NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 03:19

NRK - 21 jan. 21 kl. 14:36

Fire døde etter eksplosjon i Madrid

Dødstallet etter gasseksplosjonen i Madrid onsdag har steget til fire. En 36 år gammel prest døde på sykehus natt til torsdag. Ti personer ble skadet i gasseksplosjonen som rammet en bygning eid av den katolske kirke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Madrid

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, døde, etter, eksplosjoni , Madrid
Klartale - 11 feb. 21 kl. 11:07

Flaks at det bare ble en eksplosjon i Beirut

Store deler av havna i Beirut ble ødelagt av en eksplosjon i august i fjor. Men det var bare flaks at det ikke ble en eksplosjon til, ifølge de som har ryddet området..

NRK - 27 feb. 21 kl. 13:35

To døde etter eksplosjon i Ukraina

To personer er bekreftet omkommet etter en eksplosjon og brann på et sykehus i byen Tsjernovtsy sør-vest i Ukraina. De fleste pasientene på sykehuset er innlagt etter å ha blitt smittet av Covid-19-viruset. 20 pasienter er evakuert fra sykehuset..

NRK - 06 feb. 21 kl. 15:30

Én savnet etter eksplosjon

Én person er savnet etter en eksplosjon i et bilverksted i den franske byen Bordeaux. En 89 år gammel mann skal ha blitt alvorlig skadd, ifølge franske medier. Eksplosjonen skal ha rammet flere bygninger, og en mindre bygning skal ha rast..

VG - 17 april 21 kl. 09:51

Hus utenfor Bergen har rast sammen etter eksplosjon og brann

Et hus har kollapset etter brann og eksplosjon i Osterøy på Fotlandsvåg, like nord for Bergen..

VG - 17 april 21 kl. 09:51

Hus utenfor Bergen har rast etter eksplosjon og brann

Et hus har kollapset etter brann og eksplosjon i Fotlandsvåg på Osterøy..

Aftenposten - 20 jan. 21 kl. 15:18

To døde etter stor eksplosjon i sentrum av Madrid

Spanske medier melder om en stor eksplosjon på et sykehjem nær sentrum av Madrid. Skyldes trolig gasslekkasje..

VG - 20 jan. 21 kl. 15:21

Eksplosjon i bygning i Madrid: Minst tre døde

Minst tre personer er døde og minst seks personer er såret etter en eksplosjon i et menighetssenter i sentrum av Madrid..

Aftenposten - 20 jan. 21 kl. 15:18

To døde etter stor eksplosjon i Madrid

Spanske medier melder om en stor eksplosjon på et sykehjem nær sentrum av Madrid. Skyldes trolig gasslekkasje..

NRK - 25 jan. 21 kl. 01:21

Eksplosjon i Stockholm

I Kista nord i Stockholm er den nasjonale bombegruppen tilkalt etter at det er hørt en kraftig eksplosjon i et boligstrøk. Ifølge SVT skal det kun være materielle skader. Aftonbladet skriver at det skal dreie seg om en granat som er kastet mot et hus..

NRK - 06 feb. 21 kl. 11:05

Eksplosjon i Bordeaux

Minst tre mennesker er såret og to savnet etter en stor eksplosjon i den franske byen Bordeaux lørdag, opplyser brannvesenet i byen til nyhetsbyrået AFP. Undersøkelser tyder på at det dreier seg om en gasseksplosjon i en garasje..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 30 minutter siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 45 minutter siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 45 minutter siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 1 time siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.

NRK - 2 timer siden

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld.

NRK - 2 timer siden

Canada forbyr enkelte flyginger

På grunn av høyt smittetrykk av koronaviruset, forbyr Canada alle passasjerfly fra India og Pakistan de neste 30 dagene. Forbudet, som ikke vil omfatte lastefly, trer i kraft fra klokken 5.30 fredag morgen norsk tid..

NRK - 2 timer siden

444 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 444 nye koronasmittede i Norge. Det er 56 færre enn gårsdagen, da tallet var 500. Samtidig er det 173 færre enn samme dag forrige uke, ifølge tall fra meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt