VG > Sport

Lørdag, 08 August, 07:26

VG - 01 aug. 20 kl. 22:20

Finne buet på av supportere – svarte med to mål

BERGEN (VG) (Brann - Vålerenga 1–2) Brann tok ledelsen mot Vålerenga, men tidligere Brann-spiller Bård Finne snudde kampen. Dermed fortsatte Branns dårlige rekke med kamper..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen, Vålerenga, Brann, Bård Finne, Branns

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Finne, buetpå av , supportere, svartemed to mål
Aftenposten - 23 juli 20 kl. 14:54

Tusenvis av supportere brøt politiets oppfordring

Politiet arresterte ni berusede supportere da 3000 Liverpool-fans samlet seg utenfor Anfield etter at de rødkledde endelig fikk løfte ligatrofeet onsdag..

NRK - 03 juni 20 kl. 06:23

Oftest kvelertak på svarte

To tredjedeler av dem som politiet har tatt kvelertak på i Minneapolis de siste åtte årene er svarte. Det er til tross for at svarte bare utgjør 19 prosent av innbyggerne i byen. Det er CNN og NBC som har analysert Minneapolis-politiets maktbruk siden 2012..

VG - 01 aug. 20 kl. 19:15

Politiet rykket ut til truende LSK-supportere

Politiet måtte sende tre patruljer for å beskytte LSK-spillerne mot sine egne supportere på Åråsen stadion, natt til lørdag..

Aftenposten - 16 mai 20 kl. 19:40

Fotballforbundet håper å slippe noen supportere inn på kamp

Norges Fotballforbund vil ikke helt avvise at det kan være aktuelt å gi noen supportere tilgang til kampene når Eliteserien starter opp 16. juni..

Aftenposten - 13 juni 20 kl. 15:34

200 supportere kan slippe inn mot Rosenborg: – Vi jobber med hvordan vi skal løse dette

MFK gleder seg over muligheten til å slippe inn noen få supportere, allerede om en uke. Men hvem som får slippe inn er foreløpig uklart..

NRK - 02 juli 20 kl. 15:19

Fleire kvite enn svarte fekk jobb

Forskjellen på arbeidsløysenivåa blant svarte og kvite amerikanarar er på sitt største sidan mai 2015, melder Reuters. Arbeidsløysa falt for begge grupper i juni, men er no mykje lågare for kvite enn svarte. Mellomrommet er no på 5,3 prosentpoeng..

VG - 10 april 20 kl. 07:16

Langt flere svarte amerikanere dør av corona

USA mangler nasjonal statistikk over hvordan coronaviruset rammer fordelt på rase og etnisitet, men ser at uforholdsmessig mange svarte amerikanere blir smittet, og en mye større andel svarte enn hvite dør av viruset..

Aftenposten - 31 juli 20 kl. 19:21

Bodø/Glimt-supportere reagerer kraftig etter at Raja fikk kampbillett

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja får to billetter av Bodø/Glimt til søndagens kamp i Eliteserien. Det faller ikke i god jord hos klubbens supportere..

P4 - 27 juni 20 kl. 12:57

Kritiserer egne supportere

Liverpool kritiserer sine egne supportere for måten de har feiret ligagullet på. For etter at seriemesterskapet var sikret torsdag kveld, samlet tusenvis av mennesker seg i byen, og det samme skjedde i går. Klubben skriveer i en pressemelding, sammen med politiet og kommunen, at byen fortsatt er i en helsekrise, at folk må holde avstand, og at oppføreselen er totalt uakseptabel..

P4 - 02 juni 20 kl. 16:09

Instagram fylles av svarte bilder

Instagram-brukere verden legger nå ut svarte bilder for å markere og vise sin avsky mot rasisme og politivold. Flere har også lagt ut svarte bilder på Snapchat og på Facebook. Aksjonen kommer som et svar på dødsfallet til mørkhudede George Floyd i USA.

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

Les dagens VG her!

Anne-Elisabeth Hagen har vært forsvunnet siden 31. oktober 2018. Ektemannen Tom Hagen har forklart at han fant et trusselbrev i en hvit konvolutt.

VG - 8 timer siden

Juventus-nedtur tross historisk Cristiano Ronaldo-bragd – Lyon til kvartfinale

(Juventus - Lyon 2–1, 2–2 sammenlagt) Etter to mål fra Cristiano Ronaldo har ingen spillere scoret flere mål i én sesong for Juventus, men Lyon gikk likevel videre på bortemål. Det skjedde ikke uten kontroverser..

VG - 9 timer siden

Iversen slakter seg selv: – Er her for å bli ydmyket

Emil Iversen (28) røk ut allerede i åttedelsfinalen av den spesielle sprinten under Blink-festivalen - og slaktet egne ferdigheter..

VG - 9 timer siden

Oljesøl truer paradisøy

Det lekker olje fra et frakteskip som gikk på grunn utenfor øya Mauritius i slutten av juli..

VG - 11 timer siden

Ny avtale for elsparkesykler – stenger ikke på natten

Elsparkesykkel-selskapene i Oslo la fredag frem en ny avtale med strakstiltak hvor de forplikter seg til å bedre sikkerheten og parkeringmulighetene for brukere..

VG - 11 timer siden

Stor variasjon i smitteverntiltak på fadderukene

Neste uke begynner årets fadderuker. På noen studiesteder er faddergruppene på 20 personer, mens hos andre er de så store som 100..

VG - 12 timer siden

Terminerte kontrakt etter 48 minutter på banen - klar for dansk toppklubb

Malin Sunde (20) fikk kontrakten med Sandviken terminert på onsdag. Nå er hun klar for den danske Champions League-klubben Brøndby..

VG - 15 timer siden

Benedictes ukjente Beirut-drama: - Blodet silte nedover ansiktet mitt

Det er tirsdag etter jobb. Benedicte Hafskjold står og ser ned mot havnen gjennom verandavinduet. Så bli hun blåst overende inne i leiligheten, og blir liggende i en haug av knust glass..

VG - 15 timer siden

TikTok-forbud: – Kan få voldsomme konsekvenser for norske brukere

Donald Trump forbyr amerikanere å gjennomføre transaksjoner med de kinesiske eierne av TikTok. Teknologi-journalist Ståle Grut i NRK Beta tror et TikTok-forbud kan få store konsekvenser for resten av det globale TikTok-nettverket..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt