NRK > Nyheter

Sunday, 18 February, 04:04

NRK - 25 Nov 17 kl. 10:24

Fire drept i Quetta

Minst fire personer er drept og 19 er såret, etter en selvmordsbomber sprengte seg selv i den sørvestlige byen Quetta i Pakistan. Det forteller pakistansk politi, ifølge nyhetsbyrået AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Quetta, Pakistan, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, drepti , Quetta
NRK - 25 Nov 17 kl. 17:39

Fire er drepne i Quetta

Soldatar er sett inn i den pakistanske byen Quetta etter at ein sjølvmordsbombar sprengte seg sjølv i lufta laurdag. Minst fire menneske er drepne og 19 skadde..

P4 - 09 Jan 18 kl. 16:40

Seks drept i bombeangrep i Pakistan

Minst seks mennesker ble drept og 17 såret da en bombe eksploderte ved en politibil i den pakistanske byen Quetta. Fire av de drepte var politifolk, melder en politisjef i byen. Gruppa Pakistansk Taliban har tatt på seg skylden..

Dagbladet - 17 Dec 17 kl. 09:25

Minst fem drept i angrep mot kirke i Pakistan

Minst fire mennesker er drept og mange er såret i et angrep mot en kirke i Quetta Pakistan. .

NRK - 17 Dec 17 kl. 15:31

Åtte drept, 42 skadd i kirkeangrep

Minst åtte mennesker ble drept og 30 skal være såret etter selvmordsangrepet i en metodistkirke i Quetta i Pakistan søndag, melder nyhetsbyrået AP. To av de omkomne skal være kvinner, og flere er kritisk skadde..

P4 - 12 Aug 17 kl. 22:32

Mange drept av bombe i Pakistan

Minst 15 mennesker ble drept i en eksplosjon på en bussholdeplass i Quetta, sørvest i Pakistan i dag. Terrorgruppa IS hevder de sto bak angrepet i busslommen som skjedde mot et militært kjøretøy. Sju av de drepte var sivile, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 12 Aug 17 kl. 22:30

Minst 15 drept av bombe i Pakistan

Minst 15 personer ble drept og 32 såret i en eksplosjon på en bussholdeplass i Quetta, sørvest i Pakistan i dag. Terrorgruppa IS sier de står bak angrepet mot et militært kjøretøy. Sju av de drepte var sivile, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 09 Oct 17 kl. 09:13

Sjiamuslimer drept i Pakistan

Væpnede menn har drept fem personer i et angrep på en bil med sjiamuslimer i Quetta sørvest i Pakistan, opplyser lokalt politi. Ingen har sagt de står bak angrepet, men sunniekstremister angriper med jevne mellomrom Pakistans sjiamuslimske minoritet..

NRK - 17 Dec 17 kl. 17:33

IS bak kirkeangrep – 9 drepte

Minst ni mennesker ble drept og over 50 såret i et selvmordsangrep mot en metodistkirke i Quetta i Pakistan søndag. IS hevder å stå bak. Tilstanden til flere av de sårede er kritisk..

Dagbladet - 17 Dec 17 kl. 09:25

Minst åtte drept i angrep mot kirke i Pakistan

Minst åtte mennesker er drept og 42 er såret i et angrep mot en metodistkirke i byen Quetta i Pakistan. IS hevder å stå bak..

NRK - 17 Dec 17 kl. 17:33

IS bak kirkeangrep som drepte ni

Minst ni mennesker ble drept og over 50 såret i et selvmordsangrep mot en metodistkirke i Quetta i Pakistan søndag. IS hevder å stå bak. Tilstanden til flere av de sårede er kritisk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norge slo Danmark 10-8

De norske curlinggutta klinket til i tredje omgang, og slo Danmark 10-8 i OL. Dermed er det fortsatt mulighet for norsk semifinale. Norge, som nå har to seiere og tre tap hittil i OL, spiller ny kamp søndag kveld lokal tid..

NRK - 15 minutter siden

– Overgrepsdømte bør ha meldeplikt

Barnevoldsutvalget foreslår flere tiltak for å redusere gjentakelsesfaren for personer som er dømt for overgrep mot barn. Meldeplikt etter soning er ett av dem, skriver Aftenposten..

NRK - 15 minutter siden

Norge slo Danmark

De norske curlinggutta klinket til i tredje omgang, og slo Danmark 10-8 i OL. Dermed er det fortsatt mulighet for norsk semifinale. Norge spiller ny kamp søndag kveld lokal tid i Sør-Korea.

NRK - 30 minutter siden

Brann i buddhisttempel i Tibet

Et tempel i Tibet, som tibetanske buddhister anser som sitt aller helligste, begynte å brenne lørdag, opplyser statlige kinesiske medier. Brannen ble imidlertid raskt slukket, og det er ikke meldt om skadde, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Kvinne påkjørt i bergen

En kvinne er fraktet til Haukeland universitetssykehus etter å ha blitt påkjørt i Bergen natt til søndag. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet, som ikke mistenker ruskjøring..

NRK - 45 minutter siden

Trump tvitrer om våpenkontroll

I en Twitter-melding hevder president Donald Trump at heller ikke Demokratene ønsker å innføre våpenkontroll, ettersom de aldri gjorde det da de hadde sjansen. Debatten om våpenkontroll har blusset opp igjen etter skoleskytingen i Florida onsdag..

NRK - 1 time siden

Én til sykehus etter ulykke

En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet..

NRK - 2 timer siden

Mener Tyrkia ikke brukte giftgass

Det hvite hus sier det er «ekstremt lite sannsynlig» at Tyrkia brukte giftgass mot en kurdisk enklave i Nord-Syria, melder nyhetsbyrået AP. Tyrkia avviser også anklagene..

NRK - 3 timer siden

Kilder: Assad og YPG allierer seg

Syriske myndigheter og USA-støttet, kurdisk milits skal samarbeide mot den tyrkiske offensiven mot et kurdiskkontrollert område i Nord-Syria, ifølge kilder. En samarbeidsavtale skal være meglet fram av Russland, skriver NTB..

NRK - 4 timer siden

Over 10.000 brøyteklager i Oslo

Siden årsskiftet har Oslo kommune fått inn over 10.000 klager på håndteringen av snøen, skriver Aftenposten. Bymiljøetaten påpeker at det aldri har vært flere maskiner eller folk i sving med brøyting og snørydding..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt