P4 > Nyheter

Wednesday, 16 October, 02:12

P4 - 11 Sep 19 kl. 14:22

Fire års fengsel for voldtekt

En mann i 20-åene er i Kristiansand tingrett dømt til fire års fengsel for voldtekt.
Voldtekten skal ha funnet sted hjemme hos kvinnen i fjor sommer. Mannen hevder at den seksuelle kontakten var frivillig, men ble ikke trodd av retten.
Han er også dømt til å betale kvinnen 150.000 kroner i oppreisning, melder Fædrelandsvennen..
Les mer på P4


Les mer om:
Kristiansand, Fædrelandsvennen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, års, fengsel, for, voldtekt
NRK - 21 Aug 19 kl. 14:23

Dømt til fire år i fengsel

27-åringen som tok seg inn i et hus på natten og forgrep seg på en seks år gammel gutt, er dømt til fengsel i fire år og tre måneder, skriver BA. Mannen er også dømt til å betale gutten og hans familie drøyt 250.000 kroner i oppreisning og erstatning..

NRK - 23 May 19 kl. 20:59

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

Aftenposten - 05 Jun 19 kl. 20:21

23-åring dømt til fire og et halvt års fengsel for sovevoldtekt

En 23 år gammel mann fra Bærum er dømt til fire og et halvt år fengsel for en sovevoldtekt, samt seksuell omgang med tre andre 15-åringer..

P4 - 25 Sep 19 kl. 13:36

Mann dømt til fire års fengsel for voldtekt

En mann i 20-årene er i Hålogaland lagmannsrett dømt til fire års fengsel for en voldtekt av en jevnaldrende kvinne i Vesterålen høsten 2017. Straffen er et halvt år lengre enn det tingretten landet på i februar i år. Mannen er i tillegg dømt til å betale 150.

P4 - 20 Jun 19 kl. 14:45

Fire dømt til livstid for menneskesmugling

Fire menneskesmuglere er dømt til livsvarig fengsel i Ungarn for å ha latt 71 migranter bli kvalt i en lastebil for fire år siden. Dommeren i retten sa at de dømte påførte migrantene en fryktelig og torturaktig død, selv om ikke det var deres hensikt. Tre av de tiltalte ble dømt uten mulighet for avkorting av livstidsstraffen..

NRK - 04 Jun 19 kl. 11:58

Fire menn dømt i Eidskog-saken

Fire menn er dømt i saken der Arne Finsrud ble banket opp og teipet fast i sitt eget hjem. En av mennene er dømt til forvaring i fire år og seks måneder. De tre andre er dømt til fengsel i tre år og ni mnd.

NRK - 20 Jun 19 kl. 09:28

Fire menneskehandlere får livstid

Ungarsk domstol dømmer fire personer til livstid i fengsel, etter at 71 migranter ble funnet døde i en forlatt lastebil på en motorvei i Østerrike, for fire år siden. En afghaner og tre bulgarere ble funnet skyldig i menneskehandel og drap..

P4 - 11 Jul 19 kl. 11:30

Fire dømt for bedrageri

Fire personer er i Borgarting lagmannsrett dømt til mellom to år og tre måneder og seks års fengsel for bedrageri. Ifølge dommen skal de fire ha tatt opp flere lån i andre personers navn ved bruk av falske dokumenter og opplysninger. De er også dømt for unndragelse av merverdiavgift og skatt ved fiktiv fakturering..

P4 - 14 Aug 19 kl. 22:15

Dømt til livsvarig fengsel for massakre

En tidligere ansatt i det amerikanske sikkerhetsfirmaet Blackwater, er dømt til livsvarig fengsel for å ha deltatt i en massakre i Irak i 2007. Minst 14 sivile ble drept da fire ansatte i selskapet åpnet ild mens de eskorterte amerikanske ambassadeansatte i hovedstaden Bagdad. De tre andre ansatte er dømt til tretti år i fengsel..

P4 - 20 Jun 19 kl. 09:51

Fire menneskehandlere får livstidsstraff

Fire personer er dømt til livstid i fengsel i Ungarn etter at 71 migranter ble funnet døde i en forlatt lastebil på en motorvei i Østerrike for fire år siden. Det er en afghaner og tre bulgarere som er funnet skyldig i både menneskehandel og drap. Påtalemyndigheten mener migrantene og flyktningene døde av mangel på luft kort tid etter at de ble innesperret i lastebilen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Trump bekrefter Tyrkiareise

Donald Trump bekrefter i kveld at USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo drar til Tyrkia i morgen. Det melder nyhetsbyrået AFP. USA vil forsøke å få Tyrkia til å stanse kamphandlingene mot kurderne i Nord-Syria..

P4 - 4 timer siden

Voldtektssiktede framstilles for varetekt i morgen

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling i morgen. Det opplyser politiet til NRK. De siktede er østeuropeere, og politiet har nå fått tak i nok tolker til at de kan få avhørt alle sju..

P4 - 4 timer siden

Tiltalt for vold på hotell

En 23 år gammel mann er tiltalt for å ha angrepet en forsvarsløs mann inne på et hotellrom i Stavanger i februar i fjor. Mannen skal ha sparket fornærmede mot hodet mens han sov, eller var for beruset til å gjøre motstand, skriver Stavanger Aftenblad . 23-åringen skal gjentatte ganger også ha slått fornærmede med en flaske.

P4 - 7 timer siden

Flere vil ha Rotevatn

Stadig flere innad i Venstre går nå ut med ønske om å erstatte Trine Skei Grande med Sveinung Rotevantn som partileder. Unge Venstre var ført ut. Nå følge Venstrekvinnene etter, og også Liberale studenter- som er Venstres studentorganisasjon vil kaste Grande til fordel for Rotevatn, melder VG.

P4 - 7 timer siden

Leger Uten Grenser ut av Syria

Leger Uten Grenser evakuerer alle sine hjelpearbeidere ut av Nord-Syria, det melder de selv på Twitter i kveld. Der skriver de at det er med tungt hjerte de har tatt den vanskelige avgjørelsen om å suspendere aktivitetene og evakuere hjelpearbeiderne. – Det er den svært uforutsigbare og raskt skiftende situasjonen som har gjort det umulig for oss å levere helsetjenester og yte humanitær hjelp til mennesker i nød, skriver Leger Uten Grenser..

P4 - 6 timer siden

- Knapt EØS-flertall

Det ligger an til at et mindretall i redaksjonskomiteen på Fellesforbundets landsmøte vil melde Norge ut av EØS, mens et knapt flertall ønsker å utrede handlingsrommet innenfor avtalen. Det opplyser kilder til VG i kveld. Men de presiserer at utfallet av den endelige voteringen, som skal skje i morgen, fortsatt er helt åpent..

P4 - 5 timer siden

Kallmyr vil ha flyktning-telt

Justisminister Jøran Kallmyr vil hindre en ny flyktningstrøm til Norge ved å tilby telt istedet for hotell. Uttalelsen kommer få dager etter at Tyrkias president Erdogan truet med å åpne portene til Europa for 3,6 millioner syriske flyktninger. Kallmyr sier til NRK at i 2015 sendte flyktninger bilder til venner og sa at «her er det luksus, hit må dere komme».

P4 - 5 timer siden

Trekker seg fra forhandlinger

Norsk Bonde- og Småbrukarlag har trukket seg fra forhandlingene med staten om nedskalering av melkeproduksjonen. De er ikke fornøyd med tilbudet staten har gitt, melder Nationen. Nedskaleringen av melkeproduksjonen skjer etter at Verdens handelsorganisasjon gikk inn for å fase ut all bruk av eksportstøtte av landbruksvarer.

P4 - 7 timer siden

Tyrkia ignorerer advarsler

Tyrkia ignorerer USAs sanksjoner, og advarsler fra flere andre land, og fortsetter kampene i Syria. En talsperson for den tyrkiske regjeringen sier ifølge nyhetsbyrået AFP nå i kveld at de vil fortsette sine militære operasjoner med eller uten støtte fra resten av verden. Ifølge AFP skal USAs utenriksminister Mike Pence dra til Tyrkia i løpet av det neste døgnet..

P4 - 7 timer siden

Toåring påkjørt

En to år gammel gutt er fraktet til Kalnes sykehus etter at han ble påkjørt av en bil i en garasje i Fredrikstad i ettermiddag. Skadeomfanget er ukjent, men gutten skal ha vært bevisst etter hendelsen. Bilføreren, som er en mann i 30-årene, skal ikke ha sett gutten før etter at han hadde parkert bilen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt