NRK > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:58

NRK - 25 Nov 17 kl. 10:24

Fire drept i Quetta

Minst fire personer er drept og 19 er såret, etter en selvmordsbomber sprengte seg selv i den sørvestlige byen Quetta i Pakistan. Det forteller pakistansk politi, ifølge nyhetsbyrået AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Quetta, Pakistan, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, drepti , Quetta
NRK - 25 Nov 17 kl. 17:39

Fire er drepne i Quetta

Soldatar er sett inn i den pakistanske byen Quetta etter at ein sjølvmordsbombar sprengte seg sjølv i lufta laurdag. Minst fire menneske er drepne og 19 skadde..

P4 - 12 Aug 17 kl. 22:32

Mange drept av bombe i Pakistan

Minst 15 mennesker ble drept i en eksplosjon på en bussholdeplass i Quetta, sørvest i Pakistan i dag. Terrorgruppa IS hevder de sto bak angrepet i busslommen som skjedde mot et militært kjøretøy. Sju av de drepte var sivile, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 12 Aug 17 kl. 22:30

Minst 15 drept av bombe i Pakistan

Minst 15 personer ble drept og 32 såret i en eksplosjon på en bussholdeplass i Quetta, sørvest i Pakistan i dag. Terrorgruppa IS sier de står bak angrepet mot et militært kjøretøy. Sju av de drepte var sivile, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 09 Oct 17 kl. 09:13

Sjiamuslimer drept i Pakistan

Væpnede menn har drept fem personer i et angrep på en bil med sjiamuslimer i Quetta sørvest i Pakistan, opplyser lokalt politi. Ingen har sagt de står bak angrepet, men sunniekstremister angriper med jevne mellomrom Pakistans sjiamuslimske minoritet..

NRK - 01 Dec 17 kl. 18:31

Fire politimenn drept i Nigeria

Muslimske gjetere skal ha drept fire politimenn i Adamawa i Nigeria, melder Reuters. De fire ble drept da de forsøkte å forsvare en landsby i Numan-regionen, som gjeterne angrep etter en tidligere uenighet om landområder..

NRK - 18 Oct 17 kl. 07:20

Seks døydde i Pakistan

Ein politibil eksploderte i den pakistanske byen Quetta og minst seks personar mista livet. Bilen køyrde på nye politirekruttar og fire av desse døydde i eksplosjonen. To tilfeldig forbipasserande døydde også..

NRK - 09 Dec 17 kl. 11:06

Fire drept i angrep i Jemen

Fire mennesker skal være drept i et luftangrep i Jemens hovedstad Sana i går. Kilder i Houth-militsen beskylder nå Saudi-Arabia for å stå bak angrepet som var rettet mot en TV-stasjon..

NRK - 04 Oct 17 kl. 10:23

Fire soldater drept i veibombe

Fire tyrkiske soldater er drept og fire andre såret av en veibombe nær grensa til Irak, ifølge AFP. Tyrkiske myndigheter anklagere kurdiske opprørere for å stå bak angrepet og skal ifølge en lokal avis ha gått til aksjon for å finne personene bak bomben..

Aftenposten - 20 Aug 17 kl. 14:41

Fire drept i rakettangrep mot messe i Damaskus

Fire personer ble drept og elleve skadd da en rakett traff inngangen til en handelsmesse i Syrias hovedstad Damaskus..

P4 - 09 Dec 17 kl. 22:55

Fire drept i Ukraina

Fire ukrainske soldater er drept i nye kamper mot prorussiske separatister i Donetsk, øst i landet. Ytterligere to soldater ble såret opplyser myndighetene, som hevder opprørerne brukte tunge våpen som bryter med våpenhvileavtalen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saktekøyring på Vestfoldbanen

Toga går med redusert fart mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Det er ikkje kjent kor tid feilen vil bli retta, seier Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Gassforsyning snart tilbake

Gassleveringa til fleire europeiske land som vart brote etter ein eksplosjon ved eit anlegg i Austerrike i dag er snart ordna. Eksplosjonen førte til mellombels stopp i leveringa, men no er gassen igjen på veg til Italia, Tyskland og Ungarn..

NRK - 1 time siden

Vestfoldbanen er stengd

Det er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Bane Nor seier at dei jobbar med å rette feilen, men veit ikkje kor lang tid dette vil ta..

NRK - 1 time siden

Ny valdshending på Furuset

Fleire tenåringar var involvert i ein slåstkamp på Furuset i Oslo, dagen etter at ein ung mann vart knivstukke der. Ein person blir sjekka av ambulanse og politiet undersøker kva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

32 omkom i trafikkulykke i Kenya

Minst 32 menneske mista livet i ei trafikkulykke der 13 køyretøy var involvert i vestlege Kenya. Ulykka skjedde då ein lastebilsjåfør som flykta frå politiet miste kontrollen over køyretøyet og kolliderte med ein buss, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

753 dansarar ut mot trakassering

753 dansarar går i kveld ut i Aftenposten med eit opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. I november gjekk 590 kvinnelege skodespelarar ut i avisa med eit opprop om ukultur i sin bransje..

NRK - 2 timer siden

Solberg lanserte klimasamarbeid

Solberg lanserte klimasamarbeid.

NRK - 2 timer siden

Kina planlegg store flyktningleirar

Kina bur seg å masseflukt frå nabolandet Nord-Korea under ei eventuell konflikt. Det skriv avisa Financial Times. Fem store flyktningleirar er no under planlegging i Jiling-provinsen, nær grensa til Nord-Korea ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

Norge går inn i klimasamarbeid

Saman med Abu Dhabi, Kuwait og New Zealand skal Norge bli med i ei gruppe som skal lage ein «gullstandard» for korleis store fond kan bidra til å fremje klimavennlege investeringar. Det sa statsminister Erna Solberg på klimatoppmøtet i Paris i dag..

NRK - 3 timer siden

Kallar tilbake Anthon Berg-godteri

Godteriprodusenten Toms kallar tilbake fire Anthon Berg-produkt frå taxfreebutikkar i Norge på grunn av funn av oransje plastbitar. Mattilsynet ber kundar som har kjøpt produkta om å kaste dei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt