NRK > Nyheter

Monday, 26 September, 18:51

NRK - 20 apr 22 kl. 05:28

Fire millioner får igjen gå utendørs i Shanghai

Ytterligere fire millioner innbyggere i Shanghai får igjen bevege seg utendørs, da myndighetene letter på koronatiltakene i byen. Dermed får til sammen nesten 12 millioner innbyggere forlate boligen sin, sier tjenestepersonen Wang Ganyu til nyhetsbyrået AP. De fleste av Shanghais 25 millioner innbyggere har blitt nødt til å holde seg hjemme siden myndighetene innførte svært strenge smitteverntiltak etter en smitteøkning. Smittetallene er relativt lave i Kina i den siste smittebølgen, men landets regjering opererer med en nullvisjonspolitikk for korona, noe som betyr kraftige koronatiltak, nedstenginger av hele byer, massetesting og lange karantenetider. (©NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Shanghai, Wang Ganyu, AP, Shanghais, Kina, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, millionerfår , igjen, utendørsi , Shanghai
Klartale - 04 jun 22 kl. 06:00

Dette er verdens glemte kriser

Ny rapport har rangert verdens ti mest glemte kriser med folk på flukt. Kongo er på toppen av lista, mens Burkina Faso, Kamerun, Sør-Sudan, Tsjad, Sudan, Nigeria, Burundi og Etiopia følger etter. Det er organisasjonen Flyktninghjelpen som har laget rapporten.

NRK - 11 feb 22 kl. 04:23

Italia fjerne munnbindkrav ute

Fra fredag kan italienere trekke pusten utendørs uten å måtte bruke munnbind. Tidligere i uken kunngjorde italienske myndigheter at munnbindpåbudet som gjaldt utendørs, skulle oppheves fredag. Fram til fredag gjaldt munnbindpåbudet alle steder utendørs og innendørs.

NRK - 25 jul 22 kl. 01:38

Fagforeninger ber EU-kommisjonen sette temperaturgrense for arbeid utendørs

Flere fagforeninger ba mandag EU-kommisjonen innføre en grense for hvor varmt det kan være for å utføre arbeid utendørs. Etter at tre personer omkom på jobben under hetebølgen i Madrid i forrige uke, ber Den europeiske faglige samorganisasjon (DEFS) EU-kommisjonen om å fastsette grenser for hvor varmt det kan være for å utføre arbeid utendørs. – Arbeidere er på frontlinjen mot klimakrisen hver dag og de behøver beskyttelse for å møte den økende faren fra ekstreme temperaturer, sier nestleder Claes-Mikael Stahl i DEFS.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 01 jun 22 kl. 15:56

Qatar forbyr utendørsarbeid i sommer

Qatar har innført forbud mot å jobbe utendørs på dagtid i sommermånedene, i det som er et forsøk på å bedre menneskerettighetssituasjonen i landet ør fotball-VM. Qatars arbeidsdepartement varslet onsdag at forbudet gjelder fra 10.00 til 15.

Klartale - 20 apr 22 kl. 08:32

Shanghai åpnes litt etter litt

De siste ukene har korona-viruset herjet i Kinas nest største by, Shanghai. Det førte til at de som styrer byen måtte lage strenge regler.Folk som bor der fikk beskjed om å være hjemme i fire dager.

Klartale - 11 maj 22 kl. 10:27

Ber halve Norge sikre seg etter angrepet mot Norkart

Tirsdag ble det kjent at selskapet Norkart var utsatt for et dataangrep. Det meldte blant andre avisa Dagbladet. Ifølge Norkart ble det oppdaget 5.

VG - 19 feb 22 kl. 18:52

Ingebrigtsen-rival tror på verdensrekord utendørs: – Fysisk er han klar

Marcin Lewandowski (34) har kjempet side om side med Jakob Ingebrigtsen (21) flere ganger. Nå håper den polske utøveren at Ingebrigtsen skal følge opp torsdagens verdensrekord innendørs med verdensrekord utendørs..

NRK - 04 jun 22 kl. 13:52

Dronning Elizabeth feires med stjernespekket utendørskonsert

Det er ventet at både prins Charles og prins William vil tale under utendørskonserten som skal holdes til ære for dronning Elizabeth utenfor Buckingham Palace. Konserten holdes lørdag kveld, på det som er den tredje dagen i feiringen av dronningens 70 år på tronen. Blant artistene er Diana Ross, Queen med Adam Lambert og Alicia Keys.

NRK - 05 jun 22 kl. 21:42

Lege brant pasientjournaler utendørs

En pensjonert lege fra Romerike brant natt til søndag 500-600 kilo med pasientjournaler utendørs på Fetsund, skriver Romerikes Blad. Til avisa sier politiet at legen forklarte at det var snakk om journaler som skulle makuleres. Målet var dermed å kvitte seg med dem ved å tenne på.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Anne Lindboe valgt til ordførerkandidat i Oslo for Høyre

Eirik Lae Solberg og Anne Lindboe skal fronte Høyre i kampen om hovedstaden. Toppduoen ble enstemmig valgt på nominasjonsmøtet mandag kveld..

NRK - 10 minutter siden

Nye demonstrasjoner utenfor Stortinget

Det har i dag vært nye demonstrasjoner utenfor Stortinget. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab..

NRK - 5 minutter siden

Aftenposten: Anne Lindboe valgt til ordførerkandidat i Oslo for Høyre

Anne Lindboe (51) er valgt til ordførerkandidat for Høyre på nominasjonsmøtet mandag kveld. Det melder Aftenposten. Ifølge avisen er Eirik Lae Solberg (51) valgt til byrådslederkandidat..

NRK - 15 minutter siden

TV 2-journalist Tonje Steinsland er fadder til David Toskas barn

TV 2-journalist Tonje Steinsland er fadder for barnet til David Toska, som sto bak Nokas-ranet i Stavanger i 2004 hvor en politimann ble drept. Det melder DN. Steinsland var den første journalisten som fikk Toska til å snakke offentlig om det som er norgeshistoriens største ran.

NRK - 30 minutter siden

Brann i kjøretøy på E6

Nødetatene rykker ut til Skedsmo etter melding om brann i et kjøretøy på E6 nordgående ved Skedsmovollen, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Edward Snowden får russisk statsborgerskap

Russlands president Vladimir Putin har gitt Edward Snowden russisk statsborgerskap, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke på E18 - tunnel stengt

Natvalltunnelen på E18 i Sandefjord er stengt etter at en bil har kjørt i veggen. Ulykken har skjedd i nordgående løp. Fører blir sett til av helsepersonell på stedet..

NRK - 1 time siden

Japansk diplomat fengslet i Russland

Den russiske sikkerhetstjenesten opplyser at de har fengslet en diplomat ved det japanske konsulatet i Russland, og anklaget personen for spionasje, det skriver Reuters som viser til det statlige nyhetsbyrået Ria..

NRK - 1 time siden

Tengs-saken er oversendt Riksadvokaten

Statsadvokaten har sendt sin innstilling i Birgitte Tengs-saken til Riksadvokaten, skriver Dagbladet. – Saken ligger nå på Riksadvokatens bord, og vi venter på en avgjørelse derfra, sier advokat Stian Kristensen til avisen. Han er forsvarer til mannen i 50-årene som siden september i fjor har vært siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995.

NRK - 1 time siden

Dronning Sonja overrakte dronning Margrethe Nordens språkpris

Danmarks dronning Margrethe var i Oslo mandag for å motta Nordens språkpris. Det var dronning Sonja som overrakte årets pris. – Dronning Margrethe har ved flere anledninger støttet opp under de nordiske språkene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com