NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 03:50

NRK - 21 okt 21 kl. 16:44

Finn Remen fra Unit Five er død

Finn Remen fra Hammerfest-bandet Unit Five døde natt til torsdag. Musikeren ble 64 år gammel. Det var iFinnmark som først omtalte saken. Finn Remen var den sist gjenlevende at originalbesetningen i bandet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Remen, Hammerfest, Unit Five, Ifinnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Finn, Remenfra , Unit, Fiveer , død
NRK - 20 aug 21 kl. 19:53

Meldingar om drepne medsoldatar

Forsvaret har fått informasjon om at soldatar frå antiterrorpolitiet i Kabul, som norske soldatar har jobba tett med i 13 år, kan ha blitt avretta av Taliban. – Vi har fått meldingar om at nokon har blitt avretta og at dei har gått etter leiarane i CRU (Crisis Response Unit). Det skal understrekast at det er ubekrefta meldingar, seier talsmann for forsvarssjefen, Eystein Kvarving, til NRK.

VG - 15 aug 21 kl. 00:28

Fullvaksinerte Finn Helge (59) frykter gjenåpning: – Vi er den «glemte gruppen»

Finn Helge Quist har levd med redsel gjennom hele pandemien. Da han fikk vaksinedose nummer to trodde han faren var over, men nå er han mer bekymret enn noen gang..

Aftenposten - 23 okt 21 kl. 08:00

Finn var en glimrende fysiker

Finn Ingebretsen (1937–2021).

E24 - 03 nov 21 kl. 16:04

Eddie Sjølie blir ny administrerende direktør i Finn

Eddie Sjølie får sjefsjobben på permanent basis, etter ti år i Finn og flere runder som konstituert administrerende direktør..

NRK - 29 jul 21 kl. 14:06

Hærverk med nazisymboler

Skien kommune anmelder tagging av en rekke nazisymboler på Bølehøgda barneskole. Ordfører Hedda Foss Five sier det er trist å se et slikt hærverk. Kommunen skal male over veggene før skolestart i august..

Aftenposten - 02 aug 21 kl. 07:12

Japans norske målvakt prøver å forandre lagvenninnenes steinansikter

TOKYO (Aftenposten): Norges spillere knytter nevene, smiler og gir high five. Japanerne er uttrykksløse når de scorer..

VG - 08 sep 21 kl. 22:22

Leon (18) plukket ut på Neymar-lag etter triksevideo: – Helt uvirkelig

Leon Gillies Mannes (18) fra Stavanger er plukket ut av sitt store idol Neymar (29) til å spille for «JR’s global five team 2021». Da får han også møte den brasilianske superstjernen..

NRK - 30 jun 21 kl. 12:44

Truar med elsparkesykkel-forbod

Myndigheitene i Paris truar med å forby elsparkesyklar dersom ikkje leverandørane strammar inn på fartsgrenser og andre reglar etter ei ny dødsulykke. – Anten betrar situasjonen seg betydeleg og elsparkesyklane finn sin plass i det offentlege rom utan å forårsake problem, eller så vurderer vi å bli heilt kvitt dei, seier varaordføraren i Paris..

NRK - 07 jul 21 kl. 08:22

Pågrepet for angrep med salmiakk

En kvinne i 50-årene er pågrepet av politiet på Romerike etter at hun kastet en blanding av salmiakk og vann i ansiktet på en mann i 30-årene. Hendelsen skjedde på en bensinstasjon i Nes på Romerike tirsdag kveld, skriver Romerikes Blad. Mannen fikk væsken i øynene og svelget, og ble kjørt til sykehus.

NRK - 08 jul 21 kl. 09:02

Stort hopp i utenlandsbookinger

Antall bookinger av utenlandsreiser skjøt i været etter nye reiseråd mandag. Bestillinger av pakkereiser hos Finn.no økte med 88 prosent, skriver NTB.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt