NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 13:53

NRK - 03 Dec 19 kl. 10:11

Finlands statsminister kan gå av

Finlands statsminister går trolig av i dag, melder YLE. Senterpartiet sier de ikke lenger har tillit til statsminister Antti Rinne fra Det sosialdemokratiske partiet. Krisen har oppstått i forbindelse med en streik i det finske postverket..
Les mer på NRK


Les mer om:
YLE, Antti Rinne, Det

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Finlands, statsministerkan , av
NRK - 03 Dec 19 kl. 11:33

Finlands statsminister går av

Den finske presidenten har akseptert statsminister Antti Rinne sin avskjed. Det melder Reuters. Den finske presidenten har spurt den noverande regjeringa om å halde fortet fram til ei ny regjering er valt..

P4 - 03 Dec 19 kl. 11:52

Finlands statsminister går av

Det er regjeringskrise i Finland etter at statsminister Antti Rinne i dag annonserte sin avgang. Det skjer etter at Centerpartiet, som sitter i regjering med Rinne fra sosialdemokratiske SPD, i går uttrykte mistillit til statsministeren. Den politiske krisen har utspring i en arbeidskonflikt i det finske postverket, melder NTB..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 10:32

Finlands regjering går av

En postkrise ryster Finland. Ifølge finske medier har statsminister Antti Rinne levert regjeringens oppsigelse til presidenten..

NRK - 10 Oct 19 kl. 12:00

Johnson møter Irlands statsminister

Storbritannias statsminister Boris Johnson og Irlands statsminister Leo Varadkar møtes nå på et hemmelig sted i England i et forsøk på å finne et kompromiss om irskegrensen i de fastlåste brexitforhandlingene..

NRK - 29 Nov 19 kl. 06:00

Japans tidligere statsminister død

Japans tidligere statsminister Yasuhiro Nakasone døde fredag på et sykehus i Tokyo. Han ble 101 år gammel, opplyser familien. Nakasone var statsminister fra 1982 til 1987..

Dagbladet - 15 Sep 19 kl. 23:12

Ut mot vennen: - Løgner

Tidligere statsminister David Cameron langer ut mot eks-partikollega og statsminister Boris Johnson..

NRK - Igår: 19:29

Etterforsker statsminister

Etterforskningen av Tsjekkias statsminister Andrej Babis gjenopptas. Han er mistenkt for bedrageri og for misbruk av EU-midler, uttaler en statsadvokat..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Død mann funnet ved Nidelva.

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 15 minutter siden

Verner 28 skogområder

28 viktige skogområder blir naturreservater etter at regjeringen bestemte vernevedtak i statsråd i dag. Regjeringen er dermed snart halvveis til målet om vern av 10 prosent av skogarealet i Norge, ifølge en pressemelding fra Klimadepartementet..

NRK - 30 minutter siden

Mindre trafikk i Oslo og Akershus

I november falt trafikken i bomringen i Oslo og Akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det viser tall som er sammenlignbare før og etter de nye bomstasjonene og takstene, som ble innført 1. juni, ifølge Fjellinjen..

NRK - 45 minutter siden

Angela Merkel i Auschwitz

Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz for første gang. Hun er den tredje tyske statslederen som besøker leiren..

NRK - 1 time siden

Vy-navnet havner i retten

Selskapet Vy Communication har gått til sak mot Vy, tidligere NSB, for krenkelse av selskapets varemerke og krever erstatning på 14 millioner kroner. Tvistesaken er starter tirsdag 10. desember i Oslo tingrett og vil etter planen pågå i tre dager..

NRK - 1 time siden

Varsler ny storstreik i Frankrike

Det blir ny storstreik i Frankrike tirsdag 10. desember. Det varsler Frankrikes største fagforening for offentlig sektor, CGT, i dag.

NRK - 1 time siden

Får ikke tilbake statsborgerskapet

Mannen som ble terrordømt med mulla Krekar i Italia, fikk ikke medhold i klagen sin og får dermed ikke sitt norske statsborgerskap tilbake, skriver NTB. Saken ble avgjort i statsråd fredag, opplyser kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H)..

NRK - 1 time siden

Ny sjefredaktør i Bergens Tidende

Frøy Gudbrandsen (41) blir ny sjefredaktør i Bergens Tidende. Hun har vært konstituert sjefredaktør i tre uker. Gudbrandsen har jobbet i Bergens Tidende siden 2012, og har jobbet som politisk redaktør de siste fire årene..

NRK - 1 time siden

Investerer milliarder i kull

Banker og finansselskaper har de siste årene kanalisert over 6.800 milliarder kroner til selskaper som planlegger mer kullkraft, ifølge en ny rapport fra Urgewald og BankTrack. Rapporten ble lagt fram i forbindelse med FNs klimakonferanse i Madrid..

NRK - 1 time siden

Boikottar Nutella

Italias opposisjonsleiar Matteo Salvini vil slutte å ete sjokoladepålegget Nutella fordi hasselnøttene i pålegget er tyrkiske og ikkje italienske. Salvini seier han føretrekker å ete mat laga av italienske råvarer for å hjelpe italienske bønder..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt