomne i juli siden 1954, viser nye tall fra Trygg Trafikk. I samme måned i fjor mistet ti personer livet på veiene.

NRK - 10 Jun 19 kl. 20:39

Ein død etter helikopterkrasj

Ein person er død etter ein helikopterkrasj på Manhattan i New York, melder brannvesenet i New York. Helikopteret skal ha krasjlanda på toppen av ein skyskrapar ved 7. Avenue..

NRK - 12 Oct 18 kl. 00:21

Orkanen Michael har tatt fem liv

I alt fem personer har mistet livet som følge av den svært kraftige orkanen Michael, som traff Florida onsdag og fortsatte videre mot flere andre delstater. Fire av personene døde nordvest i Florida, mens én person mistet livet i delstaten Georgia..

NRK - 12 Oct 18 kl. 00:21

Orkanen Michael har tatt syv liv

Minst syv personer har mistet livet som følge av den svært kraftige orkanen Michael, som traff Florida onsdag og fortsatte videre mot flere andre delstater. Minst fire av dem døde nordvest i Florida, mens én person mistet livet i delstaten Georgia..

NRK - 15 Oct 18 kl. 11:58

Seks omkom i uvær i Frankrike

Minst seks mennesker mistet livet da det sørlige Frankrike ble rammet av kraftig uvær og oversvømmelser. En kvinne ble feid bort av flomvann i landsbyen Villardonnel, og minst fire personer mistet livet i Villegailhenc. En sjette person omkom i Aude..

NRK - 02 Mar 19 kl. 17:49

Mor og fire barn omkom i brann

En 34 år gammel mor og hennes fire små barn mistet livet i en boligbrann i tyske Nürnberg natt til lørdag, ifølge nyhetsbyrået DPA. Fire mennesker kom seg ut av bygningen på egenhånd.Tilstanden deres er alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 09 Dec 18 kl. 14:56

Mistet livet i trafikkulykke

En person kjørte av veien og mistet livet i Granvin i Hordaland søndag ettermiddag. – Det fremstår som om at avdøde har fått et illebefinnende under kjøring, opplyser Vest politidistrikt..

NRK - 01 May 19 kl. 16:41

Syklist døde etter påkjørsel

En mann mistet livet da han ble påkjørt mens han syklet langs Skomakervegen på Kløfta i Ullensaker kommune i Akershus. Ifølge politiet ble to syklister påkjørt av en bil ved 16-tiden onsdag. En av syklistene mistet livet som følge av skadene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 15 minutter siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 2 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.

NRK - 2 timer siden

Direktør i fengsel mista jobben

Direktøren for det føderale fengselsvesenet i USA blei i dag bytta ut etter at milliardæren Jeffrey Epstein blei funnen død på cella, skriv Washington Post. Avgangen skjer etter at den overgrepssikta milliardæren tok sjølvmord på cella si..

NRK - 2 timer siden

– Flykvote ikke mulig i nord

Senterpartiets Sandra Borch mener MDGs forslag om en kvote på to flyreiser i året ikke er mulig i Nord-Norge. – I hverdagen vår er vi avhengig av flyruter. Både i næringslivet, hvis man skal på sykehus eller besøke familie, sier Borch..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt