P4 > Nyheter

Tuesday, 22 May, 17:41

P4 - 12 Feb 18 kl. 19:04

Finsnstilsynet advarer mot kryptovaluta

Finanstilsynet advarer forbrukere mot kryptovaluta.
Dermed slutter de seg til de europeiske finanstilsynsmyndighetene, som i dag gikk ut med en felles advarsel mot å kjøpe og eie for eksempel Bitcoin.
I en pressemelding skriver FInanstilsynet at kryptovaluta er svært risikable og spekulative produkter.
Rundt 200 000 nordmenn eier bitcoin eller en annen kryptovaluta..
Les mer på P4


Les mer om:
Bitcoin, FInanstilsynet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Finsnstilsynet, advarermot , kryptovaluta
Hegnar.no - 12 Feb 18 kl. 19:46

Finanstilsynet advarer mot kryptovaluta

Finanstilsynet advarer forbrukere mot å kjøpe kryptovaluta, og kaller det svært risikable og spekulative produkter, som gir stor risiko for tap..

E24 - 12 Feb 18 kl. 18:31

Finanstilsynet advarer mot kryptovaluta

Norske tilsynsmyndigheter slår følge sine kolleger i Europa, og advarer forbrukerne mot høy risiko ved å kjøpe kryptovaluta som Bitcoin, Ether og Ripple..

Hegnar.no - 18 Apr 18 kl. 08:59

Slik skatter du av kryptovaluta

Rundt 200.000 nordmenn eier bitcoin og annen kryptovaluta. Kryptovaluta er skattepliktig for alle som yter skatt til Norge..

NRK - 15 Feb 18 kl. 18:34

Advarer mot kryptovaluta

– Kryptovalutaer stryker på avgjørende krav vi må stille til et betalingsmiddel, sier sentralbanksjef Øystein Olsen under sin årstale. Olsen sier til NTB at kryptovaluta er uegnet som pengeenhet på grunn av sin svingende verdi..

Hegnar.no - 14 Jan 18 kl. 11:53

Nok en sentralbank advarer mot kryptovaluta

Hegnar.no - 15 Jan 18 kl. 09:40

Myrseth advarer mot kryptovaluta og boliger

Dagbladet - 29 Jan 18 kl. 16:41

Kryptovaluta: Høy gevinst - skyhøy risiko

​Kjøp av ny kryptovaluta kan være komplisert og krever grundig analyse, men kan gi raske gevinster på flere hundre prosent..

Hegnar.no - 10 Jan 18 kl. 11:05

Bruker kryptovaluta i barneoppdragelsen: 100 prosent avkastning

Kongsberg Digital-sjef Hege Skryseth har kjøpt en portefølje med kryptovaluta sammen med tenåringssønnene..

DN - 05 Apr 18 kl. 20:07

Skattemeldingen: Ikke glem bitcoin

Har du handlet kryptovaluta i 2017 er du pliktig til å melde det inn på skattemeldingen. DNs skattekalkulator for kryptovaluta hjelper deg med utfyllingen..

Hegnar.no - 25 Jan 18 kl. 12:50

Theresa May: - Vi må se nøye på kryptovaluta

Statsmininster Theresa May sier, under World Economic Forum i Davos, at man bør seg meget nøye på kryptovaluta og hvordan de blir brukt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

- Brøt taushetsplikten

Nestleder i Oslo bystyres utdanningskomité, Eivor Evenrud fra Rødt, mener skolesjefen i Oslo nå må gå av. Årsaken er at hun mener skolesjef Astrid Søgnen i en åpen høring i bystyret i dag beskrev ukjente detaljer i personalsaken mot lærer Simon Malkenes, skriver VG. Søgnen avviser at hun har gitt opplysninger som er i strid med taushetsplikten..

P4 - 30 minutter siden

Vil gjennomføre møte

USA står fast ved at de planlegger å gjennomføre toppmøtet med Nord-Korea i Singapore 12. juni. Visepresident Mike Pence sier til Fox News at det ikke er noen endirnger i planene rundt det historiske møtet.

P4 - 1 time siden

Årets mest trendy reisemål

Albania er blant de mest trendy feriedestinasjonene for nordmenn i år. Det viser en oversikt fra hotell- og reisesøkesiden Momondo. Det er Bankok i Thailand som topper listen over destinasjoner som nordmenn vil reise til i sommer, men noe mer overraskende stiger også Tirana i Albania kraftig.

P4 - 1 time siden

Ett år siden Manchester-terroren

Det ble ett minutts stillhet og senere allsang i Manchester i dag, under en markering for at det nå er ett år siden terrorangrepet i byen der 22 mennesker ble drept. Angrepet skjedde under en konsert med superstjernen Ariana Grande. Hundrevis av mennesker samlet seg i katedralkirken i Manchester for å markere.

P4 - 1 time siden

Pellegrini vil hente fire-fem spillere

West Hams nye manager Manuel Pellegrini ønsker å hente fire-fem nye spillere til klubben i sommer. Da chileneren ble presentert som etterfølgeren til David Moyes i dag sa han at med noen nye signeringer vil de ha et bra lag som Pellegrini lover vil spille mye mer underholdene fotball enn denne sesongen..

P4 - 1 time siden

- Kan bli den tøffeste finalen vi har spilt

Real Madrid-trener Zinedine Zidane tror lørdagens Champions League-finale mot Liverpool kan bli den tøffeste finalen de har spilt. Det spanske storlaget kan vinne Champions League for tredje år på rad, men da Zidane møtte pressen i dag sa han at de må spille på sitt beste skal de slå Liverpool, og at de frykter angrepstrioen til de røde med Salah, Firmino og Mané..

P4 - 1 time siden

- Viktig med debatt om ytringsfrihet

- Vi er helt avhengig av at lærere sier ifra om kritikkverdige forhold på arbeidsplassen. Det sier Martin Henriksen, utdanningspolitisk talsperson i Arbeiderpartiet. I dag holder Utdanningsforbundet en markering for ytringsfrihet i skolen foran Stortinget.

P4 - 1 time siden

Nesten 400 mennesker berget i Sahara

400 afrikanske migranter er reddet fra Sahara-ørkenen i Niger. De ble plukket opp av letemannskaper ute i ørkenen i forrige uke, ifølge Den internasjonale organisasjonen for migrasjon. Migrantene og flyktningene hadde svært lite vann, ingen mat og ingen ID-papirer..

P4 - 1 time siden

Én million husstander kan miste TV 2-kanaler

Så mange som én million husstander kan miste TV2-kanalene i juni. TV2 og Telenor forhandler nemlig om en ny avtale, og dersom partene ikke blir enige vil det ramme Canal Digital-kundene, skriver nettstedet Kampanje. Ifølge en intern TV2-melding som nettstedet har fått tak i har samtalene vart lenge og en konflikt kan bli utfallet..

P4 - 1 time siden

Tatoveringstabben gjorde at Johanna valgte å endre sønnens navn

– Så ikke så nøye på stavingen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt