NRK > Nyheter

Thursday, 20 June, 19:00

NRK - 23 May 19 kl. 20:59

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende. Mannen vil anke dommen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Bergens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, års, fengsel, for, valdtekt
NRK - 20 Feb 19 kl. 16:12

Dømt for ambassadeangrep

En domstol i Danmark har dømt fire syriske kurdere til fengsel og utvisning etter et angrep mot den tyrkiske ambassaden i København i mars i fjor. Tre av de fire er dømt til fengsel i 21 måneder, mens den fjerde er dømt til fengsel i 18 måneder..

NRK - 19 Feb 19 kl. 16:08

Fire års fengsel for familievold

En mann i 60-årene fra Trøndelag, er i Inntrøndelag tingrett dømt til fire års fengsel for gjentatte ganger å ha mishandlet sin familie gjennom 25 år. Mannen må i tillegg betale 870.000 kroner i erstatning til familiemedlemmer..

Aftenposten - 10 Apr 19 kl. 06:53

Fire og et halvt års fengsel for overfallsvoldtekt

En rumensk mann er dømt til fire år og seks måneders fengsel for en overfallsvoldtekt i Oslo sommeren 2013..

NRK - 08 Mar 19 kl. 01:03

Manafort dømt til fire års fengsel

Paul Manafort, den tidligere valgkampsjefen til president Donald Trump, er dømt til 47 måneder i fengsel, altså nesten fire år. Han må også betale 50.000 amerikanske dollar i bot.

Aftenposten - 05 Jun 19 kl. 20:21

23-åring dømt til fire og et halvt års fengsel for sovevoldtekt

En 23 år gammel mann fra Bærum er dømt til fire og et halvt år fengsel for en sovevoldtekt, samt seksuell omgang med tre andre 15-åringer..

Aftenposten - 26 Apr 19 kl. 15:47

Martine (1) døde etter vold i 2006. Nå er dagmammaen dømt til fire års fengsel.

En nå 49-årig dagmamma er i Borgarting lagmannsrett dømt til fire års fengsel for legemsbeskadigelse med døden til følge mot Martine (1) i Hole i Buskerud i 2006..

Aftenposten - 26 Apr 19 kl. 15:47

Martine (1) døde etter vold fra barnepasser i 2006. Nå er dagmammaen dømt til fire års fengsel.

En nå 49-årig dagmamma er i Borgarting lagmannsrett dømt til fire års fengsel for legemsbeskadigelse med døden til følge mot Martine (1) i Hole i Buskerud i 2006..

NRK - 08 Mar 19 kl. 11:08

Dømt for terrorforberedelser

En 46 år gammel mann er i Sverige dømt til sju års fengsel for terrorforberedelser. Han utvises også fra Sverige. To andre tiltalte ble frikjent.

Aftenposten - 26 Apr 19 kl. 15:47

Dagmamma dømt til fire års fengsel for dødelig vold mot baby i 2006

En dagmamma er i Borgarting lagmannsrett dømt til fire års fengsel for legemsbeskadigelse med døden til følge mot en baby i Hole i Buskerud i 2006..

P4 - 4 timer siden

Fire dømt til livstid for menneskesmugling

Fire menneskesmuglere er dømt til livsvarig fengsel i Ungarn for å ha latt 71 migranter bli kvalt i en lastebil for fire år siden. Dommeren i retten sa at de dømte påførte migrantene en fryktelig og torturaktig død, selv om ikke det var deres hensikt. Tre av de tiltalte ble dømt uten mulighet for avkorting av livstidsstraffen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil bringe dronesaken inn for FN

Iran sier landet vil bringe dronehendelsen inn for FN. Landet hevder den amerikanske dronen som ble skutt ned, krenket iransk luftrom. USA gjentar på sin side at dronen var i internasjonalt luftrom da den ble skutt ned av Iran..

NRK - 15 minutter siden

Ulv skutt i Tynset

Med bruk av innleide hunder fra Sverige skjøt jegere en hannulv i Tynset torsdag. Det var gitt skadefellingstillatelse på ulven, skriver Nationen. Den har vært observert i Rendalen, men skal ha vært på vei mot beiteområder i Tynset da den ble felt..

NRK - 30 minutter siden

Tyske politikere drapstruet

Tyske lokalpolitikere forteller om en rekke trusler etter drapet på en innvandringsvennlig politiker. Utenriksminister Heiko Maas ber om bedre beskyttelse..

NRK - 30 minutter siden

Senatet sier nei til våpensalg

Trump-administrasjonen besluttet i mai å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Senatet sier torsdag nei til det. Forslaget ble avvist av Senatet med 53 mot 45 stemmer..

NRK - 45 minutter siden

Tiltaltes far: – Vi var bekymret

17-åringen forandret seg i tiden før drapet, forklarte tiltaltes far. Foreldrene sier de prøvde å få hjelp av kommunen. – Vi var veldig bekymret for det sosiale, sa faren da han inntok vitneboksen torsdag ettermiddag..

NRK - 1 time siden

Jubeldag for Norwegian på børsen

Norwegian gikk opp nesten 10 prosent og ble vinneren blant de mest omsatte selskapene på Oslo Børs torsdag. Hovedindeksen på Oslo Børs økte 0,6 prosent til 870,51 poeng i torsdagens handel..

NRK - 1 time siden

Bolton reiser til Israel

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton reiser til Israel for å diskutere sikkerhetssituasjonen i regionen, opplyser Det hvite hus. Reisen skjer mens spenningsnivået i regionen er svært høyt etter at Iran skjøt ned en amerikansk drone i natt..

NRK - 1 time siden

EU-sanksjoner mot Krim utvidet

EU har vedtatt å forlenge sanksjonene som er rettet mot Krim-halvøya og Sevastopol i ett år til. Sanksjonene ble innført etter at Russland annekterte halvøya som internasjonalt er anerkjent som en del av Ukraina..

NRK - 1 time siden

SOHR: 14 drept i luftangrep

Minst 14 mennesker, blant dem to redningsarbeidere og sju barn, er drept i nye luftangrep mot opprørskontrollerte områder nordvest i Syria, opplyser SOHR..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt