NRK > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 18:32

NRK - 20 des. 19 kl. 16:31

Fire drept i nye sammenstøt i India

Fire demonstranter er drept i nye protester mot statsborgerskapsloven i India. Dermed er dødstallet steget til 14 etter over en uke med demonstrasjoner. De fire drepte ble fraktet til et sykehus i Meerut i det nordlige India fredag..
Les mer på NRK


Les mer om:
India, Meerut

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, drepti , nye, sammenstøti , India
P4 - 27 okt. 19 kl. 11:48

Sammenstøt i Nord-Syria

Det er akkurat nå sammenstøt mellom syriske og tyrkiske styrker nordøst i Syria. Det syriske nyhetsbyrået Sana skriver på Twitter, med en av deres reportere som kilde, at det har vært direkte sammenstøt mellom tyrkiske og syriske styrker nær Ras Al-Ayn. Sana melder at syriske styrker har kontroll på fire nye landsbyer og at de “fortsetter kampen mellom de tyrkiske inntrengerne”..

NRK - 13 juli 20 kl. 12:06

Fire drept i sammenstøt

Fire soldater fra Aserbajdsjan er drept i sammenstøt på grensen mot Armenia de siste dagene. Konflikten mellom de to landene blusset opp igjen i helgen. Begge land beskylder hverandre for å ha startet helgens konfrontasjoner, ifølge AFP..

NRK - 21 nov. 19 kl. 15:54

Tre demonstranter drept i Bagdad

Tre demonstranter er drept i nye kraftige sammenstøt i sentrum av Bagdad, opplyser irakiske tjenestemenn. I tillegg ble 24 såret da det torsdag var sammenstøt mellom sikkerhetsstyrker og demonstranter, ifølge sikkerhetskilder..

Aftenposten - 21 des. 19 kl. 07:18

Dødstallene stiger etter nye sammenstøt i India

Seks demonstranter døde fredag i India i nye sammenstøt mellom demonstranter og politi. 15 personer er drept i protester mot en omstridt statsborgerskapslov..

NRK - 06 okt. 19 kl. 15:10

Minst 19 drept i sammenstøt i Irak

Minst 19 mennesker ble drept i sammenstøt med sikkerhetsstyrker i Iraks hovedstad Bagdad lørdag kveld. Søndag er situasjonen rolig i landet..

NRK - 06 okt. 19 kl. 21:01

Ytterligere åtte drept i Bagdad

Åtte mennesker er drept og 25 såret i sammenstøtt mellom politiet og demonstrantene øst i Bagdad, melder nyhetsbyrået Reuters. Hittil har flere enn 100 mistet livet i sammenstøtene..

Aftenposten - 28 nov. 19 kl. 15:18

Minst 22 irakiske demonstranter drept i sammenstøt

Minst 22 demonstranter er drept og over 180 såret i sammenstøt med sikkerhetsstyrker i byen Nasiriyah sør i Irak..

Aftenposten - 28 nov. 19 kl. 15:18

Flere irakiske demonstranter drept i sammenstøt

Minst 27 demonstranter er drept og over 180 er såret i sammenstøt med sikkerhetsstyrker i Irak det siste døgnet..

NRK - 18 feb. 20 kl. 18:59

Militssoldater drept i sammenstøt

I Den sentralafrikanske republikk er tolv militssoldater drept i sammenstøt med FN-soldater og regjeringsstyrker, opplyser myndighetene i landet. Kampene brøt da en gruppe soldater fra FPRC-militsen rykket inn i byen Birao søndag..

NRK - 13 mai 20 kl. 21:52

26 drept i Sudan

26 mennesker er drept i sammenstøt mellom væpnede grupper sør i Sudan, opplyser myndighetene. Sammenstøtene skal ha funnet sted sted i Sør-Kurdufan, angivelig etter at en krangel om våpenhandel. Det er innført portforbud for å roe situasjonen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Halvbroren blir ny emir i Kuwait

Kronprinsen i Kuwait, sjeik Nawaf al-Ahmad Al-Sabah, blir landets nye emir, etter at sjeik Sabah al-Ahmad Al-Sabah døde klokken 15 norsk tid i USA, melder Reuters. Den nye emiren er halvbroren til den avdøde emiren, som ble 91 år gammel..

NRK - 15 minutter siden

Leteaksjon i Ørsta

Politiet starter en leteaksjon på Nordre-Vartdal i Ørsta etter å ha blitt informert om en bil som har stått parkert der i tolv dager, skriver Møre. Politiet sier bilen står slik at det er naturlig å starte en fjelltur derfra..

NRK - 30 minutter siden

Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Anlegg i Oslo evakuert

Nødetatene er på Sjursøya i Oslo etter meldinger om en utløst alarm fra et slokkeanlegg tilknyttet etanoltanker. Ifølge brannvesenet er det trolig ikke lekkasje. For å være på den sikre siden blir anlegget evakuert, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Smitte-døgnrekord i Storbritannia

I løpet av det siste døgnet har Storbritannia registrert 7143 nye tilfeller av koronavirus i landet, melder Reuters. Det er over 3000 flere enn dagen før, og det høyeste daglige antallet rapporterte tifeller i landet under pandemien..

NRK - 1 time siden

7143 nye smittede i Storbritannia

I løpet av det siste døgnet har Storbritannia registrert 7143 nye tilfeller av koronavirus i landet, melder Reuters. Det er over 3000 flere enn dagen før, da det ble registrert 4044 nye smittetilfeller. Over 430.

NRK - 1 time siden

Bøter for munnbind-nekt i New York

New Yorks ordfører, Bill de Blasio, sier at folk som nekter å bruke munnbind i byen vil bli bøtelagt, ifølge Reuters. Han sier den daglige raten av positive tester for koronavirus i byen har økt til over tre prosent for første gang på flere måneder..

NRK - 1 time siden

To Ahus-ansatte koronsmittet

To ansatte ved intensivavdelingen på Ahus testet positivt for koronavirus før helgen, skriver Romerikes Blad. Ingen andre ansatte på avdelingen har testet positivt. De smittede har ikke jobbet med covid-pasienter, sier pressesjef ved Ahus til avisa..

NRK - 1 time siden

20-åring skutt og drept i København

En 20 år gammel mann er død etter en skytehendelse i en frisørsalong i København. Det opplyser Københavns politi på Twitter. De ber nå etter kontakt med vitner som kan ha sett eller hørt noe i forbindelse med skytingen, og etterforsker drapet videre..

NRK - 1 time siden

Tyrkia nekter for nedskyting

Tyrkia nekter for at et tyrkisk kampfly skal ha skutt ned et armensk Su-25-fly, ifølge nyhetsbyrået AFP. Ifølge det armenske forsvarsdepartementet skal en pilot ha blitt drept i nedskytingen. Tyrkia har erklært sin støtte til Aserbajdsjan..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt