P4 > Nyheter

Tuesday, 16 July, 05:59

P4 - 20 Jun 19 kl. 09:51

Fire menneskehandlere får livstidsstraff

Fire personer er dømt til livstid i fengsel i Ungarn etter at 71 migranter ble funnet døde i en forlatt lastebil på en motorvei i Østerrike for fire år siden.
Det er en afghaner og tre bulgarere som er funnet skyldig i både menneskehandel og drap.
Påtalemyndigheten mener migrantene og flyktningene døde av mangel på luft kort tid etter at de ble innesperret i lastebilen..
Les mer på P4


Les mer om:
Ungarn

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, menneskehandlerefår , livstidsstraff
NRK - 20 Jun 19 kl. 09:28

Fire menneskehandlere får livstid

Ungarsk domstol dømmer fire personer til livstid i fengsel, etter at 71 migranter ble funnet døde i en forlatt lastebil på en motorvei i Østerrike, for fire år siden. En afghaner og tre bulgarere ble funnet skyldig i menneskehandel og drap..

Aftenposten - 12 Mar 19 kl. 06:05

Livstidsstraff for terrorangrep mot det jødiske museet i Brussel

En belgisk domstol har dømt Mehdi Nemmouche til livstid i fengsel for drapene på fire personer på det jødiske museet i Brussel i mai 2014..

NRK - 15 Feb 19 kl. 22:26

Fire politimenn skadet

Fire politimenn skal være skadd etter skyting i byen Aurora i Illinois. Tilstanden skal være stabil for samtlige av de fire, ifølge myndighetene. CNN-korrespondent Kristen Holmes skriver på Twitter at de fire ble skutt..

NRK - 26 Feb 19 kl. 22:30

Fester de fire siste kjettingene

Tirsdag kveld og natt til onsdag festes fire løftekjettinger til fregatten KNM «Helge Ingstad». Til sammen skal 16 kjettinger, fordelt på fire kraner, heve fregatten, men fire av kjettingene kunne ikke festes før båten var løftet opp fra havbunnen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Krekar pågrepet

PST har i kveld pågrepet mulla Krekar. Årsaken skal være den internasjonale etterlysningen av ham, og besluttningen om pågripelse fra italienske myndigheter, opplyser PST. Krekar ble i ettermiddag dømt til 12 års fengsel i italiensk rett for å ha ledet et nettverk som hadde tilknytning til ekstremistgruppen IS.

P4 - 6 timer siden

Har byttet navn på Boeing-fly

Ordet «MAX» er borte fra Ryanairs Boeing-fly. Nye bilder viser at Boeing har byttet navn på den ulykkesutsatte flymodellen Boeing 737 Max-8. Flyene ble satt på bakken i vår etter to ulykker med flytypen der det i begge tilfellene var en feil med datasystemet ombord..

P4 - 7 timer siden

Jente savnet i Vestfold

En ni år gammel jente er savnet i Re i Vestfold. Jenta har vært borte siden klokken 14 i ettermiddag. Politiet har kalt inn Røde Kors og Norsk Folkehjelp til å bistå i søket og ber om tips..

P4 - 7 timer siden

Brann etterforskes som mistenkelig

Politiet etterforsker nå dødsbrannen på Vollene i Agder natt til fredag som mistenkelig. Det skriver Arendals Tidende. Én mann fra Arendal døde i brannen, foreløpig obduksjonsrapport er ventet i morgen.

P4 - 8 timer siden

Gjerningsperson tatt på Holmlia

En 15 år gammel gutt er anholdt av politiet for knivstikkingen av en jevnaldrende gutt på Holmlia i Oslo i kveld. Den fornærmede guttten ble knivstukket i skulderen og sendt til Ullevål sykehus, men skal ikke være alvorlig skadd, melder politiet..

P4 - 8 timer siden

Assange spionerte fra ambassade

WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange forsøkte å påvirke det amerikanske presidentvalget i 2016 fra Ecuadors ambassade i London. Det avslører dokumenter CNN har fått tilgang på. Assange ble pågrepet i ambassaden i april.

P4 - 8 timer siden

Flere tar avstand fra Trump

Både Boris Johnson og Jeremy Hunt tar sterk avstand fra Donald Trumps utspill om at fire kongresskvinner burde reise tilbake til dit de kom fra. Johnson og Hunt møttes i kveld til den siste debatten før en av de to skal velges til ny leder for det konservative partiet i Storbritannia, og med det sannsynligvis også bli landets neste statsminister etter Theresa May. Johnson mener utspillet fra USAs president er totalt uakseptabelt..

P4 - 8 timer siden

Bjørn skutt i Selbu

En ung hannbjørn på 68,5 kilo ble skutt i Selbu i Trøndelag i kveld. Bjørnen ble skutt av et jaktlag, melder Nea Radio. Det kan fortsatt være ytterligere to bjørner i Selbu..

P4 - 8 timer siden

Delvis måneformørkelse i morgen

En delvis måneformørkelse vil være synlig på himmelen over store deler av landet i morgen kveld. Den delvise måneformørkelsen varer fra klokken 20.42 tirsdag kveld til litt etter klokken 2 natt til onsdag.

P4 - 8 timer siden

- Iran har ikke brutt avtalen

- Atomavtalen med Iran fremdeles er i live. Det sier EUs utenriksministre etter et møte i dag. Iran bekreftet for en uke siden at de har gått over det maksimale anrikingsnivået for uran som det ble enighet om i atomavtalen i 2015.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt