NRK > Nyheter

Wednesday, 03 June, 17:27

NRK - 19 Feb 19 kl. 16:08

Fire års fengsel for familievold

En mann i 60-årene fra Trøndelag, er i Inntrøndelag tingrett dømt til fire års fengsel for gjentatte ganger å ha mishandlet sin familie gjennom 25 år. Mannen må i tillegg betale 870.000 kroner i erstatning til familiemedlemmer..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøndelag, Inntrøndelag

Dele artikeln

43 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, års, fengsel, for, familievold
NRK - 20 Dec 19 kl. 16:54

Fire års fengsel for sovevoldtekt

En 25 år gammel mann er i Hålogaland lagmannsrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en kvinne i Tromsø 17. mai i 2008. Mannen ble i Nord-Troms tingrett 27.

NRK - 20 Feb 19 kl. 16:12

Dømt for ambassadeangrep

En domstol i Danmark har dømt fire syriske kurdere til fengsel og utvisning etter et angrep mot den tyrkiske ambassaden i København i mars i fjor. Tre av de fire er dømt til fengsel i 21 måneder, mens den fjerde er dømt til fengsel i 18 måneder..

NRK - 03 Mar 20 kl. 14:35

Mann dømt for til fire års fengsel

En mann (21) er i Borgarting lagmannsrett dømt til fire års fengsel for drapsforsøk mot sin bestemor. Straffen er mildere enn i tingretten. Mannen ble i tingretten dømt til fem år og seks måneders fengsel, men anket dommen..

NRK - 03 Mar 20 kl. 14:35

Mann dømt til fire års fengsel

En mann (21) er i Borgarting lagmannsrett dømt til fire års fengsel for drapsforsøk mot sin bestemor. Straffen er mildere enn i tingretten. Mannen ble i tingretten dømt til fem år og seks måneders fengsel, men anket dommen..

NRK - 29 Apr 20 kl. 21:52

Fire års fengsel for vold

En 23 år gammel mann fra Sandefjord er i Vestfold tingrett dømt til fire års fengsel for grov vold mot en mann i 40-årene i Sandefjord i fjor vår. I tillegg til fengsel må den dømte betale 160.000 kroner i erstatning og oppreisning til fornærmede..

NRK - 21 Aug 19 kl. 14:23

Dømt til fire år i fengsel

27-åringen som tok seg inn i et hus på natten og forgrep seg på en seks år gammel gutt, er dømt til fengsel i fire år og tre måneder, skriver BA. Mannen er også dømt til å betale gutten og hans familie drøyt 250.000 kroner i oppreisning og erstatning..

NRK - 22 Nov 18 kl. 09:54

Fire års fengsel for voldtekt

En mann er i Sunnmøre tingrett dømt for voldtekt av en mindreårig jente i Ålesund. Den 26 år gamle mannen er dømt til fire års fengsel, og å betale 200.000 i oppreisning til jenta.

P4 - 03 Apr 20 kl. 13:16

Fire års fengsel for voldtekt av svigermor

En mann i 40-årene er dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt sin 90 år gamle demenssyke svigermor i Trondheim i 2018. Det melder NRK. Mannen nekter straffskyld.

NRK - 18 Oct 19 kl. 18:30

Fire års fengsel for voldtekt

En mann i slutten av 20-årene ble fredag dømt i Nedre Telemark tingrett til fire års fengsel for å ha voldtatt en kvinnelig kollega under en jobbtur i Danmark. Mannen hevdet i retten at kvinnen samtykket til samleiet, og erkjente ikke straffskyld..

Aftenposten - 15 Mar 20 kl. 17:01

Norge kan få stengte byer og portforbud. Brudd på kommunale og nasjonale forbud kan gi opptil fire års fengsel.

Personer som bryter nasjonale eller kommunale forbud som skal hindre koronasmitte, risikerer to års fengsel. Hvis bruddet fører til dødsfall, er strafferammen fire års fengsel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

3.000 år gammel maya-bygning funnet

I Mexico har forskere oppdaget de største og eldste bygningsrestene etter maya-sivilisasjonen. Ved hjelp av fjernmålingsteknikken lidar er det funnet en kolossal, firkantet struktur nær grensen til Guatemala, melder Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs gikk opp 1,88 prosent onsdag. Hovedårsaken var at prisen på ett fat nordsjøolje steg over 40 dollar igjen, for første gang siden begynnelsen av mars. Både Equinor og Aker BP var blant oljeaksjene som steg i dag..

NRK - 1 time siden

Forsvarsministeren går mot Trump

USAs forsvarsminister Mark Esper sier han er motstander av å bruke en gammel lov for å tillate USAs væpnede styrker å slå ned sivile opptøyer i landet. President Donald Trump har truet med å sette inn hæren mot demonstranter..

NRK - 1 time siden

Hus og hytte tatt av ras i Alta

Et stort jordras har gått ved Kråkeneset i Alta. Det er ikke klart om noen er skadet. En hund, en hytte og et hus skal være tatt i raset..

NRK - 1 time siden

Stor hvitvaskingssak i Danmark

Seks personer er arrestert flere steder på Sjælland i Danmark, mistenkt for skattesvindel og hvitvasking av 220 millioner danske kroner. Hvitvaskingen skal ha skjedd vet at 600 selskaper sendte fiktive fakturaer til hverandre, melder Danmarks Radio..

NRK - 1 time siden

Test av spyttprøver mot koronavirus

Et prøveprosjekt med spyttprøver skal startes tre steder i Oslo 15. juni. Helseminister Bent Høie sier spyttprøver viser seg som et godt alternativ til nese- og halsprøve.

NRK - 1 time siden

Tiltalt for overgrep gjennom 14 år

En mann i 50-årene er tiltalt for flere seksuelle overgrep mellom 2004 og 2018. I alt fem kvinner er fornærmet i saken, og den yngste var 12 da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen..

NRK - 1 time siden

Hus og hytter tatt av ras i Alta

Et stort jordras har gått ved Kråkeneset i Alta. Flere hus og hytter er tatt. Det er ikke klart om noen er skadet..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd i ulykke

En person flys til Rikshospitalet etter en kraftig kollisjon mellom to biler på Sandeveien på Skoppum i Horten. Ulykken skal ha skjedd da en bil ikke overholdt vikeplikten og kjørte ut på Sandeveien der fartsgrensa er 80 kilometer i timen..

NRK - 9 timer siden

Snart flere eldre enn barn og unge

Norges befolkning eldres raskt, og om bare ti år vil det være flere eldre enn barn og unge her i landet. Det viser SSBs befolkningsframskriving, som ble lagt fram onsdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt