P4 > Nyheter

Lørdag, 08 August, 08:59

P4 - 01 aug. 20 kl. 22:21

Finne senket Brann

Bergenser Bård Finne senket Brann i Bergen i kveld.
Finne fant nettmaskene to ganger, på to straffespark, for Vålerenga.
Da hjalp det lite at Kristoffer Barmen først hadde gitt Brann ledelsen, også det på straffespark, for det endte 2-1 til laget fra Oslo.
Vålerenga er nummer tre på tabellen, brann nummer åtte..
Les mer på P4


Les mer om:
Bård Finne, Brann, Bergen, Vålerenga, Kristoffer Barmen, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Finne, senket, Brann
VG - 01 aug. 20 kl. 22:20

Finne buet på av supportere – svarte med to mål

BERGEN (VG) (Brann - Vålerenga 1–2) Brann tok ledelsen mot Vålerenga, men tidligere Brann-spiller Bård Finne snudde kampen. Dermed fortsatte Branns dårlige rekke med kamper..

VG - 01 aug. 20 kl. 22:20

Finne sørget for «krise i Bergen» da han straffet gamle lagkamerater

BERGEN (VG) (Brann - Vålerenga 1–2) Brann tok ledelsen mot Vålerenga, men tidligere Brann-spiller Bård Finne snudde kampen. Dermed fortsatte Branns dårlige rekke med kamper..

VG - 15 juli 20 kl. 22:19

Odds bursdagsbarn senket Brann

SKIEN (VG) (Odd – Brann 1–0) På sin egen 23-årsdag avgjorde Markus Kaasa kampen mot Brann..

Aftenposten - 01 aug. 20 kl. 22:26

Styretoppene tause etter nok et Brann-nederlag

To straffespark senket Brann mot Vålerenga. Etter kampen ville ikke styret uttale seg om den vanskelige tiden klubben er i..

VG - 18 juni 20 kl. 16:56

Nådeløs Grindhaug etter Brann-tapet: – Gud hjelpe meg så fryktelig

HAUGESUND (VG) Brann-kaptein Daniel Pedersen senket Haugesund på eget gress i serieåpningen onsdag. Jostein Grindhaug likte ikke det han så..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:35

Frivillige kan ha senket terskelen for å tørre å spørre

Frivillige kan ha senket terskelen for å tørre å stille spørsmål under koronakrisen. Det tror generalsekretær Mina Gerhardsen i Nasjonalforeningen for folkehelsen. I dag overleverer de en rapport til Helsedirektør Bjørn Guldvog som oppsummerer tiden hvor frivillige på Koronalinjen har besvart spørsmål om koronaviruset siden Norge stengte ned..

VG - 15 juli 20 kl. 19:50

Moes taktiske trekk senket Viking: – Klarer ikke å håndtere det

MOLDE (VG) (Molde - Viking 5–0) Vikings største problem mot Molde het Erling Knudtzon. På et kvarter skapte han to scoringer, og senket Viking..

NRK - 07 april 20 kl. 07:33

Brann i buss i Bærum

I morgentimene begynte det å brenne i en buss ved bussterminalen i Bærum. Brannen er slukket og ingen er skadet, opplyser Oslo-politiet. Bussen vil bli undersøkt for å finne årsaken til brannen..

VG - 08 juni 20 kl. 13:47

Molde slo Brann i generalprøven

(Molde - Brann 3–2) Både Molde og Brann viste tidvis at Eliteserie-formen er i anmarsj, men Brann må sette sin lit til at den dårlig generalprøve betyr en god premiere..

VG - 08 juni 20 kl. 13:47

Molde slo Brann i generalprøven etter snuoperasjon

(Molde - Brann 3–2) Både Molde og Brann viste tidvis at eliteserieformen er i anmarsj, men Brann må sette sin lit til at en resultatmessig dårlig generalprøve betyr en god premiere..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 minutter siden

Mange har hatt behov for veihjelp

Mange nordmenn på bilferie fikk problemer langs veiene i sommer. I sommermåneden er det vanligvis mye å gjøre for bilbergere, men i år har det vært ekstra hektisk. Tall fra NAF viser at det i juni og juli var 1000 flere bilberginger enn samme periode i fjor..

P4 - 45 minutter siden

Sprer seg raskt blant unge

Koronaviruset sprer seg raskt blant unge i Norge. Denne uka har 99 personer i alderen 20 til 39 år smittet, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Flere av dem ble smittet på fire fester på Oslo vest forrige helg..

P4 - 15 minutter siden

Antistoffer uten symptomer

Mange ansatte ved sykehjem i Sverige har antistoffer mot koronaviruset uten at det har hatt symptomer på sykdom. Det viser en undersøkelse gjort blant ansatte ved 22 aldershjem i Stockholm. Nesten en fjerdedel av de ansatte hadde antistoffer, halvparten av disse hadde aldri hatt symptomer, skriver Svenska Dagbladet..

P4 - 1 time siden

- Skal slippe skatt ut året

I USA skal vanlige lønnsmottakere slippe å betale skatt ut året. Det sier president Donald Trump, etter at forhandlingene om ny krisepakke kollapset i natt. Både Republikanerne og Demokratene har avvist skatteforslaget, som Trump nå sier han vil fremme som en presidentordre..

P4 - 1 time siden

Krisepakke i USA i det blå

Forhandlingene om en ny koronakrisepakke i USA har kollapset. Demokratene vil ha en omfattende pakke på 3000 milliarder dollar, mens republikanerens forslag var på 1000 milliarder dollar. Repbulikanerne gikk med på noen endringer blant annet støtte til de arbeidsledige, men det var ikke nok for demokratene.

P4 - 1 time siden

- Må bruke flere virkemidler mot oljeutslipp

Petroleumstilsynet må bli flinkere til å bruke virkemidlene sine når de følger opp ulovlige utslipp i oljebransjen. Det mener arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen. Tidligere i uka kom det frem at kun 11 av 3528 utslipp på norsk sokkel de siste 15 årene er politianmeldt av Miljødirektoratet, mens Petroleumstilsynet har ikke anmeldt noen.

P4 - 1 time siden

Usikkert om SAS-passasjere må i karantene

Det er usikkert om SAS-passasjerer som kom fra Nice i Frankrike i natt rakk hjem før karantenefristen gikk ut. Ved midnatt ble Frankrike rødt, dermed må alle reisende derifra i karantene fra da. SAS opplyser til VG at det offisielle landingstidspunktet for flyet var ved midnatt, men viser til helsemyndighetene når det gjelder karantene og andre retningslinjer..

P4 - 1 time siden

83 nye smittetilfeller det siste døgnet

83 personer har fått påvist koronaviruset det siste døgnet. Foreløpige tall fra Folkehelseinstiuttet viser at det nå er registrert 9551 tilfeller av koronasmitte her til lands. 15 personer var fredag innlagt på sykehus med påvist koronavirus, noe som er en mer enn torsdag.

P4 - 1 time siden

Leter etter savnet mann i Moi

Det pågår nå en leteaksjon ved Moi i Rogaland etter en 63 år gammel mann. Mannen er ikke sett siden torsdag ettermiddag. Frivillige, politi med hund og et redningshelikopter leter etter mannen..

P4 - 1 time siden

Giverkonferanse for Libanon

Frankrikes president Emmanuel Macron har invitert flere land til en giverkonferanse for bistand til Libanon. Konferansen vil skje via video og arrangeres søndag. USAs president Donald Trump er blant dem som vil delta, han har sagt han blir med fra sitt feriested i Florida..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt