P4 > Nyheter

Thursday, 22 February, 23:48

P4 - 12 Feb 18 kl. 19:04

Finsnstilsynet advarer mot kryptovaluta

Finanstilsynet advarer forbrukere mot kryptovaluta.
Dermed slutter de seg til de europeiske finanstilsynsmyndighetene, som i dag gikk ut med en felles advarsel mot å kjøpe og eie for eksempel Bitcoin.
I en pressemelding skriver FInanstilsynet at kryptovaluta er svært risikable og spekulative produkter.
Rundt 200 000 nordmenn eier bitcoin eller en annen kryptovaluta..
Les mer på P4


Les mer om:
Bitcoin, FInanstilsynet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Finsnstilsynet, advarermot , kryptovaluta
Hegnar.no - 12 Feb 18 kl. 19:46

Finanstilsynet advarer mot kryptovaluta

Finanstilsynet advarer forbrukere mot å kjøpe kryptovaluta, og kaller det svært risikable og spekulative produkter, som gir stor risiko for tap..

E24 - 12 Feb 18 kl. 18:31

Finanstilsynet advarer mot kryptovaluta

Norske tilsynsmyndigheter slår følge sine kolleger i Europa, og advarer forbrukerne mot høy risiko ved å kjøpe kryptovaluta som Bitcoin, Ether og Ripple..

NRK - 15 Feb 18 kl. 18:34

Advarer mot kryptovaluta

– Kryptovalutaer stryker på avgjørende krav vi må stille til et betalingsmiddel, sier sentralbanksjef Øystein Olsen under sin årstale. Olsen sier til NTB at kryptovaluta er uegnet som pengeenhet på grunn av sin svingende verdi..

Hegnar.no - 14 Jan 18 kl. 11:53

Nok en sentralbank advarer mot kryptovaluta

Hegnar.no - 15 Jan 18 kl. 09:40

Myrseth advarer mot kryptovaluta og boliger

Dagbladet - 29 Jan 18 kl. 16:41

Kryptovaluta: Høy gevinst - skyhøy risiko

​Kjøp av ny kryptovaluta kan være komplisert og krever grundig analyse, men kan gi raske gevinster på flere hundre prosent..

Hegnar.no - 10 Jan 18 kl. 11:05

Bruker kryptovaluta i barneoppdragelsen: 100 prosent avkastning

Kongsberg Digital-sjef Hege Skryseth har kjøpt en portefølje med kryptovaluta sammen med tenåringssønnene..

Hegnar.no - 25 Jan 18 kl. 12:50

Theresa May: - Vi må se nøye på kryptovaluta

Statsmininster Theresa May sier, under World Economic Forum i Davos, at man bør seg meget nøye på kryptovaluta og hvordan de blir brukt..

Hegnar.no - 05 Feb 18 kl. 06:10

Tror kryptovaluta kan føre til skattejuks

Norges Bitcoin- og Blockchainforening tror flere nordmenn som eier kryptovaluta, kan ende opp med å snyte på skatten på grunn av tungvint regelverk. .

Hegnar.no - 25 Jan 18 kl. 22:04

G20-landene skal diskutere kryptovaluta-regulering

Regulering av kryptovaluta som bitcoin blir tema på G20-møtet i Argentina senere i år, opplyser Storbritannias finansminister Philip Hammond..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Krever forklaring fra Thommessen

Dersom stortingspresident Olemic Thommessen (H) har feilinformert Stortinget før jul, er det «game over» for Thommessen. Det sier Senterpartiets Per Olaf Lundteigen til VG. Thommessen er under angrep etter at Stortingets byggeprosjekt har sprukket med en ny halv milliard.

P4 - 1 time siden

Gransker rådmann i Lenvik

En tidligere rådmann i Lenvik kommune i Troms kan nå bli gransket etter at han kan ha sikret sønnen millioninntekt. Kommunen ga i 2013 en kontrakt til 14 millioner kroner til et firma som rådmannens sønn var involvert i. Kontrollutvalget ber nå kommunen anmelde saken, skriver Kommunal Rapport..

P4 - 2 timer siden

Så mystisk lys over Nord-Norge: – Trolig oppskytning fra SpaceX

Flere i Nord-Norge har meldt fra om et meget spesielt lys på himmelen i kveld. Norsk meteornettverk er ikke helt sikre, men tror det kan være snakk om en rakett som selskapet SpaceX sendte opp i dag, melder NRK. Raketten kom nemlig nordfra, over Kirkenes og beveget seg mot Lofoten.

P4 - 1 time siden

Mann falt mellom toget og perrongen

En mann falt mellom toget og perrongen da toget skulle kjøre fra Fetsund stasjon i dag. Mannen i 50-årene døde av ulykken. Det ble iverksatt førstehjelp på togstasjonen, men mannens liv sto ikke til å redde.

P4 - 3 timer siden

Vil ha strengere straff for å spre nakenbilder

Et flertall på Stortinget vil gå inn for en ny bestemmelse i straffeloven som skal gi strengere straff for spredning av nakenbilder uten samtykke. Arbeiderpartiet (Ap), Høyre og Frp, går inn for en ny bestemmelse i straffeloven, melder NRK. Høyre og Frp vil imidlertid at forslaget skal utredes i justisdepartementet først..

P4 - 3 timer siden

Lysbakken fikk epilepsianfall

Kort tid før valgkampen startet i høst, ble SV-leder Audun Lysbakken i hu og hast fraktet til sykehus etter epilepsianfall. SV-lederen forteller for første gang til NRK om dramatikken. Før jul gikk Lysbakken ut i sykepermisjon for å gjennomføre en operasjon.

P4 - 4 timer siden

Politiet uten nye spor etter angivelig kidnappingsforsøk

Politiet ønsker fortsatt tips i saken der ei kvinne i 20-årene skal ha blitt forsøkt dratt inn i en varebil ved Sognsvann tidligere i februar. Kvinnen har tidligere opplyst til politiet at mennene kan ha vært iført mørke, tykke bobleklær. Politiet sier de ikke har fått noen ny informasjon som de ønsker å gå ut med.

P4 - 5 timer siden

Helsetilsynet dropper undersøkelser

Statens helsetilsyn har bestemt seg for å ikke gjøre egne undersøkelser etter et pasientdødsfall ved Sentralsykehuset i Førde. Det var i slutten av januar at en pasient i 60-årene døde etter at han falt ned en trapp. Mannen trillet med en rullestol gjennom en rømningsdør da ulykken skjedde..

P4 - 5 timer siden

CNN: – Klæbo er «Norges svar på Justin Bieber»

Johannes Høsflot Klæbo blir hyllet av TV-giganten CNN i en reportasje. Den amerikanske kanalen omtaler Klæbo som Norges svar på Justin Bieber, etter at han har vunnet tre OL-gull i en alder av 21 år. Også morfaren Kåre Høsflot blir omtalt som en like stor stjerne av CNN.

P4 - 5 timer siden

Dumpet skitten snø ved Oslos drikkevannskilde

Bymiljøetaten lagret store mengder møkkete snø ved drikkevannet i Maridalen i Oslo. Det melder NTB. Vann- og avløpsetaten mener praksisen er ulovlig, og satte i dag en stopper for den.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt