Dagbladet > Nyheter

Monday, 17 June, 18:41

Dagbladet - 20 Sep 18 kl. 20:19

Fire av ti barn sitter feil vei i bilen

- Kan få fatale konsekvenser..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fireav ti , barnsitter , feil, veii , bilen
Hegnar.no - 24 Jun 18 kl. 12:15

Fire av ti brukte redningsvesten feil

Feil bruk av redningsvest kan ha vært medvirkende til at fire av ti fritidsbåtulykker fikk dødelig utfall, viser en kartlegging Havarikommisjonen er i gang med..

VG - 05 Feb 19 kl. 09:39

England: Fire barn døde i husbrann

Politiet opplyser tirsdag at fire barn omkom i en husbrann i Highfields-området i Stafford. I tillegg skal to voksne og ett barn være fraktet til sykehus..

NRK - 02 Mar 19 kl. 17:49

Mor og fire barn omkom i brann

En 34 år gammel mor og hennes fire små barn mistet livet i en boligbrann i tyske Nürnberg natt til lørdag, ifølge nyhetsbyrået DPA. Fire mennesker kom seg ut av bygningen på egenhånd.Tilstanden deres er alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 05 Feb 19 kl. 10:16

Fire barn døde i husbrann i England

Fire barn har mistet livet i en boligbrann i Staffordshire, opplyser britisk politi. Nødetatene rykket ut til Sycamore Lane i Highfields-området natt til tirsdag, skriver BBC. To voksne og et barn er brakt til sykehus i forbindelse med brannen..

NRK - 13 Sep 18 kl. 05:38

Dødsbudskap til feil familie

Sjukehuset på Lillehammer beklager at det ga dødsbudskap til feil familie, skriver GD. Familien til en Lillehammermann mottok dødsbudskapet om at mannen var død klokka fire natt til onsdag. Kort tid etterpå kom beskjeden om at dette var feil..

P4 - 24 Jun 18 kl. 10:21

Mange har brukt redningsvesten feil

Fire av ti omkomne på sjøen brukte redningsvesten feil. Det viser en kartlegging Havarikommisjonen har gjennomført. De ser nå nærmere på årsaken til dødsulykker med fritidsbåt.

NRK - 20 Sep 18 kl. 10:34

Fire barn omkom i Nederland

Fire barn har mistet livet og to personer er alvorlig skadd etter at et tog kolliderte med en lastesykkel i byen Oss sørøst for Amsterdam, ifølge AFP. – Det er en forferdelig ulykke, sier en talskvinne for det nasjonale jernbaneselskapet..

Dagbladet - 05 Feb 19 kl. 10:10

Fire barn omkom i husbrann i England

Fire barn døde etter alvorlig husbrann. To voksne og det femte barnet kom seg ut, uten livstruende skader..

Hegnar.no - 07 Jan 19 kl. 13:15

SSB: – Erna tar feil

SSB-forsker mener Erna Solberg tar feil om at flere barn er løsningen for velferdsstaten Norge og viser til at gjennomsnittsnordmannen bare er en utgiftspost..

NRK - 07 Jan 19 kl. 00:26

SSB: – Flere barn gir mer utgifter

SSB-forsker Erling Holmøy mener Erna Solberg tar feil om at flere barn er løsningen for velferdsstaten Norge og viser til at gjennomsnittsnordmannen bare er en utgiftspost. Flere barn gir flere å dele oljepengende på, skriver Dagens Næringsliv..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 45 minutter siden

- Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse som målte kundetilfredshet..

Dagbladet - 1 time siden

Frp-topp advarer mot «trynefaktor» i asylsaker

Familien Abbasi ble i helga kastet ut av Norge. Jon Helgheim (Frp) advarer mot at politikere lar seg påvirke av at familien var godt likt i lokalsamfunnet..

Dagbladet - 3 timer siden

- Det er fullstendig uforsvarlig at mora ble sendt bevisstløs ut av landet

Ekteparet Ragnhild Jepsen og Einar Vegge er sjokkert over norske myndigheters uttransportering av den afghanske familien Abbasi i helga..

Dagbladet - 3 timer siden

Venstre-alarm om Frp's bompengekrav

Mer kø, dyrere buss og dårligere luft. Det er konsekvensene hvis Frp får gjennomslag for sine bompengekrav, advarer Venstre-topper over hele landet..

Dagbladet - 3 timer siden

- Ikke noe gøy

Rett før Stortinget tar sommerferie sier Fremskrittspartiet og regjeringspartnerne ja til innkreving av nye 15 milliarder kroner i bompenger..

Dagbladet - 4 timer siden

Fryktes død etter Houdini-triks

Den indiske tryllekunstneren som kaller seg Mandrake kom aldri opp av elva etter forsøket på å gjenskape det berømte Houdini-trikset..

Dagbladet - 5 timer siden

- Jeg grein da jeg gjorde det. Jeg spydde

Svein Jemtland forklarte om hvordan han dumpet liket av kona Janne. Brast i gråt i retten..

Dagbladet - 5 timer siden

Venstre kaller Frp-Kallmyr inn på teppet om asylbarn

Guri Melby (V) varsler at hun vil be justisminister Jøran Kallmyr komme til Stortinget for å forklare praksisen med utsendelse av asylbarn..

Dagbladet - 9 timer siden

Ettåringen hadde to bakterietyper - døde av blodforgiftning

Ifølge den foreløpige obduksjonsrapporten har streptokokker medført en blodforgiftning som har forårsaket døden..

Dagbladet - 8 timer siden

Venstre, KrF og Frp vil reforhandle asylforliket

Venstre-leder Trine Skei Grande ønsker en reforhandling av asylforliket fra flyktningekrisen høsten 2015 etter Abbasi-utkastelsen. Hun får støtte fra Kristelig Folkeparti og Fremskrittspartiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt