P4 > Nyheter

Thursday, 17 October, 07:13

P4 - 20 Jun 19 kl. 09:51

Fire menneskehandlere får livstidsstraff

Fire personer er dømt til livstid i fengsel i Ungarn etter at 71 migranter ble funnet døde i en forlatt lastebil på en motorvei i Østerrike for fire år siden.
Det er en afghaner og tre bulgarere som er funnet skyldig i både menneskehandel og drap.
Påtalemyndigheten mener migrantene og flyktningene døde av mangel på luft kort tid etter at de ble innesperret i lastebilen..
Les mer på P4


Les mer om:
Ungarn

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, menneskehandlerefår , livstidsstraff
NRK - 20 Jun 19 kl. 09:28

Fire menneskehandlere får livstid

Ungarsk domstol dømmer fire personer til livstid i fengsel, etter at 71 migranter ble funnet døde i en forlatt lastebil på en motorvei i Østerrike, for fire år siden. En afghaner og tre bulgarere ble funnet skyldig i menneskehandel og drap..

Aftenposten - 12 Mar 19 kl. 06:05

Livstidsstraff for terrorangrep mot det jødiske museet i Brussel

En belgisk domstol har dømt Mehdi Nemmouche til livstid i fengsel for drapene på fire personer på det jødiske museet i Brussel i mai 2014..

Dagbladet - 29 Sep 19 kl. 05:33

Thomas (35) fikk mindre ukelønn. Drepte faren

Dømt til livstidsstraff..

Dagbladet - 19 Sep 19 kl. 21:59

Drapsmannen som jobber for fred

Han ble idømt livstidsstraff for drapet på en britisk politimann. Nå frykter den tidligere IRA-mannen Michael Culbert for livsverket etter brexit..

P4 - 27 Aug 19 kl. 17:23

Fire voldtektssiktede fengslet

Fire menn er varetektsfengslet i fire uker etter at de ble siktet for voldtekt av kvinne i Levanger i helgen. Det melder Trønder-Avisa. Det skal ikke være noen relasjon mellom dem og den fornærmede kvinnen.

NRK - 15 Feb 19 kl. 22:26

Fire politimenn skadet

Fire politimenn skal være skadd etter skyting i byen Aurora i Illinois. Tilstanden skal være stabil for samtlige av de fire, ifølge myndighetene. CNN-korrespondent Kristen Holmes skriver på Twitter at de fire ble skutt..

NRK - 26 Feb 19 kl. 22:30

Fester de fire siste kjettingene

Tirsdag kveld og natt til onsdag festes fire løftekjettinger til fregatten KNM «Helge Ingstad». Til sammen skal 16 kjettinger, fordelt på fire kraner, heve fregatten, men fire av kjettingene kunne ikke festes før båten var løftet opp fra havbunnen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Oslo-politiet varsler sykkelkontroller

Politiet i Oslo har gått syklistenes lysbruk nærmere i sømmene denne uken. Det har hittil resultert i 55 forenklede forelegg på 1200 kroner. Også flere bysykler mangler lys, ifølge politiet.

P4 - 30 minutter siden

Økning i antall ulovlige grensepasseringer

Antallet ulovlige grensepasseringer til EU økte betraktelig i september. Det melder grensestyrken Frontex. Flertallet er migranter som ankommer fra Middelhavet.

P4 - 30 minutter siden

Høy boreaktivitet på norsk sokkel

Det bores etter norsk olje som aldri før. I år vil det bli boret 55 letebrønner på norsk sokkel, og nærmer seg dermed toppårene 2013 og 2015, skriver Finansavisen. Årsaken til den høye aktiviteten er at oljeselskapene gjør det godt, og har mye penger å rutte med..

P4 - 1 time siden

Fire års ventetid på skatteklager

Saksbehandlingstiden på klager på skattesaker begynner nå å nærme seg fire år. I 2016 ble den nye nasjonale Skatteklagenemnda etablert, med mål om å styrke rettssikkerheten til skatteytere, og redusere behandlingstiden på klagesaker. Men nemnda har slitt med lav bemanning siden oppstart, og klarer ikke å ta unna nok saker, skriver Finansavisen..

P4 - 1 time siden

35 pilegrimer omkom i bussulykke i Saudi-Arabia

35 pilegrimer omkom og fire andre ble skadd da en buss kolliderte nær Mekka i Saudi-Arabia. Passasjerene på bussen var fra arabiske land og Asia, ifølge det saudiarabiske nyhetsbyrået SPA. Årsaken til ulykken er ikke kjent, men bussen skal ha kollidert med et tyngre kjøretøy..

P4 - 1 time siden

Til akuttmottak etter elsparkesykkelulykke

En mann i 40-årene er sendt til akuttmottak etter en ulykke med en elsparkesykkel i Stavanger i natt. Mannen i 40-åren var ved bevissthet, men politiet mistenker at han var beruset. De tar derfor en blodprøve av mannen.

P4 - 1 time siden

Økokrim sikter Bitcoins Norge-sjefen

Bitcoins Norge-sjefen i Stavanger er siktet for grovt underslag etter at 126 kunder anmeldte selskapet. Det melder Stavanger Aftenblad. Siktede hevder via sin advokat at han er uskyldig, melder Stavanger Aftenblad.

P4 - 1 time siden

Trump i brev til Erdogan

USAs president Donald Trump skrev et brev til Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan forrige uke der han ber han ikke gjøre noe dumt etter invasjonen av Nord-Syria. Du vil ikke være ansvarlig for å slakte tusenvis av mennesker, og jeg vil ikke være ansvarlig for å ødelegge den tyrkiske økonomien, skriver Trump. Han håper at Erdogan i stedet sørger for å lande en god avtale med kurderne i Nord-Syria..

P4 - 1 time siden

Mann med machete pågrepet

Politiet i Vestfold har pågrepet en mann, mistenkt for trusler med machete mot to personer i et hus i Sandefjord. Operasjonsleder Erik Gunnerød i Sør-Øst politidistrikt sier mannen skal ha oppført seg truende. Mannen vil bli avhørt senere i dag..

P4 - 1 time siden

Eldre blir bedre på færre medisiner

Eldre som går på mange medisiner får det bedre om de kutter i medisinbruken. Det viser en ny norsk studie. 174 eldre over 70 år deltok, og nesten halvparten fikk økning i livskvaliteten etter en gjennomgang av medisinbruken, melder Aftenposten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt