NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:27

NRK - 11 Feb 19 kl. 18:35

Fire mistet livet i helikopterkrasj

Fire personer skal ha mistet livet etter at et militærhelikopter krasjet i Istanbul mandag, ifølge nyhetsbyrået AP. Helikopteret skal ha styrtet mens det forsøkte å foreta en nødlanding i et boligkompleks..
Les mer på NRK


Les mer om:
Istanbul, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, mistet, liveti , helikopterkrasj
NRK - 07 Oct 18 kl. 06:16

Minst fire døde etter jordskjelv

Minst fire personer har mistet livet etter at et jordskjelv med styrke på 5,9 rammet Haiti. Tre av dem omkom i byen Port-de-Paix etter at deres hjem kollapset. En fjerde person mistet livet i byen Gros Morne, ifølge nettavisen Loop Haiti..

NRK - 12 Oct 18 kl. 00:21

Orkanen Michael har tatt fem liv

I alt fem personer har mistet livet som følge av den svært kraftige orkanen Michael, som traff Florida onsdag og fortsatte videre mot flere andre delstater. Fire av personene døde nordvest i Florida, mens én person mistet livet i delstaten Georgia..

NRK - 12 Oct 18 kl. 00:21

Orkanen Michael har tatt syv liv

Minst syv personer har mistet livet som følge av den svært kraftige orkanen Michael, som traff Florida onsdag og fortsatte videre mot flere andre delstater. Minst fire av dem døde nordvest i Florida, mens én person mistet livet i delstaten Georgia..

NRK - 15 Oct 18 kl. 11:58

Seks omkom i uvær i Frankrike

Minst seks mennesker mistet livet da det sørlige Frankrike ble rammet av kraftig uvær og oversvømmelser. En kvinne ble feid bort av flomvann i landsbyen Villardonnel, og minst fire personer mistet livet i Villegailhenc. En sjette person omkom i Aude..

NRK - 09 Dec 18 kl. 14:56

Mistet livet i trafikkulykke

En person kjørte av veien og mistet livet i Granvin i Hordaland søndag ettermiddag. – Det fremstår som om at avdøde har fått et illebefinnende under kjøring, opplyser Vest politidistrikt..

NRK - 21 Dec 18 kl. 14:55

Fly styrtet i Kongo

Seks personer mistet livet da et fly leid av Kongos valgkommisjon styrtet i nærheten av flyplassen i Kinshasa. Alle de fem i besetningen mistet livet, i tillegg til én passasjer, opplyser myndighetene..

Aftenposten - 23 Dec 18 kl. 07:26

Ni mistet livet i gruveulykke i Russland

Ni gruvearbeidere har mistet livet etter at en brann brøt ut i en pottaskegruve vest i Uralfjellene i Russland..

NRK - 10 Feb 19 kl. 08:52

Tre drepne i helikopterkrasj

Tre menneske mista livet då eit etiopisk militærhelikopter krasja inne på eit FN-område i Abyei-regionen mellom Sudan og Sør-Sudan. Ti blei skadde i krasjet. Helikopteret hadde 23 passasjerar om bord.

VG - 25 Jan 19 kl. 16:59

Fly og helikopter krasjet i Italia

Ifølge avisen La Stampa har fire personer mistet livet i sammenstøtet i de italienske alpene..

NRK - 05 Feb 19 kl. 10:16

Fire barn døde i husbrann i England

Fire barn har mistet livet i en boligbrann i Staffordshire, opplyser britisk politi. Nødetatene rykket ut til Sycamore Lane i Highfields-området natt til tirsdag, skriver BBC. To voksne og et barn er brakt til sykehus i forbindelse med brannen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 15 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 45 minutter siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 2 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt