NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 05:11

NRK - 06 mars 21 kl. 04:47

Fire drept i opptøyer i Senegal

Senegal herjes av voldsomme demonstrasjoner på tredje dagen. Minst fire mennesker har mistet livet, og FN-sjefen er svært bekymret. Protestene brøt ut da Senegals opposisjonsleder Ousmane Sonko ble arrestert onsdag..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
FN, Senegals, Ousmane Sonko, Senegal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, drepti , opptøyeri , Senegal
NRK - 20 feb. 21 kl. 21:53

Store opptøyer i Barcelona

Det pågår store opptøyer i Barcelona lørdag kveld. Dette er den fjerde dagen med kraftige opptøyer i Barcelona. I tillegg har det også vært store opptøyer i Madrid.

NRK - 06 feb. 21 kl. 14:54

Opptøyer i Chile, en drept

I Chile brøt det ut opptøyer og protester etter at politiet skjøt og drepte en gategjøgler i en by i det sørlige Chile fredag. Chilensk politi får kraftig kritikk, ikke minst etter demonstrasjoner i 2019 da minst 30 mennesker mistet livet..

Aftenposten - 05 mars 21 kl. 23:31

Voldelige demonstrasjoner krever flere liv i Senegal

Senegal herjes av voldsomme demonstrasjoner på tredje dagen. Minst fire mennesker har mistet livet..

Dagbladet - 16 jan. 21 kl. 07:41

Frykter nye Trump-opptøyer: - Mareritt

Før innsettelsen av påtroppende president, Joe Biden, er Washington D.C. blitt til en spøkelsesby.

NRK - 24 jan. 21 kl. 12:35

Opptøyer etter portforbud

I Nederland ble over 3600 personer pågrepet lørdag kveld under opptøyer i protest mot portforbudet som startet den kvelden fra klokken 21. Et testlab for koronavirus ble satt i brann og politiet ble bombardert med fyrverkeri av rasende ungdommer..

VG - 16 feb. 21 kl. 22:10

Opptøyer i flere spanske byer etter pågripelse av rapper

Tirsdag preger opptøyer flere spanske byer. En pågripelse av en rapper i Catalonia vekker raseri..

NRK - 17 feb. 21 kl. 12:39

Voldsomme opptøyer i Barcelona

Pågripelsen av rapperen Pablo Hasél førte tirsdag til opptøyer i flere byer i Catalonia i Spania. Minst 33 ble såret, og 14 ble pågrepet, opplyser politiet. Rapperen ble dømt til ni måneders fengsel for å ha kalt kongen for mafiaboss..

Aftenposten - 22 feb. 21 kl. 18:04

Nederland vil ha portforbud til påske: Koronatiltak fører til opptøyer, rettssaker og lovbrudd

Portforbud har ført til opptøyer og rettssaker i mange land. Den norske regjeringen droppet planene..

VG - 10 april 21 kl. 16:59

88 politibetjenter skadet i opptøyer i Nord-Irland: – Dette var skammelige scener

I løpet av åtte dager har totalt 88 politibetjenter blitt skadet i forbindelse med voldelige opptøyer i Belfast i Nord-Irland..

NRK - 17 april 21 kl. 15:16

Opptøyer i Portland etter dødsfall

I Portland, Oregon, har demonstranter og bråkmakere gjort hærverk på butikker og bolighus i går kveld og i natt. Også tidligere har opptøyer sprunget ut av protester mot rasisme og politivold. I går skjøt og drepte politiet en hvit, ubevæpnet mann..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

141 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 141 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er ti under snittet de sju foregående dagene. 141 tilfeller er 38 færre enn på tirsdag, og seks færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Gjengjeldte rakettangrep

Israels forsvar skjøt natt til torsdag raketter over grensen mot Syria etter at de selv var blitt beskutt sørøst i landet Det blir koblet til den pågående konflikten mellom Israel og Iran. Ingenting skal ha blitt ødelagt som følge av angrepet..

NRK - 1 time siden

Brann i bobil i Rauma

En brann i en bobil i Rauma natt til torsdag har spredt seg til et hus. Det er ikke meldt om noen personskader. men en person er sendt til legevakten for sjekk.

NRK - 2 timer siden

Anmeldt for karantenebrudd i Bergen

To personer blir anmeldt for brudd på karantenereglene etter at de natt til torsdag forlot hvert sitt karantenehotell. Ifølge Vest politidistrikt skulle de to ta seg en fest. Nå blir det istedenfor en saftig bot å betale.

NRK - 2 timer siden

Ønsker lettelser før helgen

Rakkestad og Ås er de to eneste kommunene i Viken som har kontroll på smittespredningen, men likevel er underlagt tiltaksnivå 5A. Nå ønsker de lettelser. Torsdag håper begge kommunene på at regjeringen letter på tiltakene i de to kommunene, skriver Dagbladet..

NRK - 2 timer siden

FHI: 60 prosent utenlandskfødte

Forrige uke var 60 prosent av nye koronapasienter med kjent fødeland, født utenfor Norge. Også i smittetallene er andelen personer født i utlandet høy. Den ferske ukesrapporten fra Folkehelseinstituttet (FHI) viser at selv om antall innlagte går nedover, minker den mindre blant dem som er født i utlandet, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

Bobilbrann spredte seg til bolighus

Ved Marstein i Rauma har en brann i en bobil spredt seg til et bolighus. Det skal ikke være mennesker i bobilen eller i huset. E 134 er stengt i forbindelse med slukking av brannen, skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Advarer mot falske koronavaksiner

Mexicos helsemyndigheter advarte onsdag om farene etter at falske doser av koronavaksinen fra Pfizer/ Biontech er blitt solgt og brukt i både Mexico og Polen. Mangelen på vaksine har ført til at mange blir fristet til å kjøpe vaksinene selv..

NRK - 3 timer siden

Luftvernsirener nær atomkraftverk

Israelsk militære opplyser at luftvernalarmen er utløst ved byen Dimiona hvor et av landets atomanlegg befinner seg. Det er ikke opplyst hva som er årsaken til alarmen, men det kan være at det er registrert mulig angrep i nærheten av anlegget..

NRK - 3 timer siden

 Pérez sier han er skuffet

Real Madrid-president Florentina Pérez sier at han er skuffet over reaksjonene som har kommet etter at superliga-prosjektet ble kjent. Han skal ha jobbet med prosjektet i tre år, fortalte han i et spansk radioprogram natt til torsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt