VG > Sport

Lørdag, 08 August, 09:00

VG - 01 aug. 20 kl. 22:20

Finne sørget for «krise i Bergen» da han straffet gamle lagkamerater

BERGEN (VG) (Brann - Vålerenga 1–2) Brann tok ledelsen mot Vålerenga, men tidligere Brann-spiller Bård Finne snudde kampen. Dermed fortsatte Branns dårlige rekke med kamper..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen, Vålerenga, Brann, Bård Finne, Branns

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Finne, sørget, for, krisei , Bergenda han , straffet, gamle lagkamerater
NRK - I førrgår: 12:41

Vil finne årsaka til eksplosjonen

Presidenten i Libanon seier i ein TV-tale at dei raskt skal finne ut kva som var årsak til eksplosjonen i Beirut. Han oppfordrar også land til å sende hjelp så fort som mogleg for å få Libanon gjennom det han kallar ei humanitær krise..

Aftenposten - 13 april 20 kl. 21:00

Krise gir oss muligheter for å si det samme i krise etter krise | Ole Jacob Madsen

I krisetider overgår behovet for trøst sannhetsgehalten..

P4 - 09 mai 20 kl. 10:33

Trolig verste nedgang siden Napoleonskrigen

Historikere sliter med å finne en verre økonomisk krise enn den Norge nå opplever på grunn av følgene av koronautbruddet. Bruttonasjonalproduktet falt utrolige 14 prosent på 14 dager i mars. Et like stort fall må man trolig tilbake til napoleonskrigen for å finne, sier professor i økonomisk historie Ola Grytten ved Norges Handelshøyskole til NTB.

P4 - 09 mai 20 kl. 10:33

Trolig den verste nedgangen siden Napoleonskrigen

Historikere sliter med å finne en verre økonomisk krise enn den Norge nå opplever på grunn av følgene av koronautbruddet. Bruttonasjonalproduktet falt utrolige 14 prosent på 14 dager i mars. Et like stort fall må man trolig tilbake til napoleonskrigen for å finne, sier professor i økonomisk historie Ola Grytten ved Norges Handelshøyskole sier til NTB.

Dagbladet - 21 juli 20 kl. 21:41

Et sterkere EU i krise

EU i corona-krise klarte å samle seg og tok to steg i føderal retning, skriver Einar Hagvaag..

Aftenposten - 18 april 20 kl. 19:00

Alle parter i koronaens krisehåndverk kan lære noe av krigens strategi | Henrik Breitenbauch

I en øyeblikkelig krise kan visdommen ligge i å finne tiltak som kan gjøre tiden til en medspiller i stedet for en motstander..

E24 - 11 april 20 kl. 09:58

Gründere undersøker coronaeffekt på likestilling

Hva skjer med likestilling på jobb og i hjemmet når en krise treffer? Det vil Isabelle Ringnes og Marie Louise Sunde finne ut..

NRK - 11 mai 20 kl. 15:39

Bevilger 10 millioner til krise

Landbruks- og matdepartementet bevilger 10 millioner kroner ekstra til reinbeitekrisen, det bekrefter Landbruks- og matminister Olaug Bollestad. Den snørike vinteren har ført til at reinsdyr i hele Finnmark har slitt med å finne fôr..

Dagbladet - 28 april 20 kl. 21:52

Filmtilbudet kan bli preget i årevis

Norsk filmbransje er i krise, og filminstituttet tar fra fremtidige filmproduksjoner for å redde de som er i krise. Det kan prege filmtilbudet i mange år hvis de ikke får hjelp..

P4 - 14 juni 20 kl. 12:57

Putin: - USA er i dyp krise

Russlands president Vladimir Putin kaller demonstrasjonene mot rasehat i USA for et teng på en dyp, intern krise. Det sir han i et TV-intervju med russisk TV. Dette er første gang Putin uttaler seg om antirasistdemonstrasjonen i USA..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

– Vi vil ikke at Stina Nilsson skal komme og slå oss

KVITÅVATN (VG) Ingrid Landmark Tandrevold (23) mener at Stina Nilsson (27) har mange av kvalitetene som trengs for å bli en god skiskytter..

VG - 9 timer siden

Les dagens VG her!

Anne-Elisabeth Hagen har vært forsvunnet siden 31. oktober 2018. Ektemannen Tom Hagen har forklart at han fant et trusselbrev i en hvit konvolutt.

VG - 10 timer siden

Juventus-nedtur tross historisk Cristiano Ronaldo-bragd – Lyon til kvartfinale

(Juventus - Lyon 2–1, 2–2 sammenlagt) Etter to mål fra Cristiano Ronaldo har ingen spillere scoret flere mål i én sesong for Juventus, men Lyon gikk likevel videre på bortemål. Det skjedde ikke uten kontroverser..

VG - 11 timer siden

Iversen slakter seg selv: – Er her for å bli ydmyket

Emil Iversen (28) røk ut allerede i åttedelsfinalen av den spesielle sprinten under Blink-festivalen - og slaktet egne ferdigheter..

VG - 11 timer siden

Oljesøl truer paradisøy

Det lekker olje fra et frakteskip som gikk på grunn utenfor øya Mauritius i slutten av juli..

VG - 12 timer siden

Ny avtale for elsparkesykler – stenger ikke på natten

Elsparkesykkel-selskapene i Oslo la fredag frem en ny avtale med strakstiltak hvor de forplikter seg til å bedre sikkerheten og parkeringmulighetene for brukere..

VG - 12 timer siden

Stor variasjon i smitteverntiltak på fadderukene

Neste uke begynner årets fadderuker. På noen studiesteder er faddergruppene på 20 personer, mens hos andre er de så store som 100..

VG - 13 timer siden

Terminerte kontrakt etter 48 minutter på banen - klar for dansk toppklubb

Malin Sunde (20) fikk kontrakten med Sandviken terminert på onsdag. Nå er hun klar for den danske Champions League-klubben Brøndby..

VG - 17 timer siden

Benedictes ukjente Beirut-drama: - Blodet silte nedover ansiktet mitt

Det er tirsdag etter jobb. Benedicte Hafskjold står og ser ned mot havnen gjennom verandavinduet. Så bli hun blåst overende inne i leiligheten, og blir liggende i en haug av knust glass..

VG - 17 timer siden

TikTok-forbud: – Kan få voldsomme konsekvenser for norske brukere

Donald Trump forbyr amerikanere å gjennomføre transaksjoner med de kinesiske eierne av TikTok. Teknologi-journalist Ståle Grut i NRK Beta tror et TikTok-forbud kan få store konsekvenser for resten av det globale TikTok-nettverket..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt