NRK > Nyheter

Thursday, 20 February, 18:11

NRK - 20 Dec 19 kl. 16:31

Fire drept i nye sammenstøt i India

Fire demonstranter er drept i nye protester mot statsborgerskapsloven i India. Dermed er dødstallet steget til 14 etter over en uke med demonstrasjoner. De fire drepte ble fraktet til et sykehus i Meerut i det nordlige India fredag..
Les mer på NRK


Les mer om:
India, Meerut

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, drepti , nye, sammenstøti , India
NRK - 06 Oct 19 kl. 15:10

Minst 19 drept i sammenstøt i Irak

Minst 19 mennesker ble drept i sammenstøt med sikkerhetsstyrker i Iraks hovedstad Bagdad lørdag kveld. Søndag er situasjonen rolig i landet..

NRK - 06 Oct 19 kl. 21:01

Ytterligere åtte drept i Bagdad

Åtte mennesker er drept og 25 såret i sammenstøtt mellom politiet og demonstrantene øst i Bagdad, melder nyhetsbyrået Reuters. Hittil har flere enn 100 mistet livet i sammenstøtene..

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 15:18

Flere irakiske demonstranter drept i sammenstøt

Minst 27 demonstranter er drept og over 180 er såret i sammenstøt med sikkerhetsstyrker i Irak det siste døgnet..

NRK - 09 Nov 19 kl. 19:43

Sju drept i sammenstøt i Irak

Irakiske sikkerhetstyrker har lørdag drept fire demonstranter i Bagdad og tre demostranter i Basra. Det sier kilder i irakisk helsevesen til nyhetsbyråer. Over hundre mennesker skal være såret.

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 15:18

Minst 22 irakiske demonstranter drept i sammenstøt

Minst 22 demonstranter er drept og over 180 såret i sammenstøt med sikkerhetsstyrker i byen Nasiriyah sør i Irak..

NRK - Igår: 18:59

Militssoldater drept i sammenstøt

I Den sentralafrikanske republikk er tolv militssoldater drept i sammenstøt med FN-soldater og regjeringsstyrker, opplyser myndighetene i landet. Kampene brøt da en gruppe soldater fra FPRC-militsen rykket inn i byen Birao søndag..

NRK - 21 Nov 19 kl. 15:54

Tre demonstranter drept i Bagdad

Tre demonstranter er drept i nye kraftige sammenstøt i sentrum av Bagdad, opplyser irakiske tjenestemenn. I tillegg ble 24 såret da det torsdag var sammenstøt mellom sikkerhetsstyrker og demonstranter, ifølge sikkerhetskilder..

NRK - 30 Sep 19 kl. 18:25

To kvinner drept i al-Hol-leiren

To kvinner er drept og flere andre er såret da det kom til sammenstøt i al-Hol-leiren i Syria, melder det kurdiske nyhetsbyrået Hawar. Det befinner seg flere norske kvinner og barn i al-Hol-leiren. En fire år gammel gutt er alvorlig syk.

NRK - 14 Nov 19 kl. 13:01

Flere drept i Bagdad

Antall drepte i nye sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetsstyrker i Bagdad har økt til fire personer. Dette opplyser kilder i helsevesenet. Det demonstreres i protest mot korrupsjon og arbeidsledighet..

NRK - 14 Nov 19 kl. 00:31

En person drept i sammenstøt

Tilhengere av avgåtte president Evo Morales har støtt sammen med sikkerhetsstyrker flere steder i Bolivia onsdag. En mann 20-årene ble skutt under sammenstøt mellom Morales-tilhengere og politi i Yapacani, utenfor byen Santa Cruz..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sjå Dagsnytt 18

NRK - 10 minutter siden

Klagar til EFTA om Y-blokka

Den norske stat blir klaga inn for frihandelsforbundet EFTA for praktiseringa av regelverket i prosessen rundt samling av sjukehusa på Ullevål og Gaustad i Oslo og rivinga av Y-blokka. Klagarane meiner det mellom anna manglar konsekvensutredningar..

NRK - 30 minutter siden

Varetektsfengsla i en uke

To menn i 20-årene som er sikta etter det mistenkelige dødsfallet i Tromsø, varetektsfengsles i full isolasjon i en uke, har Nord-Troms tingrett bestemt. Påtalemyndigheten ba om to uker, men kommer ikke til å anke avgjørelsen, ifølge politiadvokaten..

NRK - 30 minutter siden

Flyselskap i Asia tapar milliardar

Flyselskap som flyg ruter i Asia og Stillehavet kan til saman tape 27,8 milliardar dollar på virusepidemien som går føre seg, anslår International Air Transport Association. Det er særleg i Kina talet på passasjerar går ned som følge av epidemien..

NRK - 30 minutter siden

To omkomne på Svalbard

To tyske statsborgarar er omkomne etter eit snøskred på Svalbard i dag..

NRK - 1 time siden

Knivstukken i Moske i London

Ein mann er arrestert for å ha stukke ein mann med kniv i ein moske i London, hevdar det lokale politiet, ifølge Reuters. Mannen som vart stukken vart skadd, og er tatt med til sjukehus etter å ha fått behandling av ambulansepersonell..

NRK - 1 time siden

FN: Om lag 170.000 søv ute i Syria

Om lag 170.000 av dei sivile som er tvinga på flukt nordvest i Syria, oppheld seg no under open himmel eller i uferdige bygg, ifølge FN. Vinter med kuldegrader gjer situasjonen vanskeleg for dei til saman 900.

NRK - 1 time siden

Macron fordømmer angrep i Idlib

Den franske presidenten seier han fordømmer dei syriske regjeringsstyrkane sin offensiv mot Idlib. Emmanuel Macron seier at det som skjer no er eit av dei verste humanitære dramaa, og fordømmer angrepet fordi ogsp sivile blir ramma..

NRK - Igår: 14:39

Katter smittet av salmonella

To katter på Ringerike er bekreftet smittet av salmonella, melder Mattilsynet. Flere dyreklinikker på Østlandet melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Mattilsynet skal ha beskjed ved mistanke eller funn av sykdommen..

NRK - 1 time siden

130 døde av influensa i Tyskland

Over 79.000 personer er smittet av influensa i Tyskland denne vinteren, skriver NTB. Rundt halvparten av smittetilfellene har kommet de siste to ukene.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt