NRK > Nyheter

Torsdag, 21 Januar, 02:30

NRK - 26 nov. 20 kl. 10:23

Fire elever siktet etter lærerdrap

Ytterligere fire skoleelever er siktet etter drapet på den franske læreren Samuel Paty, melder AFP. Tre skolelever er tidligere siktet i saken. Paty ble drept etter at han viste fram tegninger av Profeten Muhammed i undervisningen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Samuel Paty, AFP, Profeten Muhammed

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, elever, siktet, etter, lærerdrap
NRK - 22 des. 20 kl. 14:40

Ingen nye elever smittet

66 elever og ansatte ved Holtan og Nordskogen skoler i Horten ble søndag testet for covid-19, men alle prøver var negative. Fire personer testet positivt i helgen og det førte til at elever og ansatte ved de to skolene ble satt i karantene..

NRK - 12 des. 20 kl. 11:02

115 elever i karantene

115 elever ved to barneskoler i Kristiansand er satt i karantene etter at to elever fikk påvist smitte av koronaviruset, melder Fædrelandsvennen. Skolene det gjelder er Brattbakken og Heståsen skole..

Dagbladet - 09 des. 20 kl. 20:12

Belønner skoleelever som utleverer seg

Retorikkonkurransen for elever i videregående skole premierer elever som forteller om noe dypt personlig framfor elever som bare snakker om en sak. Det er problematisk..

NRK - 14 des. 20 kl. 08:17

Hundrevis av elever bortført

Myndighetene i Nigeria øker innsatsen i forsøket på å redde hundrevis av elever som ble bortført fra en skole nordvest i landet fredag. Det skriver NTB. 333 elever, nær en tredjedel av elevene fra skolen i Kankara, er fortsatt ikke gjort rede for..

Klartale - 14 des. 20 kl. 11:33

Elever blir bedt om å utpeke mobbere i klassen

Tusenvis av elever har siden 2014 blitt bedt om å rangere hvilke elever som er populære i klassen. Målet har vært å forebygge mobbing. Men skole-forskere reagerer..

Aftenposten - 26 nov. 20 kl. 10:50

Fire nye elever siktet for terrordrapet på Samuel Paty

Fire tenåringer er siktet for medvirkning til terrordrapet på den franske historielæreren Samuel Paty. Tre av dem skal ha utpekt Paty til drapsmannen..

NRK - 16 des. 20 kl. 23:23

Harstadskole stenger etter smitte

Fire personer er bekreftet koronasmittet i Harstad onsdag kveld, skriver Harstad kommune i en pressemelding. To av de smittede er elever ved Heggen videregående skole. 50 elever og to lærere defineres som nærkontakter, og settes i karantene..

NRK - 02 des. 20 kl. 14:13

Sjåfør siktet etter kai-ulykken

En eldre bilfører er siktet for uaktsom kjøring etter ulykken ved Gjermundhamn fergekai i Kvinnherad mandag, skriver BT. Politiet opplyserat førerkortbeslag og blodprøve gjør at sjåføren formelt er siktet. Fire eldre personer ble skadd i ulykken..

VG - 30 nov. 20 kl. 07:20

15.468 elever mistet særskilt norskopplæring i coronaskolen

15.468 elever i grunnskolen fikk kuttet sine timer med særskilt språkopplæring etter at skolene åpnet igjen i vår..

Klartale - 30 nov. 20 kl. 10:34

Elever fikk færre timer med tilpasset norsk-opplæring

Over 15.000 elever fikk færre timer med særskilt opplæring i språk. Det skjedde da skolene åpnet igjen etter at de var korona-stengt i vår..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Virtuell innsettingsfest for Biden

President Joe Biden og visepresident Kamala Harris skal begge tale på en virtuell innsettingsfeiring i Det hvite hus. Programleder er Tom Hanks. Sendingen starter ca.

NRK - 30 minutter siden

Drapssikta også sikta for voldtekt

En mann i 30-åra som er sikta for drap på ei 69-årig kvinne på Ålgård i Rogaland, er også sikta for voldtekt. Ifølge Stavanger Aftenblad ble han onsdag varetektsfengsla i fire nye uker i Jæren tingrett. Han har forklart at de to hadde frivillig sex..

NRK - 45 minutter siden

Ikke streik blant dyrepleiere

Etter mekling på overtid er det enighet i oppgjøret for dyrepleiere og klinikkassistenter. Drøyt 40 ansatte ved seks klinikker i Oslo og Bergen kunne ha blitt tatt ut i streik. NHO Mat og Drikke meldte om enighet klokka 01.

NRK - 45 minutter siden

Trudeau skuffet over Keystone-stopp

Canadas statsminister Justin Trudeau er skuffet over at president Joe Biden stanser byggingen av oljerørledning Keystone XL fra Canada til Texas. Trudeau roste beslutningen om å ta USA tilbake inn i Parisavtalen..

NRK - 1 time siden

NSA-sjef Haines godkjent i Senatet

Avril Haines, som er president Joe Bidens etterretningssjef, er den første av hans statsråder som er godkjent av Senatet. Haines blir sjef for National Security Agency, som samordner alle USAs etterretningstjenester, inkludert CIA..

NRK - 1 time siden

Første pressebrif fra Det hvite hus

Pressesekretær Jen Psaki holdt den første pressebrifen i Det hvite hus i Washington i natt. President Joe Biden har signalisert at han vil gjenoppta tradisjonen med pressemøter som ble avsluttet under presient Trump..

NRK - 2 timer siden

Biden innsatte flere medarbeidere

I en virtuell seremoni innsatte USAs ferske president Joe Biden en rekke nye medarbeidere onsdag..

NRK - 2 timer siden

Biden opphevet innreiseforbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte innreiseforbudet for reisende fra seks muslimske land. Trump innførte innreiseforbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..

NRK - 2 timer siden

Biden opphevet muslim-forbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte forbudet mot innvandring fra noen muslimske land. Trump innførte forbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt