NRK > Nyheter

Friday, 16 November, 23:11

NRK - 25 Nov 17 kl. 10:24

Fire drept i Quetta

Minst fire personer er drept og 19 er såret, etter en selvmordsbomber sprengte seg selv i den sørvestlige byen Quetta i Pakistan. Det forteller pakistansk politi, ifølge nyhetsbyrået AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Quetta, Pakistan, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, drepti , Quetta
NRK - 25 Nov 17 kl. 17:39

Fire er drepne i Quetta

Soldatar er sett inn i den pakistanske byen Quetta etter at ein sjølvmordsbombar sprengte seg sjølv i lufta laurdag. Minst fire menneske er drepne og 19 skadde..

NRK - 16 Apr 18 kl. 12:25

Ber kristne holde seg inne i Quetta

Kristne bes om å holde seg innendørs etter flere drap i den pakistanske byen Quetta. IS har sagt de står bak to drap søndag kveld. I påsken ble fire kristne drept..

P4 - 09 Jan 18 kl. 16:40

Seks drept i bombeangrep i Pakistan

Minst seks mennesker ble drept og 17 såret da en bombe eksploderte ved en politibil i den pakistanske byen Quetta. Fire av de drepte var politifolk, melder en politisjef i byen. Gruppa Pakistansk Taliban har tatt på seg skylden..

Dagbladet - 25 Jul 18 kl. 08:39

25 drept ved et valglokale i Pakistan

En bombe skal ha drept minst 25 personer og skadet 40 i Quetta..

Dagbladet - 25 Jul 18 kl. 08:39

28 drept ved et valglokale i Pakistan

En bombe skal ha drept 28 personer og skadet rundt 40 i Quetta..

Dagbladet - 17 Dec 17 kl. 09:25

Minst fem drept i angrep mot kirke i Pakistan

Minst fire mennesker er drept og mange er såret i et angrep mot en kirke i Quetta Pakistan. .

NRK - 17 Dec 17 kl. 15:31

Åtte drept, 42 skadd i kirkeangrep

Minst åtte mennesker ble drept og 30 skal være såret etter selvmordsangrepet i en metodistkirke i Quetta i Pakistan søndag, melder nyhetsbyrået AP. To av de omkomne skal være kvinner, og flere er kritisk skadde..

P4 - 12 Aug 17 kl. 22:32

Mange drept av bombe i Pakistan

Minst 15 mennesker ble drept i en eksplosjon på en bussholdeplass i Quetta, sørvest i Pakistan i dag. Terrorgruppa IS hevder de sto bak angrepet i busslommen som skjedde mot et militært kjøretøy. Sju av de drepte var sivile, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 25 Jul 18 kl. 08:31

Minst 21 drept i eksplosjon ved valglokale i Pakistan

Mens pakistanerne står i kø foran valgurnene, er minst 31 mennesker drept i et angrep i byen Quetta..

Aftenposten - 25 Jul 18 kl. 08:31

Minst 24 drept i eksplosjon ved valglokale i Pakistan

Mens pakistanerne står i kø foran valgurnene, er minst 31 mennesker drept i et angrep i byen Quetta..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

USA stemte imot Golan-resolusjon

USA har for første gang stemt imot en årlig FN-resolusjon som fordømmer Israels okkupasjon av Golanhøydene. Tidligere har amerikanerne avstått fra å stemme. Israel okkuperte Golanhøydene fra Syria i 1967 og annekterte området i 1981..

NRK - 14 timer siden

42 omkom i ulykke i Zimbabwe

Politiet i Zimbabwe opplyser at rundt 40 personar omkom i ei bussulykke i går kveld, melder nyheitsbyrået Ap. Rundt 20 skal vere skadde. Ulykka skjedde i Gwanda-distriktet, rundt 550 kilometer sør for hovudstaden Harare..

NRK - 1 time siden

Eksporterer olje fra Kirkuk

Irak er i gang med å eksportere olje fra byen Kirkuk igjen. Regionen vil eksportere mellom 50.000 og 100.

NRK - 1 time siden

Hevder brexitavtale vil avslås

Storbritannias tidligere brexitminister, David Davis sier til TV-kanalen CNBC at statsminister Theresa Mays forslag til brexitavtale vil bli avslått av parlamentet, og at hun må «komme med et annet alternativ»..

NRK - 1 time siden

Lothepus fekk Dialektprisen 2018

Leif Einar «Lothepus» Lothe fekk Dialektprisen 2018 av Norsk Målungdom. Prisen blei overrekt på Det Norske Teatret fredag. – Ver stolt av språket ditt, og drit i kva andre seier, oppmoda Lothepus i takketala si..

NRK - 1 time siden

Vil avholde fredssamtaler i Sverige

FNs utsending for Jemen, Martin Griffiths vil arrangere fredssamtaler snarlig i et forsøk på å få slutt på krigen som har ført til en humanitær katastrofe i landet. Ifølge Griffiths vil både landets saudisk-støttede regjering og houthiene delta..

NRK - 1 time siden

Dømt etter angrep mot flyplass

En tyrkisk domstol har dømt seks antatte IS-tilknyttede personer til fengsel på livstid etter et angrep mot Istanbuls hovedflyplass i 2016, melder det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu. 45 personer ble drept i angrepet mot Atatürk-flyplassen..

NRK - 2 timer siden

Amerikaner i Nord-Korea løslatt

En amerikansk statsborger som i oktober ble arrestert etter å ha krysset grensen fra Kina til Nord-Korea ulovlig, er løslatt. USAs utenriksminister Mike Pompeo takker Nord-Korea og Sverige for samarbeidet i løslatelsen av amerikaneren..

NRK - 2 timer siden

Samtaler mellom Erdogan og Trump

Tyrkias president Erdogan og USAs president Trump skal i en telefonsamtale i dag blant annet blitt enige om at alle aspekter ved drapet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi skal bli avdekket..

NRK - 3 timer siden

37 drept i sammenstøt

37 personer er funnet døde i byen Alindao i Den sentralafrikanske republikk etter kamper mellom væpnede grupper i området, opplyser FN til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt