NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:19

NRK - 11 Feb 19 kl. 18:35

Fire mistet livet i helikopterkrasj

Fire personer skal ha mistet livet etter at et militærhelikopter krasjet i Istanbul mandag, ifølge nyhetsbyrået AP. Helikopteret skal ha styrtet mens det forsøkte å foreta en nødlanding i et boligkompleks..
Les mer på NRK


Les mer om:
Istanbul, AP

Dele artikeln

71 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, mistet, liveti , helikopterkrasj
NRK - 07 Oct 18 kl. 06:16

Minst fire døde etter jordskjelv

Minst fire personer har mistet livet etter at et jordskjelv med styrke på 5,9 rammet Haiti. Tre av dem omkom i byen Port-de-Paix etter at deres hjem kollapset. En fjerde person mistet livet i byen Gros Morne, ifølge nettavisen Loop Haiti..

NRK - 12 Oct 18 kl. 00:21

Orkanen Michael har tatt fem liv

I alt fem personer har mistet livet som følge av den svært kraftige orkanen Michael, som traff Florida onsdag og fortsatte videre mot flere andre delstater. Fire av personene døde nordvest i Florida, mens én person mistet livet i delstaten Georgia..

NRK - 12 Oct 18 kl. 00:21

Orkanen Michael har tatt syv liv

Minst syv personer har mistet livet som følge av den svært kraftige orkanen Michael, som traff Florida onsdag og fortsatte videre mot flere andre delstater. Minst fire av dem døde nordvest i Florida, mens én person mistet livet i delstaten Georgia..

NRK - 15 Oct 18 kl. 11:58

Seks omkom i uvær i Frankrike

Minst seks mennesker mistet livet da det sørlige Frankrike ble rammet av kraftig uvær og oversvømmelser. En kvinne ble feid bort av flomvann i landsbyen Villardonnel, og minst fire personer mistet livet i Villegailhenc. En sjette person omkom i Aude..

NRK - 02 Mar 19 kl. 17:49

Mor og fire barn omkom i brann

En 34 år gammel mor og hennes fire små barn mistet livet i en boligbrann i tyske Nürnberg natt til lørdag, ifølge nyhetsbyrået DPA. Fire mennesker kom seg ut av bygningen på egenhånd.Tilstanden deres er alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 09 Dec 18 kl. 14:56

Mistet livet i trafikkulykke

En person kjørte av veien og mistet livet i Granvin i Hordaland søndag ettermiddag. – Det fremstår som om at avdøde har fått et illebefinnende under kjøring, opplyser Vest politidistrikt..

NRK - 01 Apr 19 kl. 16:38

17 har mistet livet på veiene i år

Tunge kjøretøy har vært involvert i vel halvparten av dødsulykkene i år. Til sammen har 17 mistet livet på norske veier, én mer enn til samme tid i fjor. Tolv av de omkomne så langt i år var bilførere, tre var fotgjengere og to var passasjerer..

Aftenposten - 27 Feb 19 kl. 10:01

25 mistet livet i eksplosiv togbrann i Egypt

Minst 25 mennesker mistet livet og 47 ble skadd i en eksplosjonsartet storbrann på en togstasjon i sentrum av Kairo..

Dagbladet - 17 Mar 19 kl. 18:39

«Klar likhet» mellom MAX-8-styrtene

I oktober mistet 189 mennesker livet i Indonesia. I mars mistet 157 mennesker livet i Etiopia. Fellesnevneren er Boeings 737 MAX-8-fly..

NRK - 21 Dec 18 kl. 14:55

Fly styrtet i Kongo

Seks personer mistet livet da et fly leid av Kongos valgkommisjon styrtet i nærheten av flyplassen i Kinshasa. Alle de fem i besetningen mistet livet, i tillegg til én passasjer, opplyser myndighetene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 15 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 30 minutter siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 45 minutter siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

NRK - Igår: 16:13

Perus ekspresident skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt