NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:22

NRK - 19 Feb 19 kl. 16:08

Fire års fengsel for familievold

En mann i 60-årene fra Trøndelag, er i Inntrøndelag tingrett dømt til fire års fengsel for gjentatte ganger å ha mishandlet sin familie gjennom 25 år. Mannen må i tillegg betale 870.000 kroner i erstatning til familiemedlemmer..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøndelag, Inntrøndelag

Dele artikeln

43 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fire, års, fengsel, for, familievold
NRK - 20 Feb 19 kl. 16:12

Dømt for ambassadeangrep

En domstol i Danmark har dømt fire syriske kurdere til fengsel og utvisning etter et angrep mot den tyrkiske ambassaden i København i mars i fjor. Tre av de fire er dømt til fengsel i 21 måneder, mens den fjerde er dømt til fengsel i 18 måneder..

NRK - 21 Aug 19 kl. 14:23

Dømt til fire år i fengsel

27-åringen som tok seg inn i et hus på natten og forgrep seg på en seks år gammel gutt, er dømt til fengsel i fire år og tre måneder, skriver BA. Mannen er også dømt til å betale gutten og hans familie drøyt 250.000 kroner i oppreisning og erstatning..

NRK - 22 Nov 18 kl. 09:54

Fire års fengsel for voldtekt

En mann er i Sunnmøre tingrett dømt for voldtekt av en mindreårig jente i Ålesund. Den 26 år gamle mannen er dømt til fire års fengsel, og å betale 200.000 i oppreisning til jenta.

NRK - 16 timer siden

Fire års fengsel for voldtekt

En mann i slutten av 20-årene ble fredag dømt i Nedre Telemark tingrett til fire års fengsel for å ha voldtatt en kvinnelig kollega under en jobbtur i Danmark. Mannen hevdet i retten at kvinnen samtykket til samleiet, og erkjente ikke straffskyld..

NRK - 15 Nov 18 kl. 11:53

Fire års fengsel for voldtekt

En mann i 30-årene er i Bergen tingrett dømt til fire års fengsel for voldtekt av en bergenskvinne høsten 2017. Retten slår fast at mannen brukte vold for å oppnå seksuell omgang med kvinnen..

Aftenposten - 10 Apr 19 kl. 06:53

Fire og et halvt års fengsel for overfallsvoldtekt

En rumensk mann er dømt til fire år og seks måneders fengsel for en overfallsvoldtekt i Oslo sommeren 2013..

NRK - 23 May 19 kl. 20:59

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 08 Mar 19 kl. 01:03

Manafort dømt til fire års fengsel

Paul Manafort, den tidligere valgkampsjefen til president Donald Trump, er dømt til 47 måneder i fengsel, altså nesten fire år. Han må også betale 50.000 amerikanske dollar i bot.

Aftenposten - 05 Jun 19 kl. 20:21

23-åring dømt til fire og et halvt års fengsel for sovevoldtekt

En 23 år gammel mann fra Bærum er dømt til fire og et halvt år fengsel for en sovevoldtekt, samt seksuell omgang med tre andre 15-åringer..

Aftenposten - 26 Apr 19 kl. 15:47

Martine (1) døde etter vold i 2006. Nå er dagmammaen dømt til fire års fengsel.

En nå 49-årig dagmamma er i Borgarting lagmannsrett dømt til fire års fengsel for legemsbeskadigelse med døden til følge mot Martine (1) i Hole i Buskerud i 2006..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 30 minutter siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 30 minutter siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 45 minutter siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..

NRK - 1 time siden

Politiet søker etter tre personer

Ifølge politiet oppsøkte tre personer en leilighet på Ammerud i Oslo og utøvde vold mot to personer. En mann ble slått i hodet med en hammer, mens en kvinne ble påført kuttskader i en arm..

NRK - 1 time siden

USA skjerper sanksjonene mot Cuba

USA skjerper sanksjonene mot Cuba, forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Haukland er ny leder i KrFU

KrFUs landsmøte valgte enstemmig inn 22 år gamle Edel-Marie Haukland fra Bodø som ny leder for ungdomspartiet. Det skriver avisa Dagen..

NRK - 2 timer siden

DUP vurderer å støtte utsettelse

Det demokratiske unionistpartiet (DUP) vurderer å støtte en utsettelse av avstemningen om brexitavtalen statsminister Boris Johnsons har inngått med EU, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Europris tilbakekaller tyggebein

Etter funn av emballasjebånd av plast i tyggebeinet MaxDog trekker Europris tilbake produktet. Emballasjebåndet har kommet med i produksjonen av tyggebeinet, og hunder kan få i seg plast, skriver Mattilsynet på sine nettsider..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt