P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 14:40

P4 - 11 Sep 19 kl. 14:22

Fire års fengsel for voldtekt

En mann i 20-åene er i Kristiansand tingrett dømt til fire års fengsel for voldtekt.
Voldtekten skal ha funnet sted hjemme hos kvinnen i fjor sommer. Mannen hevder at den seksuelle kontakten var frivillig, men ble ikke trodd av retten.
Han er også dømt til å betale kvinnen 150.000 kroner i oppreisning, melder Fædrelandsvennen..
Les mer på P4


Les mer om:
Kristiansand, Fædrelandsvennen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, års, fengsel, for, voldtekt
NRK - 20 Dec 19 kl. 16:54

Fire års fengsel for sovevoldtekt

En 25 år gammel mann er i Hålogaland lagmannsrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en kvinne i Tromsø 17. mai i 2008. Mannen ble i Nord-Troms tingrett 27.

NRK - 03 Mar 20 kl. 14:35

Mann dømt for til fire års fengsel

En mann (21) er i Borgarting lagmannsrett dømt til fire års fengsel for drapsforsøk mot sin bestemor. Straffen er mildere enn i tingretten. Mannen ble i tingretten dømt til fem år og seks måneders fengsel, men anket dommen..

NRK - 03 Mar 20 kl. 14:35

Mann dømt til fire års fengsel

En mann (21) er i Borgarting lagmannsrett dømt til fire års fengsel for drapsforsøk mot sin bestemor. Straffen er mildere enn i tingretten. Mannen ble i tingretten dømt til fem år og seks måneders fengsel, men anket dommen..

NRK - 29 Apr 20 kl. 21:52

Fire års fengsel for vold

En 23 år gammel mann fra Sandefjord er i Vestfold tingrett dømt til fire års fengsel for grov vold mot en mann i 40-årene i Sandefjord i fjor vår. I tillegg til fengsel må den dømte betale 160.000 kroner i erstatning og oppreisning til fornærmede..

NRK - 21 Aug 19 kl. 14:23

Dømt til fire år i fengsel

27-åringen som tok seg inn i et hus på natten og forgrep seg på en seks år gammel gutt, er dømt til fengsel i fire år og tre måneder, skriver BA. Mannen er også dømt til å betale gutten og hans familie drøyt 250.000 kroner i oppreisning og erstatning..

P4 - 03 Apr 20 kl. 13:16

Fire års fengsel for voldtekt av svigermor

En mann i 40-årene er dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt sin 90 år gamle demenssyke svigermor i Trondheim i 2018. Det melder NRK. Mannen nekter straffskyld.

NRK - 18 Oct 19 kl. 18:30

Fire års fengsel for voldtekt

En mann i slutten av 20-årene ble fredag dømt i Nedre Telemark tingrett til fire års fengsel for å ha voldtatt en kvinnelig kollega under en jobbtur i Danmark. Mannen hevdet i retten at kvinnen samtykket til samleiet, og erkjente ikke straffskyld..

Aftenposten - 15 Mar 20 kl. 17:01

Norge kan få stengte byer og portforbud. Brudd på kommunale og nasjonale forbud kan gi opptil fire års fengsel.

Personer som bryter nasjonale eller kommunale forbud som skal hindre koronasmitte, risikerer to års fengsel. Hvis bruddet fører til dødsfall, er strafferammen fire års fengsel..

NRK - 23 May 19 kl. 20:59

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 05 Feb 20 kl. 13:36

Fire års fengsel for overgrep

En 50 år gammel mann fra Stavanger er i Gulating lagmannsrett dømt til fire års ubetinget fengsel for titalls overgrep mot ei jente han var stebestefar for, skriver Stavanger Aftenblad. Både mannen, og påtalemyndigheten anket dommen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

-Amerikanske statsborgere må være på vakt

USAs ambassade har sendt e-post til amerikanske statsborgere i Norge der de ber dem holde lav profil i forbindelse med demonstrasjoner i Oslo. Både ved ambassaden og foran Stortinget er det varslet demonstrasjoner mot politivold og rasisme i ettermiddag i forlengelsen av saken om George Floyd som døde under en pågripelse i USA. I epostene står det i følge VG at demonstrasjonene er planlagt fredlige, men at de kan utvikle seg til å bli voldelige.

P4 - 15 minutter siden

77 nye dødsfall i Sverige

Det siste døgnet er det registrert 77 nye dødsfall som følge av koronaviruset i Sverige. Det bekrefter svenske helsemyndigheter i ettermiddag. Over 1000 personer har fått smitten bekreftet det siste døgnet, likevel ser man en avtagende trend om at det sakte går nedover med smittetall og døde.

P4 - 30 minutter siden

Mange tatt i fartskontroll

Mange har fått en litt lei inngang til helgen denne ettermiddagen. Over hele landet melder Utrykningspolitiet at de har tatt nordmenn i å kjøre for fort, bruke mobil eller droppet bilbelte. Blant annet mistet en taxisjåfør førerkortet etter å ha blitt målt i 150 kilometer i timen i 100 sonen i Borgen i Øst politidistrikt.

P4 - 45 minutter siden

Flere ofre for menneskehandel kan få oppholdstillatelse

Regjeringen endrer nå regelverket slik at flere ofre for menneskehandel som har avgitt forklaring for retten eller politiet, kan få opphold i Norge. Endirngen vil gi ofrene en økt trygghet samtidig som man legger til rette for straffeforfølging av bakmenn sier justisminister Monica Mæland..

P4 - 1 time siden

Kollektivselskap tapte stort på hjemmekontor

Kollektivselskapene har tapt stort på at folk har benyttet seg av hjemmekontor under koronapandemien. Selskapene Skyss og Ruter tapte 592 milioner kroner i denne perioden, melder NRK. I mars anslo Kollektivforeningen at tapet på landsbasis var 760 millioner kroner hver måned..

P4 - 1 time siden

Politiet forbereder demonstrasjoner

Politiet i Oslo forbereder seg på demonstrasjoner mot politivold og rasisme i hovedstaden i ettermiddag. Sørkedalsveien stenges for all trafikk for ikke å lage trafikkaos. I tillegg melder de om åat dagens demonstrasjon kan få følger for kapasiteten på t-banen på linje 2.

P4 - 1 time siden

Eksplosjon på norsk skip i Florida

Det har vært en eksplosjon ombord på det norske skiipet Höegh Xiamen som ligger ved kysten av Florida. Ni brannfolk er innlagt på sykehus som følge av ulykken. Ingen av mannaskapet på 21 ble skadet.

P4 - 1 time siden

22 pasienter innlagt på sykehus med korona

22 pasienter er i dag innlagt på sykehus i Norge med koronaviruset. Det er en nedgang på sju personer fra i går. Tre av pasientene ligger i respirator.

P4 - 2 timer siden

Norge holder tilbake bistand til Palestina

Regjeringen har holdt tilbake over halvparten av årets planlagte bistand til Palestina som følge av palestinsk skolemateriell som forherliger martyrdød. Det skriver avisa Dagen. Utbetalingen er avhengig av viljen hos myndighetne i landet til å forbedre pensum sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide..

P4 - 2 timer siden

Utløste trolig skredet selv

Utfordrende snøforhold med moderat skredfare gjorde at skuterfølge på sju personer trolig utløste snøskredet selv, der to tyske turister omkom på Svalbard i februar i år. Det kommer frem i en ny rapport fra Universitetssenteret på Svalbard i følge NRK. Ulykken skjedde da fem utenlandske turister og to guider var på skutertur.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt