NRK > Nyheter

Friday, 17 August, 10:53

NRK - 25 Nov 17 kl. 10:24

Fire drept i Quetta

Minst fire personer er drept og 19 er såret, etter en selvmordsbomber sprengte seg selv i den sørvestlige byen Quetta i Pakistan. Det forteller pakistansk politi, ifølge nyhetsbyrået AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Quetta, Pakistan, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, drepti , Quetta
NRK - 25 Nov 17 kl. 17:39

Fire er drepne i Quetta

Soldatar er sett inn i den pakistanske byen Quetta etter at ein sjølvmordsbombar sprengte seg sjølv i lufta laurdag. Minst fire menneske er drepne og 19 skadde..

NRK - 16 Apr 18 kl. 12:25

Ber kristne holde seg inne i Quetta

Kristne bes om å holde seg innendørs etter flere drap i den pakistanske byen Quetta. IS har sagt de står bak to drap søndag kveld. I påsken ble fire kristne drept..

P4 - 09 Jan 18 kl. 16:40

Seks drept i bombeangrep i Pakistan

Minst seks mennesker ble drept og 17 såret da en bombe eksploderte ved en politibil i den pakistanske byen Quetta. Fire av de drepte var politifolk, melder en politisjef i byen. Gruppa Pakistansk Taliban har tatt på seg skylden..

Dagbladet - 25 Jul 18 kl. 08:39

28 drept ved et valglokale i Pakistan

En bombe skal ha drept 28 personer og skadet rundt 40 i Quetta..

Dagbladet - 25 Jul 18 kl. 08:39

25 drept ved et valglokale i Pakistan

En bombe skal ha drept minst 25 personer og skadet 40 i Quetta..

Dagbladet - 17 Dec 17 kl. 09:25

Minst fem drept i angrep mot kirke i Pakistan

Minst fire mennesker er drept og mange er såret i et angrep mot en kirke i Quetta Pakistan. .

NRK - 17 Dec 17 kl. 15:31

Åtte drept, 42 skadd i kirkeangrep

Minst åtte mennesker ble drept og 30 skal være såret etter selvmordsangrepet i en metodistkirke i Quetta i Pakistan søndag, melder nyhetsbyrået AP. To av de omkomne skal være kvinner, og flere er kritisk skadde..

P4 - 12 Aug 17 kl. 22:32

Mange drept av bombe i Pakistan

Minst 15 mennesker ble drept i en eksplosjon på en bussholdeplass i Quetta, sørvest i Pakistan i dag. Terrorgruppa IS hevder de sto bak angrepet i busslommen som skjedde mot et militært kjøretøy. Sju av de drepte var sivile, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 25 Jul 18 kl. 08:31

Minst 24 drept i eksplosjon ved valglokale i Pakistan

Mens pakistanerne står i kø foran valgurnene, er minst 31 mennesker drept i et angrep i byen Quetta..

Aftenposten - 25 Jul 18 kl. 08:31

Minst 31 drept i eksplosjon ved valglokale i Pakistan

Mens pakistanerne står i kø foran valgurnene, er minst 31 mennesker drept i et angrep i byen Quetta..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra med norsk båt

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 5 minutter siden

Færre sauer drept av rovvilt

En foreløpig oversikt viser at 825 sauer ble drept av ulv, bjørn, gaupe, jerv og kongeørn fram til 1. august. I fjor på samme tid var 850 sauer tatt av rovvilt, og dermed har man hatt en svak nedgang, skiver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Krever ni års forvaring

20-åringen som knivstakk en jente 17 ganger, bør dømmes til ni års forvaring, med en minstetid på seks år, mener aktor i saken, statsadvokat Vibeke Gjøslien Martins. Hun la også ned påstand om at tiltalte ilegges kontaktforbud overfor fornærmede..

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra i Danmark

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 1 time siden

Alvorlig bussulykke i Tyskland

Flere personer er alvorlig skadd etter en bussulykke på motorveien A19 i Tyskland. Bussen med 60 personer om bord var på vei fra Stockholm til Berlin da den havnet utenfor veien 15 mil før bestemmelsesmålet, melder Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Benny Andersen er død

Dikter og forfatter Benny Andersen er død, 88 år gammel. Andersen er i Danmark en elsket nasjonalpoet. I Norge er han mest kjent for sitt samarbeid med sangeren Povl Dissing..

NRK - 2 timer siden

Sjelden rotte dukket opp i Peru

En svært sjelden ganger som kalles bambusrotta, har dukket opp igjen i Machu Picchu-ruinene etter å ha vært borte i ti år. Nå er den til overmål fotografert..

NRK - 3 timer siden

Mangler 1200 lærerårsverk

Ved inngangen til det nye skoleåret mangler det fortsatt rundt 1.200 lærerårsverk for å oppfylle den nye lærernormen, ifølge Utdanningsdirektoratet, skriver VG..

NRK - 3 timer siden

Fly sklei av rullebanen

Et kinesisk fly sklei av rullebanen og mistet en motor og et hjul da det forsøkte å avbryte landingen på flyplassen i Manila på Filippinene. Det var kraftig regn og dårlig sikt. Fire personer ble lettere skadd..

NRK - 3 timer siden

Google-ansatte med sensur-protest

Flere hundre Google-ansatte har skrevet under et opprop mot selskapets planer om å lansere en sensurert utgave av søkemotoren på det kinesiske markedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt